Árháborút indíthat a nyomtatók piacán a HP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Apropó, ha valakinek kell én is eladom a Canon 350i-met 12 ezer ft.ért.
on
Kara kánként folytatom tanításom.
Én mátrix-szal kezudtem ebbõl volt kettõ is. utána HP-re tértem át, kb. 10 éve. Az elsõ hp ment 3 évet, a második talán 4-et. Ha jól emlékszem 350C volt az egyik.
A panaszom az volt rá, hogy egy idõ után megkopott a papírbehúzó mechanika és egyszerre 10 lapot is bekapott.
Summa summárum, elegem lett a HP-bõl, ÁTTÁRTEM a Canonra. 18k-ért vettem egy 350i-t, okés, nem drága.
Az utángyártott tintapatron 800 ft. a pólusban.
Háromhavonta kell vennem egyet, mert keveset nyomtatok.
Minek is annyit nyomtatni? Jó az a képernyõn is. Szerintem hülyeség kinyomtatni a fotókat is, a képernyõn kell õket nézegetni.
Amit hiányolok ebbõl a Canonból: WiFi.
A következõ nyomtatóm egy multifunkciós WiFis nyomtató lesz (szkennerrel)!
Kara kánként folytatom tanításom.
Eladó egy pár db. HP-78A (38ml!!!) színes patron tintasugaras nyomtatóhoz!
A patronok eredetiek, vadi új, bontatlan csomagolásúak! Garanciát vállalok!
A lejárati dátum 2009.feb.
Baráti áron, 9000 Ft./db-ért elvihetõek!
Össz. 4 db. van belõle, ha mindet elviszed beszélhetünk kedvezményrõl!
Kérlek ha érdekel, ide írjál: [email protected]
(ja, a szerviz rövid i <#vigyor2>#vigyor2>)
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Melóban szinte csak HP nyomtatóink vannak, kizárólag lézerek, színes és fekete egyaránt. Van, amelyikkel még sosem volt probléma, de az az általános, hogy csak be kell õket hurcolgatni a szervízbe. Mostanában vettünk egy új színes lézert, miután az elõzõre már ráköltöttük a teljes vételi árat (csak szervíz, festéket nem számolva.)
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
sepsiszentgyörgy
Amúgy ha jobban belegondolsz, a 9xx-as sorozatba, 5110-esbe, 3820-asba való 78-as színes patron a maga bruttó 16-17 ezer forintos árával azért kissé sok. Kissé...
Pl.
20 liter fekete tintát HP 51626A -ba 170 K
20 liter szines tintát HP 51625A -ba 200 K
ha elosztjuk a 20 litert az x ml -rel ami egy patronba van, akkor egy érdekes szám jön ki, na meg érdekes ár is.
Lexmarkba még olcsóbb a tinta.
A leggdrágább HP tinta a HP C4843A piros szín. 20 lityi 318 K de ha osztok-szorzok még mindig ok
Na most ez mondjuk fotopapírra nyomott fontos fényképeknél jön ki x idõ múlva
De ha valaki tud ajánlani olyan olcsóbb festéket akinél bizonyos idõ elteltével sem vesztett a minõségébõl azt szívesen venném bármilyen nyomtatohóz meg más is szerintem
Sokan nem tudják de mindegyik gyártó a festékbõl él evidens, a sony play is veszteséggel megy a játékokon jön be...
Amúgy nem a hp-t akarom védeni le@arom mindegyik gyártót de én elégedett vagyok vele régóta nyúzom
volt hp digitális fényképezõgépem na az egy rakás @ar volt de más tipust dicsérnek szóval szerintem ez is tipús és szeria függõ nem márka
Egyébként ha beszárad a tinta legegyszerûbb melegvizben kicsit áztatni a fejet (festék vizben oldódik), esetleg ujjbeggyel dörzsölni, majd egy szádba veszed és egy kicsit megszívod. Persze utána gyorsan köpd ki a festéket, és öblits egyet. Utána tökéletes lesz...
A HP ezért is jobb, mert könnyedén kijön a fej a patronnal együtt. Epsonnál többet kell dolgozni, hogy a beszáradt fejet kivedd a nyomtatóból.
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
www.patronok.hu (webáruház, ingyenes szállítással is)
Egyébként a fúvókáknak is megvan a maga élettartama, ezért sem jó ötlet 5.-6. alkalommal utántöltött patronnal próbálkozni.
Nemrég volt szerencsém egy vadiúj 2420-ashoz. Formatterhibás volt. Ez azért kissé súlyos, nem?
De nem árasztották el a boltokat a más gyártó által készített tintapatronok! Ennyit az egybefej patronról!!!!<#wink>#wink><#wink>#wink>Jogilag!!!!
de monjuk ezt az õrületet a Samsung, meg az OKI kezdte
ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0
ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0
Én 12.000 vettem HP3650-est. Szines nyomtatásban nem rossz, de zabálja a tintát. A fekete fehér szövegnyomtatásra bõven jó. Gyors, és a nyomat is szép. Ha kifogy a fekete, akkor meg utántöltök. Ha pár utántöltés után szétmegy a nyomtató, akkor se buktam.
Ha meg szines fénykép kell, akkor beszaladok egy fotos boltba és 10x15 ös méretben 50 forintért elõhivják.
How About A Nice Cup Of Shut The Fuck Up?
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
"Az a baj, hogy Magyarországon nagyon nagy tárgykultusz van,
és az emberek azt hiszik, hogy spórolnak,
ha olcsón vesznek meg mondjuk egy videókártyát vagy winchestert,
vagy akár egy TV-t. Közben akkor spórolnának, ha nem vennék meg."
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Egy HP patron elõállítása fejjel egybeépítve nem valószínû, hogy többe kerül párszáz forintnál.
Az hogy az emberekkel elhitetik, hogy ez mögött micsoda költségek állnak már csak a jó marketing kérdése.
Kicsit olyan ez mint a beetetés, vedd meg olcsón a nyomtatót, aztán majd veszel hozzá patront jó drágán.
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
Bár a Lexmark messzemenõen még olcsóbban adja a nyomtatót , még drágábban a tintapatront. Aki vesz egy olcsóbb Lexmark nyomtatót, sajnos néha jobban jár, ha eldobja és vesz egy újat, mikor kifogyott, mintha új tintapatronokat venne bele...
A környezetvédõknek inkább ezt kéne felülvizsgálni, nem a processzorokban használt 100mg ólmon siránkozni.