Tycoon City: New York
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
^^
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
ti hogyan oldjátok meg azt, hogy egy park elérje a bûvös látogatottsági szintet %-ban? Az egyik küldetésben ahol a part mentén fekvõ parkot kell fellenditeni a nevét sajna most nem tudom. na ott hogyan lehet ezt elérni? nekem valami viccesnek mondható 7%-ig kúszik fel 😄 és kellene vagy 75% ha jól rémlik. raktam pedig fákat, padokat, mutatványosokat stb de semmi...
Meg kell lennie a kiírt számú üzletnek, és azokat általában fejleszteni kell, hogy elérjék az elõírt szintet. Ezután ha abban a sorban már megjelenik a BUILD felirat, akkor arra kattintva lehet próbálkozni a HQ lerakásával, de ezt nem minden kerületben engedi. pl. Greenich Village-ben és Chinatown-ban sem lehet HQ (ha jól emlékszem), meg egy pár helyen nem lehet.
A játék mappájában nincs egy Manual.pdf szerû leírás? Mert abban le van írva az is, hogy melyik kerületekben lehet HQ.
Ha ott nincs ilyen fájl, akkor a telepítõ CD-n több nyelven rajta van, de aki csak magyarul tud, az is megtalálja benne, nem hosszú leírás.
AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB
Az üzletek automatice bekerülnek az üzletláncba, nem kell semmi mást csinálni, mint megépíteni õket.
Az 5/4 azt jelenti, hogy 4 fejlett üzlet kell ahhoz, hogy HQ -t építhess, és neked már 5 üzleted van. Ha nincs mellette a BUILD felirat, akkor nyisd meg a sor elején álló + jellel, akkor kapsz egy listát, és ott látod, hogy melyik üzletet kell fejlesztened.
Mondjuk 40/70 azt jelenti, hogy 70-es fejlettségi szintet kell elérni, viszont az aktuális érték csak 40, tehát ezt fejleszteni kell.
Az üzlet nevére kattintva egybõl odaugrik, és már fejlesztheted is (ha engedi... : )) Tehát az 5 üzletbõl legalább 4-et fel kell fejleszteni, az 5-iket nem sürgõs, az már rád van bízva...
ezt nagyon nem értem <#fejvakaras>#fejvakaras>
wake up and drive...
és melyik negyedekbe lehet enged hq-t építeni? és milyen az az importer típus??? 😄
wake up and drive...
wake up and drive...
A legtöbb pénzt az "Art Gallery" hálózat hozta. Holtversenyben ott vannak még a "Lacoste Clothing" és a "Small Theater" is, de ezekbõl az üzletekbõl kevesebbet tudtam lerakni, tehát ezek az üzletláncok összességében kevesebbet jövedelmeznek.
Egyenként ezek az üzletek 22-26 ezret hoznak naponta. Viszont, míg a Small Theater-bõl 9, a Lacoste-ból 12 van, az Art Gallerybõl 30-at raktam le!
Ennek megfelelõen az Art Gallery 800 ezret hoz, a Lacoste pedig már csak 340 ezret... Az adott HQ ennek a havi jövedelemnek megfelelõ magasságú lesz, de nem folyamatosan növekszik, hanem csak bizonyos jövedelem-növekedés után lép egy szintet.
Ahol leolvastam az adatokat: TOP 10 , Biggest HQs.
Egyéni helyezésben az spéci autószalon a legjobb, de ebbõl csak néhányat tudtam elhelyezni, és úgy vettem észre, hogy a bevételek erõsen ingadoznak (az egyik hónapban kiemelkedõ, akár 150 ezer, a másik hónapban meg nulla...).
Természetesen nem próbáltam ki minden fajta üzletet, úgyhogy várom a többiek tapasztalatait.
Érdekesség, hogy miután megindulnak a túristabuszok, rákattintva be lehet szállni a buszba! :-)
wake up and drive...
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Nalam a muveszeti galeria jovedelmez legjobban (egy uzletre vonatkoztatva).
Jo lenne tudni, hogy masnal is igy van-e vagy mas uzlet jobban hozza a penzt?
Kulonben a jatek szerintem remek ok es alkalom arra, hogy mondjuk az angol nyelvet gyakorolja valaki... :-)
Készen már van egy pár (a pénzügyi negyedben, meg talán TriBeCá-ban vagy a SoHo-ban is van). Szeretném fejleszteni ezt az üzletláncomat, de semelyik menüben nem találok drogériát... 😞
Létezik az, hogy csak vásárolni lehet, de építeni nem engedi?
Egy jótanács: egy üzletláncra érdemes koncentrálni az építést/felvásárlást, mert a HQ megépítése után az adott üzletlánc napi bevételének szintje alapján növekszik a HQ épület magassága... (amit az alsó sorban ki is ír).
Persze több üzletágat is lehet, de ha kevés a hely, akkor a többi üzlet építésére nem marad elég...
Úgy vettem észre, hogy a HQ fajtája (kicsi, közepes, nagy) a látványon kívül nemigen számít, mivel a lerakásakor már a bevétel alapján egybõl módosítja is az épület magasságát.
FAXOM ez a helyes link bocs hogy nem tudom normálisan beírni de copy és kész
Itt minden le van irva. Csak be kell helyetesíteni a Tycoonra.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/tycooncitynewyork.shtml
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
East Village-ba azt írják, hogy a D'Agustino's grocery store uzletláncot kell erõsíteni, bár nem tudom hová szinte abból van a legtöbb.
És hogy építsek oda egy Headquarters-t.. de nem enged lerakni egy épületet sem mindegyiket próbáltam. >East Village-ba<
Valaki plz. egy megoldást!
THX!
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Lesz egy olyan beépítési arány, amikor szólni fog, hogy továbbmehetek?
Neked is a luxuslakások hozzák a legtöbb pénzt? Azt hittem, valami drága üzlet több pénzt fog fialni... Persze a luxuslakás építése a legdrágább, de úgy néz ki, megéri.