MVP Baseball 2005 EA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez van a végén szépen megfogyatkozunk<#rinya>#rinya>
A bajnokságon kívül játszok szívesen bárkivel, amikor tudok de a liga küzdelmeit nem vállalnám.
Köszönöm Nektek. Anaheim Angels forever.(utálom, hogy már Los Angeles)
pfff, de legalább fél év amire leér 😄
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
egyérszt msát szedek - nem fér el mellette a winyón?
másrészt meg annyira nem érdekel hogy egy 2 éves gamet nekiáljak torrentrõl vadászni és 5kbpsel szedni - legalább nem lassítja a többit
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
http://www.ultimatebaseballonline.com/
😊
és még midnig ingyenes!!! 😊
amúgy meg 14h-tól nem vagyok mert melózok csak ilyenkor jövök haza 😊
Amúgy nincs kedved beszállni a 2005-tel a most indult ligába? Nem késtél le semmirõl mert van olyan aki még egy meccset sem játszott. A beszállnál akkor lenne tétje is az alapszakasznak 😊)
nyomassátok az alapszakaszt mert jó lenne ha 28-ig végeznénk 😊
Szóval mindenki azzal játsza le a meccsét akivel tudja hogy ne kelljen egy hetet várni a másikra és ha jó mind2tõknek akkor játszatok is....
Csak annyi a kérésem hogy KÜLDJÉTEK EL A VÉGREDMÉNYT HOGY HIVATALOS LEGYEN.
köszönöm
Texas Rangers(Giallo) - St. Louis Cardinals (Lakac00)
New York Yankees (Szegab) - New York Mets (Nutiform)
Los Angeles Angels (Mastertime) - Baltimore Orioles (Shortstop)
Oakland Athletics (Manguszta127-Csabi) - Boston Red Sox (Petya777)
Már az elsõ forduló csúcsmeccset hoz, new yorki rangadóra kerül sor😊
sorsolás nem lesz? mindenki akkor jáccik a másikkal amikor akar?
http://guides.ign.com/guides/713816/index.html