3552
  • PLackó
    36 új üzenet
  • FeketeFény
    hát magyar vagyok így is kondolkozom hehe
  • Aquir
    jutalom? azért mert csalsz? :) ejnye :))
  • FeketeFény
    Olyan kéne amivel nyomhatod keményen a jutalomért.
  • FeketeFény
    De letiltja az eredményeidet, tehát értelmetlen csalás.
  • Aquir
    ehez van csalás :) (infra mód, gyorsítás, szarvasok kijelzése gps-en.. :)
  • FeketeFény
    De kellemes kis game.
  • FeketeFény
    Nahát, semmi tranert nem lehet találni hozzá a neten. Tehát no csalás, ez nemes.
  • Visitor
    Az agancsát értékeli. Ha magasabb színtet érsz el, kiírja annak a pontjait is, különben csak azután, miután elejtetted.
  • FeketeFény
    Mi számít nagynak? súját kiirja azt vágom.
  • Visitor
    Nah, itt csak szarvasok vannak. A cél igazából világrekordokat elkapni (ez nekem még nem sikerült :))

Ja. és ha megvan a 3 ki kell lépni, nem lép ki magától, nem is jelzi külön.
  • FeketeFény
    aha az kár. Előzőben voltak jó mókák amikor a medve nekemrohant. Akkor itt mi a cél? Csak a szarvasok? Ez kicsit kevés 1 game ben nem? Ha megvan mind a 3 állat akkor várjam meg a játék végét vagy ki lehet lépni és akor jegyzi a dolot?
  • Visitor
    Nem. De ilyenek szaladgálnak: borz, nyúl, mókus, vidra, sivatagi varánusz stb. de nem lehet őket begyüjteni
  • FeketeFény
    Akor nem lövök többet. És lesz más célpont is vagy mi? Az előző game ben mintha medve is lett volna meg leopárd stb. Itt ilyen nem lesz?
  • Visitor
    Aha... egy vadászat alkalmával 2 hímet és 1 nőstényt/borjút lehet lőni
  • FeketeFény
    Ami meg van adva csak azt szabad lőni azt vágom, de azt nem hogy csak 1 et szabad belőle? Tehát van 1 szarvas fej mondjuk akkor csak 1 db szarvast szabad?
  • FeketeFény
    J és az egyik spray az piros!
  • FeketeFény
    Én még kezdő vagyok és csak tegnap szedtem le a tört gamet 6 másikkal együtt. De ez jobban bejön mint a többi fps most.
  • FeketeFény
    Aha a spray problémára soha nem jöttem volna rá hogy melyik melyik
  • Visitor
    Télleg nem akartok feljönni multira? Nyithatnánk egy szobát
  • FeketeFény
    mi a különbség a sátor és a magasles közt? Én mindig magaslesről nézelődöm.
  • Visitor
    A szarvas spray elnyomja többnyire a saját szagod
    3 féle van a zöld, a sárga meg a kék
    A kék nem csalogatja őket, de nem tudnak téged kiszagolni
    A zöldre és a sárgára jönnek, ezutóbbira inkább csak a bakok, előbire mindkettő
  • Aquir
    persze. de várnod kell. jó helyen kell tábort ütni (szél irányt is nézd)
  • FeketeFény
    Kaját nem is láttam még hogy van. még az elején járok lőttem max 10 álatot.
  • Aquir
    a szerencse bennevan, de sztem ezt jól csinálták meg, néha van olyan hogy keveset találok, de jóval gyakoribb hogy megtalálom őket :)

vannak ált hogy családban mennek, egy doe-val megy 2 nöstény, de külön is mennek. Te rajtad függ, letáborozol e, de ha mész (gyalog menj ha mész) akkor 180°-ban nézd a teret folyamatosan, mert takarnak a fák, az elején még volt olyan hogy mire megláttam már futott is :)
    A táborozásnál ugye csalogatás kell(bőgő-agancs-illatok felszerelés)
    Lehetőleg olyan helyen táborozz ahol tovább látsz az orrodnál (vagyis ne sűrű fás részen :),mert ha rosszul lövöd meg és elfut akkor nem látod merre fut el :)
  • FeketeFény
    Lehet hogy kicsit türelmetlen voltam kezdetben. Most már mindenféle állat mászkál a lesem alatt. Na mr csak azt nem értem hogy ha kiszagolják a szarvas sprayt akkor téged miért nenm? ugyanis a szél ugyanoda viszi mindkettőt.
  • Visitor
    Na meg persze az sem mindegy, milyen szezonban vadászol.

