The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
<#mf1>

egyébként õszintén mondom, egyébként a legcsekélyebb mértékben sem érdekelne, hogy ki milyen verzióval játszik. csak már bosszant, hogy benézek ide (én is várom ezt), és ez megy nonstop, sírás a krekkért.

meg tudom hogy nem váltom meg a világot, de én szeretném, ha még pc-re is akarnának játékokat kiadni.

<#law>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Hehe Kosh, itt is szennyezed a fórumot? 😊 Bájgúnár, nagy rengõ csecsekkel 😊

Amúgy igazat adok, azért nem kell leszólni vkit mert megveszi a játékot - ez kellene hogy normális legyen. Más kérdés, én sem vagyok egy vásárlós típus, ha egyszer egy esti klikkelés után reggelre már ott a cucc a vinyón.
Krekk úgyis lesz, addig hadd élvezkedjenek a becsületes vásárlók, hogy õk már játszanak vele - legalább ennyi elõnyük legyen az ingyenélõkhöz képest 😛
2 hónap múlva csak egy szekrényen figyelõ, poros dobozzal lesz többjük.

Szerencsére nekem bõven van még a talonban amit toljak - most jutottam el a kings bounty-ig. Szóval ha fél év vagy 1 év múlva jön a törés, az se ügy 😊 Addig legalább kijavitják a bugokat...

koschwarz
<#action>

Nem mindenkinek vannak tömött szülei... jó lesz ha visszaveszel, sok bájgúnár meg csak a száját tátja ha a nép elõbb a tört verziót próbálja ki... könyörgöm ha még egy kurva demot sem képesek kiadni PC-re akkor min csodálkozik a fél világ? Annyi biztos hogy én zsákbamacskásat nem játszok, elég volt a GTA IV-el!
The Protector
Úgyis lessz warez most mit aggódtok.A hangsúly a majdon van!!!

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Szolnokboy1
<#boxer>

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

koschwarz
fájdalmas mi? nekem mint eredetipártinak már az is elégtétel, ha a magadfajta lúzerek csak egy hónappal vagy évvel késõbb kezdhetik el.<#hehe>

Kurva vicces az a kis szerencsével nem is lesz warez verzió! Röhög a vakbelem! haha
Úgy is feltörik majd egyszer! haha

én is ezt tervezem 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Már a fél naprendszer evvel akar gémelni,addig ott az ostábla<#wink>

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

balee4
jövõ héten, pénteken jelenik meg elvileg Európában..., ha nálunk nem jön ki, rendelem is a game.co.uk-ról

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

grebber
Már 80 %-on van a pc-s értékelés! (6 review alapján csak)

Next PC upgrade: 2022

Victor1103
Én már játszani akarok vele😞

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Húú már megint mit tettem,hát nem birom a .....<#fejvakaras><#fejvakaras><#pias><#pias>

Snexi
sajnos nem

The Protector

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Semmi változás!,legalább PB van már. 😄

Maxtreme
Jé blogot indítottál magadról?
Igazán dicséretes.

Nektek való topic akcióval:ITT!!
<#worship><#worship><#worship>

The Protector
Majd csak lessz vmi.

<#hehe><#hehe>

gfreak
megtartottam én is, két okból: a: mert seedelem, b: mert úgyis megveszem, és akkor a korongomat nem kell koptatni 😉

Racism is a weapon of mass destruction!

Alone in the dark...deja vu...: akkor is mi volt...hohó hát ember legyen a talpán aki feltöri... egyszer már végigvittem azóta, és ma megint feltettem és 1 perc alatt megcrackoltam...

szal lehet egy kicsit kell erre is várni, de nó para...mer nincs az a szerelem, ami el nem mulik...és nincs az a védelem, amit fel nem törnek!

csak nyugottan, aki leszedte és elfér nála az image file, az csak tegye el késõbbre, lehet már nem is kell rá sokat várni... ( max 1-2 hónap ) de akkor se shiftdelelje mer ez egy clone verza...és ugyanúgy jó lesz hozzá az a crack ami ki fog jönni!

MarkBlade
Tessék így fog kinézni Föld vs Kisbolygó 0:1
MerlinW
Miért ne lenne jó? Sima clone...😊

[merlinw.org]

LackoMester
Vista serilommal inkább nem villogok,nagyon nem publikus<#csodalk>

élet a legjobb méreg

Szerintem várj a törléssel,majd kiderül mi lesz,én is olvastam TÖBB helyen hogy ez a verzió nem lesz jó,ép ezért én le se szettem,de te ha már lekaptad akkor várd ki a végét mi lesz.

Evin
Ha fölöslegesen újra le akarod tölteni, vagy elmész megvenni, akkor nyugodtan törölheted.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

szevasztok! csak egy kérdés ezt olvastam egy oldalon: Lesz Crack mondtam már pár oldallal ezelõtt de ehhez a verzióhoz nem lesz egy sem, én is leszedtem, aztán mikor kaptam az infót hogy ahhoz hogy menjen egy komplett tört változatra lesz szükség, mert ezen nem fog menni, oldalt lent torrent klikk-klikk, riddick katt majd SHIFT-DELETE. Ez a jelenlegi GOW-os verzióra vonatkozik. Szóval akkor ezt nyugodt szívvel lelehet törölni?

Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram

gfreak
én az XP serialomat, de az sem publikus xD

a Vistamat még nem tudom, majd a tizedik telepítés után xD xD xD

zso23: szerintem pihentesd a fórumot egy pár napig 😉

LackoMester
ja,igen volt valami ilzesmi is...:-)
Egyébként fejböl tudom a COD4 serialomat is ,csak ugye az nem publikus <#ejnye1>

élet a legjobb méreg

Nincs? Nincs! naaa

mans írja: "2012-ig csak meg lesz, ha nem,akkor már tök mind1 mert aztán világvége lesz amúgy is,majd jön egy meteorit ami az arcunkba zuhan,és felrobban a bolygó."

az lesz a legkirályabb multiplayer!!! mission impossible: SURVIVE!!!
gfreak
AVG free 8.5 download

bele a googlebe jól

vírusírtóval
csá all valaki nem tudná meg mondani hogy tudom ki írtani azt az elõbiekben emlitet trojait? (Trojan horse Pakes.DIT)
ha tudtok segítsetek elõre is kösz
Doom 4
De hát még el se kezdtem játszani vele addig várnia kell amíg 12x végig nem viszem XD

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

2012-ig csak meg lesz, ha nem,akkor már tök mind1 mert aztán világvége lesz amúgy is,majd jön egy meteorit ami az arcunkba zuhan,és felrobban a bolygó.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

kuci06
2009. Április 27. 15 óra 8 perc, 32 másodperc

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Nah sztetek mikorra lesz? Crack!
balee4
nem nem erre gondoltam, õ sem magától szopta

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Snexi
jajj mert gera sünözik akkor már õ találta ki? 😄

balee4
de aztán lehet õk is vhonnan átvették😄

RedDevilsza
Aha hát nem <#wow3>

gfreak
és a régi jó Half-Life serialra emlékszik még valaki? 121212... és így tovább, 13 karakter hosszan 😉

balee4
egyébként ez a sünözés a GS fórum egy barom topikjából eredxD

LackoMester
volt ilyen a CS-nél is csupa AAAAAAAAAAAAAA volt a seials,és müködött is simán...<#mf1>

élet a legjobb méreg

Prince23
😄DDDDDD

Doom 4
Sztem én is azt használtam. XD

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Nekem meg olyan Doom3-am van amihez a serial: RELO-ADED-RULE-ZZZZ. <#hehe>
Persze a kieg. ezt már nem fogadta el.