Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Fákjúal!
Nekem a cod black opsnál ez a hiba : Couldn't load image 'default'
Aki tudja mit kell ilyenkor csinálni az írjon pls!
ilyenkor m a teendõ??:$
CoD2 FunCup indul!
nevezés és infók: www.bel.uw.hu
Jó hétvégét!
üdv: coach
Error during initialization:
Failed to initialize renderer: version mismatch
segítsetek pls<#help>#help>
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Belépek egy szerverre és kb 5 perc után kidob egy "Cvar rate = 5000" szövegû hibaüzenettel. A PB-t minden játék elõtt frissítem A játék nem eredeti. Hogy tudnám ezt a problémát orvosolni?
This is recommended for most people.
It will change your system settings but not your controls
Igen Nem Mégse
Igen/Nem-re kattintva kiírja
DirectX(R) encountered an unrecoverable error. Check the DirectX(R) FAQ for possible solutionst.
Sziasztok. Ezt írja ki ha feltettem a Cod2öt és elszeretném inditani! Remélem tudtok segíteni
Ati Mobility IGP 7000 (64M😎-os videokártyám van.
Elõre is köszönöm a választ.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
http://www.speedyshare.com/files/27050822/call.of.duty.2.multihack.UNDETECTED.zip
http://www.speedyshare.com/files/27050773/call.of.duty.4.multihack.UNDETECTED.zip
Leírás ha elindítod.Ajánlom mindenkinek 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Nekem is lenne egy problémám. Mégpedig a következõ: a punkbuster minden módolt szerverrõl kidob a kõvetkezõ üzenettel cvar fx_sort=0.
Nem tud valaki valamilyen megoldást?
Elõre is köszönöm
itthon szoktunk LAN partizni csak már erõteljesen unjuk az alap fegyvereket. Szóval a kérdés: hogyan tudom megoldani hogy az internetrõl letöltött modokat használni is tudjam (minden féle fegyver, modern fegyfer, óriás ugrás, sprint... ST😎
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Viszont a zene és a kép (annak ellenére, hogy csak egy helyen volt szándékos idõzítés) némely helyen nagyon jól passzol 😄
Várom a véleményeket. És persze nem reklámnak szántam, csupán gondoltam, megosztom veletek 😊
A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.
Adott a játék Cod2. Neten tolom vele, de ha az fps limitet felfeszem 1000-re(szerveren engedélyezett) akkor állandóan a "Connection interrupted" felirat villog a képernyõn.Nem dob ki a játék csak ott villog és elkezdek eszméletlenül laggolni.
Ha az fps limitet 250-re állítom a probléma megszûnik.
Config cpu:AMD Phenom II x6 1055t, 4Gb ddr3 ram, GTS250 1GB vidkari, Win7 64bit
Ha valaki találkozott már ilyesmivel és talált rá megoldást az megosztaná velem is? elõre is köszi.
azt szeretném kérdezni, hogy amikor beirom konzolba hogy com_hunkMegs, akkor azt írja ki, hogy latched: 512, de az alap szám ami 160, az nem változik meg 512-re. amikor ujrainditom a játékot akkor már nincs ott hogy latched: 512, csak az alap 160.
hogy tudnám megcsinálni hogy mégis 512 legyen? (1,2 giga ramom van)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
örök hála 😄