The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
Várj megkérdezzük a jövõbelátó varázsgömbünktõl...

The.Chronicles.Of.Riddick.Assault.On.Dark.Athena-GOW ehhez szerintettek HA a TÁVOLI jövõben kijön valami crack menni fog? vagy addig töröljem a fenébe
jaja..most néztem meg,nem is tudtam,hogy cdprojekt és feliratos..így azért már nem olyan sok az a 2 hét😊
balee4
még sajnos 2 hét😞

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

rendben,hogy vegyük meg,de adják már ki itthon😊))))
Én próbáltam mind a kettõt. Egyik sem indult el a gépemen.
Snexi
úgyis fake

The Protector
vki próbálja ki.lehet mûködnek.nekem nincs fennt a game.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Gyocsika
Hali!

Az itt található Fixek sem jók?
(Sorry ha már volt)

Próbálta már vki a régi crackkel? XD kíváncsi lennék mit írna ki, ha átneveznénk a régi crack exét a mostani exe nevére, és felülírva elindítanánk....elvégre azonos játék, csak updatelve...

gfreak
gondolj bele, akik anno letöltötték a Butcher's Bay-t, már ismerik a játékot, és ugye egy fillért nem adtak ki érte (oké, legyen a netdíj meg az smsftp 😄 ), most megvan a második esély megvenni, ráadásul szebb is 😄 és még ott van a plusz DA 😄

Racism is a weapon of mass destruction!

Sgtfathi
Rendben van hogy vegyük meg eredetiben,én még hajlanék is a dologra,de azért egy kur*a demot kiadhatnának hogy lássa az ember megéri e a pénzt!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

gfreak
😄 mondjuk bûnözõnek bûnözõ a pali...de nem nevezném kegyetlennek..

remélem hétvégén lesz idõm megvenni 😄 aztán riddickbõrbebújok xD

Evin
BÚJJ RIDDICK, AZ UNIVERZUM LEGKEGYETLENEBB BÛNÖZÕJÉNEK BÕRÉBE! A LEGÚJABB KRÓNIKÁBAN RIDDICKET FOGSÁGBA EJTI A DARK ATHENA, EGY ZSOLDOSHAJÓ, AMELY FELESKÜDÖTT
HÕSÜNK VÉGLEGES KIIRTÁSÁRA. RIDDICKNEK TEHÁT MEG KELL KÜZDENIE AZ ÕRÜLT REVAS KAPITÁNNYAL ÉS LEGÉNYSÉGÉVEL, DE NEM IS KELL FÉLTENI: KÖZELHARCI KÉPESSÉGEI, ROBBANÓSZEREI ÉS HALÁLOS LOPAKODÁSA A SIKER KULCSA. HA RIDDICK BELÉP AZ ÁRNYÉKOK KÖZÉ, SENKI SINCS BIZTONSÁGBAN...
Forrás: cdpojekt.hu

Már azzal vitatkoznék, hogy legkegyetlenebb, meg hogy bûnözõ.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

gfreak
elõfordulhat...az európai megjelenés utánról beszéltek nagyon sokan..mondjuk ezt a rlslog-on olvastam, majd kiderül 😉

Evin
Persze, a vásárlói pultnál megkapod 8990Ft ellenében.

Szolnokboy1
akkor ma lesz krekk???

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

gfreak
nyugalom emberek, ma jelent meg az EUban 😉

Szomorú vagyok....

okés tehát nincs crack

Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram

felraktam mind a kettõ cracket, rákattintok az ikonra és nem történik semmi tehát vagy elkúrtam vagy nem jó a crack

Victor1103
Na jó hozzá? Lassan itt lenne már az ideje:/

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Gamecopyworldon is van forum, jobb oldalon a MAIN fulon a FileForums menupont alatt.
Es igen, van riddickes topik (http://fileforums.com/showthread.php?t=86430), es igen:

There aren't any valid cracks out, only fakes.
Also you only have to activate it, no need for a crack.

De a szemelyes tapasztalatod azert ne tartsd vissza...

grebber
Nem mûködik egyik sem!Legalábbis nálam!

