415
újabb tycoon
-
#375 a CD-n van valami Media... install... azt kell telepiteni és akkor nem lép ki... -
#374 bemész abba a menüben, ahol az üzletláncaidat mutatja (business chains vagy valami ilyesmi) és ott megjelenik a build HQ. Csak bizonyos kerületekben lehet! -
#373 hello! SoHo résznél építettem 4 db alarm centert, de aztán vmi HeadQuartert kell csinálni... nagyon béna kérdés, de fontos! hogy kell csinálni? :D
légyszi segítsetek! thx -
#372 Ja és hogy kell a haloween-es küldinél megcsinálni a districtes részt? -
#371 Miért van az hogyha megnyílt nekem egy városrész (valami soho-s izé) akkor kilép? -
#370 mindenki alszik? -
#369 nem nyomnátok föl egy-két képet a városaitokról? -
#368 nagyon könnyű, és nagyon monoton. -
#367 az szuper, köszi szépen! =) szerintem holnapra meg is lesz ^^
az nem baj ha lesz egy kis pénzem, örülni fogok neki, mert régen sokat játszottam a sim city 4-gyel és mindig mínuszban voltam.. mondjuk akkor ész nélkül költekeztem :D
nah még egyszer köszi -
#366 nem tudom miért,de ott már jó lett :)
Ha szereted a tycoon-okat szerintem szerezd be. bár idő multával sajnos nagyon könnyű a játék,rendgeteg pénzed lesz.legalábbis nekem ez volt. -
#365 a fullban már nem volt ilyen hiba? kérlek mondd el, mert holnapra vagy holnaputánra tervezem a beszerzését és hát jó lenne tudni, hogy működni fog-e normálisan =) -
#364 demoban nálam is ez volt. -
#363 valaki segítsen kéremszépen ^^ miért van az, hogy a demóban a járókelőknek csak a feje + a két karja, illetve a lába van meg?
a gépem teljesítménye gyenge hozzá, vagy csak a demónak van baja? -
#362 A hallowenes feladatnál mit kell csinálni? -
vodMarci #361 Kösz. -
#360 Kettő oroszlán szobrot kell a saját parkodba rakni(a fejlesztés menüben megtalálod a szobrok és szökőkutak között) -
vodMarci #359 A Lions in the park feladatnál mit kell csinálni? -
vodMarci #358 Na sikerült elindítani CureRommal,és tovább tudok menni!!Kösz Serpa! -
vodMarci #357 Töltöttem,de nem volt jó.Azt mondták,hogy töltsem le a Clone Cd-set.Mindjárt megnézem,hogy ki fog-e lépni. -
#356 ne reklámozz...
A crack miatt van,töltsetek le crackfix-et. -
#355 Velem is ugyanez a gond.Annál a küldinél állandóan kilép.
Ja és egy fasza torrentes oldal:www.torrentking.gportal.hu
Kérhetsz cracket, torrentet!!! -
vodMarci #354 Na a Halloween partiig megcsináltam mindent(a halloween partit is),kivéve az a Lions in the park,itt nem tudom,hogy mit kell csinálni.És itt van nagy baj.Most jönne valami Soho&TriBeca,rákattintok,és erre meg mindíg kilép a játékból és azt írja,hogy a Tycoon City New York.exe hibát észlelt,ezért leállt.
Ti találkoztatok már ilyen gondal?Meg pecseltem a játékot,gondoltam,talán akkor jó lesz,de nem.Mit csináljak?? -
#353 Az első részben azt hittem hogy mindent megcsináltam de aztán jött valami Halloween party vagy mi a szar és nem tom mit kell ott csinálni??? -
#352 -pénzzel télleg nincs gond
-lakosság nagyon kevés(Pedig sok házat építettem)
Ez a játék szerintem nagyon hasonlít a sim city 4 rush hourhoz, mert abban is könnyű pénzt szerezni elég hamar(nem úgy mint a sima sim city 4-ben), de viszont ott a lakosság "úgymond" határtalan és a térkép is nagyobb.
Nekem az nem tetszik még, hogy negyedekre vannak osztva, meg,hogy aránytalanok az épületek árai.
De azért nagyon jó játék!!!
-
#351 Már felfedeztem magam letöltöttem a no cd cracket, és semmibaj nem volt már a másolásvédelemmel.Tehát a no cd crack egyszerűbb megoldás mint ha használnánk a cureROM-ot!!! -
#350 Lehet, hogy hülye kérdés de a splítet a gemehoz honnan lehet letölteni???
