The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lobsterman
Egyszerûbb szkriptelni 200 achievementet, mint plus két pályát ledesignolni, elkészíteni és kibalanszolni, plusz még sztorit is írni hozzá. De van akinek ez elég a szórakozáshoz. Ott az új Prince of Persia. Gyakorlatilag 20* ugyanazt a pályát játszd végig, csak grafikában térnek el a helyszínek, végigjátszható 5-6 óra alatt simán. Erre ahelyett hogy a készítõk fogták volna magukat és valami kreatívat csináltak volna, teleszórták a pályákat kis zöld biszbaszokkal, amikért vissza KELL menni 20* hogy tovább tudj haladni. Elég szomorú hogy ezt adják el játék címszóval.
Amúgy bocs az OFFért, és nem konkrétan errõl a játékról beszélek(legalábbis addig amíg ki nem próbáltam 😊), hanem a tendenciákról. És persze hogy a konzolok és a casual gamerek tehetnek róla xD

gfreak
Igen, a DeadSpace nagyon remek lett, kivancsi leszek a kettore 😄 a jericho nem jott be, pedig a sztori jonak tunt, de nem az en vilagom ez a "megyek azt agyongyilkolok mindent", aztan egy kicsit kulcsozok meg tovabbjutok, a kovetkezo teremnyi leny elpusztitasa utan nezek egy kis cutscene-t, aztan meg gyilkolok 😄

Undying nekem is jobban tetszett, a hangulata remek volt, es a tortenet is kivalo 😉

Stalker..hmm...ki kene vegre probalnom 😉

Racism is a weapon of mass destruction!

Evin
Pedig a Jericho nagyon gyenge eresztés az Undyinghoz képest.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

A Dead Space-t játszottad? Garantált a hosszú játékidõ ,folytonlagos izgalmakkal telitve.A Far Cry 2 mellette Tetris.
Na meg ott van a Clive Barkers Jerikoja és a megismételhetetlen hangulatú Prey és az idegõlõ Stalker duó.
Mindazonálltal a Butcher Bay volt az a játék ,amely magával ragadott.
Valahogy az a benyomásom,hogy Riddick féle sötét jövõre számithat az emberiség,nem pedig Star Trekkes mennyországra.Természetesen már ha Science-Fiction mûfajkedvelõként pislogunk a nagyvilágra.

Az a reménységünk,hogy egy másik világon örökkévalóak leszünk,csak abból a reménytelenségünkből ered,hogy itt nem lehetünk azok.

gfreak
na ja...nem mindenkinek az a játékélmény csúcsa hogy összegyûjthet nyolcszázezermilliárd villogó biszbaszt hat pályán kerszetül, egy háromórás sztorimód mellett xD

Magiszter
Sziasztok!

Van olyan jó mint a Hentes Öböl?

Amúgy látom itt is folyik a warez-jó-vagy-rossz vita. Bár örömmel látom hogy a kocsi-lopás helyett itt tyúk-lopás a "szemléltetõ" példa. hajrá-hajrá! <#eljen> Az értelem és cél nélküli viták reneszánszát éljük az SG-n? <#idiota>

Lobsterman
Na igen. És akkor csodálkoznak a fejlesztõk hogy sok a warez. Hát nem tudom én sem adnék ki 10-12k-t 8-10 óra játékért.

MerlinW
Ha szükséged van a tyúkra😊

[merlinw.org]

LackoMester
a 10 óra az már soknak számit...talán az utolsó FPS jellegü game(amivel játszottam)10 óra körül volt az a Far Cry2...

élet a legjobb méreg

gfreak
Sajnos már az kiemelkedõ ha 10 óra tiszta játékmenetet kapsz (kiegészítések meg gyûjtögetés meg achievmentek nélkül)

Lobsterman
Érdekes dolog ez. Régen 10 óra az nevetségesen kevésnek számított egy játéknál. Most már lassan soknak számít. 😊

LackoMester
10 óra játékmenet+multi megéri az árát...<#boxer>

élet a legjobb méreg

balee4
Inkább én is várok a dobozosra...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Evin
Azt hiszem azért volt nagy árkülönbség, mert más védelem volt a különbözõ verziókon. Volt StarForce meg Securom védelmes, ha jól emlékszem.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

LackoMester
olyan 10-zes körüli árban lesz...

