Rekordbüntetést kapott egy olasz DJ
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
no comment.
amúgy a csóka megérdemelte a büntit, de ez az összeg röhejes. ha le kell ülni, akkor ha 1000 évig ülne, akkor sem fogyna le az összeg, kifizetni meg úgysem fogja tudni.
egyszerûen nem értem mi értelme valakire ennyire irracionális összeget kiszabni... (bár ha milliárdos a csávó, akkor nem szóltam, de az meg nem melózna éjszaka, inkább mulatna helyette)
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Légy szíves olyasmivel vitázz, amit leírtam, ne olyasmivel, amit sohasem írtam vagy mondtam.
Vajon azok mennyi jogdíjat fizethetnek, akik 4 oktávos szintin nyomják az aluljáróban a "slágereket"? 😊
Hat az a Dj aki igy jatszik zenet ne hivja magat lemezlovasnak.
Szegyenfont a szakmaban egyebkent a buntetes jogos de azert eros tulzas ez az osszeg
(a büntetés mértéke nem csak a kár megtérítésre szolgál hanem a csalás, illegális haszonszerzés büntetése.)
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Forza.
Kezd szánalmas lenni ez a vergõdés...
de szerintem az osszeg nagyon el van tulozva.
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
miért nem mondjuk 200 millára vagy 5.3 milliárd eurora büntették? hogy jött ki ez a képtelen összeg? ugysem tudja kifizetni, majd mind1 mennyi a bünti ...
Forza.
An Italian DJ has been fined a record €1.4 million for using hundreds of pirate music files in a well-known local nightclub near Rome. The DJ was discovered with more than 2,000 mp3 music files suspected to be illegal downloads and 500 pirated video clips.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
2000 mp3 es 500 videokliprol van szo. A buntetes 103 tol 1032 euroig terjedhet szamonkent.
Mas kerdes, hogy aranytalanul nagy ez a szam.
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
És kapnak mittomén hány 100ezret esténként...
pfffff!!!
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
Gondolkozzatok: 2500 Mp3 =1 400 000 Euro???
Ha egy albumon 10 szám van, és egy album 20 euro akkor egy szám durván a boltban 2 euro.
Itt egy szám 560 Euro!!! Ez még buntetésnek is sok.
Ha mégis igaz a story akkor ez büntetés -az olasz korupcót ismerve- meg lett rendelve.
A DJ természeteses érdemel büntetést, ha lopott zenékkel dolgozik, de ez irreális. A büntetést igy kellett volna kizámolni: X=amennyit az elõadó kap egy szám után Buntetés=X*20
Vagyis ez a cikk nekem szaglik. Még akkor is sok lenne az 1.4 milla ha 2500 albumról lenne szó.
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Mellesleg, az tényleg jó lenne, ha elmenne a kedvük az mp3-asok használatától, nem többszáz Wattra való az.
TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu
Errõl nincsenek hírek...ugye.. Ez szépen (szerintem) a mocskok zsebében marad.
De be kellene szüntetni a PC-k gyártását, és a gyártókat is megbüntetni, hiszen a PC vel íme bûnözni lehet..
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Ha megveszel egy albumot Te nem károsodsz azzal, hogy lemásolják.
Kicsit olyannak érzem, mintha vennék egy almát a piacon, a magot elültetném, és az almafa miatt a zöldséges beperelne.
Mi lesz itt, ha a keresztények/muszlimok/buddhisták/bárki bejelenti, hogy a világ meg copyrightolva van, mert a szerzõ az Isten, oszt fizessen mindenki, de ne csak a keresztények, hanem tényleg mindenki 😊)
A maffia továbbra is jól mûködhet arrafelé, csak most "jogvédelmi" pénzt szed.
Én is üdvözölném ezt az ürgét, de nem köszönné meg...
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
*hihi ** *