Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Látom van törés máris szerverekhez!
Nem tudnátok megmondani honnan lehet leszedni?
Köszönöm
nekem elindult,már 600mb lejött<#idiota>

Dietrich
anno a cod-hoz lett írva egy FPS buzera...
FPS sufni tuning

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Sync Every Frame = v-sync vagyis függõlegesszinkronizálás vagy élsimítás.
Ha kikapcsolod több lesz az fps-d viszont romlik a grafika

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

DJ Skyline
még nem nagyon tanulmányoztam ki a beállításokat,rögtön indítottam a játékot!😄
feltettem 100-ra amúgy...

de 1-2 menüpont nem tiszta...
Sync Every Frame
Optimize for SLI
Soften Smoke Edges

annál mind1? én nem úgy vettem észre 😛

ha beteszem ekkorára egy x játék rate-jét, kiég a szemem egy negyed óra játék után... 😊

(fujitsu siemens, 19" téeftéelcédé)

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

ragyuttem!!nem a SP 2 lehet a ludas?!akinek nem megy fullon jo geppel az servizpakk 1 el nyomja vagy 2 vel?!
IMYke2.0.0.0
LCD-monitor...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zetorg
miért 60Hz?
nem ég ki a szemed? 😊

és amúgy 😊:

atomerõmûnélküliek: ELÕRE! <#nevetes1>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

sztem screen refresh rate-t tedd magasabbra 😊. Jobb a szemednek.

Mr Manson
furi

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

DJ Skyline
no sikerült megszereznem a játékot...
ezekkel a beállításokkal játszom:

és így néz ki,ha füst is van: (30-40 FPS)

itt Direct X9en van 10-20 FPS

Direct X7 visszakapcsolva 50-60 FPS füst nélkül persze!😄

mind ez ilyen konfig mellett:
ATI 9550 5.9-es catalyst
P4 2.4 Ghz proc
Gigabyte alaplap
768 MB RAM

Dietrich
szóval ezzel is csak a multira gyúrtak rá a single mod csak bemutató mint a cod-nál 😉

threeman
Nagyon jóóó, erre vártam, feltörték.
De a letöltés vhogy nekem nem akar elindulni hiába kattintok a fenti piros színû linkre 😄😄😄

Animefox
azaz nem az én gépigényemmel, hanem a játék gépigényével... hú de értelmes vagyok. Remélhetõleg a konzolos verzió nem marad el.

Gyere skypére és beállitjuk ugynugy a géped mint az enyémet!!!

<#nyes> jajj de gonosz

Animefox
Még jó hogy nekem nem kell törõdnöm majd a gépigényemmel...
CoD2 Big Red One lesz a tuti befutó <#beka2>

wander01
be kell dugni konnektorba 😄 (bocs nem tudtam kihagyni) 😊

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

beírod konzolba: /connect szerverip

EmThor
directx 7

fitutufi
h lehet IP alapján csatlakozni, mert amúgy nemlátom a magyar servereket :S

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Segítsen már valaki!!!Miért van az,hogy egy haveromnak TELJESEN ugyanilyen gépen 100fps körül rohangál max-on, nálam meg 5-6 fps-el?????Mi hiányozhat, vagy mi lehet rosszul belõve?Minden más játék kifogástalanul megy, de ez játszhatatlan.(A64 4000+, 6600Gt, szóval nem ez a gond.)
Dietrich
persze..csak úgy mint a cod esetében ha fullon lesznek a szerverek akkor jól jön az SP <#zavart1>

Dietrich
ti hétköznap se nagyon voltatok Kotászt kivéve <#nyes>

Dietrich
már vártam mikor jönnek a hasonló beírások...majd megtanuljátok 1x hogy a demok levannak grafikailag butítva a fullos verzióhoz képest h minnél több embernek tetszen meg, tudja kipróbálni és VEGYE meg..aztán a hasonló régi kártyával rendelkezõk meg szopnak...

na kb delben kezdtem jaccani..most partra szallasnal tartok..ennyit a 20 ora jatek idorol..bar 5-6 fpssel lehet h osszejonne😄

szal kb max 6 ora lehet..de egyebkent eddig angol kampany tankos utantol a legzsirabb szvsz rohatt jok az uccai harcok...erdekes h egymillio ellenfel van,es tenyleg mind teged lo..viszont AI eleg zsir..ha azt nezzuk h tobbszor vissza toltott reszeknel bar ugyanonnan jonnek de ossze vissza all be mindenki,es mindig mashogy tamadnak...zsir..
gyorsan vegig tolom singlit aztan johet mp..

aki mar nyomta..!tenyleg nem linearis?!lehet kihagyni mapokat tenyleg?! csak mert nehany kuldetes vegen nem csak continue van hanem select mission is..szal ez hogyivan ez?!
Dietrich
jó reggelt! de ha tört is mindenki ugyanazzal a cd kulccsal? 😉

