Tycoon City: New York

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TIBI
Ha leromboltad a bárt és már minden küldetésed megvan, építsd be minél jobban az aktuális kerületedet!Rövidesen üzenetet kapsz, hogy új kerületet nyitott meg a program.

^^

Duddits
És ezután hogyan tovább? Nem csinál semmit...

Duddits
Ááhh, köszi!

Gerbill
Lerombolni a Bárt amit megvettél, hogy megmutasd nekik ki itt a nagykutya

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Duddits
Mit kell csinálni?

FrezeR
hali srácok
ti hogyan oldjátok meg azt, hogy egy park elérje a bûvös látogatottsági szintet %-ban? Az egyik küldetésben ahol a part mentén fekvõ parkot kell fellenditeni a nevét sajna most nem tudom. na ott hogyan lehet ezt elérni? nekem valami viccesnek mondható 7%-ig kúszik fel 😄 és kellene vagy 75% ha jól rémlik. raktam pedig fákat, padokat, mutatványosokat stb de semmi...

Duddits
Huh, köszi. Mindjárt megnézem.

És hogy tudok épületet fejleszteni?

Alarm Centerhez is ugyanúgy lehet HQ, mint bármi máshoz.

Meg kell lennie a kiírt számú üzletnek, és azokat általában fejleszteni kell, hogy elérjék az elõírt szintet. Ezután ha abban a sorban már megjelenik a BUILD felirat, akkor arra kattintva lehet próbálkozni a HQ lerakásával, de ezt nem minden kerületben engedi. pl. Greenich Village-ben és Chinatown-ban sem lehet HQ (ha jól emlékszem), meg egy pár helyen nem lehet.

A játék mappájában nincs egy Manual.pdf szerû leírás? Mert abban le van írva az is, hogy melyik kerületekben lehet HQ.

Ha ott nincs ilyen fájl, akkor a telepítõ CD-n több nyelven rajta van, de aki csak magyarul tud, az is megtalálja benne, nem hosszú leírás.

AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB

Duddits
Alarm Center-hez hogy tudok Headquarters-t épiteni??

Üzletfajtánként lehet építeni HQ-t, tehát nem csak 1 HQ lehet összesen.
Az üzletek automatice bekerülnek az üzletláncba, nem kell semmi mást csinálni, mint megépíteni õket.
Az 5/4 azt jelenti, hogy 4 fejlett üzlet kell ahhoz, hogy HQ -t építhess, és neked már 5 üzleted van. Ha nincs mellette a BUILD felirat, akkor nyisd meg a sor elején álló + jellel, akkor kapsz egy listát, és ott látod, hogy melyik üzletet kell fejlesztened.
Mondjuk 40/70 azt jelenti, hogy 70-es fejlettségi szintet kell elérni, viszont az aktuális érték csak 40, tehát ezt fejleszteni kell.
Az üzlet nevére kattintva egybõl odaugrik, és már fejlesztheted is (ha engedi... : )) Tehát az 5 üzletbõl legalább 4-et fel kell fejleszteni, az 5-iket nem sürgõs, az már rád van bízva...

jó, ez is megszületett <#vigyor0> akkor az lenne a kérdésem, hogy mit jelent ha építettem egy hq-t de a litában még mindig build van? egy másiknál pedig már hq-t ír a listában... és hogy kerül bele egy üzlet a láncba? föleg, hogy ha 5/4-es pl valami, de már hq-t ír a listában, akkor 1 üzlet van a láncban...
ezt nagyon nem értem <#fejvakaras>

wake up and drive...

na, leraktam két coffe bar-t, csak megkönyörült rajtam 😊 egyébként akkor mi a teendõ, ha hq-t már nem bírok lerakni, mert nincs hely? az italian restauran-os hq-t is ugy oldottam meg, hogy le kellett rombolnom egy lakoházat :/
és melyik negyedekbe lehet enged hq-t építeni? és milyen az az importer típus??? 😄

wake up and drive...

Duddits
Headquarters-t hogy tudok épiteni?

FrezeR
köszi szépen!😊

már az összes opportunity meg van, és az a baj, hogy már szinte nem tudok lerakni semmit, mert nincs hely

wake up and drive...

Megnéztem a jövedelmezõ üzletláncaimat a legnagyobb HQ szempontjából, és a következõ listám alakult ki:

A legtöbb pénzt az "Art Gallery" hálózat hozta. Holtversenyben ott vannak még a "Lacoste Clothing" és a "Small Theater" is, de ezekbõl az üzletekbõl kevesebbet tudtam lerakni, tehát ezek az üzletláncok összességében kevesebbet jövedelmeznek.

