Meggyulladásra hajlamos az Xbox kábele

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tetsuo
Lekjobb! 10 temetkezési-vállakozóból 9 ezt ajánlja!

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

vgez
Elektromos tûre, vizet!!! :o)

Csak attól mentsen az ég ami mikrofost...
"Mindenesetre a redmondi cég azt tanácsolja az aggódó Xbox-tulajdonosoknak, hogy aki fél, az inkább kapcsolja ki a készüléket."
Ez ugyanugy van a PC-vel is... ha nem kapcsolod be tuti h. nem fagy le, SÕT! még vírusos se lesz... Hát nem csodálatos?<#vigyor1>

A Comodornak is volt annak idején túlmelegedõ tápdoboza, ha sokáig pörgetted a lemezeket, igencsak büdösödött.Nemsok reklamációt lehetett hallani,csak meghalasztották.<#violent>
HEHEHEHEEEEE

Foldrajzilag igen, de sok mindenben sajnos még nem. 😞

Példamutatóan kezeli a Microsoft az ügyet, ahelyett, hogy elsumákolná a problémát visszahívja az összes addig legyártott Xbox-ot és orvosolja a hibát. Ez 14 millió kábelt jelent ami nyilván nem lesz olcsó mulatság a részükrõl.
Ebbõl is látszik milyen komolyan gondolta az MS, hogy megveti a lábát a konzolpiacon. Õk belevetették magukat a konzolgyártásba ahol cég uralja a piac jelentõs részét, de nem sírdogálnak, hogy jaj a PS2 így, egy úgy, hanem teszik a dolgukat és ha a termékük elég jó lesz akkor sikert fognak elérni. A siránkozás nem segít. Ezt felfoghatán azok is akik folyton az MS ellen prüszkölnek, de képtelenek neki rendes konkurenciát állítani.

Ma2ska
Hát ez erösen ps2 joynak tünik, ha esetleg utángyártott akkor is, a game is ps2 nek látszik, a ratyi texturákból gondolva.

Mert megfagyott a jatek. Nem birja olvasni a PS2 dvd olvasoja.
Honnan vettétek, hogy PS2?
Nekem a számítógépemhez van ijen.
gz8
Egy pohár tejecske v. víz. Szerinted egy hároméves gyerek kezébe adnak egy ilyen ketyerét...?

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

[HUN]PAStheLoD
ezt most mégegyszer valami emberi nyelven is ..

btw, nemhiszem hogy egyszercsak kigyullad a kábel és nem sikerül eloltani .. persze ha a 3éves kisgyerek játszik vele , akkor nem valószínû hogy tudja mit kéne tenni..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

HÁT SZEGÉNY bILINEK GONGYI VANAK jõn a lochorn😊
és még kábelozhat is<#papakacsint>

én mondotam vaze!!!

Sadist
Jennifer Garner

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Deniboj
Alias: the game...

Amugy a csaj lehet hogy azert van elkepedve mert megfagyott a jatek (mar megint) mert az a rohadt dvd olvaso nem birja olvasni a lemezt... 😊
Szokas szerint tul van lihegve a dolog. Viszont jo alap megint a PS2-es tarsadalomnak hogy a box-osok orra ala nyomja a dolgot. 😞
sz4bolcs
...Én is magam irányítom, de másképp 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Ki ez a csaj a képen, aki magát irányítja???

sz4bolcs
Vigyázat vasaló tûzveszélyes!

sz4bolcs
"...számos gyártó mellékelt már készülékeihez poroltó készüléket." 😄DD

"Peter Moore szerint már régebb óta tudtak a problémáról és az elmúlt hónapokat arra használták fel, hogy elegendõ új kábelt gyártsanak"
Vagyis addig nyugodtan égjenek le a lakások
Killgore
Na ez szép...

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

asysoft
Itt megtudod, hogy nincs hivatalos támogatás, mivel hivatalosan nincs X-box sem.
Szerintem a kábel-leégésnek nagyobb a füstje, mint a lángja (stílszerûen😉), számos gyártó mellékelt már készülékeihez leégõ/túlmelegedõ tápokat.

/*WTF?!*/

Laci73
Erre mondják hogy az olcsóbb mindig drágább. Minõségi anyagokon és kivitelezésen hanyagnak lenni, vagy spórolni egy önmagára adó cégnek nem szabad.

Vax: Állítólag már Európában vagyunk.

Blackeagle: ez jó 😊

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket

De a hír nem szól, hogy hazánkban ez hogy történik? Vagy mi csak "égjünk" tovább. 😞

minden XBox vásárlóhoz egyszercsak bekopog valaki hogy jónapot, hoztam a cserekábelt, meg a hibás kábel miatt okozott ijedségért egy tábla csokit, viszlát, jó játékot 😊

barret
Én is egyböl kiszúrtam! LOL😊

Bérbe vehet? reklámfelület...

Rincewind
Poen, hogy egy X box cikkhez Ps2-es illusztriaciot hasznalnak, lol... >.<
Azért sajnos az nem természetes dolog, hogy kicserélik az összeset. Sok ilyen dolgot elsumákoltak már(ez minden cégre vonatkozik). Elõfordúl, hogy valamit elcsesznek, az nem mindegy hogyan kezelik le.
A kábelek is szégyenlik magukat, és bánatukban leégnek... 😊 😊 😊

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Sadist
Milyen poén lehet már saját magadat irányítani 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Aramir
Az igazi lol, hogy a képen egy PS2-es joypad van a csaj kezében 😄

NO COMMENT

tigeroo
whekekekeke...hol van már a jó szovjet minöség?!
hát ez lol. még a tápkábelt is el lehet cseszni?

A windoz lefagy az xbox meggyullad . Valahol a 2 között kéne.