Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy kb 3.5GB
vki meg tudná mondani hogy a cod2 ? cd-s illetve, hogy az install cd vagy az iso file-ja ?MB
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
eddig csak ugy sikerult hogy az uo exejét kicseréltem a cod2 exejére
Nem tudom meddig lesz online.Lehetõleg pps-el rohangálós idióták kíméljenek😊
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
sztem
Rettentõ élethû hogy lõnek rám 3 felõl,emberem meg békés nyugodt tempójában kocog a legközelebbi fedezék felé.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
és nekem fx5600 on 2 anit alising és 1024*768 ba megy 😄
Nincs futás se?Én mentem benne,nem lehetett sprintelni,de azt hittem biztos rosszul állitottam be a gombokat (mert még csak ilyen teszt-proba köröket megyek vele),aztán meg kiléptem,el is felejtettem ezt a kérdést.Hát erre nem is tudom mit mondjak.
Nem tudom honnan vették a készitõk ezeket a "zseniális" ötleteiket,de nyugodtan megtarthatták volna maguknak...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
így van beállítva:
egy nyugodt helyzetben 40 FPS
de 70-ig is felmegy
Lenne egy nagyonfontos kérdésem. Az hogy, hogyan lehet egy Linuxos servert indítani Call of Duty 2 -höz ? mert láttam egy német szervert ami Linuxon fut és tudni szeretném hogy mitis kell csinálni.
Aki tud plz írjon. elõre is ...THX
az alapcod az igazi 😊. Én örülök, hogy nincs sprint. Na mentem vissza, csövi!
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
na..kurva jo a gama!!sajnos tobb ojan map kellett vona mint ucso mappok!szvsz az vot legjobb!!vege video kicsit mokas de aranyos...
kar h izmos gep kell hozza h tenyleg jol nezzen ki..meg h vannak kulonbozo fegyverek amejikeknek ua ojan a hangja..szvsz ez kicsit szomoru!!!
de alapjaban veve mocsok nagy!!!szokasos cod os hetelos reszekkel...kap egy 6 ost..(11 ora alatt lett vege..)ut..
multit meg nem nyomtam,de kb erdemes megvenni !!
akkor te csak azt a tré UO-t nyomtad multiba?!
mert amiket felsoroltál az oan mint a CoD alap multija!! és az nekem sokkal jobban bejön mint az UO-é...
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
thx
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
füstgránát
több fegyver csapatonként
természetesen felturbózott alapmapok + új mapok
nincs hp kijelzés
most installálom
végre <#idiota>#idiota>
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
(úgyis tervezem megvételét 😛)
http://www.box.net/signup/invitation/[email protected] - 1GB-ingyen tárhely! http://motionpicture42.freeblog.hu/ - filmek, sorozatok és néha játékok is :)
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."