Next PC upgrade: 2022

csak ugye az a baj hogy a gamecopyn nincsenek hozzászólások mármint nem lehet ott fórumozni úgyhogy megnézem aztán tudom mondani, hogy jó vagy shit

egy pill. föltelepítem, kipróbálom mindkét cracket aztán jelentkezek

[Jakuza]
Nem feltetlenul, a megjelolt oldalon amugy nem szoktak faket tarolni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

grebber
Nem fog mûködni,mert ha menne akkor már zengene tõle a net legföbbképpen nforceos fórum ,de ott semmi tehát kamu!

letesztelem aztán jelzek

tegnap még nem volt fönt de most néztem és feltették, oda nem sûrûn szoktak fake-t feltöltenni

offkorzreg
látom még mindig szopatják a népet

Szevasztok! www.gamecopyworld.com-on van fönt egy razor és egy vitality crack

gfreak
nem a kijelentés zavar, hanem az ideológiája (legalábbis amit napjainkra gyártottak belõle), de tényleg semmi kedvem megint elkezdeni egy ilyen beszélgetést, ami a (sajnos) általános tapasztalatom alapján korántsem az én nyitottságom miatt válik egy frusztráló szélmalomharccá. legyen egyszer és mindenkorra ennek az OFFnak vége! 😉

ON: dedikált multiszerver van? valahol említenek ilyet?

MaverickSXT
<#eljen>

bladex
Nem rád gondoltam /jaj/. Amúgy meg találkoztam olyan 14 évessel aki 100 szor értelmesebb volt mint sok felnõtt és azért mert te nem értesz egyet vele attól még lehet igaza. Nem kell egyetértened vele de fogad el hogy neki ez a véleménye és ne égessétek. Amúgy meg teljesen igaza volt. Ez meg az én véleményem. Akit meg zavar az a mondat hogy ez Magyarok hazája az nyugodtan költzzön el ahova akar. Én nem fogom megsiratni még pakolni is segitek neki.😊 Szerintem kimeritettük a témát legalábbis részemrõl. Akinek nem inge ne vegye magára amit írtam.

AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD

LackoMester
hmmm....nyugalom,látom egyeseknél virágzik a kultúra<#ejnye1>

élet a legjobb méreg

<#mf2><#vigyor1><#action>

gfreak
PCre is tölthetõ haver 😉 csak crack nincs 😉

Na Xbox360-ra már tölthetõ a játék, pár nap és jön a pc-re is.<#mf1><#hehe><#mf2>
gfreak
OFF on:

úgy gondolom, hogy a "jajj" ne éppen személyeskedõ megnyilvánulás <#ravasz1>

amúgy meg osztom MerlinW véleményét...majd egy kicsit..hmm..."érettebb" korban kéne ezeken a dolgokon elgondolkodni, mikor már olvasott/látott/halott/tapasztalt annyit az ember hogy képes legyen önálló gondolatokra (és ne a leghangosabbak véleményét szajkózza 😉 )

OFF off <#smile>

Lassan a végére érek a BBay sztorinak, most már a DAval is szeretnék játszani 😉 még két hét 😉

grebber
Most néztem ha http://www.cdprojekt.hu/-val hozom be ugy nem jön be ha com-al akkor simán bejön és ha ott váltok magyarra akkor úgy is bejön.
Nem értem alap huval mi a baja.

Evin
Nekem mindig bejön.<#nemtudom>
(Mondjuk mikor a Mass Effect frissítést töltöttem onnan, gyér lassú volt, de az oldal akkor is bejött.)

grebber
De szeretem ezt az oldalt 2 évente 10.000 ezerbõl 2szer ha betudok lépni az oldalra.😞

bladex
Nem szoktam beleszólni más vitájába de õ a saját véleményét formálta meg valamirõl és mindegy ilyen szempontból hogy hány éves. Ti meg személyeskedõek voltatok vele szemben. Persze ez a én véleményem lehet hogy rossz indulatú vagyok.😊

AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD

gfreak
igen, idáig elég lelkiismeretesen végezték a munkájukat..reméljük ez így is marad <#nyes>

MerlinW
Hátde... 14 alatt ne... meg úgy egyáltalán.. ne ebben a topikban oldjuk meg a világbéke problémáit😊

[merlinw.org]

balee4
eddig igényes fordításairól ismertem meg a CD Projektet, szal sztem nem lesz gond.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

ohhhhhhh ez igen.<#ticking>

gfreak
legyen..mi kezdtük 😉

bladex
Ti keztétek a kostolgatást. De egyetértek hogy nem ide való a téma.