490
-
blackgamer #490 mcdonalds reklámfilmet forgat, bárki elmehet rá -
#489 tudom:D -
#488 jó, h felhoztad, Coolon most ismétlik :D -
#487 fű, mirég vótmá -
#486 honnét lehet letölteni a videókat?nekem bónagyon kéne a tóth sanyikás a jódlikirály.a www.rtl.hu/benneleszek itt már nics fennt.valakinek megvan? -
Vlala #485 dehogy egy-null... egy-sok. Ez csak a szépítő gól volt. -
#484 :C -
#483 oké zárhatjuk :PPP
tévénézők - rtl-klub : 1-0 -
#482 wow :DDDDDDDDDD -
#481 Én néhány gyöngyszemet lekicsinyítettem 128×128-as méretűre, és beraktam a Sims 2 tévéjébe, hogy nekik is legyen egy kis szórakozásuk! -
#480 X
-
Darkboy #479 az! -
Darkboy #478 sztem meg kurva szar volt.... -
#477 Skacok, minden hibája ellenére, nem volt rossz ez a műsor, néha kegyetlen jót röhögtem anyámmal együtt a produkciókon. Bandika Britney produkciója egyeneses földön fetrengős volt, nekem a hangjáról a Shrek 2 mézeskalács emberkéjének az éneklése jutott az eszembe. :D -
#476 nem -
#475 HY! Sztem naon szar ez a benne lesek a tv-ben című műsor! -
#474 -
Darkboy #473 tv tunnerrel leszedhetted volna... -
#472 Nem tudja valaki, honnan lehet letölteni a műsor intróját? (főcím) -
#471 Akik még az előzetes rostán is fennakadnak azok vmi igen elvont emberek lehetnek. 1-2 bekerülő produkción sírni tudnék, azokon már meglehet bömbölnék is :D
Mellesleg tökre bírtam, mikor Galambos Fecót le "amatőr bűvész"-ezte a Komár. Anno ő vezetett a tv2-n vmi bűvésztrükkös műsort. Na persze valószínűleg én abban az időben sokkal több tv-t néztem, mint a Komár :) -
#470 rohatt!!!!! -
Darkboy #469 húú!!
fasza vége! lehet zárni :)) -
Phat Smoker #468 a beatboxos csávós, meg a rulex-es emberek rulezek voltak!
-
#467 Ja, fostalicska emberek vannak éppen :)
Végre leütötték... -
Darkboy #466 nagy fos szar -
#465 valszeg azok az átlagos senkit sem érdeklő embeerek pl amatör bűvész a bűvészshopos trükjeikkel stb.
ebbe a műsorba 1-2 kivétellel a leghülyébbek kerülnek be :D -
Phat Smoker #464 nekem sincs a zsűrivel semmi bajom...én azokra a fellépőkre (és műsoraikra) volnék kiváncsi, akik a selejtezőböl sajna kiestek és így nem lettek benne a tévében! :)
az rendben hogy volt 1000000 jacko hasonmás, de még azonkívül azért kiváncsi lennék a felhozatalra! :DD -
#463 szerintem jó az egész zsűri
egy ilyen műsorba ilynek kellenek [nem fikázott], akik meg mondják az igazat :) -
#462 bandika? -
#461 de az a zsüri mekkora szar -
Phat Smoker #460 kiváncsi lennék azért azokra az arcokra akik sajna nem akadtak fent az előzetes zsűri rostáján és ezáltal nem kerültek be a tévébe! -
#459 Szerintem 1 nagy rakás xar volt a műsor. Egyedül Hajós volt jó. -
#458 elment csak minden hüjét bevettek..Hajost én birom:D -
#457 :( -
Phat Smoker #456 szerintem egy főzőcskézős műsort kellene készítenie Hajósnak..'Benne eszek a tévében' címmel! -
#455 -
#454 -
#453 A Benne leszek a tévében megszűnését nem tartja bukásnak Hajós, aki ősztől új műsort szeretne, de nem főműsoridőben. (Itt is megbukott. Ahogy tegnap a Banánhéjban is elhangzott, jöhet Anettka és a BP TV ...) :) -
#452 rulex (a legutolsó) -
#451 Ki nyert? Az első pár produkciót láttam...