37
-
#37 Lekjobb! 10 temetkezési-vállakozóból 9 ezt ajánlja! -
#36 Elektromos tűre, vizet!!! :o) -
Hegyikecske #35 Csak attól mentsen az ég ami mikrofost...
"Mindenesetre a redmondi cég azt tanácsolja az aggódó Xbox-tulajdonosoknak, hogy aki fél, az inkább kapcsolja ki a készüléket."
Ez ugyanugy van a PC-vel is... ha nem kapcsolod be tuti h. nem fagy le, SŐT! még vírusos se lesz... Hát nem csodálatos? -
Gyumika #34 A Comodornak is volt annak idején túlmelegedő tápdoboza, ha sokáig pörgetted a lemezeket, igencsak büdösödött.Nemsok reklamációt lehetett hallani,csak meghalasztották. -
fapapi #33 HEHEHEHEEEEE -
vax #32 Foldrajzilag igen, de sok mindenben sajnos még nem. :( -
archkoven #31 Példamutatóan kezeli a Microsoft az ügyet, ahelyett, hogy elsumákolná a problémát visszahívja az összes addig legyártott Xbox-ot és orvosolja a hibát. Ez 14 millió kábelt jelent ami nyilván nem lesz olcsó mulatság a részükről.
Ebből is látszik milyen komolyan gondolta az MS, hogy megveti a lábát a konzolpiacon. Ők belevetették magukat a konzolgyártásba ahol cég uralja a piac jelentős részét, de nem sírdogálnak, hogy jaj a PS2 így, egy úgy, hanem teszik a dolgukat és ha a termékük elég jó lesz akkor sikert fognak elérni. A siránkozás nem segít. Ezt felfoghatán azok is akik folyton az MS ellen prüszkölnek, de képtelenek neki rendes konkurenciát állítani. -
#30 Hát ez erösen ps2 joynak tünik, ha esetleg utángyártott akkor is, a game is ps2 nek látszik, a ratyi texturákból gondolva. -
Zozo76 #29 Mert megfagyott a jatek. Nem birja olvasni a PS2 dvd olvasoja. -
haxy #28 Honnan vettétek, hogy PS2?
Nekem a számítógépemhez van ijen. -
#27 Egy pohár tejecske v. víz. Szerinted egy hároméves gyerek kezébe adnak egy ilyen ketyerét...? -
#26 ezt most mégegyszer valami emberi nyelven is ..
btw, nemhiszem hogy egyszercsak kigyullad a kábel és nem sikerül eloltani .. persze ha a 3éves kisgyerek játszik vele , akkor nem valószínű hogy tudja mit kéne tenni.. -
Bulamer #25 HÁT SZEGÉNY bILINEK GONGYI VANAK jőn a lochorn:)
és még kábelozhat is -
#24 Jennifer Garner -
#23 Alias: the game... -
Zozo76 #22 Amugy a csaj lehet hogy azert van elkepedve mert megfagyott a jatek (mar megint) mert az a rohadt dvd olvaso nem birja olvasni a lemezt... :) -
Zozo76 #21 Szokas szerint tul van lihegve a dolog. Viszont jo alap megint a PS2-es tarsadalomnak hogy a box-osok orra ala nyomja a dolgot. :( -
#20 ...Én is magam irányítom, de másképp :) -
#19 Ki ez a csaj a képen, aki magát irányítja??? -
#18 Vigyázat vasaló tűzveszélyes! -
#17 "...számos gyártó mellékelt már készülékeihez poroltó készüléket." :DDD -
raingun #16 "Peter Moore szerint már régebb óta tudtak a problémáról és az elmúlt hónapokat arra használták fel, hogy elegendő új kábelt gyártsanak"
Vagyis addig nyugodtan égjenek le a lakások -
#15 Na ez szép... -
#14 Itt megtudod, hogy nincs hivatalos támogatás, mivel hivatalosan nincs X-box sem.
Szerintem a kábel-leégésnek nagyobb a füstje, mint a lángja (stílszerűen;)), számos gyártó mellékelt már készülékeihez leégő/túlmelegedő tápokat. -
#13 Erre mondják hogy az olcsóbb mindig drágább. Minőségi anyagokon és kivitelezésen hanyagnak lenni, vagy spórolni egy önmagára adó cégnek nem szabad.
Vax: Állítólag már Európában vagyunk.
Blackeagle: ez jó :) -
vax #12 De a hír nem szól, hogy hazánkban ez hogy történik? Vagy mi csak "égjünk" tovább. :( -
Flashy #11 minden XBox vásárlóhoz egyszercsak bekopog valaki hogy jónapot, hoztam a cserekábelt, meg a hibás kábel miatt okozott ijedségért egy tábla csokit, viszlát, jó játékot :) -
#10 Én is egyböl kiszúrtam! LOL:) -
#9 Poen, hogy egy X box cikkhez Ps2-es illusztriaciot hasznalnak, lol... >.< -
stinkydiver73 #8 Azért sajnos az nem természetes dolog, hogy kicserélik az összeset. Sok ilyen dolgot elsumákoltak már(ez minden cégre vonatkozik). Előfordúl, hogy valamit elcsesznek, az nem mindegy hogyan kezelik le. -
HUmanEmber41st #7 A kábelek is szégyenlik magukat, és bánatukban leégnek... :) :) :) -
#6 Milyen poén lehet már saját magadat irányítani :D -
#5 Az igazi lol, hogy a képen egy PS2-es joypad van a csaj kezében :D -
FirStDeXTeR #4 NO COMMENT -
#3 whekekekeke...hol van már a jó szovjet minöség?! -
Flashy #2 hát ez lol. még a tápkábelt is el lehet cseszni? -
blackeagle #1 A windoz lefagy az xbox meggyullad . Valahol a 2 között kéne.