26388
-
#26348 Sajna a sebbzési rendszerben akadnak hibák volt amikor 2 csipába nem haltam de mg-t is éltem már túl :D -
geridoss #26347 Hogy tudok map packot létrehozni? Elég csak a mapokat egy iwd fájlba másolni, és azt feltölteni a szerverre, vagy van valami más módja? -
#26346 ja...waron belőttem riflevel utána rögtön colt és nem halt meg.
csak nem értem, nem túntek csalónak, sokat játszottunk már ellenük.
de ennek annak kell lennie. utánanéztem, 90 a legkisebb rifle sebzés. 10 a legkisebb colt sebzés. ebből jön a kötelező kill. van demo, visszanéztem, pedig ez történt. -
#26345 Bolt-Rifle után ha csak rátüsszetenek már ki kell dőlnie. -
#26344 jól emlékszem, hogy egy rifle akárhogy talál el, utána a kp fél seccel szintén akárhogy talál el no way hogy túlélje? -
kifliboy #26343 hello, gyere és próbáld ki a Kyra játékszerver bázis Cod2 szerverét.
A szerveren folyamtos admin felügyelet van.
nincs shotgun és sniper limit.
a pályafüstöt eltávolítottuk.
TDM és SD gametype.
klasszikus mapok.
killcam bekapcsolva.
ip:193.68.51.251:28960
www.kyra-server.hu
TGF:on
team speak3 szerverünkön állandó elérhetőség:217.13.107.84 -
Man19 #26342 Sziasztok!
Segítsetek nekem légyszi, az lenne a problémám, hogy az Admin módban kéne lenni olyannak, hogy kasztrendszer (medic/enginer,spy,stb...), be van kapcsolva a kasztrendszer a játékban, de mégse látszik belőle semmi... -
#26341 ellenőrízni kell hogy fut-e a pnkbstra.exe a szervízeknél ha nem automatikusra kell rakni. -
BIZ0906 #26340 Win8 alatt nem is lesz még jó mivel még kereskedelmi forgalomban nem kapható. Ugyan ez volt a Win7nél is. Úgyhogy Win8 alatt nem fog CoDozni -
#26339 Frissítve lett... és nem jó továbbra sem. -
#26338 Nem ártana lefrissíteni a PB-t .. -
#26337 Sziasztok!
Erre van valami tippetek? A cimbora W8-at tett fel. És mindig kivágja a PB.
Köszi a válaszokat! -
madmanic #26336 esélyes, h igen.
Másik szoftverrel is próbáld meg ami nagyon meghajtja a kártyát, ha akkor is csinálja, akkor biztosan kártya gond lesz. -
qhul18 #26335 Üdv!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy játszok a Cod2 ( Call of Duty 2 ) -vel, eredeti ok minden. Windows 7 op-m van, ok minden. Fel megyek a szerverre játszani és amikor játszok egyszer csak lila a kép, vagy kék, vagy eltűnik.. Vagy érdekes képi jelek vannak. :S Diretx9-be.
Diretx7-be pedig ugyan az.
Arra gondoltam melege van a gépnek és oldalát le veszem, majd magam mellé teszem. Talán jobban szellőzik. Igy csak d7-be volt jó.
A VGA-m kezd meghalni ?
Legyen szíves hozzá értő emberek, ember írjon.
Mert fontos nagyon!
Giforca 9800GT 1GB os a vgam..
Eddig ilyen soha nem volt.
Windows xp-nél is ilyen a helyzet..
-
gg123456 #26334 sziasztok.
olyan problémám lenne hogy mikor telepíteni szeretném a patchet ezt írja ki:"the detected version of call of duty 2 is current or more up-to-date than this patch"
remélem tudtok segíteni...előre is köszönöm. -
#26333 Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy amikor futtatnám az Xfire-t, csak egy fekete négyzet jelenik meg a helyén...
Win7 Home Premiumom van 64-bit.
(tűzfalnál kivételként szerepel, kompatibilitást is próbáltam, akkor nincs feketeség,de ugyanúgy nem válaszol)
VALAMI TIPP? -
#26332 cső én tok egy csomót :D vagyis nem mindig az a map van de van rajta! pl.:91.82.84.213:28979 had ajánljak még botzombi szervert 2 nap és nyílik ! jó kis szeró 84.0.154.76:28960 -
#26331 Hali
Vannak még olyan szerók ahol a gob pályákat nyomatják?(gob_rats, rats2,kitchen, bath room stb...)
Azok jó pályák voltak..Azthiszem volt egy német szeró ahol ezek a mappok voltak de nemtudom már a nevét :S meg magyar is volt , valami pirates:D -
dinkadin #26330 Error 1324: The Folder Path Contains an Invalid Character !!! ezt kapom telepítésnél és törlésnélis a call of duty 2 telepítésénél... Ennek az előzménye az ,hogy a cod2 mappájába telepítettem a cod4-et , az előbb említett játék hibátlanúl ment... de a 2 meghalt ezzel a error ablakkal
Az uninstallnál is ezt írta ki ezért töröltem ( a jól bevált delete gombbal) , azthittem a probléma megoldódik , de Installnál ugyanezt kiírta . Minden eredeti cd-mmel kipróbáltam hasonló problémák miatt nem sikerült .
Egy úgynevezett Revo-unistaller-rel végleg letöröltem a maradék mentések stb, de semmi.Registry-t is töröltem semmi , netről is lekaptam de ua A gépet nem szeretném újra rakni: Segítségeteket várnék
Előre is köszönöm -
#26329 .NET Framework-t töltsd le és telepítsd fel -
solch #26328 az lenn e a problémám, hoyg elakarok indítani egy programot de ezt írja ki:The application failed to initalize properly (0xc0000135).Click on OK to terminate the application.
-
madmanic #26327 nincs mit -
#26326 Eredetit nem tudsz másolni. -
solch #26325 húúúúú...nagyon köszi,sokat segítettél, még egyet ha kérdezhetnék jó lenne, lehet,hogy hülye kérdés de hogy tudom kiírni a cod2 dvd-re? -
madmanic #26324 regcleaner nevű progit telepítsd, és uninstall valamint a mappa törlése után ennek a segítségével tudod törölni a cod bejegyéseit.
Utána fel tudod tenni újra. -
solch #26323 és nem tudom így se törölni... -
solch #26322 közben észrevettem hogy valami G meghajtón van,nem tudom hogy,hogy került oda -
solch #26321 már kitöröltem de nem jó:( -
#26320 Sajátgépből is töröld a mappát. -
solch #26319 Sziasztok!Egyszer ügyetlenkedtem a cod2 letörlésével,letöröltem és utána próbáltam felrakni és az észlelte a gép, hogy már föl van rakva.Mivel tudnám leszedni, hogy ne észlelje és utána feltudjam rakni?8revo uninstallerel se megy):(
-
Sóschips #26318 Meglett a hiba,egy cfg csere kellett és minden jó:D -
Sóschips #26317 de akkor pár hónappal ezelőtt miért volt jó?..most meg mindegyik szerveren ezt csinálja:s -
gosumofo #26316 a letöltéseknek csak 1 része megy webes címről, ha közvetlen a serverről tölti az olyan lassú, hogy ne lagoljanak a játékosok. -
Sóschips #26315 ugyan az a helyzet..már mindent próbáltam és semmi:| -
#26314 Ruter resi vagy net resi? :D -
Sóschips #26313 Hello!
Valaki tudna nekem segíteni?..eredeti játék meg minden,és fogja magát és nem tölti multiba rendesen a módot.Az elsőt még faszán gyorsan,de mikor elér a végére,pl 24mega,akkor a letöltés számoló egyesével számol vissza fele,a következő módot meg már csak 6-7kB-al szedi:|..egyik ismerős azt mondta telepítsem újból,megtettem,de úgy sem jó.Esetleg valakinek valami ötlet? -
#26312 Videokártya driver vagy directx frissítésre tippelnék. -
Helpxx #26311 szevasztok segítséget szeretnék kérni letöltöttem a játékot eddig működött rendesen de újra kellet telepíteni a gépet és most mikor telepíteném fel ezt írja ki lécci tudnátok valami tippet írni mit kell tenni előre is köszi.
Couldn't find library MSVCR80.dll (required by C:\PROGRA~1\COMMON~1\MICROS~1\OFFICE12\MSOXMLMF.DLL)
Please ensure that it is installed -
#26310 Mit ír ki ? PnkBstrA ? -
#26309 Kérhetunk 1 hiba szöveget vagy PRTSCREEN-t?