Harmadik világháború

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha lesz, nem atomháború lesz.
Van errõl egy elég érdekes könyv, már régen olvastam, címe szerzõje nem jut eszembe. Abban tudományosan bizonyítva leírnak módszereket a legújabb "idegfegyverekrõl". Már nem emlékszem pontosan a mûködési elvekre, de a lényeg hogy ülsz otthon a monitorod elõtt és olyan jeleket kapsz az agyadba, melyek hatására kimész legyilkolni az utcádat. Vagy a lájtosabb verzió hogy kiírnak mondjuk egy választást, és beleírják az agyadba hogy szavazz rájuk(mondjuk egy esetleges megszállókra). Meg pl. ledobnak egy olyan cumót amitõl a katonák melegek lesznek és megkívánják egymást a harctéren. Szóval elég ijesztõen hangzanak...

sz4bolcs
mihez?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

tomsolo
174 nap van hátra!!!!!!!!!!!

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Szvsz a legtöbb ember ha tudná a jövõjét, akkor se változtatna semmit, persze eleinte azt gondolná, hogy dehogynem ...
Nézd csak meg az embereket, amikor olyan helyzetben vannak, aminek elõre látható kimenetele van és lóf*szt se tesznek ellene. Háborúk, gazdasági problémák vag ymondjuk sima alkohol/nikotin függés, stb.

nemcsakfeel
Errõl sokan filozofáltak már, h vajon érdemes e tudnunk h mi lesz a jövõben, vagy ha tudjuk, esetleg aszerint cselekszünk h azlegyen..
Szvsz csak nagyon kevés ember van, akinek jóttenne ha tudná a jövõjét. Az öngyilkos szekták is erre építenek..<#gun>

*hihi ** *

Néha nekem is eltûnik.

Szvsz nincs jövõ ... Nincs múlt ... Sõt még jelen sincs. Az idõ egy illúzió. Az idõ is csak illúzió. 😉

Zsolo007
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#banplz><#banplz><#lama><#lama><#lama>

Csak most látom hogy HÜLYE vagyok ugyanis az elõzõ oldal volt búkmárkolva és azért hiányoltam a hozzászólásokat <#taps>

Zsolo007
Nagyon hülye vagyok? Ugyanis nekem az az érzésem mintha pár hozzászólás le lett volna vágva az elejérõl. Szerintetek?

mikike
de azért jó lenne ha mi is tudnák igazából nem?

(bár én már szoptam úgy horoszkóppal, hogy jól elment a kedvem amikor megtudtam, hogy mi vár rám)

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

sz4bolcs
Lehet, hogy valaki jobban tudja a jövõt Nostranál, és ellentmond a 2 ember jóslata egymásnak.

nemcsakfeel
ha valakit tudja is, annyi a dezinformáció, h lehetetlen kiszûrni.

*hihi ** *

sz4bolcs
lehet

mikike
nem tudjuk lehet, hogy valaki tudja, de ok nem vitázom

nemcsakfeel
így van, erre gondoltam énis.

*hihi ** *

sz4bolcs
Ha valaki jósol és mindenki más belemagyaráz, annak van valami értelme? Nostran kívül senki más nem tudja, mire gondolt.

mikike
azért el tudom képzelni, hogy van nálam okosabb a világegyetemben...

nemcsakfeel
a jóslásnak pont az a lényege hogyha bejön akkor örülünk, ha nem jön be leszarjuk hogy azt mondta.

vki tényleg jól értelmezi.. ne legyél már ekkora naív. belemagyarázáshoz tényleg õstehetségnek kell lenni.