A RUT-ban a leghatásosabbak a call-ok...
    A PRE-RUT-ban is használhatóak, de egy kicsit kevesebb eredménnyel
    A POST-RUT-ban nem törődnek max. az aggancscsal, de a kajára nagyon rámozdulnak...
  • Visitor
    ...Egy kis csalogatás után

Nem érdemes rálőni az első felbukkanóra, mert ahol 1 van, van több is :)
  • Visitor
    Ált. a folyók vagy szántőföldek közelében vannak. Ha felállítod a lest, fontos, hogy jó rálátás legyen a terepre. A lovat nem nagyon veszik észre, hacsak nem ügetsz vele. ha megvan a les, a CALL-okkal és spray-ekkel hamar be lehet csalogatni a dögöket. A szélirány is fontos, mert könnyen kiszagolnak, futni meg nem nagyon szabad. Nekem volt olyan, hogy 10 perc alatt már 6 szarvas kerülgette a lest...
  • FeketeFény
    Ja az meg a másik, hogy ezek a spray, agancs és hanutánzó kutyük érnek valamit? Volt hogy fújtam mindent mindenhova közben hangot adtam és szartak jönni.
  • FeketeFény
    És van valami taktikád? Lesen kell ülni? Hová érdemes tenni a lest? Viz közelébe szoktam rakni de úgy fest nem szomjasak a dögök. Ha lóval vagy homokfutóval megyek az meg esélytelen mert tuti nem látok semmit. Felmerül a kérdés, hogy minek a játékba egyáltalán iylesmi ami használhatatlan?! Szerinted van köze az állatok viselkedésének a realitáshoz vagy össze vissza bojonganak aztán ha mákom van pont keresztezi az utamat.
  • Aquir
    én állva lövök trófeákat, ha mozog akkor letérdelek, és ugy lövöm + közelitem meg

lehasalni sose szoktam, kivéve mikor mind a 3 bag megvan és közelről akarom csodálni hogy mászkál (tudom van erre egy külön mód is) :)
  • Visitor
    Az első képen láccig a legszebb, még egy 3. bika is volt ott... de ő inkább csak a nagyoktól akart tanuéni, és mint megfigyelő volt jelen :D

Az sikerült pluszban videóra venni majdnem az egész csatát
  • Visitor
    A csatát megnyerte, de a háborút elvesztette...

• Visitor
    Na nem semmi vadászat jött össze, kb. 5 - 10 perc műve az egész :D

Először jött pár ünő, gondoltam fejbelövök egyet... de utánna feltűnt az első bika. Utánnaszaladt a második.(ez a legnagyobb volt, amit a játékban láttam)
    Méregették, kerülgették egymást pár percig, majd a nagyobb nekirontott a kisebbnek. A csata kb. 5 percig tartott, s bár a kisebb nehezebb volt, a nagyobb elintézte. A vesztes elmenekült, a győztes büszkén lépdelt a lesem körül...

• FeketeFény
    Földönkúszva kell közlekedni, hogy ne vegyen észre? Abból Az americasarmyban már elegem lett a kiképzésnél 1éve
  • FeketeFény
    egy már megvan csak 2 kell
  • Aquir
    ugyan, multiba is max 20 perc, azalatt mindenki lő 3 szarvast, legalább 1et mindig.. :)
  • FeketeFény
    Ja csak van hogy játékidőben 2 napig kerestem 1 szarvast. Ez így kicsit unalmas.Mindenféle csordák közt mászkálok de a szarvas sehol.
  • PLackó
    jópárhét kuss,mostmeg milyen felkapott lett a topic;)