Egyenként ezek az üzletek 22-26 ezret hoznak naponta. Viszont, míg a Small Theater-bõl 9, a Lacoste-ból 12 van, az Art Gallerybõl 30-at raktam le!
Ennek megfelelõen az Art Gallery 800 ezret hoz, a Lacoste pedig már csak 340 ezret... Az adott HQ ennek a havi jövedelemnek megfelelõ magasságú lesz, de nem folyamatosan növekszik, hanem csak bizonyos jövedelem-növekedés után lép egy szintet.

Ahol leolvastam az adatokat: TOP 10 , Biggest HQs.

Egyéni helyezésben az spéci autószalon a legjobb, de ebbõl csak néhányat tudtam elhelyezni, és úgy vettem észre, hogy a bevételek erõsen ingadoznak (az egyik hónapban kiemelkedõ, akár 150 ezer, a másik hónapban meg nulla...).

Természetesen nem próbáltam ki minden fajta üzletet, úgyhogy várom a többiek tapasztalatait.

Bus ticket-eket úgy kell lerakni, hogy a megadott számú nevezetesség (azt hiszem 15 összesen) le legyen fedve. Sárga színnel jelzi a kis térképen a nevezetes épületeket. Igyekezz egy-egy Bus-ticket Office hatósugarával minél többet elérni. Más kerületekbe is lehet lerakni.

Érdekesség, hogy miután megindulnak a túristabuszok, rákattintva be lehet szállni a buszba! :-)

Nézd meg a "!" (felkiáltójelnél) lévõ küldetéseket, ha a fõ küldetések megvannak, akkor még egy ideig építgetni kell az adott kerületet. Bizonyos beépítettséget el kell érni (ez valahol 40 és 50 százalék körül szokott lenni), amíg ezt nem éred el, nem enged tovább.

Serpa
nem itt kell az elsõ HQt megépíteni?

FrezeR
én annál a küldinél akadtam el amikor Bus ticket officet-t kell épiteni na de a kérdés, hogy hova? azt hiszem ez a 4. teljesitendõ feladat ebben a küldiben. az elsõ 3 megvan. ha jól értelmeztem valami mellé kell...help😊

srácok segítsetek... Soho&TriBeca-ban már mindent megcsináltam, (szinte) mindent beépítettem, mégsem akar továbbengedni... 😞

wake up and drive...

quack
igen az sokat hoz meg az "országos" restaurantok

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Serpa
nálam most a "car showroom" tejjel a legjobban.

Felraktam még egy drivert ami tönkrevágta kicsit a cuccot, aztán vissza a legújabb nvidiát és most megint elindult! Csak elvesztek a mentéseim, de végülis nem volt nehéz eljutni a sohoig.

Másik partíción is megpróbáltam, ki is írja a configjában h Geforce 6600am van szal nem értem! És az elején ment pedig!

Nekem "tycooncity.exe hibát észlelt ezért leáll" üzenettel nem indul el... Clone CD-st raktam fel, gond nélkül ment a sohoig, ott fagyi, aztán felraktam a crackfix 2 -t és azóta ezt csinálja. Újratelepítettem háromszor, eredeti crackkel, a crackfix-el is próbáltam de úgyanúgy. Elõtte kiírja hogy nem támogatott a videokártyám, ami Geforce 6600. Próbáltam a legújabb driverrel is... Mi lehet a gond?

A drogerias kerdesem targytalan (egyebkent "pharmacy" a felirata, vagyis gyogyszertar), mert kiderult, nem ez a legjobban jovedelmezo uzlet.

Nalam a muveszeti galeria jovedelmez legjobban (egy uzletre vonatkoztatva).
Jo lenne tudni, hogy masnal is igy van-e vagy mas uzlet jobban hozza a penzt?

Igen, tobbnyelvu, mivel a CloneCD is teljesen tartalmazza a jatekot.

Kulonben a jatek szerintem remek ok es alkalom arra, hogy mondjuk az angol nyelvet gyakorolja valaki... :-)

A cloncdés verzió is többnyelvû?
Serpa
ez az, köszi.

nekem mindig kisebbek a HQim, mentés betöltés után, mint mentés elõtt.
ez is bug?

Tudja valaki, hogy "drogériát" melyik menübõl tudok építeni?

Készen már van egy pár (a pénzügyi negyedben, meg talán TriBeCá-ban vagy a SoHo-ban is van). Szeretném fejleszteni ezt az üzletláncomat, de semelyik menüben nem találok drogériát... 😞

Létezik az, hogy csak vásárolni lehet, de építeni nem engedi?

