Sony Ericsson K750i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hi!tudnátok segíteni?most vettem 1 k750i-t és van úgy hogy amikor este lerakom akkor már reggel nem tudok vele semmit csinálni.pedig látom h mûködik mert megy az óra de nem válaszol semmire és nem is lehet hívni.örülnék
ha vki tudna segíteni
stp4trick
1év garival új

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

stp4trick
80k

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Robogo
Hellosztok!

Mennyibe kerül használtan és legolcsobban egy K750i mobil??

Elõre is thx!

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

lee86
köszönöm a felvilágosítást vásárlási ügyben, annyit esetleg még megtudhatnék, hogy a zene hangerejét fel lehet annyira tekerni, hogy pl egy forgalmas pesti reggelen halljam is, hogy mi szól a fülemben? w800-as firm esetleg többet tud mgábol kifacsarni?
thx!!

¡Hala Madrid!

Gaba9
Thx..és azt tudja vki h ha yodafonál veszem meg akkor miaz amit a yoda kivet az eredeti menübõl ?? :)

Gaba323

ha valamelyik szolgáltató szoftvere van rajt akkor otthon ne kisérletezz vele

stp4trick
Igen

stp4trick
Nekem úgy rémlik, hogy nem bekapcsolt állapotban kell az ilyen dolgokat csinálni, vagyis kártya ki és hajrá.

TALÁN.

PiR8
Cruizer kábel? hm... Akkor ezexerint az nem egyezik meg a gyári adatkábellel :P Pedig az lett volna az igazán ideális.

Nekem anno akkor irta ki amikor legfrissebb volt.
De vmi szoft színrõl irtak másik fórumban lehet az a baja ha független tényleg a szoft :S

akkor már csak a cruiser kábel kell és mehet is. de jobban jársz ha elviszed egy gsm boltba és ocsoér megcsinálják neked :)

PiR8
Üdv!

Valaki jutott elõre abban, hogy K750/D750-es telót hogy tegyen W800-szerûvé? (és itt most nem a témát illetõen, hanem firmware). Megszereztem a W800 firmware-jét meg egy SonicBox nevû flash-elõ programot. Hogyan tovább?

Johnny23
nah ...az volt a baj hogy nem volt Java-m, de feltettem és el is indult, feltettem a PC Suit nevû progit és most OK minden, DE mikor elkezdené frissiteni kiirta,hogy :

" Az ön készüléke nem engedélyezett a szolgáltatás használatához.

Üzemeltetõje nem hagyta jóvá a szolgáltatás használatát ehhez a készülékhez.
Reméljük a közeljövõben ismét a segítségére lehetünk.
Köszönjük, hogy igénybe vette a Sony Ericsson Frissítési Szolgáltatását!"

a telom kártyafüggetlen és 1 T-Mobile-os (domino) kártya van benne!! emiatt nem megy ?????!!

basszus kulcs,pedig azt hallotamm csak Voda-nál voltak ilyesjellegû problémák

hát illyen nincs!!!!!!!

...ha vki tud vmi megoldást irjon lécci!! (talán ezt külön engedélyeztetni kell,v. másik kártya? )
<#help><#help>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Gaba9
Hy..ezekben részletre is meglehet venni ?? <#eplus2><#eplus2>

Gaba323

Johnny23
köszi a választ!

az a problémám,hogy ott a "kipipálgatós" rész után a "továbbra" klikkelve kiirja hogy üdvözli a "Frissitési szolgáltatás" és nem történik semmi <#nemtudom><#rinya><#help>
(minden fel van telepitve, telom kártyafüggetlen!)

H E L P !!!!!!!!

stp4trick
Attól függ hol laksz. Media M, Cora, Saturn, Electroworld... bármelyik mûszakis multiban.

lee86
sziasztok!
azt szeretném megtudni, hogy ezt a telót hol érdemes megvenni, ha azt szeretném, hogy kártyafüggetlen legyen, és hogy emellett részletekben fizethessem ki? igy most kp-ben van durván 50-em, ezért nem tudnám 1 összegben kifizetni, csak a következõ honapokban a Diákhitel segítségével.
köszönöm széepn elõre az informáciokat!

&#161;Hala Madrid!

Magyar marad, lehet.
Ha független szoftver van rajta lehet.
(elvileg kamera javitva lett mer már 4.5ös)

Johnny23
Sziasztok kérdésem az lenne,hogy lehet e a gyári USB-vel az SE oldalról frissiteni a firmware-t?? s ha igen akkor az magyar marad e a nyelv?

jelenleg R1N005 -ös firmware van,de elvileg van már jobb (R1N035)

köszi minden segitséget

CsuTi
Hello !
Nekem olyan játékok kellenének amiket lehet bluetoothon keresztül játcani.
[email protected] -->ide küldjétek PLZ a linket vagy a game-t !
elõre is köszike :P

ja és ha tudtók jó hasznos java alkalmazásokat azokat is küldjetek PLz
+ valami TV-hez való távirányító progi se lenne rossz :)

Duddits
<#nyes>

Szerintem igen! Nem gyorsabb, nem jobb, viszont a feeling megvan! <#vigyor5>
Johnny23
Sziasztok!

most akarom elvinni k750-emet softv. friss-re ,mert nem vagyok vele meglégedve (R1N005)...kérdésem az lenne,hogy ténleg érdemes rányomatni a w800-as soft.-ot,az a legtutibb ?(gyorsabb, biztosabb?csakmer volt akinek azzal is voltak gondjai), vagy egy másik k750-es softot inkább ???<#nemtudom><#help><#help>

Mennyi lehet a gyari ara?
Azt nem mondta, de nem is kerdezem... talan jobb is... de az tuti h nem lopott! sokan "tartoznak" neki... De nem fog lemmen ara, mert en mar lattam 75-ert is?
A telefon kezeli a USB 2.0-át, de csak a memoriakártya használatakor! Ha a telefon belsõ memóriájára írsz/olvasol az csak USB 1.0!
igen

-tRs-Landor

Mike at home
miert nem memkartyaolvasot vettel?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mer..így usb 1.0 alatt elég lassú...plusz ha még akarok hozzá venni 512es mem.sticket.. most vettem egy usb 2.0 kártyát mer alapból nem tudja a gép, de lehet csak elb*tam az install-t ???
A Pannonnál nem tudtak erre válaszolni, csak nyomtak vmi süket szöveget...
de ök sem tudták...
Csõ Skacok! Tudja kezelni a teló a usb 2.0-át??
CsuTi
Engem is érdekelne <#vigyor2>
Hova valósi vagy ?

Mike
ja, amit ellopnak a cigók Józsikától

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

ok...:)

http://gaborszantai.co.uk/

Ne próbálkozz :) Vidd el egy gsm boltba

és ezt megtudod csinálni?
vagy én is megtudom a gyári kábellel?

Mi az érdekes? Az enyém már ilyen :)

Duddits
És honnét tud? Esetleg haverodnak megadhatnád az e-mailjét...

persze h fuggetlen
65 000 ft elöfizetés és kártya nélkül ujonan az jó? Annyiért kapom . Most veszem meg.
CsuTi
Kártyafügetlen ?

Duddits
Persze....

Mar lattam 75-ert is) De most beszeltem haverral vadi ujat garancival tud kb 50-ert)<#mf1>
Mike at home
43k elfogadhato

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

grebber
Ez a teló 2 év múlva is teló lesz ha még lehet kapni majd akkor olyan 30k-ért kártyásan :)

Next PC upgrade: 2022

grebber
43 de 2 évig fizethetsz :(

Next PC upgrade: 2022

én se akarok sokat rászánni, de sztem belemegyek egy elõfizuba, a 43k meg már nem vészes...