élet a legjobb méreg

gfreak
kis szerencsével talán lesz exkluzív gyûjtõi kiadás, és lecsapok rá xD

grebber
Kíváncsi vagyok nálunk mennyiért lesz kapható a game.
Az a baj külföldi árról itt nálunk nem lehet következtetni semmire.
De az mekkora lol már hogy pl nálunk a Flatout milyen rohadnt olcs volt a külföldieknek meg 3-4x-ese 😄 (Bár nekik az olyan mint nekünk a zsemle semmi)

Next PC upgrade: 2022

LackoMester
inkább megvárom azt a max.1 hónapot és simán megveszem(28-30 euróért)és még a polcra is feltehetem...

élet a legjobb méreg

Köszi!

Az a reménységünk,hogy egy másik világon örökkévalóak leszünk,csak abból a reménytelenségünkből ered,hogy itt nem lehetünk azok.

lwb
http://www.atari.com/us/games/chronicles_riddick_assault_dark_athena/dvd_rom?dd=1

Innen, ez a hivatalos Atari store. Kell hozzá paypal account vagy internetes vásárlásra alkalmas bankkártya / kreditkártya. Pl. American Express.

Lennél szives kifejteni ,hogy megy ez a letöltés és hol a webhelye?

lwb
Nem volt benne semmi jelentõs bug, egyszer sem volt crash to desktop sem. A launcher valamiért nálam nem ment, de direkte az exe-rõl indításkor nem volt semmi baj. A performance is beállítható, nagyjából minden mai gépen jól fut (ami negy szó pl GTA4 és hasonló porotk után).

A BB rész szépen fel lett tupírozva grafikailag. A DA még szebb, de kicsit túl lineáris. Legalábbis a BB-hez képest.

"A warez az, mikor úgy töltesz le valamit, hogy valóban érdekel, lenne rá pénzed és ha nem tudnád letölteni feltétlenül megvennéd a boltban. "

Tolvajbecsület???
Ha nem sikerül tyukotlopnom az éhezõ családnak,akkor muszáj lessz elmenni dolgozni,hogy megvehessem 😊

lwb
Digital download 50 USD az atari store-ban. Én megvettem, végigvittem és nem bántam meg. Mondjuk én Riddick rajongó vagyok, megvan az összes film is dvd-n.

"elõrendelve asszem 1990volt már nem emlékszem (én megvettem) akkor is voltak olyanok akiknek tetszett meg tolták is de ezt a 2000-et is sajnálták rá."

Fösvények mindig is voltak és lessznek .Vannak,akik még a mozit is sajnállják maguktól.

Én nem nyavajgok a minimálbér miatt ,mivel 15oo Euro körûl keresek.Csak rávilágitottam,hogy miért nem fogynak az üzletekbõl a kiadók és a forgalmazók álltal felturbozott árú játékok.
Amiért te mártirságból jó drágán megveszel egy játékok,azzal nem a játék
valódi létrehozoin segitessz-akik természetesen igencsak megdolgoztak a pénzükért-hanem a kapitalizmus ezerfejû szörnyének zsebeit duzzasztod .
Mert még az is meglehet,hogy az Atari alkalmazott koordinácios mérnõke is minimálbérból tengeti mindennapjait.

MerlinW
Viszont akinek nem ér meg 2000-et sem az nem potenciális vásárló. Ergo tök mindegy hogy warezol-e vagy sem.

Sok olyan ember van, aki letölti a dolgokat mert unatkozik, kíváncsi rá, stb. Viszont ha 1 Ft lenne sem venné meg, mert neki nem ér annyit sem. Ha nem tudná letölteni, akkor is teljes nyugalomban éldegélne tovább, mindennemû hiányérzet nélkül.

Az ilyenek nem ártanak a piacnak.

A warez az, mikor úgy töltesz le valamit, hogy valóban érdekel, lenne rá pénzed és ha nem tudnád letölteni feltétlenül megvennéd a boltban.

