219
MVP Baseball 2005 EA
  • Thanatos
    nincs meg már a game :)
  • Shortstop
    nem a barátnőm hanem a hugom :)
    amúgy meg 14h-tól nem vagyok mert melózok csak ilyenkor jövök haza :)
  • szegab
    Esetleg otthon csinálnod kéne a gépeden egy külön saját profilt, mert mostanában mindíg a barátnőd válaszol, amikor írok neked MSN-en. :) Gondolom már jól ki lehet akadva tőlünk. ;)
  • nutiform
    Az ideit nem adják ki pc-re tudtommal.
  • Shortstop
    én nemtudom hogy ki-e adta de azt meg tudod nézni az easports.com -on. A régi meg nem felkapott csak ez van ami tényleg jó....
    Amúgy nincs kedved beszállni a 2005-tel a most indult ligába? Nem késtél le semmiről mert van olyan aki még egy meccset sem játszott. A beszállnál akkor lenne tétje is az alapszakasznak :))
  • Thanatos
    hm,most ea nem dobta ki a 2006os baseball-t vagy csak a régi lett itt valamirét enyire felkapott? :)
  • Shortstop
    bocsi ha későn frissül az oldal de 14-22h-ig melózok és csak utána tudok foglalkozni az oldallal. jövő héten meg 14h után
  • mastertime
    Jaja.
  • szegab
    Teljesen nem kell kikapcsolni a tüzfalat csak meg kell neki esetleg "mondani" hogy engedje kifelé kommunikálni a gamet. Persze valószínű, hogy befelé is engedni kell, függetlenül attól, hogy nem te vagy a Host. Egyébként a játékhoz a 13500 TCP Private portot és a 10001 UDP public portot kell kinyitni. Nálam ez van beállítva a Routeren és szépen megy úgy is, hogy közben nincs kikapcsolva a Tűzfal. :) Ezt már többen tapasztalhattátok is amikor játszottunk egymás ellen. :)
  • nutiform
    Illetve aki routeres annak valszeg portot kell nyitni a routeren,hogy kapcsolódni tudjon.
  • Shortstop
    de aki kapcsolódik az is lőjje ki a tűzfalat.... nekem tegnap ellened pl. ki kellett :)
  • Shortstop
    Mikor kapcsolódtok akkor figyeljetek hogy a tűzfalat kapcsoljátok ki de csak arra az időre amíg connectáltok, ill. kapcsolódás alatt minden böngészőt zárjatok be meg letöltést nehogy vírsut cumizzon be valaki....
  • szegab
    Ha jól írtad be az ő IP címét akkor az ellenfélnek aki valószínű a játék Host-ja be kell állítania a tűzfalát vagy Routerét. Ennek hiányában nem fogsz tudni kapcsolódni hozzá.
  • Giallo
    Valaki tud segíteni abban, h mér írja a játék azt, hogy nem találja az ellenfelet(kapcsolódáskor)??
  • lakac00
    nekem is azt írja ki h 404-az oldal nem található
  • nutiform
    Én sem,lehet hogy csa ka céges gépen szarakodik.Majd az otthonin is megnézem.
  • Shortstop
    már megijedtem, de nálam müxik a dolog.
    nemtudom mi lehet...
  • nutiform
    Tegnap xp reinstall volt,de ma már leszek én is.Az oldalon az eredmények fülre kattintva 404-et eredményez a dolog.
  • szegab
    Ja ja! Jó kis Inside Park 3 Run Home Run volt. :)))
  • Shortstop
    köszi. Bár Szegab majdnem megfogott a 7. inningben. Ott levert a víz rendesen:)
  • Giallo
    Grat az első győzelemhez :)
  • Shortstop
    frissült az oldal egy újabb opcióval.
    nyomassátok az alapszakaszt mert jó lenne ha 28-ig végeznénk :)
  • Shortstop
    Változott a program.
    Szóval mindenki azzal játsza le a meccsét akivel tudja hogy ne kelljen egy hetet várni a másikra és ha jó mind2tőknek akkor játszatok is....
    Csak annyi a kérésem hogy KÜLDJÉTEK EL A VÉGREDMÉNYT HOGY HIVATALOS LEGYEN.

köszönöm
  • Shortstop
    frissült az oldal egy újabb szekcióval
  • mastertime
    Elkészült az első forduló programja. Msn-n, e-mailen vagy végső esetben itt a fórumon az ellenfelek beszéljék le a meccs időpontját. A lebonyolítási szabályzat és a kötelező beállítások, valamint a meccs utáni teendők a wwww.hobaseball.atw.hu oldalon olvashatók.

Texas Rangers(Giallo) - St. Louis Cardinals (Lakac00)
    New York Yankees (Szegab) - New York Mets (Nutiform)
    Los Angeles Angels (Mastertime) - Baltimore Orioles (Shortstop)
    Oakland Athletics (Manguszta127-Csabi) - Boston Red Sox (Petya777)

Már az első forduló csúcsmeccset hoz, new yorki rangadóra kerül sor:)
  • nutiform
    Most már bejön.
  • lakac00
    az én msn címem:[email protected]
    sorsolás nem lesz? mindenki akkor jáccik a másikkal amikor akar?
  • nutiform
    Nem jön be az oldal nekem.
  • szegab
    Ezt a linket érdemes mindenkinek áttanulmányozni, bár angolul van de nagyon sok jó tanács található itt a játékról. :)

http://guides.ign.com/guides/713816/index.html
  • Shortstop
    NA AKKOR FIGYELEM!

2006.02.13-ÁN 00:00-KOR MEGKEZDŐDIK AZ ELSŐ MAGYAR ONLINE MLB LEAGUE.
    A www.hobaseball.atw.hu-n megtaláljátok azokat a beállításokat amik szerint le kell nyomnotok a meccseiteket..
    MINDENKINEK SOK SIKERT, ÉS SOK RUN-T.
  • Shortstop
    köszönjük
  • Shortstop
    szuper akkor 8-an vagyunk
  • nutiform
    Jó akkor leszek én azzal.Túl van tárgyalva.
  • szegab
    Én is gondoltam már erre. :)
  • Shortstop
    valamelyikőtök legyen a Mets-el
  • szegab
    OK köszike. Ha nagy leszek majd meghálálom. ;)
  • nutiform
    Akkor legyél azzal, ha ennyire fontos,én meg majd nézek valami mást.
  • szegab
    Elfogadom a Manual Fielding-et, de nem igazán tudom elképzelni hogy ne a Yankees-el játszak. Túl régóta vagyok fanatikus Yankee fan. :) Nutiform akkor most mi legyen? ;)
  • Shortstop
    ja meg mindenki írja le az MSN címét legyenszíves!
    A honlaphoz kellene...
  • Shortstop
    Petya777 - Red Sox (M)
    lakac00 - Cardinals (M)
    Shortstop - O's (M)
    mastertime - Angels (M)
    nutiform - Yankees (M)
    Giallo - Rangers (A)
    manguszta 127 - Athletics (M)

Szegab-ot nem írtam fel mivel hezitál és nem szívesen játszana mással mint a Yankees... Micsoda fan :)