A Microsoft elnézést kért a Startpagina letiltása miatt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
Az opera-s MSN v. az AOL AIM-os inkompatibilitás más, mert ott direkt olyanra csinálták, hogy ne mûködjön. Egy már meglevõ saját fejlesztésû mûködõ dolgot piszkáltak meg, hogy ne mûködjön együtt az illetõ programokkal, de mind a kettõ "kemény amerikai" érdekeket sértett.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Vagy tényleg csak egy véletlen hiba 😊
Emberek itt HIBA-t irtak! Ennyire hülyének néznek mindenkit.
Iskolás koromban ha leirtam azt hogy hulye, ü helyett u val na az hiba volt, de ha azt irtam le hogy "hülye magyartanár" na az már célzott dolog volt, ami semmiképpen se véletlen hiba.
Tehát a Spyware programban el volt tárolva a "Startpagina" név, ami nem véletlen hiba.
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
ez a genyo MS, bárcsak az én lapomat is letiltaná, és egy csekély összeggel kárpotolna ....
Forza.
Amugy ez szerintem is csak veletlen hiba. Mellesleg ez a Startpagina emlekeztet a Startlap-ra :-)
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova