219
MVP Baseball 2005 EA
  • mastertime
    Online játék érdekelne engem is....nem csinálunk közösen egy saját ligát? Bár még nem gondoltam ki, hogy hogyan is lehetne megoldani...
  • nutiform
    Szokott valaki online játszani vagy tudtok online ligáról esetleg?
  • Razgon
    Pinch hit
  • lakac00
    Üdv!
    Hogy tudom azt beállítani hogy a DH poszton játszó játékos helyett a pitcher üssön? Ugy mint a valóságban.
    Egyébként online meccset akar valaki tolni?
  • lakac00
    Csövi!

Online meccset vki?
  • vnczllr
    Én szíveen játszok online meccset!Csak írjatok h mikor és akkor összejön!;)
  • ruzsinho
    A 2004 el nem játszottam,így nem tudom megmondani,hogy mennyivel lett jobb! A gépigény meg nem nagyon magas! De pontosan nem tudom megmondani!! Játszhatnánk egy online meccset vagy esetleg egy online bajnokságot!! Akit érdekel az írjon ide!!!
  • Razgon
    Mennyivel jobb a 2005 mint a 2004? A 2004em.-et imádtam, néha még most is előveszem. A gépigénye mennyivel lett magasabb a 2004-hez képest??
  • ruzsinho
    Szia ha indítasz egyet engem érdekel:)De én nem tudok hogy lenne ilyen! Bár valahol bisztos van!
  • csabóca27
    Tud vki online bajnokságról?Mert engem érdekelne,sőt lehet h indítok is egyet,légyszi írjatok akiket érdekel!
  • Sulthal
    Én PS2-őn jatszom ezt a játékot, és ott a loading screenen vannak ilyen tippek. Meg már a tavalyival is játszottam egy kicsit.
    PC-n nekem meg sincs, mert az én konfigomon már el sem indulna.
    Egyébként nem csak ehhez a játékhoz hanem bármely másikhoz a leghasznosabb oldal a gamefaqs. Itt minden játékhoz rengeteg tippet lehet találni (ehhez is).
  • ruzsinho
    Kössz! már játszottam egy elég szoros meccset az owners mode ban 3. meccsemet csak 17:16ra kaptam ki. és volt esélyem hogy nyerjek :) Nagyon sokat köszönhetek neked!! Egyébként te honnan tudsz ilyeneket?
  • Sulthal
    Én általában akkor szoktam home run-t ütni, ha a dobó hibázik (magyarul nem sikerül megállítani a csíkon belül a csúszkát). Mivel én még nem játszottam a gép ellen nem tudom nála ez milyen gyakori. Szóval ilyenkor a játékos előre észreveszi hova megy a labda (hitter's eye-nak hívják ezt - azt hiszem). Ha piros mezőbe megy és a játékosodnak elég magas a contact meg a power statisztikája akkor jó esély van a home run-ra. Ez elég ritka akárcsak az életben.
    Természetesen a gamepad irányítóját - vagy a nyilakat - a megfelelő irányba kell (jobbra-fel vagy balra-fel) mozdítani. Balkezes ütők jobbra tudnak jobban ütni, jobbkezesek pedig balra.
  • ruzsinho
    Azt akarom még mekérdezni,hogy miért nem tudok meccs közben homerun-t ütni,pedig gyakorláskor nagyon ráérzek, meccsen meg annak is örülök,ha elpattog a falig. Általában akkor van sikerélményem amikor két játékos között elgurul! van erre is valami ötleted? Előre is kössz!
  • Sulthal
    Hát érdekes amit mondasz, mert nekem az elején még könnyen odamegy a dobás ahova akarom, de ahogy fárad a dobóm a célzócsík úgy vékonyodik és már nehéz eltalálni pontosan. Általában 4-5 dobóval játszok le egy meccset a haverom egyszer hetet is elhasznált. Számít, hogy melyik csapattal vagy persze. A legjobb dobók a Yankees-ben és a Red Sox-ban vannak.
    Owner módban nem tudok segíteni, mert én csak a haverommal játszok meccseket exhibition módban. Szerintem itt az owner mód reménytelen, mert 162 meccset lenyomni szezononként 30 éven keresztül elég időigényes feladat. Ráadásul ha jól láttam a farmcsapatokat is kell menedzselni.
    De ha már owner módban játszol akkor igazolj le egy-két nagyágyút más csapatokból mert az Indians-ban sajnos nincs túl sok.
  • ruzsinho
    Azt akarom megkérdezni, hogy owners mode-ban teszteltétek-e a játékot,mert én csak azzal akarok játszani és hátha tudtok mondani nekem valami hasznosat, hogy mit fejlesszek és mit hagyjak?? Teszteltem a tanácsod Hal és arra jutottam,hogy kb az első kettő menetben nagyon bevállik amit mondtál de utána újra elszabadul a pokol!! Azt is észrevettem, hogy amikor fáradtabb a dobóm akkor,legalábbis nekem, jobban dob!! Szerinteim ez hülyeség de nekem mindig így van!!! Sokat számít rookie fokozaton hogy melyik csapattal vagyok,vagy nincs akkora szerepe?? Ugyanis nekem a Cleveland Indians a kedvencem és azok csak a 21.ek! JA és hogyan lehet a 21. helyről előrelépni mert nekem valahogy sikerült már az első meccs előtt a 20.nak lennem,de semmit nem is csináltam a csapattal csak a stadiont állítottam be!!
  • ruzsinho
    Kössz!! Akkor most megyek és dobálok párat a gyerekkel:)
  • Sulthal
    A kék a cold zone a piros pedig a hot. Ez azt jelenti, hogy ami a pirosba megy azt jobban el tudja ütni az ütő ami pedig a kékbe azt kevésbé.
    Adogatásnál variálni kell a dobások fajtáit. Dobjál gyorslabdát aztán egy lassút (changeup). Ha több egyforma dobást küldesz az ütőnek egymás után, akkor biztos lehetsz benne, hogy a lelátón landol a labda, mégha a kékbe dobálod akkor is. Dobjál olyan labdákat is amelyek nem a strike zone-ba mennek, hanem mellé azt is beeszik, csak ki kell tapasztalni, hogy melyik ütő mit nem szeret.
  • ruzsinho
    CSásztok! Azt akarom megkérdezni,hogy aki játszik ezzel a gáméval rájött-e már arra hogy mit jelent a dobásoknál a piros, a kék, és a színtelen négyzet??? Nem tudom,hogy lehet, jól dobni, mert mindig menetenként kapok vagy 8 esetleg 15 homerun-t!!