Meggyulladásra hajlamos az Xbox kábele
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mindenesetre a redmondi cég azt tanácsolja az aggódó Xbox-tulajdonosoknak, hogy aki fél, az inkább kapcsolja ki a készüléket."
Ez ugyanugy van a PC-vel is... ha nem kapcsolod be tuti h. nem fagy le, SÕT! még vírusos se lesz... Hát nem csodálatos?<#vigyor1>#vigyor1>
Ebbõl is látszik milyen komolyan gondolta az MS, hogy megveti a lábát a konzolpiacon. Õk belevetették magukat a konzolgyártásba ahol cég uralja a piac jelentõs részét, de nem sírdogálnak, hogy jaj a PS2 így, egy úgy, hanem teszik a dolgukat és ha a termékük elég jó lesz akkor sikert fognak elérni. A siránkozás nem segít. Ezt felfoghatán azok is akik folyton az MS ellen prüszkölnek, de képtelenek neki rendes konkurenciát állítani.
Nekem a számítógépemhez van ijen.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
btw, nemhiszem hogy egyszercsak kigyullad a kábel és nem sikerül eloltani .. persze ha a 3éves kisgyerek játszik vele , akkor nem valószínû hogy tudja mit kéne tenni..
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
és még kábelozhat is<#papakacsint>#papakacsint>
én mondotam vaze!!!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Vagyis addig nyugodtan égjenek le a lakások
Szerintem a kábel-leégésnek nagyobb a füstje, mint a lángja (stílszerûen😉), számos gyártó mellékelt már készülékeihez leégõ/túlmelegedõ tápokat.
/*WTF?!*/
Vax: Állítólag már Európában vagyunk.
Blackeagle: ez jó 😊
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem