Benne leszek a tévében
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy tényleg hihetetlen,mikre képes a hit, képes vagy teljesen máshogy gondolkodni. Tudjátok, mikor bocsátanék meg (fõleg egy ismeretlen embernek), aki meg akart ölni.
de mindegy ez itt nagyon off.
Ezen a héten meg biztos lesz már a Benne leszek a tvben
nem inkább megbocsátott annak aki az életére tört?
ezzel elég meredek ebszélgetést indítottál. A pápa halála tényleg az egész világot érinti, megrázza, gyászba borítja.
II. János Pál pápa tényleg sokat tett a békéért, a szeretetért, a legmegrázóbb az volt, amikor bement a börtönbe bocsánatot kérni attól, aki az életére tört...
Ennek a mûsornak meg tulajdonképpen mindegy, mivel szakítják félbe, nem nagy kár érte.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Hidd el sokkal többen kíváncsiak rá(csak itt Mo-n), mint Hajósra.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
???
engem baromira nem érdekel a pápa, de azt el kell ismerni, hogy õ az egyik legfontosabb ember a világon. (nem hiszem, hogy sok hasonló volmenû lenne)
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
(Mondjuk nem az enyém <#nyes>#nyes>)
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
elfelejtettem megnézni 😄DDDDDDDDDDDD
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Ennek ellenére én nem bírom a kereszténységet, és a film is jó lehetett, mert belelestem egyszer-kétszer😊)
Amit végképp nem bírok viszont, az az álszentség, mert ha a pápa miatt nem adták le Hajósékat, akkor a másik filmet sem kellett volna. Föleg azt nem, hiszen Hajósék azzal ellentétben nem érintették volna ezt a témát.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
😊))))
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
[...] Te romboló állat! Te sátán!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
1. A "versenyzõk" kb. 10 másodpercet töltenek a színpadon, a többi idõ a zsûrié: a lejárt Komár, akirõl már mopedet is neveztek el, mert annyira gyenge, a "sok mindent megélt" Lilu (tényleg, mi ebben a csajban a pláne?) meg a harmadik (ez meg ki a penész?) szarrá fikázzák a produkciókat. Némelyik olyan is, de akkor minek a mûsor?
Amennyire beharangozták, annyira lapos az egész. Tudom, Gyõzike óta divat a gagyi, de Hajóstól azért többet vártam volna...
halandó embör