Tycoon City: New York
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
a gépem teljesítménye gyenge hozzá, vagy csak a demónak van baja?
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Ja és egy fasza torrentes oldal:www.torrentking.gportal.hu
Kérhetsz cracket, torrentet!!!
Ti találkoztatok már ilyen gondal?Meg pecseltem a játékot,gondoltam,talán akkor jó lesz,de nem.Mit csináljak??
-lakosság nagyon kevés(Pedig sok házat építettem)
Ez a játék szerintem nagyon hasonlít a sim city 4 rush hourhoz, mert abban is könnyû pénzt szerezni elég hamar(nem úgy mint a sima sim city 4-ben), de viszont ott a lakosság "úgymond" határtalan és a térkép is nagyobb.
Nekem az nem tetszik még, hogy negyedekre vannak osztva, meg,hogy aránytalanok az épületek árai.
De azért nagyon jó játék!!!
Lécci segítsetek!!!
lehet hogy vmi "rejtett" feladatot kellene megoldani, értem ezalatt azt, hogy vmi épületet kéne építeni és akkor nyílik meg az új kerület..
Ha a menyasszony anyja az örömanya, az apja az örömapa, akkor a menyasszony az örömlány?
Én a második résznél járok, Soho & Tribeca városrész. Ott van egy olyan küldi hogy: Department Report. Ott az a feladat hogy be kell építeni a városrészt boltokkal?
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
A DEMO-t a 3dgamers.com-ról lehet letölteni, csak francia nyelven.
egyébként tegnap átvittem.. és nem tudom nekiállnék e mégegyszer megépiteni new york-ot😊 van ugye a sandbox mód, de valahogy nem csábít pedig ugye itt már nincsenek feladatok meg semmi extra. amugy nem rossz a játék szórakoztatni mindenképpen jó.
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
A pénzbeli arányokat eltorzították, hiszen mondjuk egy éttermet biztos nem lehetne 50.000 dollárból megvásárolni...
Nekem nem is ez nem tetszett, hanem azt hiányoltam, hogy pl. az üzletekben _semmiféle költség nincs_!
Meg lehetett volna azt csinálni, hogy nincs elég pénzünk, nem tudjuk megvenni az üzletet, de bérbe tudjuk venni. Arra alég lett volna esetleg 50.000 dollár is (nem tudom biztosan...). De mondjuk, hogy elég. Ezek után lehetett volna törleszteni a kölcsönt a banknak, aztán van ugye az alkalmazottak bére, a világítás, fûtés, villany, biztosítás, reklám... hadd ne soroljam, de egy csomó kiadás.
Nem kellett volna mindet belevenni, vagy nem annyira, hogy játszhatatlan legyen, de izgalmas lett volna figyelni a bevételek és kiadások havi alakulását... lehetett volna reklámozni az új üzletet, hogy jöjjenek a vevõk... halasztást kérni a banktól... az áru egy részét leárazva eladni, hogy legyen bevétel... új árucikkeket beszerezni... tárgyalni a beszállítókkal...
Most, ha bármelyik üzletet megvetted, mindenképpen hasznot hozott, mert egyszerûen nem volt lehetõsége veszteséget termelni!
Ezzel a játék izgalmát el is vették... :-(
Vagy azt hittem, az elején úgy indul a dolog, hogy tudok venni egy virsli-árusító bódét, aztán ha összeszedek egy kis pénzt, akkor esetleg egy újságos-standot, cukorkaüzletet, és így tovább... Ez is tetszett volna, mert reálisabb lett volna 😊
AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB
Hogy van az,hogy mégis mindössze 50 000-en laknak New Yorkban? rendgeteg lakóházat leraktam már. elég érdekes,ennek a számnak 100*-osának kellene lennie.vagy csak nálam ennyi?Nálatok mekkora a lakosság?
Ha fölépitek egy HG-t akkor mitõl lesznek ott Outlet-eim vagy mik? Mert kb 6-ból csak 2-nek van.
nekem még 2 városrészt kell majd megcsinálni.
pénzem nagyon sok van, 55millió amit költhetek, és az összérték 104 millió.
ti sem tudtok mit csinálni a pénzzel?lehetne kicsit nehezebb e téren.
TriBeCa
pénzügyi negyed
Chelsea és Garment
Midtown
Harlem
Amikor rámész egy fejlesztési tárgyra (legyen ez mondjuk egy "fa" vagy "pad"), akkor a meglévõ zöld csík után egy barna csík mutatja, hogy mennyit javít az adott fejlesztés. Azt érdemes lerakni, amelyik a legtöbbet javítja.
Elõször érdemes a vonzáskörzetet megnövelni (azt hiszem ezt parknál nem lehet), aztán másik kettõt.
Parknál konkrétan elsõsorban fákat lehet lerakni, de feltétlenül érdemes padokat is, hogy az emberek le tudjanak ülni. Padból már 6-8 a max-ra viheti fel az fejlettségi szintet. A park belsejében meg vagy oroszlános szobrokat, vagy szökõkutat, vagy gyerekjátékokat tudsz lerakni. Ezekbõl is kellhet legalább 5-6, a park méretétõl függõen.
S hol található az európai verzióhoz patch ?😊
A Reloaded által hozzáférhetõhöz nem találtam még patchet, ami
felment volna rá...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
38 utas volt eddig (órákon keresztül), asszem 300 kéne hogy meglegyen.