Lécci segítsetek!!! -
#349 valakinek van mentése a játékhoz. -
#348 Hogyan lehet forgatni az upgradeket? -
#347 építsd be minél jobban a legutolsó kerületet. -
PiciEri #346 sziasztok! nekem már csak 2 városrész van hátra ha jólsejtem, de nem akarja megnyitni egyiket sem, pedig a feladatokat elvégeztem, mind ki van pipálva, és nem történt semmi :(
lehet hogy vmi "rejtett" feladatot kellene megoldani, értem ezalatt azt, hogy vmi épületet kéne építeni és akkor nyílik meg az új kerület.. -
#345 Hy!
Én a második résznél járok, Soho & Tribeca városrész. Ott van egy olyan küldi hogy: Department Report. Ott az a feladat hogy be kell építeni a városrészt boltokkal? -
#344 végre megérkeztem a "feka-központba".
a végén lesz vmi összesítés? -
#343 Jobban néz ki, bár mint mondtam franciául nem tudok ezért fogalmam sincs hol vannak a grafikai beállítások. -
#342 És a grafja milyen? Jobb mint ezé? -
#341 Én kipróbáltam a City Life demoját, de mivel francia nyelvű így elég nehezen értettem meg dolgokat. Nagyon tetszik, de az nem tycoon, hanem Sim City klón. Szinte mindent úgy kell csinálni mint a Sim City 4-ben de mégis valahogy jobban tetszik.
A DEMO-t a 3dgamers.com-ról lehet letölteni, csak francia nyelven. -
#340 talán a city life nevü játék jobb lesz ebben a tekintetben, majd elválik a dolog:) nemsokára itt van.
egyébként tegnap átvittem.. és nem tudom nekiállnék e mégegyszer megépiteni new york-ot:) van ugye a sandbox mód, de valahogy nem csábít pedig ugye itt már nincsenek feladatok meg semmi extra. amugy nem rossz a játék szórakoztatni mindenképpen jó. -
#339 ezt a játékot leginkább amcsi gyerekeknek csinálták, azoknak sztem nagyonjó lett -
juharfalvi #338 Szerintem a játék tervezésénél nem az volt a szempont, hogy reális legyen, hanem hogy a nagy, jellegzetes épületeket (Empire State Building, stb.) le lehessen rakni.
A pénzbeli arányokat eltorzították, hiszen mondjuk egy éttermet biztos nem lehetne 50.000 dollárból megvásárolni...
Nekem nem is ez nem tetszett, hanem azt hiányoltam, hogy pl. az üzletekben _semmiféle költség nincs_!
Meg lehetett volna azt csinálni, hogy nincs elég pénzünk, nem tudjuk megvenni az üzletet, de bérbe tudjuk venni. Arra alég lett volna esetleg 50.000 dollár is (nem tudom biztosan...). De mondjuk, hogy elég. Ezek után lehetett volna törleszteni a kölcsönt a banknak, aztán van ugye az alkalmazottak bére, a világítás, fűtés, villany, biztosítás, reklám... hadd ne soroljam, de egy csomó kiadás.
Nem kellett volna mindet belevenni, vagy nem annyira, hogy játszhatatlan legyen, de izgalmas lett volna figyelni a bevételek és kiadások havi alakulását... lehetett volna reklámozni az új üzletet, hogy jöjjenek a vevők... halasztást kérni a banktól... az áru egy részét leárazva eladni, hogy legyen bevétel... új árucikkeket beszerezni... tárgyalni a beszállítókkal...
Most, ha bármelyik üzletet megvetted, mindenképpen hasznot hozott, mert egyszerűen nem volt lehetősége veszteséget termelni!
Ezzel a játék izgalmát el is vették... :-(
Vagy azt hittem, az elején úgy indul a dolog, hogy tudok venni egy virsli-árusító bódét, aztán ha összeszedek egy kis pénzt, akkor esetleg egy újságos-standot, cukorkaüzletet, és így tovább... Ez is tetszett volna, mert reálisabb lett volna :)
-
#337 a majomházban nem láttok majmokat, vagy csak elbújtak előlem? :)
+ a többi állatféle mozoghatna. -
#336 Ahhoz képest hogy igazából 10000000-an laknak New Yorkban... Nem nagy külömbség:DDDD