219
MVP Baseball 2005 EA
-
szegab #179 Ez a kiegészítés megcsinál egy csomó frissítést 2006-ra. Ezen az oldalon regeld be magad és utánna le tudod tölteni. Nagyon jó kiegészítés és iszonyat sokmindent felfrissít. Rostert, mezeket, stadionokat stb. Annyi vele a gond, hogy felrakás után csak azzal tudsz játszani online, akinek ugyanez fel van téve. Pld. velem tudsz majd játszani. :)
http://www.mvpmods.com/index.php?name=Downloads&file=details&id=2845 -
Csabi127 #178 Van egy iylen patch,Szegab találta,sztem nektek is iylen kell,regeljetek aztán tudjátok csak leszedni:
itt van -
#177 megértelek én is így vagyok vele ;) -
DramaticSniper #176 c -
DramaticSniper #175 Jó, a saját csapatomat még csak-csak összehozom, de én azt szeretném, hogy az ellenfelek is perfectek legyenek, szal ha megnézem előző nap a Cards_Cubs meccset, akkor másnap ugyan azok a kezdőkkel találjam magam szembe. Ez nekem a bajom. Lehet kicsit finnyás vagyok?! :) -
#174 hát kezdésnek csinálj egy Hairston Jr. - Sosa trade-et... bár Sammy már nem O's-os -
DramaticSniper #173 Mááázlista! Ja nagyon el lett találva. Csak pl a Cubsnál vannak tavaly óta nagyon sokat fejlődött játékosok(Hairston Jr., Cedeno, Murton), és vannak jó szerződtetések is(Pierre, Jones). És kicsit jobban szeretnék velük élethűen játszani, mint Sosaval az outfielden(ami már tavaly se volt igaz) :)
Szal jó lenne találni vmi új roostert. Pl az Maddenhez állandóan vannak új roosterek, de az MVPhez nem találok ilyet... -
#172 Nembaj ha nem lesz 2006 mert ez a 2005 szerintem nagyon el lett találva. Még sok is... :)
Van egy haverom Ő volt kint nyáron a Wrigley Field-en.... Szegény sajnáltam én is mikor a képeit nézegettem :) -
DramaticSniper #171 Az első kérdésem már megoldódott. Mostmár csak a rooster frissítés, ill patch után érdeklődök... :) -
DramaticSniper #170 Jah, és új patchet, rooster frissítést(a csapatomat elég előnyösen érinti szerencsére...) honnan lehet szerezni? Hihetetlen hogy nem adják ki a 2006ot :( -
DramaticSniper #169 Hi all
Tudom, idétlen kérdés, de nem tud vki adni egy inditó kódot? Mert sehol nem találom. Egyszer már volt fenn a gépemen a játék, de letöröltem. Ám most hallottam(erősítsetek meg, vagy inkább neee), hogy nem lesz 2006. És újra előkerestem a 2005öt(már nagyon szenvedek, mikor indul az MLB szezon, próbálom elütni az időt), de a WCOon már nincs fenn, máshol meg már nem találom...
Előre is kösz a segítséget
Go CUBS! -
thiefpaper #168 Amint elkezdek meccseket játszani beindul a dolog. ;)
Holnaptól biztosan lesz időm, szóval, ha láttok msn-en, akkor mehet a dolog. ;) -
szegab #167 Most akkor mi van a ligával? Lesz valami folytatás? -
lakac00 #166 aha így már rámlik vmi.én ilyenekben nem vagyok otthon csak a sportjátékok, na meg néha kis rts (de ritkán) -
#165 soldier of fortune
-tudod FPS-es hülyegyerek (bocs Győző de nem tudtam kihagyni:) ) -
lakac00 #164 Mi az a SOF?Lehet h én vagyok a hülye -
#163 Grrr, nem is kicsit... :D
A SOF jobban leköt mint a baseball. De azért:
--------------------------------------------------
Dö vörd bézból klasszik hez kom! -
#162 munkatárs. Nem kell vele foglalkozni. Kicsit gyagyás :P -
#161 Baseball FOREVER.... Na jó nem is... inkább BadBoy FOREVER -
lakac00 #160 Semmi gond úgy is jót röhögtem rajta -
Csabi127 #159 Jaj bocs:D!Nemtom honna jött,vmiért így emlékeztem:). -
thiefpaper #158 Hatot, mert én is beléptem. Ma délután mondjuk nem leszek, de este bárki játszhat velem. -
nutiform #157 Ma ügyeletben vagyok,de azért igyekszem én is még egy meccset lenyomni ma.AKkor az alapszakaszban mindenki 5 meccset játszik vagy hatot? -
nutiform #156 Ha a mi meccsünkre célzol,nekem azzal volt végig gondom,hogy állandóan késve reagált a gombnyomásra ez a ****,nem tudom mi erre a gyógyszer,nem csak ellened jött elő, a végén meg home run kb annyira meglepett engem is mint téged... -
lakac00 #155 Jah amúgy elég idegfesítő volta tegnapi egyik meccsem alatt hogy a 9ik iningbe 1 pontal vezettem és az ellenfélnél már 2 out volt amikor egyenlített. Tegyük hozzá a hosszabításban már jobb volt. -
lakac00 #154 Szia én engem nem Lacinak hívnak. Honnan jött ez? lakac00ból? na mindegy
játszottam még egy meccset nutiform ellen is ott 4-2re kaptam ki -
thiefpaper #153 Én pedig örülök, hogy csatlakozhatok a bajnoksághoz. -
#152 meg neked is Laci. Most látom hogy két meccset toltál ma... ;) Köszi szépen!! -
#151 köszönöm Csabi! -
#150 mire elindul a PO készen lesz -
Csabi127 #149 4-3 lett a meccsem Laci(cards) ellen,írd majd be SS. -
nutiform #148 Mondat második fele visszavonva,közben megtaláltam...:) -
nutiform #147 Az eredményekhez oda lehetne írni a csapatok mellé zárójelbe azt is,hogy melyik csapat kié,mert én már azt sem tudom kivel játszottam kivel nem + a résztvevőknél sincs ott,hogy ki melyik csapattal van.Köszi -
thiefpaper #146 Szerintem is. Heti 2-3 meccset simán le lehet játszani. -
#145 oda ez a kapkodás hogy nem tart sokból lejátszani egy meccset....
az ember vagy csinálja rendesen vagy nem. -
mastertime #144 A következő bajnokságban szívesen indulok már teljes jogú résztvevőként ha még van rá mód. Majd ott robbantok:)
Egyébként meg nem tudom hova ez a kapkodás, jó hogy nem egy hét alatt akartad lezavarni.... -
thiefpaper #143 Na ezt a labdát üsse el valaki!
-
thiefpaper #142 Egy biztos a sportággal kapcsolatban egy dolgot mindenki ismer: a baseball sapkát. :) -
#141 ez így van... -
thiefpaper #140 Elkezdtem írogatni néhány játékoldal fórumára, hátha érdekel valakit a dolog. Ahogy észrevettem talán ez a legmostohább tengerentúli sport, itthon. :(