Benne leszek a tévében

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

így van, megbocsátott neki, fogalmazzunk inkább így, mert így történt 😊
Amúgy tényleg hihetetlen,mikre képes a hit, képes vagy teljesen máshogy gondolkodni. Tudjátok, mikor bocsátanék meg (fõleg egy ismeretlen embernek), aki meg akart ölni.
de mindegy ez itt nagyon off.

Ezen a héten meg biztos lesz már a Benne leszek a tvben
Dynamic
"bement a börtönbe bocsánatot kérni attól, aki az életére tört... "

nem inkább megbocsátott annak aki az életére tört?
reménytelen
Mikor adják le az elmaradt adást? Pénteken?
OFF
ezzel elég meredek ebszélgetést indítottál. A pápa halála tényleg az egész világot érinti, megrázza, gyászba borítja.
II. János Pál pápa tényleg sokat tett a békéért, a szeretetért, a legmegrázóbb az volt, amikor bement a börtönbe bocsánatot kérni attól, aki az életére tört...
Ennek a mûsornak meg tulajdonképpen mindegy, mivel szakítják félbe, nem nagy kár érte.

Voltan
Gondolkodjál el már egy kicsit, hogy mennyire is fontos személy a pápa! Már bocs, de irgalmatlan nagy hülyeséget írtál...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

reménytelen
Végülis a pápa is többször benne volt a tévében... <#rolleyes>
Waterhorse
<#wilting>

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

a katolikus egyház feje, a világ egyik legfõbb vezetõje - ez nyilvánvaló.
I.C.ram
Lol jelenleg a Pápának több követõje van szerte a világon, mint akermelyik bohóc popsztárnak, vagy politikusnak. Magyarországon is rengeteg vallásos ember van. De még a nem vallásosokat is jobban kéne hogy érdekelje, mint egy ilyne szinû proli mûsor...
Dynamic
"nem hinném hogy a pápa halálára kíváncsak lennének"

Hidd el sokkal többen kíváncsiak rá(csak itt Mo-n), mint Hajósra.
reménytelen
Állítólag mindenkinek jár 15 perc hírnév. Állítólag.
Rafaelo
lol !

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

biztos sok embernek nyújt szórakozást. nyilván nem mindenkinek.
attól, hogy kedveled még nem lesz az - õt a világon mások nem hiszem, hogy ismerik.
tigeroo
ha neked a 'benne leszek a tévében' a fárasztó munkahét utáni szórakozás akkor tényleg sajnállak...
Rafaelo
Anettka miért nem fontos ????? lol

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

reménytelen
Hajós? <#nyes>
Úgy csinálnak mintha õ lett volna a legfontosabb ember a világon,

???

engem baromira nem érdekel a pápa, de azt el kell ismerni, hogy õ az egyik legfontosabb ember a világon. (nem hiszem, hogy sok hasonló volmenû lenne)
Rafaelo
😄

Waterhorse
Ezel egyetértek. A legtöbb tisztességes dolgozó állampolgár péntek esete a fárasztó munkahét után egy kis kikapcsolódásra és szórakozásra vágyik, nem hinném hogy a pápa halálára kíváncsak lennének. Természetesen emlékezzünk meg róla, volt az pár perce összevágott videó, az elég is lett volna. Úgy csinálnak mintha õ lett volna a legfontosabb ember a világon, nem láttam még más halála körül ekkora cécót. Sztem ez már borzasztó és elkeserítõ dolog, pláne, ha azt nézzük, hogy az RTL mindezt szenzációhajhászásként kezelte.

Dynamic
Szerintem nem kegyeletbõl nem adták le a mûsort, hanem egyszerûen azért mert 10 óráig elcsúszott a pápa-téma.
reménytelen
Nos, én nem vagyok hívõ, de szerintem ezzel néhány ember ellenszenvét sikerült kivívnod... <#ejnye1>
(Mondjuk nem az enyém <#nyes>)
Rafaelo
kit érdekel a pápa hajrá a Hajós!

