415
újabb tycoon
-
#335 nálam is "csak" 46 000 szóval...:) nem tudom miért ilyen kevés -
#334 már az utolsó városrésznél tartok (harlem).
Hogy van az,hogy mégis mindössze 50 000-en laknak New Yorkban? rendgeteg lakóházat leraktam már. elég érdekes,ennek a számnak 100*-osának kellene lennie.vagy csak nálam ennyi?Nálatok mekkora a lakosság? -
#333 Én azt szoktam, hogy fölvásárolok boltokat...
Ha fölépitek egy HG-t akkor mitől lesznek ott Outlet-eim vagy mik? Mert kb 6-ból csak 2-nek van. -
#332 nekem 122 millió a vagyonom:) pedig két kézzel szórom. tényleg nem volt a pénzzel gond a játék során. -
#331 supercar showroomom egy nap alatt 840000 dolcsit hozott ;)
nekem még 2 városrészt kell majd megcsinálni.
pénzem nagyon sok van, 55millió amit költhetek, és az összérték 104 millió.
ti sem tudtok mit csinálni a pénzzel?lehetne kicsit nehezebb e téren. -
#330 köszönöm,meglett. -
#329 "csíkszerű"-poster kell, és csak a neve van rajta. -
#328 3 fajta film poszterét lehet kirakni de bármelyiket rakom ki nem hoz semmi bevételt arra amit szeretnék. -
#327 postert kell kirakni az épületre, a nevével fémjelezve. -
#326 midtown-ban vagyok.egy bizonyos kelly adrews produkciójára kellene eladnia 10000 dolcsi értékben jegyeket,viszont hiába van több musicial theater-em ami sok bevételt hoz még mindíg nem adtam el jegyet kelly adrews showjára.mi lehet a hiba? -
#325 nemsoká kivégzem.
még 3 kerület van. -
#324 köszi, megpróbálom:) -
juharfalvi #323 HQ-t ezekben a kerületekben lehet lerakni:
TriBeCa
pénzügyi negyed
Chelsea és Garment
Midtown
Harlem
-
juharfalvi #322 Amikor a fejlesztési menüt megnyitod, akkor 3 csíkkal mutatja, hogy melyik milyen szintű jelenleg. Kezdetben lehet nulla szintű is, akkor nincs zöld csík! Próbáld meg a kisebb értékűeket fejleszteni. Ha később az infót megnézed, akkor az összesített szintet mutatja.
Amikor rámész egy fejlesztési tárgyra (legyen ez mondjuk egy "fa" vagy "pad"), akkor a meglévő zöld csík után egy barna csík mutatja, hogy mennyit javít az adott fejlesztés. Azt érdemes lerakni, amelyik a legtöbbet javítja.
Először érdemes a vonzáskörzetet megnövelni (azt hiszem ezt parknál nem lehet), aztán másik kettőt.
Parknál konkrétan elsősorban fákat lehet lerakni, de feltétlenül érdemes padokat is, hogy az emberek le tudjanak ülni. Padból már 6-8 a max-ra viheti fel az fejlettségi szintet. A park belsejében meg vagy oroszlános szobrokat, vagy szökőkutat, vagy gyerekjátékokat tudsz lerakni. Ezekből is kellhet legalább 5-6, a park méretétől függően.
-
juharfalvi #321 A helipadnak kezdetben túl kicsi a forgalma. Próbálj meg a környékére luxusigényeket kiszolgáló boltokat lerakni, akkor lassan több lesz az utas...
-
#320 1.1.0.5-ös európai patch-hez is van crack
S hol található az európai verzióhoz patch ?:)
A Reloaded által hozzáférhetőhöz nem találtam még patchet, ami
felment volna rá... -
#319 Lehet hogy megint elkezdek játszani, mert látom hogy kijött a javítás a crackhez. -
#318 én pedig a helipaddal szenvedek.
38 utas volt eddig (órákon keresztül), asszem 300 kéne hogy meglegyen. -
#317 már a harlemi rész is megnyilt, de ez a küldetés visszamaradt nekem. minden upgrade pontot felhasználtam, de mégsem növekedett a népszerüség. tényleg nem tudom miért. -
#316 Melyik kerületnél jársz?A parkoknál ui. általában rengeteg upgrade ponttal lehet gazdálkodni, úgyhogy nem tudom, miért nem sikerült? -
#315 Ha leromboltad a bárt és már minden küldetésed megvan, építsd be minél jobban az aktuális kerületedet!Rövidesen üzenetet kapsz, hogy új kerületet nyitott meg a program. -
#314 És ezután hogyan tovább? Nem csinál semmit... -
#313 Ááhh, köszi! -
#312 Lerombolni a Bárt amit megvettél, hogy megmutasd nekik ki itt a nagykutya -
#311 Mit kell csinálni?
-
#310 hali srácok
ti hogyan oldjátok meg azt, hogy egy park elérje a bűvös látogatottsági szintet %-ban? Az egyik küldetésben ahol a part mentén fekvő parkot kell fellenditeni a nevét sajna most nem tudom. na ott hogyan lehet ezt elérni? nekem valami viccesnek mondható 7%-ig kúszik fel :D és kellene vagy 75% ha jól rémlik. raktam pedig fákat, padokat, mutatványosokat stb de semmi... -
#309 Huh, köszi. Mindjárt megnézem.
És hogy tudok épületet fejleszteni? -
juharfalvi #308 Alarm Centerhez is ugyanúgy lehet HQ, mint bármi máshoz.
