Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
köszi amúgy, rendszert tuti nem fogom újra rakni, de drivert frissíthetek
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
keresek egy modolót aki! van valaki fent most? vagy jár ide fel? alap régi modi zombi mod ra kéne megfizetném segítségét!!?!?
к.ιηтнуα.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A videókártyámhoz(geforce 7000m) friss driver van de sehogy se akar jo lenni.pedig vmi videókártya gond lehet. amiko XPm volt akkor ment a játék ugyhogy nem értem mi lehet....
Segítségeteket elõre is köszi
____
(DirectX)(r) encountered an unrecoverable error.
Check the directx faq for possilbe soulitons
_____
videokarim: Mobile Intel(R) 945 Express Chipset Family
probáltam frissíteni videokari drive-ét + directxet is de semmi
Valaki ha tudna segíteni bármiben,megköszönném. Szép napot.
Megvásároltam a COD Deluxe Edition lemezeit,és kezdeném az Offensive-t telepíteni,és ezt a hibát dobja ki:
Van valakinek ötlete,hogy mi produkálja ezt az anomáliát?
Üdv!
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
Valaki tud segiteni?thx
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
THKS
Már bekerestem a k...a eget is...
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Egyik Barátommal gondoltuk nosztalgiázunk kicsit. Leporoltuk a Cod 2-t.
Az a probléma, hogy a gépén ahogy bejön a map, minden fekete lesz, hang van, de nem látni semmit, csak a kiírások jelennek meg neki, hogy ki lõtte le stb.
A többi 3D-s game jól mûködik a gépen, csak a cod 2 nem se multiba se sp-be.
Win 7 oprendszer, geforce 9500Gt 2 magos AMD procija van.
Legyen szíves valaki ha sejti a megoldást, írjon pár sort. Köszi.
Valaki tudna nekem segíteni abba ,hogy van egy szeróm és bigjump módot szeretnék feltölteni rá.
Az megvan ,hogy csináltam egy Bigjump nevû mappát oda ahol a main mappa van és feltöltöttem FTP egy bigjump módot, felmentem webadminra fs_game résznél kiválasztottam a Bigjumpot felmentem a szeróra és semmi.Mi a teendõ ekkor?ja és még annyit ,hogy a füstöt ,hgy kell kiszedni?lécci segítsetek fontos lenne
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Szerver kell irjon ram : msn: [email protected] HIDD EL MEG ERI ha lagg menteset-es olcsot szeretnel !!! 😄
Szerver kell irjon ram : msn: [email protected] HIDD EL MEG ERI ha lagg menteset-es olcsot szeretnel !!! 😄
vagy www.fullgamehosting.com
Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ui.: bocsi csak ezen kicsit kiakadtam és ki kellett adnom magamból 😊
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
Szeretném átírni a feliratokat, idézeteket (amik akkor jelennek meg ha meghalsz, vagy kijársz egy pályát). Meg tudja valaki mondani, hogy tehetném ezt meg?