[merlinw.org]

grebber
Nehogy azt hidd.Csak egy példát mondok Flatout játék amikor lehetett tudni az árát hogy milyen olcso lesz 2xxxFT elõrendelve asszem 1990volt már nem emlékszem (én megvettem) akkor is voltak olyanok akiknek tetszett meg tolták is de ezt a 2000-et is sajnálták rá.
Szóval ilyenek végett nem egészen igaz amit mondasz.

bon
Senkinek se mondtál újdonságot.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

böszmeség

1) Burn or Mount
2) Install
3) Enjoy
CD-KEY : EXWM6-3HJ3T-KAFDU-URJRD-AFD93

Relize by FreeExchange.Ru Team (http://tracker.freeexchange.ru)

DE NEM MÛXIM ÁM <#falbav>
DarkSector
Bezzeg mikor mész a fizetést felvenni, akkor meg nyavajogsz, a minimál bér miatt.
Õk is a munkájukért kérik a pénzüket.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Jól látod a helyzetet. Bár ne lenne igazad...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Talán ha olcsobban adnák a játékokat,nem kellene pirulnia senkinek,hogy warez verziót nyom,és nagy valoszinûséggel a kiadók is többet tudnának eladni.
Elsõsorban önmagukkal basznak ki.
Elkel tizezer- a felsõ tizezer kölke megveszi-aztán a többi ott porosodik évekig az üzletek polcain,a pórnép pedig vigan játszik "illegalisan"<#zavart2>

Hozzánk Oktober 1.-re érkezik a játék az üzletekbe.Ára 2oo Lei.Már most,amikor még nincs is.Mire megjelenik ütni fogja a 38o-at ,mint az Assasins Creed.Az kicsibe 25 ezer Forint.Ólcsó nem lessz,az biztos.

Doom 4
Én is a házra gondoltam de mind1...

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

MerlinW
A házamat kell kitakarítani, nem a topikot. A topik le van tojva😊

[merlinw.org]

grebber
Nem kellene takarítani, csak be kellene zárni ideiglenesen és akkor nem jönnének a van már crack meg off ömlengések!

Doom 4
Ja jöhetne ide is takarítani XD

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

MerlinW
hozzám is jöhetnél...

[merlinw.org]

Hát, crack még egy ideig nem lesz, szóval mehetsz takarítani a szomszédokhoz is. 😊

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

MerlinW
informatívnak informatív, viszont nemkívánatos reklám. Még ha nem is warez. (mert ugye GCW és társai lemezvédelem címszóval mûködnek😊)

[merlinw.org]

Hát tény, a "nincs még warez" helyett informativabb lenne egy "www.gamecopyworld.com - itt nézd meg hogy van e már krekk, ha itt nincs akko' még nincs" sor
És még az újoncok is tanulnának vmit...

kész a fürfõszoba, most felmosom a házat 😊

MerlinW
Én csak azt nem értem mi a fenéért kell ez a krekk téma, meg a kérdezgetés? Ott van az a nyomorult 3 weboldal, ahova úgyis kikerül. Azokat meg kell nézni, aztán ha nincs akkor nincs. A többiek is onnan szedik az infót. Ez ugyanolyan mint a filmeknél a felirat téma.

Tehát GCW, GCB, MG megnéz, aztán csöndben vár, vagy játszik.

[merlinw.org]

<#idiota>

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Na, végeztem a porszivózással. Van már krekk?

Megyek fürdõszobát mosni...

koschwarz
ámen<#vigyor5>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

"csak már bosszant, hogy benézek ide (én is várom ezt), és ez megy nonstop, sírás a krekkért."

Ja, õszintén szólva ez a sirás-rivás engem is irritál, nagyon türelmetlenek a fiatalok, nincs más dolguk csak lesni az új játékot (vagy õk is két porszívózás közt ránéznek gyorsan a fórumra, hogy van már krekk? van már krekk?).

Nézzük a jó oldalát, az ilyen türelmetlen emberek rohannak a boltba leghamarabb ha nincs krekk 😊

koschwarz
jó régóta nem élek már a szüleimmel, és nem is tömöttek<#hehe><#hehe><#hehe>

speciel aki játszott annak idején a butcher bay-jel, az tudja, hogy 100%-ig meg fogja érni ez a játék. mondjuk abban én is reménykedem, hogy lesz több a játék 8000 ft-nál, sõt még kevesebb lesz, merthogy az elsõ mégiscsak már megvan.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Kandurex
Az a baj, hogy a sok warezgörény ezt nem látja be, és fel van háborodva, hogy nem lophatja el a játék már rögtön az elején.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