Dietrich
Már mint a cod2-vel? mert az nekem még odébb van 😉
viszont uo szerverre mehetünk ma este :p

nekem a hétvégémet a családom osztja be nem én <#hehe>

trident
(ha valakinek akadna a tarsolyában egy cod2 alap cfg (pl. dedicated) az faxolhatná nekem, cserébe megköszönném...😊)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

olvass vissza te lawma :]

erre azt tudom mondani, hogy a fiataloknak ez nem annyira nagy igény 😊. Furcsa, de szerintem így van.

gondolj bele... csak a 18éves korosztály felett szoktak ilyeneket mondani, hogy "hát felhúztam fullra, nem is szép, de még be is szaggat néha"

egyemaszivüket.

belinkelne valaki nekem egy dvd boritot elöre is kösz

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

wander01
a kártyámon olyan szintem megy már a hütés egy orácska játék után hogy lassan behorpad a ház oldala a vákum miatt 😄😄

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

David8
Szerverekhez mivel lehet csatlakozni?
All Seeing Eye-al vagy az alap menüben található szerverkeresõvel?
Még nem jött le a game de azért nem árt ha elõre toom. ;-)
Köszi!

Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW

wander01
1280x1024-ben minden fullon ad kb 26-30 fps-t, ugyhogy shadow-t levettem meg vissza bilinear-ra és igy megvan az 50-55 fps. elég jol megy igy. de szo se rola izzad a gép 😄

Kandurex
jah igen LOW, mondjuk nem tudom miért jó érzés kb. a sima Q2 grafikai szintjén játszani, mert megnézegettem abba is, de valami ocsmányság

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

k8bal
akkor ott vmi a gépeddel van!
mert:
1.7-es cerkán 9550-el (400/270) + 512 DDR RAM a single:
1024*768*32 DX9 Low texture 40-50 FPS!! a legnagyobb csatába!
(igaz ez a DEMO)
majd ha lejött a full akkor megírom nekem hogy megy!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

jAsOn VoOrHeEs
Ahhoz, hogy multizni tudjak a routeremen milyen portokat kell engedélyeznem?

Ilyen a routerem, csak nemtom milyen portot kell belõni: Klikk

Mindig csak awaiting connection megy, de nem tudok csatlakozik a szerverhez. 😞

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Tatyla
lol,milyen egy hülye aláirásod van,ezért kapsz valami fizetést?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

k8bal
cdcovers.cc
😉

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Kandurex
Na akkor írok egy véleményt a játékról:

Unalmas hosszú kicsomagolás + telepítés és némi options szöszmötölés után new game.

Fele más érzések fogtak el. A hangulatról, irányításról, zene, hangokról nem ejtenék szót, hisz mind olyan, mint az alap COD -ban. Amire kitérnék az a grafika + gépigény,. No emberek, ez szaggatt. Gépem lent, 1024X egyszerû high -on alig bírja magából kierõszakolni azt a fránya 25 - 30 FPS -t, pedig a tutorial elsõ pályán, hát, hogy is mondjam, nem üt szíven az a kurva nagy látványosság. Késõbb persze ez változhat. NEM mondom, hogy nem szép full DX9 finomságokkal, de azért nem egy Q4.

Kipóbáltam a multit is. Itt se sokkal jobb a helyzet. Valami orosz pályán játszottunk CS -szerû robbangatós módot. A grafika jó, hóvihar, enyhe köd, türhetõ! kb. 20 FPS -el tép, kérdezgettem a többieket voice -n, õk is panaszkodnak, ez bíza lassú, mint a csiga. És ahogy ezen gondolkodtam, megpróbáltam rájönni mitõl több ez, mint az elsõ rész... õszintén? SZVSZ semmiben, lehúztak egy bõrt, rádobbtak némi gépigényt, hogy a hardware gyártók se járjanak rosszul, no meg a nyúl is (fejlesztõ, kiadó) is jól lakjon.

Ettõl föggetlenül végül is bejön a játék, talán azért nem húzom komolyabban a számat, mert nem túl sokat játszottam az elõzõ résszel (egyszer kitoltam a single -t, az UO-t már meg se néztem, néha felléptem egy szerverre), és így végül számomra akár még kedvenc is lehet.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

valakinek van call of duty 2 játék-hoz boritója?
akinek van az linkelje be pls
remélem kitiltanak innét 1-2 évre!

alph4
Magyar szerverek:
-----------------

-- Call of Duty 2 | S&D | www.OBiNet.hu|119ms|152.66.93.30:28960
hungs.hu|126ms|84.21.4.49:28960
! A Call Of Duty 2 szerver ^1 Powered by www.g-server.hu|124ms|217.27.212.203:28962
GameArena.Hu Call of Duty 2 Server|124ms|62.112.194.88:28985
.::. Call Of Duty ** ^1 Powered by www.g-server.hu|135ms|195.70.50.57:28961

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

AbonyiSanya
És mit kellene benne durkálni ???

a config.cfgbe kellene turkálni , én lehet hogy megtudom csinálni de nem biztos

AbonyiSanya
Tomi de nekem NVIDIA GeForce4 MX 440 van de még sem megy pedig az bevan írva hogy megy rajta