490
-
#369 Szerintem nem kegyeletből nem adták le a műsort, hanem egyszerűen azért mert 10 óráig elcsúszott a pápa-téma. -
#368 Nos, én nem vagyok hívő, de szerintem ezzel néhány ember ellenszenvét sikerült kivívnod...
(Mondjuk nem az enyém ) -
#367 kit érdekel a pápa hajrá a Hajós! -
#366 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
elfelejtettem megnézni :DDDDDDDDDDDDD -
#365 Az Istenkáromlós történetet bezzeg leadták utána. Nagyon szép, nagyon megadták a kegyeletet.
Ennek ellenére én nem bírom a kereszténységet, és a film is jó lehetett, mert belelestem egyszer-kétszer:))
Amit végképp nem bírok viszont, az az álszentség, mert ha a pápa miatt nem adták le Hajósékat, akkor a másik filmet sem kellett volna. Föleg azt nem, hiszen Hajósék azzal ellentétben nem érintették volna ezt a témát. -
#364 Fenébe! Nem volt! Mondjuk érthető, hogy a pápa halála miatt nem akartak ilyen hülyeséget adni, majd talán valamikor leadják... -
#363 minnyá -
#362 ma lesz :PP
:))))) -
#361 jah a no moderator efekt :( -
#360 most beleolvastam, de amikor itt az SG-n már zeng a világ, hogy durvul a beszélgetés az még sehol sincs az indexhez képest...hihetetlen -
#359 hmm neeeeeem? a legnagyobb fórum!! -
#358 hmm az index fórumait nem nézem -
#357 indexre szokott írni asszem de itt túl kevesen vannak macerás reggelni 1 nap :( -
#356 viszont e-mailre reagál, én már váltottam vele kettőt, írjál neki, hogy nézzen be, hátha -
#355 ja kár hogy a hajós nem ír ide ....... -
#354 nem a verseny miatt nézem. azt a részét leszarom, hogy őszinte legyek, egyszerűen nekem hosszú idő óta az első igazán kellemes kikapcsolódást nyújtó szombat esti műsor. de ne offoljuk szét a topicot, mert le leszünk b*szva :) -
#353 lehet hogy tudnak énekelni de mitér a verseny ha megvan bundázva az egész írták az indexen hogy bennfentesektől jött infó alapján :O -
#352 igen, a zsűri néhány tagja ott is hagy kivetni valót maga után, viszont az énekesek kurva jók szerintem, őket szeretem hallgatni, sőt ritka nálam, de még szurkolni is tudok nekik, hogy ne basszák el -
#351 énmeg pont a megaszartol kaparom a falat :O a soma mega mittomén szaremberek a zsűriben szánalmas +!!!!! -
#350 Bár belátom, hogy az előző írásom teljesen szubjektív alapon készült. Engem az ilyen műsorok kikészítenek, de nem azért mert nem képvisel érteket stb. bla-bla, hanem egyszerűen az ilyen "emberek" szétbasznak agyilag. A Megasztárt pl. nagyon szeretem, de az első válogatások alatt ott is a falat kapartam. -
#349 mert szánalmas, önkritika nélküli véglény az összes, aki nem tudja felmérni a határait, illetve a különbséget a szórakoztatás és a médiafos között. Hajóst azért nem vettem velük egy kalap alá, mert ő több helyen is nyilatkozta, hogy ő nem értéket akar csinálni, hanem dolgozik -> pénzt keres -> haza megy -> él -
#348 mét? -
#347 Én az összes idiótát, aki szerepel ebben a műsorban, beleértve a zsűrit bottal veretném agyon. Hajóst nem, ő egy értelmes csóka, de sajnos ő is pénzből él -
#346 én még mindig nem értem, hogy szegény Lilu mit keres a TV-ben.. ahelyett, hogy tanulna vagy dolgozna valami rendes helyen az a szőke liba....:D És nem vagyok Gonosz De komolyan a szánalmas valóvilágos ordíbálások és a Vivában nyújtott hűdenagyportfelkavaró bénázások után mi a pokolt akar még egy TVműsorban???azt meg nem érte, hogy a Hajós miért vállalt el egy ilyen borzalmasan szánalas műsort:( -
#345 igen és mindig hangoztatta a hajós hogymindenkinek jár 15 perc hírnév na ebből kapnak 15 mp-et erről ennyit a lilu meg annyira szőke nő hogy már fáj :O -
Vlala #344 Láttam a legutóbbi adást. Az első reklámnál magam elé kellett, hogy vegyem a lavórt, mert majd' széthánytam magam rajta.
1. A "versenyzők" kb. 10 másodpercet töltenek a színpadon, a többi idő a zsűrié: a lejárt Komár, akiről már mopedet is neveztek el, mert annyira gyenge, a "sok mindent megélt" Lilu (tényleg, mi ebben a csajban a pláne?) meg a harmadik (ez meg ki a penész?) szarrá fikázzák a produkciókat. Némelyik olyan is, de akkor minek a műsor?
Amennyire beharangozták, annyira lapos az egész. Tudom, Győzike óta divat a gagyi, de Hajóstól azért többet vártam volna... -
#343 -
#342 gyá!
Káegy, káegyet akarok látnihöhh:D -
#341 nem kee hallani :PPPPPP
halandó embör -
#340 mi van??
[nem hallja] -
#339 mivan halandó? -
#338 nemvagy isten gecie vagy!!!! -
#337 embörgyűtés -
#336 :DDDDDDDDDD -
#335 szerinted én mitmondok ember??