Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Vannak még klánok meg ilyesmik, mint régen?
Mert elnézve a szervereket már nincs túl sok, a régi nagy és népszerű szerverek meg klánok már sehol :(
5.189.165.74:28965
Ez a szerver a régi mapokat, cuccokat tartalmazza.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Így ismeretlenül is örök hálám/hálánk neked, megmentettél egy lanpartyt :D
Nekem is GTX 750 van (Ti), és ugyanez volt a gondom. De bedugtam a mikrofont, és hirtelen megjavult minden. Zseniális :D
A videokari lehet a gond, mert előtte még egy régi 5750-em volt, és azzal tökéletesen ment.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Nem indul a játék Win 7 alatt. Bejön a "Run in Safe Mode" utána fekete képernyő és kifagy. Próbáltam XP SP3 kompatibilis módban, rendszergazdaként indítani és ugyanaz. <#confused>#confused> <#confused>#confused>
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
.
Remélem még nézegeti valaki ezt a topikot és megszán egy kicsikét!:)
Az lenne a kérésem, hogy egy kicsit terelgessen valaki hozzáértõ szerver konfigurálás téren. Sajnos abszolute amatõr vagyok. Játszom már jó pár éve volt is szerverem, de csak warra használtam/tuk, most viszont az lenne a célom hogy összehozzak egy jó kis publikus szervert. Az elképzelésem részleteibe most így elsõre nem megyek bele, mert sajnos jóval alapabb témával kell kezdenem a tanulást mint a maga a mod konfigja.
Nagy lendülettel meg is rendeltem már a szervert, gondoltam hogy majd csak találok valami leírást ami alapján elindulhatok, de hát sajna nem igazán sikeredett. jó pár napja már google-ön élek de angoltudásom gyér, a magyar nyelvû oldalakon meg fórumokon viszont nem nagyon találtam semmit (pár lehet hogy én voltam a láma). Lényeg a lényeg, hogy én kb ott megakadtam már, hogy ftp-én akár hová másolom a modot (többel is próbálkoztam), bekapcsolom WebControllban az fs_game-et, megadom a könyvtárat, de kb nem történik semmi. egyedül úgy sikerült beolvastatnom a modot, ha közvetlenül a mainba pakolom aztán a szerver cfg végére odda biggyesztettem az exec blabla.cfg parancsot, de akkor meg nem mûködik a kliens oldali letöltés.
Valaki légyen olyan jó, hogy beavat a szerver konfugurálás rejtelmeibe, akár egy leírást linkelve, vagy it, priviben vagy xen nekem teljesen mindegy.
Elõre is NAGY NAGY KÖSZÖNET! :)
World At War Mod
*Ha ez mûködne jól, az lenne az igazi, mert a World At War elemeit is a Call Of Duty 2-bõl lopták rendesen.
Értem én hogy benzin! De mi hajtja?
http://img19.imageshack.us/edit_preview.php?l=img19/9021/bbty.jpg&action=rotate
Végleg meg vagyok lõve. :-D Esetleg az új pb frissítés nem játszhat közbe, vagy az nem okoz ilyen fajta komplikációt?
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Egy kis segítséget szeretnék kérni, mégpedig abban, hogy egyik nap megvolt akár a fix. 1000 fps,
másnap bekapcsolom a gépet és max. 50 fps és laggolok. Egyszerûen dunsztom sincs mi lehet a probléma.
Videó kártyát frissítettem, újra raktam a codot, beállításokat alapra húztam.
Kb. 10 éve játszom COD2-vel, de ilyen fajta afférom még nem volt vele.
Gépem:
Ati radeon HD5750 1gb DDR5 videó kártya
Kingstone Hyper X 8GB/1600 Mhz DDR-3 RAM
Intel Core i5 processzor /3.33 GHz
Gigabyte H55m-S2H alaplap
W7 professional SP 1
Elõre is köszönöm a segítséget!
Nekem ez a próbléma áll fenn és nincsen rá megoldás. :(
Fákjúal!
sp2 kompatibilitás és rendszergazdaként futtatva
Értem én hogy benzin! De mi hajtja?
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekrõl ugat
csak nem értem, nem túntek csalónak, sokat játszottunk már ellenük.
de ennek annak kell lennie. utánanéztem, 90 a legkisebb rifle sebzés. 10 a legkisebb colt sebzés. ebbõl jön a kötelezõ kill. van demo, visszanéztem, pedig ez történt.
MJ rulz Pink Team The Only One
MJ rulz Pink Team The Only One
A szerveren folyamtos admin felügyelet van.
nincs shotgun és sniper limit.
a pályafüstöt eltávolítottuk.
TDM és SD gametype.
klasszikus mapok.
killcam bekapcsolva.
ip:193.68.51.251:28960
www.kyra-server.hu
TGF:on
team speak3 szerverünkön állandó elérhetõség:217.13.107.84
Segítsetek nekem légyszi, az lenne a problémám, hogy az Admin módban kéne lenni olyannak, hogy kasztrendszer (medic/enginer,spy,stb...), be van kapcsolva a kasztrendszer a játékban, de mégse látszik belõle semmi...
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekrõl ugat
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb