2396
-
#792 nekem még gondom nemvolt vele eddig !!! kop kop kop :D
ár ? nézz be a telefonguru oldalra (www.telefonguru.hu) ott van asszem lista h mennyiért lehet legolcsobban beszerezni .. -
#791 jó de ilyen hogy lefagyás meg satöbbi ugye nincs? csak azért kérdem mert a mostanival nagyon megszívtam
És menyibe kerül kb.? -
#790 Valószínűleg azért van itt 790 komment, mert ócska a telefon :) -
#789 jo topicba kérdezed meg h jo-e ez a tel :DDDDDD szerintem egyértelmü választ várhatsz innen: Jo Ez A Tel !!!!! :D:P -
#788 Hi
akarok venn új telefont de nem tudom még mit,ez a SE k750 ez jó?mennyibe kerül kb.? -
Bagó Péter #787 Hű amindenit. Tényleg öregszem... Ezer köszönet! -
G_ArchAngel #786 Beállítások/Általános/Lezárások/Automata billentyűzár? -
#785 de, és a menüben meg is találod -
Bagó Péter #784 Lehet hogy irtózatosan buta kérdés, és már volt róla szó, akkor elnézéseteket kérem, de úgy vettem észre, hogy nincs automatikusra kérhető billentyű-zár a telefonon. Az eddigi SE telefonokban be lehett állítani, hogy rövid idő eltelte után, ha nem nyúl a tulaj a készülékhez, bekapcsolódjon a bill. zár. A K750i-nél nincs erre valami hasonló metódus? -
#783 Köcce... kira. :) Ekkor még a fotógép se kattyog :) Thanks. -
#782 nyomdd hosszan a #-et és akkor csendesüzemmód és bekussol az egész -
#781 Nagyon köszönöm. Letöltöm és megkukkantom.
Lenne még egy kérdésem: mindenféle hangerőt be tudok állítani, de az üzenetjelző hangerejét illetve az "információs hangot" nem tudom lejjebb venni/kikapcsolni. Pl amikor egy képet másolok a gépről, akkor elég hangosan jelzi a feltöltés befejezését. Ha több képet másolok, akkor minden kép feltöltése után jelez. Sony Ericsson K750i-ről van szó. Tud valaki megoldást a problémára? -
#780 innen -
#779 Sziasztok! K750i-hez honnan tudok témaszerkesztő programot leszedni? -
#778 gratula -
#777 Szaftos kis cuccokat töltöttem le az első oldalról, sok-sok ponró háháhááh
:D -
#776 hát gondoltam ;9 csak mivel tiszteljük az admint akinek sok munkája összegyüjtenni a cuccot ezért odaírtam a rendes oldalt is ;) -
Realtibi #775 amit adtatok még linket a 666 os meg a 665 ös üziben
hogy kell elinditani a játékokat????? -
#774 Jók az oldalak, de leginkább az első link válik a hasznomra :) -
#773 itt nézz szét, asszem láttam, hogy másnak is volt ilyen problémája -
#772 nekem a k750i-hez adott fülesek nem esnek ki a fülemből, viszont ezek a legujabb tipusuak, amik ilyen gumisak, és valosággal bele kell tuszkolni a füledbe, nos azoktol valamér herotom van. multkor haverom mutatott zenét egy ilyen fülhallgaton keresztül és nem hallottam szartse. monta, h dugjam be teljesen, de valamiért nem volt hozzá gusztusom. nemtom mire jok ezek az ujfajta fülhallgatok... -
#771 ahm kösz és télleg ...
Ezzel a fülhallgatóval csak az a baj hogy egyfolytába kiesik a fülemből ...
NNektek nm?, CSak az én fülem ilyen nyomi?? -
gabko #770 türelmes vagyok én!
de nem hiszem hogy 2-3óra alatt nem jön le a cucc! a frissités!
(ennyi idő alatt letöltök 1gb-ot)
szóval valami más 5let?
-
#769 a hangerőgombot nyomod folyamatosan asszem -
#768 Jah és szeretném mindenki figyelmébe ajálani az egyik legjob letöltőoldalt : http://k500ifanpage.atw.hu/
És a hozzzá tartozó oldal : http://sehq.atw.hu/
Nagyon király oldal!! Respect a szerkesztőknek ;) -
#767 jah és honnan lehet frissíteni a szftot?? (sorry de még non láma vok ebben a témában) -
#766 aham.. Kösz!! Most kaptam vissza a mobilom pár hete vittem be vodához mer nemkapcsolt be meg semmi aztán elkülték se szervízbe azok meg kicserélték a mobájlom szal kir most van egy friss k750i-m mondjuk az előző is kb 3 napos volt de így most mégjobb.
Jah és nemtudja vki hogy lehet billzár alatt rádióállomástváltani vmi gyorsbillel?? -
#765 Nekem még nem sikerült... ha mindent jól csinálsz, akkor nem lehet gond... és különben is, ha sikerül, akkor elviszed szervízbe és raknak rá egy újat ingyé -
#764 de ezzel a frissítéssel el lehet b@xni a telót nm?? -
#763 akkor engem becsaptak :| -
#762 sima kábel is jó -
#761 a frissítéshez szimpla kébel is jó vagy szervízkábel kell hozzá? -
#760 Sokáig tart a letöltés, türelem bámmeg türelem! -
gabko #759 HELP!!!
adjatok vmi infót!
frissíteném a telomat az új softra... (k750i)
rajta az adatkábel... elkezdte a frissitést de a 6.dik lépésnél mikor a c-gombot el kell engedni...
azután a köv. ablaknál mintha nem csinálna semmit...
ezt irja ki:
"Kis türelmet a telefon softverének letöltése folyamatban" az a zöld csik mozog balról jobbra... de egy jó ideje semmi nem törétnik...
ez mitõl lehet?
-
#758 Nekem is seccperc ment tökéletesen, de restart után!!! -
#757 avagy csak kell egy reboot és menni fog, nekem mindent a számba rágott és jól ment, csináld amit mond és menni fog, ha nem akkor olvasgass faq-t sonyericssson.hu-n -
#756 A sonyericsson.hu-ról leszdtem az UpdateService_Inst_2.2.11b-t és ha rákattintok akkor nem csinál semmit. Nem tudja valaki, hogy mi lehet a baj? -
#755 Végül kiderült, hogy a K750nek 1-2 ujjtávolságig müxik rendesen infrája, így nem túl érdemes rá ilyen progit csinálni. P900as meg 60s szériás nokiákra van ilyen progi, mert azoknak kb. 10 méterig jó az infrájuk, ezzel ez a dolog is lezárva. -
#754 Itt olvasgattam, hogy 1-2 ember próbálkozott kérdezősködni TV Távirányítással kapcsolatban. Én most ezt fő hozzászólásképpen próbálnám meg :)
Valaki info? Most kezdem el keresni góglén, ha megt'ok valamit úgyis beírom! -
#753 ok, igazatok van!