3552
  • tibitib
    ja mármint a nevünk helyükre
  • tibitib
    ja és másodlagosan írjátok már le azt is hogy hogyan lehet ide képet beilleszteniköszke
  • tibitib
    halika valaki írjon már le egy olyan kódot ami kijelzi a gps-en az állatokat köszi
  • Visitor
    Az a Deer Avenger.
  • Aquir
    jaja :) onlineba meg kicsit pörgősebb, ott ugye egyfajta verseny van hogy az adott körbe ki nyer, meg persze nem egy nap áll a rendelkezésedre, hanem ált 10-20 perc időlimit van :)

én öszvisz egyetlen egyszer találkoztam egy magyarral online, azóta nem láttam senkit :)
  • PLackó
    köszi Aquir,lehet tényleg ez a problem.jó kis játék,nem hittem hogy élvezni is fogom,nem is tűnik unalmasnak:)
  • Szabi DEMON
    Annak idején már nem tudom mikro játszottam egy játékkal aminek a nevét nem tudom de a demo alapján tök poén volt uyganis a szarvassal kellett becserkészni a vadászt. A nevére már nem emlékszem nem tud esetleg vki kisegíteni?
  • Aquir
    vagy mert túl sokat lőtt az egyik fajtából, amiket montam :)

ergo amit montam, hogy nem lőhetsz pl vagy 3 buckot, vagy 2 doe-t például
  • Aquir
    nana, vigyázz :)

a gps azé villog mert ott lőtted legutoljára a szarvast, egyfajta Támpont

3at tucc csak felvenni, ha többet lősz akkor b*szhatod mert illegális dolgot tettél, és az addigi zsákmányt is letiltja :)

2 buck + egyet még tucc lőni, ami vagy doe vagy fawn (a doe jobb)
    vagyis öszesen 3 :)
  • Visitor
    Lehet, hogy túllépted a bag limitet?
  • PLackó
    nah,most sikerült lőnöm 3-at,de egyet fel bírtam venni de a többivel nem tudok mit kezdeni.miért?(pedig a gps vagy mi is villog hogy ott van és csináljak velük valamit)
  • Visitor
    Cheattel unalmas
  • Sanya52
    Cheat kóddal meg még könnyebb,látod őket a GPS-en
  • Aquir
    ha már belejössz, gyorsan meg lehet őket találni meg lelőni :)
  • PLackó
    huh.akkor ide nagy türelem kell:)
  • Aquir
    az ERDŐBEN :D

ja, és nemcsak ott, sokszor tömegivel vannak pl a szántóföldeken :))
    szerintem simán elijeszted őket, ha nem veszed őket észre és csak futkosol :)

csalogathatsz is, de járhatod is az erdőt :)
  • PLackó
    ehh,felraktam de 2 órája bolyongok é sehol semmi.hogy lehet egyálatlán belekezdei,hol vannak a szarvasok?
  • Visitor
    http://www.mapunlimited.com ->itt nagyon jó Mapok vannak
  • tibitib
    valaki msn -en keresztül ha van tud küldeni nekem páyát ami nagyon jó és nincs a játékba alapból írjon köszi császtok ja és fontos lenne mert már unom a pályákat köszi szépen mindenkinek császtok
  • Aquir

Enyém pikcsör :)

(no cheat)

a parton feljebb még fekszik 2, nem látszik

• Visitor
    Én amikor először jáccottam ilyen gamevel úgy untam, hogy minden cheatet kipróbáltam...

De ha belejön az ember, egész szórakoztató tud lenni.
  • Thanatos
    miért mit vártál egy vadász gametol?
  • Adi
    mhhh.. leszedtem>feltettem> nem egy pergős game!
  • Tgabbar
    A Hunting Unlimited-nek van multis része ,külön asszem le kellett volna szedegetni még cuccokat,de mintha inkább az lett volna,hogy jelentkezni kellett volna "szezonális" vadászatokra.Franko kis játék ,bár az oroszlánt nagyon elszexuálták.
  • PLackó
    én még nem próbáltam ilyen játékot de a deer hunter miért nem bejövős neked?mi vele a probléma?/akkor én sem foglalkozok vele/
  • Sephi
    Ki az a allat aki ilyesmiket jaccik ?:DDD

• Adi
    na leszedtem.. majd nem soká telepítem!:D
  • blackgamer
    járkáltam már vagy 10 perce, de semmit sem találtam (már azon voltam, hogy a lovat lövöm le:), amikor eszembe jutott, hogy lehet a folyó környékén lesznek, volt is ott 2, természetesen külön irányba indultak, az egy szarvas észrevett, követtem a másikat távcsövessel rálövök erre elfut ?! megyek-megyek, látom a fűben fekszik odamegyek már halott
    tényleg jó game! esetleg van multija? nincs "vadász szezon" mód? amikor a vadászok vadászhatnának egymásra :) vagy vadász vs állatvédők?
  • blackgamer
    demo 180 MB
  • AnuluWork #24
    A képek alapján jól néz ki. Aki már látta, mozgásban milyen?
  • cSuwwi
    olvass bele a másik fórumba, ha érdekel, bár már halott ügy egy ideje
    nem, a trophy hunter 2003-al nyomtuk, 2-3-4-5-en, lerak egy pályára, és lőhetsz a megadott limitig. volt legnagyobb, leggyorsabb trófea, stb.
    a cabelas big game hunterral is nyomtam valakivel (már nem emléxem), az is jó volt, de azóta (kb. 4-5 hónapja nem játszottam ilyen játékkal, de kiírtam időben. a trophy hunter kicsit csúnyácska, de rengeteg fan pálya van, el lehet vele lenni, a cabela viszont nagyon szép)
    a DH-kat nem szerettem
  • Adi
    köcsög warezosok.. lehúzztak..
  • Laky
    vadász vs. szarvas kúl lenne :DDDD
  • PLackó
    még nem toltam ilyen játékkal de felkeltette a fantáziám./amúgy állatvédő vagyok/:P
    cSuwwi:ilyen játékot hogy lehet multiban nyomni?valaki vadász valaki szarvas?:D
    vagy versengenek a vadászok?
  • Laky
    akkor lehetne a "Játékosok fóruma"-n belül is csoportosítás
    szal LOÁL
  • Laky
    még több pikcsör :)

• cSuwwi
    nem ez a legfelkapottabb játékstílus, sztem nagyonis jó volt az a csoportosítás. abba a topicba pár hét alatt annyi üzi ment, amennyi ebbe sosem lesz, szal... :|
  • Laky
    akkor se kéne ilyen topikokat nyitni
    ha akarják, majd a modok elintézik a játékok csoportosítását
  • Bandew
    Az "építős és szimulátor játékok"-nak.
  • Laky
    csak 1 célzás volt