The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként õszintén mondom, egyébként a legcsekélyebb mértékben sem érdekelne, hogy ki milyen verzióval játszik. csak már bosszant, hogy benézek ide (én is várom ezt), és ez megy nonstop, sírás a krekkért.
meg tudom hogy nem váltom meg a világot, de én szeretném, ha még pc-re is akarnának játékokat kiadni.
<#law>#law>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Amúgy igazat adok, azért nem kell leszólni vkit mert megveszi a játékot - ez kellene hogy normális legyen. Más kérdés, én sem vagyok egy vásárlós típus, ha egyszer egy esti klikkelés után reggelre már ott a cucc a vinyón.
Krekk úgyis lesz, addig hadd élvezkedjenek a becsületes vásárlók, hogy õk már játszanak vele - legalább ennyi elõnyük legyen az ingyenélõkhöz képest 😛
2 hónap múlva csak egy szekrényen figyelõ, poros dobozzal lesz többjük.
Szerencsére nekem bõven van még a talonban amit toljak - most jutottam el a kings bounty-ig. Szóval ha fél év vagy 1 év múlva jön a törés, az se ügy 😊 Addig legalább kijavitják a bugokat...
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Úgy is feltörik majd egyszer! haha
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Racism is a weapon of mass destruction!
szal lehet egy kicsit kell erre is várni, de nó para...mer nincs az a szerelem, ami el nem mulik...és nincs az a védelem, amit fel nem törnek!
csak nyugottan, aki leszedte és elfér nála az image file, az csak tegye el késõbbre, lehet már nem is kell rá sokat várni... ( max 1-2 hónap ) de akkor se shiftdelelje mer ez egy clone verza...és ugyanúgy jó lesz hozzá az a crack ami ki fog jönni!
élet a legjobb méreg
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram
a Vistamat még nem tudom, majd a tizedik telepítés után xD xD xD
zso23: szerintem pihentesd a fórumot egy pár napig 😉
Egyébként fejböl tudom a COD4 serialomat is ,csak ugye az nem publikus <#ejnye1>#ejnye1>
élet a legjobb méreg
az lesz a legkirályabb multiplayer!!! mission impossible: SURVIVE!!!
ha tudtok segítsetek elõre is kösz
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
élet a legjobb méreg
Persze a kieg. ezt már nem fogadta el.