*hihi ** *

mikike
de lehet, hogy valaki meg tényleg jól értelmezi, csak az õ véleményét is leszarjuk, csak amikor már késõ

de mind1, mert a jóslatnak pont az a lényege, hogy valóra válik

sz4bolcs
Egyébként szerintem az nem jóslás, amikor nem utólag kell értelmezni a dolgokat.

sz4bolcs
Persze. Lehet, hogy Nostradamus tényleg tisztán látott dolgokat ki tudja.., de, hogy mit látott, azt csak õ tudhatta. Most már boldog-boldogtalan belemagyaráz dolgokat. Egy jó fantáziával megáldott ember is lehet "jós", csak mégsem kap akkora nyilvánosságot, mint egy jól hangzó név tele legendákkal...

nemcsakfeel
a jó világra nem figyelnek oda az emberek, csak a tragédia jóslatokra.
már szept 11 után is az volt, hogy " ezt is hogy megmondta, és ezután világháború lesz... " ez sem jött be, azóta csak hallgatnak.
Ilyen összevissza jóslatokat, akár a bibliából is ki lehet hozni, csak hogy ennek a témához semmi köze.

*hihi ** *

mikike
sajnos a nostra jóslatokkal mindig is volt ilyen baj, hogy csak utólag lehetett értelmezni melyik mit akar mondani

de állítólag több jóslata is vészterhes idõket + háborút mond 20-25 éven belül

sz4bolcs
Na jó... 3x hagytam abba ennek az elsõnek az olvasását, de most már nem kezdem újra. Mellõzi az összefüggéseket, és a következetességet, belemagyaráz, mellesleg mintha vki fegyverrel kényszerítette volna a faszit hogy írjon. Kár, hogy nincs több türelmem, de kb feléig jutottam és ebbõl nem sok minden derült ki számomra. Vannak benne jó adatok, de jó nagy baromságok is. További alcímeket még megnéztem, de ezekhez nem kell jóslás, legtöbb egyébként önigazolás.

sz4bolcs
"Valóban a Szovjetunió volt az egyetlen állam, aminek háborút soha nem üzentek, és ellene fegyverrel – közvetlenül – soha fel nem léptek. (Még Hitler, - aki szintén az õ kreatúrájuk volt, - erõlködését is meghiusították, Churchill csatasorba állításával.) Csak azért uszították ellene az egész világot, hogy félelmetességét növeljék, és fenntarthassák a fegyverkezés magas szintjét." (Micsoda??!)

sz4bolcs
Nem vagyok otthon Nostradamus témában, lenne pár kérdésem:
Hol található olyan szöveg, amit Nostradamus saját kezével írt, esetleg másolat róla?

mikike
belinkelek egy pár nostradamus értelmezést, mivel egy másik fórumon is vita alakult ki ez ügyben:
3vh1
3vh2

illetõ azt állította, hogy az illetõ "rettegés nagy királya" (Immánuel) magyarországon született a napfogyatkozás idején, az asztrológiai jelek erre utalnak

mesor
Jól fel kell öltözködni<#alien2>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Csirke4
Tongatapu szigetek.
Mivel senki se tudja hol van ott nem találnak meg 😄
Placebó
vagy eltüntetnek...😊 meg tagadhatod, de lehet hogy azért megf a családod fog szopni föleg ha már jegyre lesz minden...

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

nemcsakfeel
de ott vékonyabb az ózonréteg <#wilting> és két nap után megfagyunk.

*hihi ** *

mesor
Ha menekülni akartok meneküljetek az Antarktiszra ott maximum csak a jég táblák olvadnak el!<#vigyor1>

nemcsakfeel
japánhoz pont közel van :p ld pör hábör.

*hihi ** *

mesor
Nem biztos hogy Hawaii jó választás mert ha jól tudom akkor usa állam tehát lehetséges célpont az usa ellenfeleinek.<#mf1>

nemcsakfeel
Jelentkezzen az aki menne usa ért harcolni!!<#eplus2><#eplus2>

Nem vonulok be. Ilyen egyszerû. El lehet tûnni mindenki elõl..