Meg kell lennie a kiírt számú üzletnek, és azokat általában fejleszteni kell, hogy elérjék az előírt szintet. Ezután ha abban a sorban már megjelenik a BUILD felirat, akkor arra kattintva lehet próbálkozni a HQ lerakásával, de ezt nem minden kerületben engedi. pl. Greenich Village-ben és Chinatown-ban sem lehet HQ (ha jól emlékszem), meg egy pár helyen nem lehet.
A játék mappájában nincs egy Manual.pdf szerű leírás? Mert abban le van írva az is, hogy melyik kerületekben lehet HQ.
Ha ott nincs ilyen fájl, akkor a telepítő CD-n több nyelven rajta van, de aki csak magyarul tud, az is megtalálja benne, nem hosszú leírás.
-
#307 Alarm Center-hez hogy tudok Headquarters-t épiteni?? -
juharfalvi #306 Üzletfajtánként lehet építeni HQ-t, tehát nem csak 1 HQ lehet összesen.
Az üzletek automatice bekerülnek az üzletláncba, nem kell semmi mást csinálni, mint megépíteni őket.
Az 5/4 azt jelenti, hogy 4 fejlett üzlet kell ahhoz, hogy HQ -t építhess, és neked már 5 üzleted van. Ha nincs mellette a BUILD felirat, akkor nyisd meg a sor elején álló + jellel, akkor kapsz egy listát, és ott látod, hogy melyik üzletet kell fejlesztened.
Mondjuk 40/70 azt jelenti, hogy 70-es fejlettségi szintet kell elérni, viszont az aktuális érték csak 40, tehát ezt fejleszteni kell.
Az üzlet nevére kattintva egyből odaugrik, és már fejlesztheted is (ha engedi... : )) Tehát az 5 üzletből legalább 4-et fel kell fejleszteni, az 5-iket nem sürgős, az már rád van bízva...
-
Nite #305 jó, ez is megszületett akkor az lenne a kérdésem, hogy mit jelent ha építettem egy hq-t de a litában még mindig build van? egy másiknál pedig már hq-t ír a listában... és hogy kerül bele egy üzlet a láncba? föleg, hogy ha 5/4-es pl valami, de már hq-t ír a listában, akkor 1 üzlet van a láncban...
ezt nagyon nem értem -
Nite #304 na, leraktam két coffe bar-t, csak megkönyörült rajtam :) egyébként akkor mi a teendő, ha hq-t már nem bírok lerakni, mert nincs hely? az italian restauran-os hq-t is ugy oldottam meg, hogy le kellett rombolnom egy lakoházat :/
és melyik negyedekbe lehet enged hq-t építeni? és milyen az az importer típus??? :D -
#303 Headquarters-t hogy tudok épiteni? -
#302 köszi szépen!:) -
Nite #301 már az összes opportunity meg van, és az a baj, hogy már szinte nem tudok lerakni semmit, mert nincs hely -
juharfalvi #300 Megnéztem a jövedelmező üzletláncaimat a legnagyobb HQ szempontjából, és a következő listám alakult ki:
A legtöbb pénzt az "Art Gallery" hálózat hozta. Holtversenyben ott vannak még a "Lacoste Clothing" és a "Small Theater" is, de ezekből az üzletekből kevesebbet tudtam lerakni, tehát ezek az üzletláncok összességében kevesebbet jövedelmeznek.
Egyenként ezek az üzletek 22-26 ezret hoznak naponta. Viszont, míg a Small Theater-ből 9, a Lacoste-ból 12 van, az Art Galleryből 30-at raktam le!
Ennek megfelelően az Art Gallery 800 ezret hoz, a Lacoste pedig már csak 340 ezret... Az adott HQ ennek a havi jövedelemnek megfelelő magasságú lesz, de nem folyamatosan növekszik, hanem csak bizonyos jövedelem-növekedés után lép egy szintet.
Ahol leolvastam az adatokat: TOP 10 , Biggest HQs.
Egyéni helyezésben az spéci autószalon a legjobb, de ebből csak néhányat tudtam elhelyezni, és úgy vettem észre, hogy a bevételek erősen ingadoznak (az egyik hónapban kiemelkedő, akár 150 ezer, a másik hónapban meg nulla...).
Természetesen nem próbáltam ki minden fajta üzletet, úgyhogy várom a többiek tapasztalatait.
-
juharfalvi #299 Bus ticket-eket úgy kell lerakni, hogy a megadott számú nevezetesség (azt hiszem 15 összesen) le legyen fedve. Sárga színnel jelzi a kis térképen a nevezetes épületeket. Igyekezz egy-egy Bus-ticket Office hatósugarával minél többet elérni. Más kerületekbe is lehet lerakni.
Érdekesség, hogy miután megindulnak a túristabuszok, rákattintva be lehet szállni a buszba! :-) -
juharfalvi #298 Nézd meg a "!" (felkiáltójelnél) lévő küldetéseket, ha a fő küldetések megvannak, akkor még egy ideig építgetni kell az adott kerületet. Bizonyos beépítettséget el kell érni (ez valahol 40 és 50 százalék körül szokott lenni), amíg ezt nem éred el, nem enged tovább. -
#297 nem itt kell az első HQt megépíteni? -
#296 én annál a küldinél akadtam el amikor Bus ticket officet-t kell épiteni na de a kérdés, hogy hova? azt hiszem ez a 4. teljesitendő feladat ebben a küldiben. az első 3 megvan. ha jól értelmeztem valami mellé kell...help:)