219
MVP Baseball 2005 EA
-
#139 amúgy meg úgy lesz PO hogy az uccsó eliminálódik.. De lehet hogy hatan leszünk, mert Petya még mindig csak egy meccset játszott
-
#138 embert szerezz ne honlapot csinálj... -
thiefpaper #137 7 emberrel, hogyan lesz nektek rájátszás?
Más. Népszerűsíteni kellene a játékot, hogy esetleg az első csonka bajnokság után egy rendes is indulhasson, és ennek érdekében én szívesen csinálnék egy kis honlapot neki. -
#136 Frissült az oldal egy új opcióval a hírekkel.
MECCSEKET MEG NYOMATNI, NYOMATNI....
Szegab már tűkön ül... :) -
#135 Látom sokan vagytok fent MSN-en...remélem toljátok a meccset....:) -
Csabi127 #134 Tud vki olyan odlalt,ahol van a legutóbbi szezon alapján a játékosokról hot/col zone stat,a dobókról meg az,h milyen dobásfajtákat használtak? -
#133 amint végzett mindenki. ezért ugatok! -
szegab #132 A rájátszás mikor kezdődik? :) -
Thanatos #131 tudom mert én modntam :D -
#130 Akinek van lemaradás igyekezzen a hétvégén behozni....legyen szíves :P -
szegab #129 Nekem már csak Petyával kell játszanom. :) -
#128 [b]na mivan gyerekek meccseket senki nem tolja???
húzzatok bele mert mindjárt szerda -
#127 nem én mondtam :DDD -
Thanatos #126 jah, reménytelen vagyok :DDDD -
thiefpaper #125 A gép eddig mindig szarrá vert. :) -
#124 itt is gyakorolhatsz... és szerintem sokkal jobb ha ember ellen kezdesz játszani és nem gép ellen mert a gép csinál néha nagy bakikat... -
thiefpaper #123 Inkább még gyakorlok előtte. ;) -
#122 miért nem szállsz be inkább???
Tanácsosnak meg nem fogod tudni megmagyarázni :P -
thiefpaper #121 Ha valaki akar egy kezdő játékossal játszani, az felkereshet (msn: [email protected]). (Thanatosnak üzenem, hogy kb. 5,5 óra volt tegnap éjszaka mire meglett az egész ;) -
#120 nekem azt mondta hogy zűrös hete volt. Jövő héten összekapja magát. Szóval jövő hét péntekig várjunk szerintem, hogy lenyomjon 2-3 meccset.. :) -
szegab #119 Mi lesz ha Petya továbbra sem aktivizálja magát? Meddig lehet várni? -
#118 nemtudom mi van az oldalllal de nekem nics vel probléma. Próbáljátok más böngivel. jobbat nem tudok...vagy ürítsetek minden szart-bár nemhiszem hogy ez használna :( -
mastertime #117 Igen, kizárólag ez az oka. Nagyon szeretem ezt a játékot, de azért annyira nem, hogy végigszenvedjek 7-8 inninget esélytelenül. -
lakac00 #116 nekem sem -
nutiform #115 Ja az eredmények még mindig nem jönnek be az oldalon... -
nutiform #114 Én mindig írok ,hogy játszanék ,sosem jelentkezik senki,úgyhogy majd ha valaki akar valamit majd szól. -
lakac00 #113 én tegnap kérdeztem a srácot h akar-e játszani, erre azt mondta h sajnálja de vissza lép a bajnokságból.
Ez van a végén szépen megfogyatkozunk -
#112 Remélem most 7végén mindenki aktivizálni fogja magát és játszani fogja a meccseit, mert van olyan aki még egyet nem tolt le (de legalábbis nekem nem küldött róla semmit).. Szóval mindenkit kérek hogy húzzon bele!! -
szegab #111 Én is sajnálom. Szerintem úgy érzi túl erős a mezőny neki, pedig ő is tudna jól játszani. -
#110 annyit lehet tudni hogy miért? :(
amúgy sajnálom -
mastertime #109 Srácok, sajnálom de én visszalépnék a ligától. Ne haragudjatok, hogy csak most az indulás után mondom ezt meg.
A bajnokságon kívül játszok szívesen bárkivel, amikor tudok de a liga küzdelmeit nem vállalnám.
Köszönöm Nektek. Anaheim Angels forever.(utálom, hogy már Los Angeles) -
#108 nincs az annyi :) -
Thanatos #107 a vinyón igen de a sávszél mellett nem...
pfff, de legalább fél év amire leér :D -
#106 Mr. RedSox nem akarod elkezdeni lassan játszogatni a meccseket??? -
#105 akkor msáhogy fogalmazok:
egyérszt msát szedek - nem fér el mellette a winyón?
másrészt meg annyira nem érdekel hogy egy 2 éves gamet nekiáljak torrentről vadászni és 5kbpsel szedni - legalább nem lassítja a többit
-
Thanatos #104 akkor msáhogy fogalmazok: egyérszt msát szedek, másrészt meg annyira nem érdekel hogy egy 2 éves gamet nekiáljak torrentről vadászni és 5kbpsel szedni :/ -
#103 torrentről le lehet szedni de ahogy te mondtad: fáradalmas keresés -
Thanatos #102 ha valakit érdekel az is akkor:
http://www.ultimatebaseballonline.com/
:) -
Thanatos #101 hm, msot nézem van egy mmobaslball game, karifejlődéssel emg mdine
és még midnig ingyenes!!! :) -
Thanatos #100 aham :)