Tycoon City: New York
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én fordítom a játékot. Mivel egyedül fordítom, így elég lassan haladok vele. Ha valaki segíteni szeretne nekem, az keressen meg a:
nakasyma
Egyébként eddig a játék kb. 25% le van fordítva.
Nakasyma
Ehhez a játékhoz található már honosítás?
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Akinek még esetleg gondja van vele, ezt a linket nézze meg:
Talán segít...
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Core Processor 6400+
3,21 GHz, 2 GB RAM
Geforce 8500 GT (512MB)
Winchester 250 GB
Elvileg mennie kéne a játéknak. Vagy újra kéne teljesen formatálin a winyót. Vagy nem tudom :D
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Setup has experienced an error.
Please do the following:
Close any running programs.
Empty your temporary folder.
Check your Internet connection (Internet-based Setups)
Then try to run the Setup again.
A telepítés tapasztalt egy hibát.
Tedd a következõt:
Zárj be minden futó programot.
Ürítsd ki az ideiglenes dossziédat.
Ellenõrizd az Internet kapcsolatodat.
Aztán próbáld újra telepíteni. Mobicat-el fordítottam le. MorphoWord. A tört is ugyan ezt írja ki, poénos. Honnan lehet egy mûködõ verziót már végre megszerezni? :) Azért durva, hogy nem megy egy eredeti játék. Ezek után már nem is nagyon veszek még 1-2 ezer forintos játékot sem. :D Kipróbáltam amiket irkáltatok, de így sem müxik. Ötlet?
hibát ír ki.Akineke meg van és netán elindult nála az segíthetne 1 kicsit elõre is köszönöm.
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Lenne egy gondom! A játék Build City részben mûködik csak sajnos. Sand Box mod-ot amikor elindítom megy a töltési csík egy ideig, utána meg hibanaplóval kivág a játék :S Patch-et meg nem akarja felrakni, mert hibás patch file-t ír. Valaki légyszives ha tud segítsen :S
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Valaki segítene mert nálamnem indul el a Tycoon City New York valami internetes hibát ír ki.Akineke meg van és netán elindult nála az segíthetne 1 kicsit elõre is köszönöm.
In Trance We Trust (L) GDJB (L) M.I.K.E. (L) ASOT (L) #trancefamily http://twitter.com/nojikacz
Hogyan lehet a sexy profilt kialakítani???
Soho-ban Hogyan tudok HQ-t építeni, nem is találom az építendõ épületek között?
Köszi
Szerintem ez a jó (mind a 2 fájl kell.)
A Soho and District résznél kilép a játékból, láttam lentebb hogy a cd-n kell valami media installnak lenni, de nem találok ilyet rajta.
Tud valaki ez ügyben segíteni?
!!!HALA MADRID!!!
Próbáld meg a:
vezérlõpult/hangok és audioeszközök/hang/speciális/Teljesítmény/hardvergyorsítás -t lentebbvenni.
Köszi
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
Én még csak a demónál tartok, de valami miatt nincs dereka meg hasa az utcán mászkáló embereknek?
Nektek nem volt ilyen problémátok? A videókarim Geforce 6600GT a legújabb driverrel.
+ Miért az a demó elsõ szava, hogy a gépem nem üti meg a min. követelményeket, aztán akarom-e folytatni? 3Ghz-es AMD-vel, 1,5 giga rammal meg 6600GT kártyával????
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
légyszi segítsetek! thx
In Trance We Trust (L) GDJB (L) M.I.K.E. (L) ASOT (L) #trancefamily http://twitter.com/nojikacz
az nem baj ha lesz egy kis pénzem, örülni fogok neki, mert régen sokat játszottam a sim city 4-gyel és mindig mínuszban voltam.. mondjuk akkor ész nélkül költekeztem :D
nah még egyszer köszi
Ha szereted a tycoon-okat szerintem szerezd be. bár idõ multával sajnos nagyon könnyû a játék,rendgeteg pénzed lesz.legalábbis nekem ez volt.