*hihi ** *

Placebó
Hát egy ilyen konfliktusban azthiszem nem nagyon válogathatnál...😊 Ha leszarod ha nem... fõleg ha leszarod...😊

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Rafaelo2
jönnek az 10 milliós Kinai katonák és kokit nyomnak a fejetekre !!!
énmeg megyek hawaira és napozok vazz(nincs ózonréteg de ezt nemtudja)

1541 A törökök beveszik Budát 1944 Az ország elfoglalása a német csapatok által 2005 Győzike Show RTL KLUB !!!

sz4bolcs
Ezzel egyetértek.
Azt hiszed kimennék amerikáért harcolni? Az lenné még a szép mulatság. 😊 usa sem jótékonyságból harcol olyan helyeken, amihez soha semmi köze nem volt.
Egyik dolog az, hogy jó messze legyen innen háború, másik, hogy mi próbáljunk belõle hasznot húzni, és akkor mi leszünk olyan szépek és kövérek, mint amerikai barátaink.
De inkább ne legyen semmi háború, annak még jobban örülnék.

nemcsakfeel
Leszarom, de ne itt legyen háború, összecsapás, ha van pár önkéntesnek kedve kimenni X-re harcolni azok menjenek oda szétlövetni magukat, de a civilek maradjanak ki. Kapja meg usa ami neki jár, és kész. Azután nem pampognának annyit a békérõl meg a demokráciáról ( a SzU ban is ez volt a szlogen, nem ? ).

*hihi ** *

Placebó
Amerikát támadja, na de mi is és mennyi europai ország még náto tag? Szal miröl is szól a nátó?

nemcsakfeel

Nincs az az isten, hogy oroszországon átjöjjön bárki is 😊 Meg szvsz stratégiailag kínának célszerûbb usa-t megtámadnia, mint európát. Így kevesebb bajunk is lenne, meg úgyis csak az amik agresszorkodnak, hát kapjanak a pofájukba sárga powa 😄 Nagyon remélem hogy történik vmi átörrés, mert igen, sajnos ha így folytatódnak a dolgok ( bush él, gyurcsány terroristázgat arabokat .. ) akkor elég nagy rá az esély, hogy 20 évnek se kell eltelnie 😞

Koreát nem ismerem 😊

*hihi ** *

Ma megint ott vagyunk, ahol a XX.sz. elején, éljük a boldog békeidõket (monarchia helyett EU van), és van egy feltörekvõ nagyhatalmunk. Véletlenül nem Németo. hanem Kína. Az olcsó olajnak hamarosan vége, most még be lehet gyûjteni a stratégiai tartalékokat. Az elkövetkezõ 20 évet szerintem nem ússzuk meg VH. nélkül. Legfeljebb Ázsiában vívják a csatákat. Bár... Ha megindulnának a kínaiak, meg tudnák õket állítani az oroszok?

É-Korea: Kim Dzsong Il alatt remeg a trón. Az országban éhség van, már a hds-nek se tudnak normális ellátást adni. Adok vagy 5 évet annak az országnak. A "szeretett vezér"-nek van annyi meglátása, hogy nem bír el egy egyesített D-koreai-kínai-japán-orosz-NATO hadsereggel, nem fog támadni. Nagy eséllyel puccs lesz az egészbõl, a hds vezérei lelövik a vezérüket vagy vmi ilyesmi. Az atommal fenyegetést feltûnési viszketegségbõl mondták, nem mennek vele semmire, akkora lenne a túlerõ.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Mike at home
te szegeny

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

sz4bolcs
És olyat hol találok? Ehhez áll legközelebb 😛

Placebó
DEhogy, hanem az álmodtál már saját halálodról topik ez má...😊

sz4bolcs
miért? gumiszobába akarsz küldeni? 😛PP

Placebó
Hát ez bizony akkor már nem ez a topik😊

mesor
Nem tudom ebbõl mi igaz de azért nem túl bíztató!!!û
Atomarzenál

sz4bolcs
Nekem ez nem rémálom volt. Tudtam, hogy már csak nagyon kevés idõm van hátra. Egyedül voltam, és néztem ahogy becsapódik, és rossz érzés fogott el, hogy nincs velem a családom. Aztán valami határtalan boldogság és szeretet töltött el, és a "minden mindegy" érzés. Szép álom volt. Egyébként már sokszor öltek meg álmomban, és nekem mindenki azt mesélte, hogy fölébredt amikor eljött a kritikus pont, de én nem. Inkább aktív folyamatként éltem meg álmomban a halált, ahogy elmúlik az összes erõm. Érdekes érzés. Ezek sem voltak rémálmok.

De, #1 .