26388
-
#10865 Üdv Shaman!
Keress meg! :D -
#10864 és a régi 3gombos egeremen, ott ha agörgőt lenyomtam akkor kézbentartotta és cska akkor dobta el amikor felelengedtem a görgőt -
#10863 de nem, mert van amelyik módon időzíteni lehet, h mikro robbanjon ( ha tartod akkor eldobás után hamarabb robban) és az sem mind1, h futás közben hova dobod, mert h aazonnal eldobja kisebb az esély, hogy pl egy ablakot bemérj, mert nincs annyi időd :-/ -
chooselee #10862 Csak nem mind1 mikor robban utána.... -
#10861 asszem ha tartogatod, ha rögtön eldobod akkor is elkúrja ahogy csak tudja a gránátot -
#10860 valaki help pls.... -
#10859 Mekkora a társaság? -
#10858 helló all!!
nemtudja valaki, h a logitech mx310-esnél, hogyan lehet a cod2-re konfigurálni? :)
mert a ,,back'' gombra tettem a gránátdobást, de ha nyomva tartom akkoris eldobja a granyót ahelyett, h kézbentartaná :-((((((((
valaki help, pls! thx :) -
#10857 Sziasztok!
Kb. egy hónapja Codozunk pár cimborával.Szeretnénk a játékot kicsit szervezettebb keretek között művelni, s ehez keresünk embereket.A társaság nagyrésze 25+-os:-) uh. azé nem vagyunk hardcore gameresk mer néha á kell nézni asszonyra meg melóval is kezdeni kell valamit mikor már nem bírja az asztal a sok paírt:-)Aki szeretne velünk együt ökörködni keressen meg!
Mindenkinek jó játékot!
Shaman -
#10856 Höhö, lol ez a magyarítás, megnéztem, köszi a linket, nagyon jót röhögtem...
COD 2 HUN 85-90% -
#10855 cod.hu -
#10854 FAQ -
#10853 http://easyboy.uw.hu/ -
LimbóLáz #10852 Üdv mindenkinek!
Valaki tud mondani nekem egy linket ahonnan le tom szedni a cod2 MP magyarosítást?
köszönöm... -
#10851 Úgy tudom, hogy sok hálózatot leállítottak, mert karbantartást végeznek (pl a T-online is folyamatosan, körzetenként megszünteti a netkapcsolatot egy időre, mert korszerűsítenek). S ez szerintem sok kiszolgálót érint. Bár, általában a gerinchálózat szokott menni, meg a szerverházak is kapnak netet.. szal nem tuti. -
#10850 köszi szépen:) akkor használjuk:) -
#10849 ja nekem is volt 1 kedven szerverem, de 999 pinget ír ki és nem lehet bemenni...
Ha valaki tudja hogy mi van velük az elmondhatná.... :D
-
#10848 Hi!
1.Mi van mostanába a cod szerverekkel??Az ase minden szerverhez 9999 pinget ír és nem is tok csatlakozni sehova.
2.Hogyan tudok olyan szervert csinálni tört játékkal ami látszódok az ase-ben??? -
#10847 Egy olyan mod, ami különböző funkciókkal ruházza fel a CoD-ot. Amivel eredetileg nem rendelkezik, de szükségesek egy warhoz.
Pár példa:
- Körökre osztja a meneteket és megkülönbözteti a két csapatot és egy helyre számolja a potnszámokat, nem kell állandóan felirogatni.
- Le lehet limitálni pl a sniper-t csapatonkétn 1-1 darabra
- Automatikus térfélcsere ha eléri valamelyik csapat a meghatározott pontszámot (konfigolás kérdése, de alapesetben 10 kör).
- Warokhoz szükséges szabályokat tartalmazza (pl CB War mód, vagy PCW mód illetve public)
Meg a különböző beállításokat el lehet menteni 1 módba, és nem kell külön, waronként mindig bekonfigolni a szervert.
stb stb. -
#10846 thx NEKED is meg mindenkinek :) -
#10845 nah? -
#10844 -
#10843 Hali all!!
PAM 2.0 az mire jo?? Valaki elmondaná?:) az volt ott h. a warrokhoz kell.. de fogalmam sincs h. miez:(( THX -
#10842 Hát ezt vártuk szerintem !!! -
#10841 jó hír mindenkinek hogy a GameStar szerint a CoD2 az ÉV JÁTÉKA!!!! -
#10840 sziasztok lécci segítsetek nekem! kiadtak a játékhoz egy patch-et ami javítja a pentium-os gépeken a jobb futást, csak amikor én felrakom akkor fatal error-t ír ki! vajon mi lehet a gond? -
#10839 Ja és még itt van egy egész jó kis FAQ a szerverindítástól kezdve a beállításokig. :) -
#10838 /rcon ban noobplaya -
#10837 patch ről info????????????? -
#10836 /rcon set dumbproof "1"
-
#10835 http://www.kronos1.org/page.php?id=59 -
#10834 /rcon command "kill 1"
/rcon command "cow 1" -
#10833 Help! a serverünkhöz kéne egy pár rcon parancs! pls aggyatok egy párat :) a pálya nemkell! ha nemtudtok nagyon legalább a kick parancsát írjátok le! -
#10832 nagyon köszönjük hogy felhívtad az emberek figyelmét arra a játékra de azthiszem elég lesz ha valakit érdekel szerintem keresse meg a játék topikját és ott folytatódjon. Nem biztos hogy mindenki örülne ha a Call of Duty 2 topik átalakulna WWII online topikká. köszi! -
#10831 megtudja-e valaki mondani hol lehet klánt regelni? thx -
#10830 De keresőképes, dolgozó állampolgár vagyok. Csak azért, ha meggondoljuk súlyos tízezreket inkább a jövőbeli családomnak teszem el, mint játékra költsem. Ez egy olyan kiadás, aminek nincs értelme és kellőképes befektetése. Ha feltesszük, hogy 3 évet nyomom ezt a játékot és megnősülök, akkor az a 82.000 forint (ha marad 3 éven át ez az árfolyam, amit kétlek, mert mindig emelnek) ha belegondolsz, igen is sokat nyom a lantba. -
#10829 Ma újra időtöltésként egy kis COD 2 multi "móka". Füst és anyázás ezerrel. Valami soha nem változik. -
boyler #10828 Semmi rosszindulat de hány éves vagy mert ha 18-nál több akkor keresőképes vagy és nem igazán okoz gondot jó esetben 1900 forint.Persze ha nem vagy keresőképes akkor megértem. -
#10827 Hát, látod ez a geciség. Én is emiatt útűlom pl az RPG, stratégiai játékokat, mert legtöbb gammában fizetni kell havonta a játékért, h multizhatsz. Ez mekkora rablás már! Fogod, megveszed mondjuk a CoD 2-t megjelenés napján 10-13 ezer forintért és utánna addig multizol ameddig akarsz, amíg él a játék. Most vegyük az első rész esetében (lehet, hogy rosszul tudom), 3 évet futott a multi. Ha "csak" 2300 forintért játszhattunk volna havonta, akkor a 3 év 82.800 forintunkba lett volna. Kicsit drága. Kizsákmányolás :).
-
boyler #10826 http://www.sg.hu/cikkek/39405
Ismertető ha tömören akarjátok tudni miről szól.