Egy jótanács: egy üzletláncra érdemes koncentrálni az építést/felvásárlást, mert a HQ megépítése után az adott üzletlánc napi bevételének szintje alapján növekszik a HQ épület magassága... (amit az alsó sorban ki is ír).
Persze több üzletágat is lehet, de ha kevés a hely, akkor a többi üzlet építésére nem marad elég...

Úgy vettem észre, hogy a HQ fajtája (kicsi, közepes, nagy) a látványon kívül nemigen számít, mivel a lerakásakor már a bevétel alapján egybõl módosítja is az épület magasságát.

http://www.dox.hu/?loc=http://72.14.207.104/search?q=cache:xQzaQQDb1HQJ:www.helpbybalu.dox.hu/thaw/thaw.html+CureRom&hl=hu&ct=clnk&cd=1&lr=lang_hu&client=opera

FAXOM ez a helyes link bocs hogy nem tudom normálisan beírni de copy és kész
http://www.dox.hu/?loc=http://72.14.207.104/search?q=cache:xQzaQQDb1HQJ:www.helpbybalu.dox.hu/thaw/thaw.html+CureRom&hl=hu&ct=clnk&cd=1&lr=lang_hu&client=opera

Itt minden le van irva. Csak be kell helyetesíteni a Tycoonra.
Húúú, isten vagy, setup szóra próbáltam rákeresni.

Nézd meg a #213-at meg a rá adott #217-es választ<#nezze>

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

rage
A Gameburnworld oldalán van egy újabb crackfix.Van,akinek a tegnapi crackfix ugyanúgy nem jó, nekik lehet hasznos ez a mai változat.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

És zat nem tudná valaki, hogy hogy lehet felrakni a játékot? 😞 A setup leáll 6001-es hibával.

KIRÁLLLLLLLLLLLLLLLLLLLYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!! Jó az új crack
http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/tycooncitynewyork.shtml

Nekem nem indul el a setup. 😞 Azt írja, hogy zárjak be futó alkalmazásokat, töröljem a temp könyvtár tartalmát, s ellenõrizzem a netkapcsolatot. Egyikkel sincs semmi gond. :S

Dettó. Feltettem a vadiúj cracket, de ugyanúgy kideob a desktopra, amikor mennék a soho-ba.

FrezeR
azt csak oda tudod épiteni arra a részre ami az óceánba benyúlik. ilyen kikötõszerüség végülis

Serpa
püi szektorban azt akarja építsek egy Ferry ticket officet, de nincs a válaszható épületek közt, pedig unlockolva lett.

HQ-t egy idióta bug miatt nem lehet könnyen lerakni, kõrözni kell rohadtul a terep körül, és van egy-két tizedmásodperc, amikor le lehet rakni. Én úgy szoktam, hogy kattogtatok, mint egy õrült, és közben "húzom" az épületet az egérrel...

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Add meg neki azt, amelyiket elfogadja a Daemon Tools.

HQ csak egyes városrészekbe tudsz lerakni.

LoCk
Valaki help plz.!

East Village-ba azt írják, hogy a D'Agustino's grocery store uzletláncot kell erõsíteni, bár nem tudom hová szinte abból van a legtöbb.
És hogy építsek oda egy Headquarters-t.. de nem enged lerakni egy épületet sem mindegyiket próbáltam. >East Village-ba<

Valaki plz. egy megoldást!

THX!

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Bocsi srácok de én nagyon csira vagyok curerom-hoz, Berlin irt egy nagyon jo leirást hozzá és meg is csináltam de nem müködik, azt irta bwt fájlt kell megadni a cure romhoz, de nekem csak bwi meg bwa van, a CLONECD-s gáméhoz, esetleg azt a bwt-t le lehet vhonnan szedni?
Nekem a crackfix se mûködik, ugyan úgy kifagy.

Igazából a pénzzel nem nagyon lesz gondod a játék során, ilyen könnyû stratégiai játékkal én már nagyon rég nem játszottam, sõt, talán még soha 😊 Nade a lényeg, persze, szólni fog, hogy new district available, és a térképen villog kis szürke izére kattintva pici töltögetés után tied is az új terep.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Igaz, még sok üres területem van... Jó, kipróbálom, beépítem õket!
Lesz egy olyan beépítési arány, amikor szólni fog, hogy továbbmehetek?

Neked is a luxuslakások hozzák a legtöbb pénzt? Azt hittem, valami drága üzlet több pénzt fog fialni... Persze a luxuslakás építése a legdrágább, de úgy néz ki, megéri.