87
  • Freddy TNT
    A voodoo is azért bukott bele, mert a fejlesztések helyett már a sokadik új kártyákra is ugyanaz az elavult chip került,csak éppen 5 példányban.
    Szerintem ha közben fejlesztgetnek is akkor van jövője az SLI-nek.
    (egyébként nem a voodoo egykori dolgozóit alkalmazza pont az Nvidia? Már mikor becsődölt a 3DFx)
  • Freddy TNT
    Furcsálom, hogy a konzolosok fikáznak PC-n keresztül Pc-ket
    Ezt most ne vedd magadra, csak a hozzászólásodból ez ugrott be. Nekem jobban megéri a PC,mert egy konzol szerintem olyasmi ami korlátozza a "szabadságomat".

Szóval akinek elég a konzol az konzolozzon bánja a fene,csak hagyja már abba a PC fikázást.(egyébként a Tesco-ban láttam PS2-t és nem voltam elájulva a grafikán. Sőt! Jót nevettem és azóta sem járok arra)
  • Doki171
    A voodoo csinált még ilyet.
    Gondolom emlékeztek rá.
    Szépen lassan belebukott. Még nincs nagyon jövője. És ha akarnák a gyártók akkro kiadnák az intel és AMD által már használt/tervezett kétmagos megoldásokat. De ilyenről nemtudok.
  • [NST]Cifu
    Mindezt úgy, hogy rövidesen jön a PS3, amit ennek feléért-harmadáért meg lehet majd kapni idővel, és valszeg kicsit többet fog nyújtani játék terén.

Milyen játék terén? Mondjuk hoztak már ki konzolra mondjuk normális, reális repülőgépszimulátort (mint pl. Il-2 sorozat, vagy a Lock-On)?

Félreértés ne essék, a PS3 biztos nagyszerű lesz, és semmi bajom a konzolokkal, de a "kicsivel többet fog nyújtani" maximum egy bizonyos rétegre igaz, amely a populáris játékokra bukik...
  • Turmoil
    Annyira egyértelmű, hogy ez csak egy szűk rétegnek kell. Amig valaki egy darabot sem tud megvenni a felsőkategóriás gr. kártyákból és egy középkategóriást is nehezen kapar össze, annak ez talán még távoli álomnak sem képzelhető el.
    A 75% teljesítménynövekedésről meg annyit, hogy ezért +1 kártya, drágább alaplap és kötítés, azaz Mo-on kb. 250-300 ezer HUF extra.
    Mindezt úgy, hogy rövidesen jön a PS3, amit ennek feléért-harmadáért meg lehet majd kapni idővel, és valszeg kicsit többet fog nyújtani játék terén.

Maradjunk annyiban, hogy ez tényleg azon keveseknek szól, akik nem tudják mire költeni a pénzüket.

Nem meglepő módon én is az 54% része vagyok:)
  • Punkerwork
    ez eddig is egyértelmű volt.