Laky
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
elfelejtettem megnézni 😄DDDDDDDDDDDD

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Waterhorse
Az Istenkáromlós történetet bezzeg leadták utána. Nagyon szép, nagyon megadták a kegyeletet.<#mf3>

Ennek ellenére én nem bírom a kereszténységet, és a film is jó lehetett, mert belelestem egyszer-kétszer😊)
Amit végképp nem bírok viszont, az az álszentség, mert ha a pápa miatt nem adták le Hajósékat, akkor a másik filmet sem kellett volna. Föleg azt nem, hiszen Hajósék azzal ellentétben nem érintették volna ezt a témát.

reménytelen
Fenébe! Nem volt! Mondjuk érthetõ, hogy a pápa halála miatt nem akartak ilyen hülyeséget adni, majd talán valamikor leadják...
Rafaelo
minnyá

Laky
ma lesz 😛P
😊))))

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Rafaelo
jah a no moderator efekt 😞

batman
most beleolvastam, de amikor itt az SG-n már zeng a világ, hogy durvul a beszélgetés az még sehol sincs az indexhez képest...hihetetlen

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Rafaelo
hmm neeeeeem? a legnagyobb fórum!!

batman
hmm az index fórumait nem nézem

Rafaelo
indexre szokott írni asszem de itt túl kevesen vannak macerás reggelni 1 nap 😞

batman
viszont e-mailre reagál, én már váltottam vele kettõt, írjál neki, hogy nézzen be, hátha

Rafaelo
ja kár hogy a hajós nem ír ide .......

batman
nem a verseny miatt nézem. azt a részét leszarom, hogy õszinte legyek, egyszerûen nekem hosszú idõ óta az elsõ igazán kellemes kikapcsolódást nyújtó szombat esti mûsor. de ne offoljuk szét a topicot, mert le leszünk b*szva 😊

Rafaelo
lehet hogy tudnak énekelni de mitér a verseny ha megvan bundázva az egész írták az indexen hogy bennfentesektõl jött infó alapján 😮

batman
igen, a zsûri néhány tagja ott is hagy kivetni valót maga után, viszont az énekesek kurva jók szerintem, õket szeretem hallgatni, sõt ritka nálam, de még szurkolni is tudok nekik, hogy ne basszák el

Rafaelo
énmeg pont a megaszartol kaparom a falat 😮 a soma mega mittomén szaremberek a zsûriben szánalmas +!!!!!

batman
Bár belátom, hogy az elõzõ írásom teljesen szubjektív alapon készült. Engem az ilyen mûsorok kikészítenek, de nem azért mert nem képvisel érteket stb. bla-bla, hanem egyszerûen az ilyen "emberek" szétbasznak agyilag. A Megasztárt pl. nagyon szeretem, de az elsõ válogatások alatt ott is a falat kapartam.

batman
mert szánalmas, önkritika nélküli véglény az összes, aki nem tudja felmérni a határait, illetve a különbséget a szórakoztatás és a médiafos között. Hajóst azért nem vettem velük egy kalap alá, mert õ több helyen is nyilatkozta, hogy õ nem értéket akar csinálni, hanem dolgozik -> pénzt keres -> haza megy -> él

Rafaelo
mét?

batman
Én az összes idiótát, aki szerepel ebben a mûsorban, beleértve a zsûrit bottal veretném agyon. Hajóst nem, õ egy értelmes csóka, de sajnos õ is pénzbõl él

Bucser
én még mindig nem értem, hogy szegény Lilu mit keres a TV-ben.. ahelyett, hogy tanulna vagy dolgozna valami rendes helyen az a szõke liba....😄 És nem vagyok Gonosz<#mf2> De komolyan a szánalmas valóvilágos ordíbálások és a Vivában nyújtott hûdenagyportfelkavaró bénázások után mi a pokolt akar még egy TVmûsorban???azt meg nem érte, hogy a Hajós miért vállalt el egy ilyen borzalmasan szánalas mûsort😞

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Rafaelo
igen és mindig hangoztatta a hajós hogymindenkinek jár 15 perc hírnév na ebbõl kapnak 15 mp-et errõl ennyit a lilu meg annyira szõke nõ hogy már fáj 😮

Láttam a legutóbbi adást. Az elsõ reklámnál magam elé kellett, hogy vegyem a lavórt, mert majd' széthánytam magam rajta.
1. A "versenyzõk" kb. 10 másodpercet töltenek a színpadon, a többi idõ a zsûrié: a lejárt Komár, akirõl már mopedet is neveztek el, mert annyira gyenge, a "sok mindent megélt" Lilu (tényleg, mi ebben a csajban a pláne?) meg a harmadik (ez meg ki a penész?) szarrá fikázzák a produkciókat. Némelyik olyan is, de akkor minek a mûsor?
Amennyire beharangozták, annyira lapos az egész. Tudom, Gyõzike óta divat a gagyi, de Hajóstól azért többet vártam volna...

Rafaelo
<#vigyor3>

tigeroo
gyá!
Káegy, káegyet akarok látnihöhh😄
Laky
nem kee hallani 😛PPPPP
halandó embör

Rafaelo
mi van??