The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gfreak
szerintem ebbe ne menjünk bele..és legfõképpen ne itt <#ravasz1>

Racism is a weapon of mass destruction!

bladex
Nem egészen értem mi a problémátok.

AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD

Tényleg? Azt hittem ez a tûzföldiek hazája...beszarok...a magyaroké nahát...mik nem vannak!

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

MerlinW
Értékeljük az aktivitásodat, és minden sértõ szándék nélkül mondom; ~6-10 év múlva kapcsolódj be az ilyen társalgásokba😊

[merlinw.org]

gfreak
jajj

IMYke2.0.0.0
Elég, ha végiggondolod a délszláv konfliktust a XIX. század végérõl, és tudni fogod, nem volt nehéz magunkra haragítani a világot...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Doom 4
NEM! Ez a MAGYAROK hazája. Csak iriggyé tettek minket! És egymás ellen fordítottak.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

IMYke2.0.0.0
Szép álom 😊
Ez kérlek szépen Magyarország... az irígyek hazája 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

gfreak
ha mázlid van,és jó fej a forgalmazó, akkor kapsz tiszteletdíjat 😉

IMYke2.0.0.0
Hát, akkor errõl a fordításról leteszünk 😊
Remélem, azért nem gyökeresen másképp fordítják az alapjátékot benne, mint én annó ;-)

no ennek örülök 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Doom 4
hát lehet én is megveszem ha lesz rá pénzem

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

SötétBarom
<#vigyor4><#eljen>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

gfreak
na igen, engem mondjuk nem mozgat a magyar szöveg, de ezt már féllábon is kibírom 😉 és nem fog senki sem jajgatni hogy nem érti meg hogy honnan lehet magyarítást, stb... 😉 ugye milyen jó hogy végre-valhallára egyre többen vagyunk "hülyék akik játékokat vesznek" <#ravasz1>

balee4
jó ez, 2 hét az már semmi, 9k nem sok érte és kap egy nagyon igényes kiadást, király.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Kivárjuk...<#eljen>

Prince23
És ezért is késik 😊) (magyar felirat miatt)

gfreak
nem olyan rossz hír ez...sõt!

két hét múlva megvásárolható, 9e pénz nem sok érte, és még magyar felirat is van akinek az kell 😉 5*!!!!

<#nyes><#nyes><#nyes>

Jóóóóóóóóóó.
Na a honosítás megoldva.<#nyes>

Evin
No emberek, ezt most találtam. Kinek jó, kinek rossz hír.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

DarkSector
én angolt töltöm.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lwb
Hát, 1 hónapnál szerintem többet kell várnod és sanszos, hogy inkább 11-12k körül lesz a vége, mint mostanában a többi AAA játéknak. Pláne a fel nem törteknek.

Evin
Talán mert full német. Egyelõre.

DarkSector
JAH MIVEL GONDOLOM KIS PROJECT.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

http://en.wikipedia.org/wiki/2009_in_video_gaming
meg sem említik...

És hogy-hogy 1,36 Gb??? ez a teljes játék egyáltalán?
És miért nincs weboldala, feltüntetve sincs az nfohump-on, vagy a wikipédián?

Izlések és pofonok, én már messze járok benne...

DarkSector
Jah értem..vagyis akkpr hamar meg fogom unni...:S

DarkSector
Thx.

Evin
Nekem szinte csak rossz véleményem van róla. Bár van hangulata, a rossz dolgok miatt mégsem volt erõm végigvinni.

Prince23
Van már topikja, ne itt offoljatok...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bár sokaknak nem tetszik, de szinte bele sem kezdtek csak az elejébe és ki kell kapcsolni benne azt hogy az egész olyan homályos legyen ,az 1.36 Gb-os verzió angol változat, csak ott külön kell telepíteni a Dx-et, meg az openal-t,stb...ja és ezt a változatot crackelni sem kell..Na ennyi az OFFból...

DarkSector
Kis véleményt pls errõl a gémrõl.

Valami extra, ami a többi fps-ben nincs?
Ellenségek?
Story?
Játékmenet változatossága?
stb ???
😄

DarkSector
LOL errõl még nem is hallottam.
és így még majdnem szebben is fest a riddick-nél.

http://torrents.to/search#isohunt:Scorpion%20Disfigured

Nocsak,ezt lehet ki kéne próbálnom,még nõj a riddick.<#nyes>

és honnan lehet húzni ha van linked pls rakd be
PC...

DarkSector
LOOOOL
ez mire van?
PC vagy X360?

OFF:
Van ez a Scorpion Disfigured game, egy kicsit olyan grafja van mint az elsö riddicknek, én most tolom:

vagy mégse...<#fejvakaras><#fejvakaras><#hehe>

gfreak
nem, ez tenyleg nem 😉

most olvasom wikin a sztorit, mert nem nyomtam vegig, es a velemenyem valtozatlan: remek konyv/film keszulhetett volna belole, de ez a hentelosjatek..kar volt, na xD

Off vege, Riddick atom lesz jatekelmenyre tuti, remelem a DA sztorija is jo lesz

Lobsterman
Hát az nem lezárás hogy
jön a démon elviszi a kölköt, a szereplõk meg úsznak egyet és stáblista.

gfreak
nem lett lezarva a sztori? hmm...fejloves 😉

csinalhatnanak egy fasza jatekot a korbacsbol 😉

Lobsterman
Hát a szori is kicsit olyan volt számomra hogy volt egy koncepció, és ráhúztak valami mázat hogy legyen sztori is, aztán felhívták Clive-t hogy "Öcsém kéne a neved a játékhoz mert így nem tudjuk eladni". Plusz halállal büntetném azokat a játékkészítõket akik nem zárják le a sztorit, mert LEHET hogy lesz folytatás.

gfreak
nem is asztorival volt gond, hanem a jatekmechanizmussal 😉

de elolvasnam a Jerichot ha konyv lenne 😉

Lobsterman
Bízunk egy Clive Barkerben. Mégis az egyik kedvenc íróm 😊

Majd a Jericho 2 ütõsebb lesz...
gfreak
Pontosan 😉 <#eljen>

Mondjuk ettol pont nem tartok a Riddick eseteben..a BBay is nagyon jol sikerult, kis uresjaratokkal, de vegig rajtavoltam 😉

Lobsterman
A Dead Space egy System Shock koppintás, félelmetes sem volt számomra, a sztori nevetségesen gyenge, és nem mondanám hosszúnak sem. 2 este alatt végigértem, többet szerintem nem nyúlok a DVD-hez. PEdig hogy ajánlgatták 😊
Jericho jó volt egynek, de az is baromi rövid és a sztori úgy ...khmmm... érdekes. De a design baromi jól sikerült. Prey-t is baromi gyorsan végig lehet vinni, de az legalább tényleg jó játék, és érdekes ötletek voltak benne. Viszont a STALKER valóban egy rohadt jó játék, és rendes játékidõvel is rendelkezik. Olyannak kéne lennie minden FPSnek hossz tekintetében.

A Stalker olyan,ha nagyon beleéled magad megfertõz baljos hangulatával.
Nekem azota is a fülemben cseng a mély ,szomorú zenével aláfestett kutyavinnyogás.

Az a reménységünk,hogy egy másik világon örökkévalóak leszünk,csak abból a reménytelenségünkből ered,hogy itt nem lehetünk azok.