MVP Baseball 2005 EA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi all
Tudom, idétlen kérdés, de nem tud vki adni egy inditó kódot? Mert sehol nem találom. Egyszer már volt fenn a gépemen a játék, de letöröltem. Ám most hallottam(erõsítsetek meg, vagy inkább neee), hogy nem lesz 2006. És újra elõkerestem a 2005öt(már nagyon szenvedek, mikor indul az MLB szezon, próbálom elütni az idõt), de a WCOon már nincs fenn, máshol meg már nem találom...
Elõre is kösz a segítséget
Go CUBS!
Amint elkezdek meccseket játszani beindul a dolog. 😉
Holnaptól biztosan lesz idõm, szóval, ha láttok msn-en, akkor mehet a dolog. 😉

Most akkor mi van a ligával? Lesz valami folytatás?
aha így már rámlik vmi.én ilyenekben nem vagyok otthon csak a sportjátékok, na meg néha kis rts (de ritkán)
Shortstop
soldier of fortune

-tudod FPS-es hülyegyerek (bocs Gyõzõ de nem tudtam kihagyni😊 )

Mi az a SOF?Lehet h én vagyok a hülye
MuayBoy
Grrr, nem is kicsit... 😄
A SOF jobban leköt mint a baseball. De azért:
--------------------------------------------------
Dö vörd bézból klasszik hez kom!

Shortstop
munkatárs. Nem kell vele foglalkozni. Kicsit gyagyás 😛

MuayBoy
Baseball FOREVER.... Na jó nem is... inkább BadBoy FOREVER

Semmi gond úgy is jót röhögtem rajta
Jaj bocs😄!Nemtom honna jött,vmiért így emlékeztem😊.
Hatot, mert én is beléptem. Ma délután mondjuk nem leszek, de este bárki játszhat velem.

Ma ügyeletben vagyok,de azért igyekszem én is még egy meccset lenyomni ma.AKkor az alapszakaszban mindenki 5 meccset játszik vagy hatot?

Ha a mi meccsünkre célzol,nekem azzal volt végig gondom,hogy állandóan késve reagált a gombnyomásra ez a ****,nem tudom mi erre a gyógyszer,nem csak ellened jött elõ, a végén meg home run kb annyira meglepett engem is mint téged...

Jah amúgy elég idegfesítõ volta tegnapi egyik meccsem alatt hogy a 9ik iningbe 1 pontal vezettem és az ellenfélnél már 2 out volt amikor egyenlített. Tegyük hozzá a hosszabításban már jobb volt.
Szia én engem nem Lacinak hívnak. Honnan jött ez? lakac00ból? na mindegy
játszottam még egy meccset nutiform ellen is ott 4-2re kaptam ki
Én pedig örülök, hogy csatlakozhatok a bajnoksághoz.

Shortstop
meg neked is Laci. Most látom hogy két meccset toltál ma... 😉 Köszi szépen!!

Shortstop
köszönöm Csabi!

Shortstop
mire elindul a PO készen lesz

4-3 lett a meccsem Laci(cards) ellen,írd majd be SS.
Mondat második fele visszavonva,közben megtaláltam...😊

Az eredményekhez oda lehetne írni a csapatok mellé zárójelbe azt is,hogy melyik csapat kié,mert én már azt sem tudom kivel játszottam kivel nem + a résztvevõknél sincs ott,hogy ki melyik csapattal van.Köszi

Szerintem is. Heti 2-3 meccset simán le lehet játszani.

Shortstop
oda ez a kapkodás hogy nem tart sokból lejátszani egy meccset....
az ember vagy csinálja rendesen vagy nem.

A következõ bajnokságban szívesen indulok már teljes jogú résztvevõként ha még van rá mód. Majd ott robbantok😊
Egyébként meg nem tudom hova ez a kapkodás, jó hogy nem egy hét alatt akartad lezavarni....
Na ezt a labdát üsse el valaki!

Egy biztos a sportággal kapcsolatban egy dolgot mindenki ismer: a baseball sapkát. 😊

Shortstop
ez így van...

Elkezdtem írogatni néhány játékoldal fórumára, hátha érdekel valakit a dolog. Ahogy észrevettem talán ez a legmostohább tengerentúli sport, itthon. 😞

Shortstop
amúgy meg úgy lesz PO hogy az uccsó eliminálódik.. De lehet hogy hatan leszünk, mert Petya még mindig csak egy meccset játszott

Shortstop
embert szerezz ne honlapot csinálj...

7 emberrel, hogyan lesz nektek rájátszás?
Más. Népszerûsíteni kellene a játékot, hogy esetleg az elsõ csonka bajnokság után egy rendes is indulhasson, és ennek érdekében én szívesen csinálnék egy kis honlapot neki.

Shortstop
Frissült az oldal egy új opcióval a hírekkel.

MECCSEKET MEG NYOMATNI, NYOMATNI....

Szegab már tûkön ül... 😊

Shortstop
Látom sokan vagytok fent MSN-en...remélem toljátok a meccset....😊

Tud vki olyan odlalt,ahol van a legutóbbi szezon alapján a játékosokról hot/col zone stat,a dobókról meg az,h milyen dobásfajtákat használtak?
Shortstop
amint végzett mindenki. ezért ugatok!

A rájátszás mikor kezdõdik? 😊
tudom mert én modntam 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Shortstop
Akinek van lemaradás igyekezzen a hétvégén behozni....legyen szíves 😛

Nekem már csak Petyával kell játszanom. 😊
Shortstop
na mivan gyerekek meccseket senki nem tolja???
húzzatok bele mert mindjárt szerda

Shortstop
nem én mondtam 😄DD

jah, reménytelen vagyok 😄DDD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

A gép eddig mindig szarrá vert. 😊

Shortstop
itt is gyakorolhatsz... és szerintem sokkal jobb ha ember ellen kezdesz játszani és nem gép ellen mert a gép csinál néha nagy bakikat...

Inkább még gyakorlok elõtte. 😉

Shortstop
miért nem szállsz be inkább???
Tanácsosnak meg nem fogod tudni megmagyarázni 😛

Ha valaki akar egy kezdõ játékossal játszani, az felkereshet (msn: [email protected]). (Thanatosnak üzenem, hogy kb. 5,5 óra volt tegnap éjszaka mire meglett az egész 😉

Shortstop
nekem azt mondta hogy zûrös hete volt. Jövõ héten összekapja magát. Szóval jövõ hét péntekig várjunk szerintem, hogy lenyomjon 2-3 meccset.. 😊