Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1gB Kingston, a64 3000+, x800xl ezen azér remélem elfut maxon....(demó simán ment)
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
..azért végig fogom tolni,mert mindezekmellett ez innentõl az etalon számomra háborus gammák terén
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
ebbe csak az a baj hogy nem az eredeti!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
akkor az egyik mp videjó amint 2-8 fps látható nem véletlen. Csodálkoztam is ezt miért gyenge kártyával rögzítik...
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
LEHET fekete betüvel kezdeni a nicket?<#smile>#smile>tehát nem kell ellés semmi ^iylesmi?<#smile>#smile>
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Mondom legyen 800x600 de akkor nézzen ki jól (2x aa,anisotropic,DX9,árnyákok be,Texture Settingsben mindhárom opció high).Na ezek mellett a beállitsok mellett olyan 20-25 körüli fps értéket sikerült elérnem.Alá-fõlé megy helyzettõl függõen.
Hát nem tudom,szerintem a kinézete ezt igy még nem igen indokolja,mert annyira messze nem néz ki jól.Mondjuk igy éppen játszható.
Na nézzük a multit,ott nem a kinézet a lényeg.Igen ám,de ott meg olyan ingadozásokat tud produkálni hogy rossz nézni.(800x600,AA off,Bilinear,DX7,Texture Setingsben mindhárom Normál,mert Low-on azért már egyszerûen ocsmány).Hát igy kb 50-es fps átlagot elér,de néha a 30-ra is sikerül leesnie,máskor meg 70-80-ra felmennie.Igy már lassan ott tartok hogy tényleg ugy néz ki mint a sima CoD,azt néha mégis 30-40 fps-el megy...
Hát egy kicsit jobbat vártam,fõleg hogy ezen a gépen a Quake4 azért szebb kinézettel is bõven jobban megy.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
CSak eredeti Cd kulcsal lehet jatszani.
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
^^
(nem mintha nem szeretném a cst, csak nagyon úgy hangzik az írásod 😊
1024*768, textúrák high-on, shadow kikapcsolva, dx9, no AA
---------------
így a multi és a singli majdnem játszhatatlan. Tényleg ennyire keveset bír a gépem*, vagy lehet vhogy több fps-t kicsikarni belõle a lehetõ legkevesebb minõségromlással? Mert dx7-ben játszható (70FPS), de úgy olyan mintha a coddal játszanék.
*config:
AMD64 2800+
1024MB RAM
R9550XT(9600Pro)
Esetleg a legújabb ati driver segítene valamennyire?
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
az arra jó, hogy ha gyorsan fordulsz, nem "szakad" meg a kép vízszintesen.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nem tudjátok hol lehet a szervertörés?
Vannak már tört szerverek 😞 lécci lécci
dvd borító érdekelne, de ne írjátok, hogy a cdcover.cc- rajta van. ha tudtok egy jó linket, atr megköszönöm