3552
-
#253 mi a bajod kirike
-
#252 Visitor segít azé' mindenkinek met ő jó.
A Patchet futtatotd egyszerűen, utánna kicsomagolod a crack-et, és a játék eredeti exe fájlját (asszem dh2005.exe) kicseréled a crackre. ennyi -
#251 Te attila neked mindenbe bele kell avatkoznod??? Mindenbe beleszólsz abba amit csinálok!!! Inkább Nézd a Csuporkát meg a Cartoon Networkot csak legalább EBBE NE!!! -
#250 na ha lejön mit tegyek??
-
#249 ha nekem megnyílt egy ilyen ablak
-
#248 én így csináltam meg és most minden ok -
#247 itt a Patch, először ezt kell installálni, utánna meg a játék .exe fileját le kell cserélni erre crack -
#246 a www.crack.am nem jó
azon van egy ilyen 1.2 es crack
-
#245 ok jöhet a link -
#244 neki le se jön egyébként osztálytársak vagyunk kirivel
-
#243 ok
köszi
kirinek hallom nem megy ilyen jól
-
#242 ha ho visitor ott vagy????
-
#241 crackelni kell, de előtte szedjél le hozzá patchet, mindjárt adok linket is -
#240 hi -
#239 na nekem meg az a gáz hogy elindítom meg minden de nincs ott a hunt gomb megoldás:???
-
#238 pistike (kiri) haverja vok
-
#237 hi visitor
-
#236 várjunk egy pillanatra :) azt hogy érted hogy nem fejezi be? nem írja hogy 100% a letöltésnél? -
#235 Milyen kliensek (esetleg hol?) vannak még? -
#234 Valami ilyesmit le ment, de nem fejezi be! -
#233 Esetleg próbáld meg más kilenssel leszedni... nekem elsőre sikerült minden (amúgy tudsz bin-cue/iso... stb. file-kat kiírni?) -
#232 Egyszerűen nem tölti le!
-
#231 mi nem megy? -
#230 Most se jó..... Majd megoldom..... -
#229 -
#228 Megtaláltam! (Az eredeti torrentet) az volt a gáz, hogy rossz torrentet szedtem le. Most már tölti. (remélem!) köszi a fáradozást! Egész nap csak , de ha letöltöttem........ [#lama -
#227 Várjál! Assssszem sinen vagyok! (lehet) hogy rájöttem!
-
#226 Nem lehet máshonnan letölteni vhogy? -
#225 Sajnos nem talált ilyen fájlt... -
#224 vagy inkább csak annyit hogy egc-dh05 -
#223 írd be a windows keresőjébe hogy: egc-dh05.bin -
#222 ott nincs!
ez nem akar összejönni!!! -
#221 ehh... nem tom pontosan, de álltalában a C:\\Documents And Settings\felhasználó -ba menti, egy BIN és egy CUE file-t kell keresni -
#220 Hallod?
-
#219 S E G Í T S É G ! ! ! -
#218 Nem találom sehol meg a bitlord is csesztet!!!
-
#217 Jó de ilyenkor hova menti a Deer Hunter-t? -
#216 Nem kell törődni vele, a feltöltést később is lehet folytatni. -
#215 -
#214 A BitLord ha végzett a letöltéssel, de a feltöltéssel még nem akkor micsinájjak?