7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• breckinridge
    Nagy peses vagyok, de ez az új PES szar. Taktikailag borzasztó. Millió beállítást próbáltam. Vagy mindenki elől, nincs kinek passzolni, vagy mindenki hátul. Egyszerre négy-öt ember simán lesen. Az én védőim mindig olyan mélyen vannak, embereim nem fognak embert. Védőm mögé betett labdát lehetetlen elvinni. Hiába van többméteres előnyöm, nyomhatok bármit, az ellenfél elviszi. A fejelés lehetetlen, mert nem áll bele, de általában még fel sem ugrik, elbújik az ellenfél mögé, nem reagál az irányításra. A bírók teljesen esetlegesen fújnak.Védekezésben az emberváltás rossz. Az ellenfél fizikai fölénye mindig óriási. Az én nagydarab gorombám lassú, de lefejelik, az ellenfélét nem éri utol a leggyorsabb védőm. A kapusok behúzott kézzel vetődnek. A labda átfolyik a testen, az emberek átbújnak egymáson. A kapuralövés kiszámíthatatlan. Már csak éppen megérinem a billentyűt, mégis a lövések 5-10%-a megy kapura 16m-en belülről. Gyakori, hogy 5m-ről töküres kapuba nem lő gólt (ötből négyszer).
    Ehhh, pocsék lett. Pedig ezek tökegyszerű dolgok lennének, csak állítgatni kellene néhány dolgon. Sajnos pont a rossz dolgokat hagyták benne javítás nélkül. Néha sikogathatnékom van ezzől a mocsoktól. Az a legbosszantóbb, hogy akkora potenciál van (lene) benne, mint a Yamato, de mégis kétségbeejtően rossz.