Call of Duty 2

Oldal 1 / 528Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaddam
Úgynézki sikerült, bár nem vagyok benne mi lehetett a gond. A végén már linux jogosultságra is gondoltam. Mindenesetre hátha valakit érdekelne egy mercilles modos szerver. Kis szaros koromban nagyon bejött haverokkal, de most tudtommal nem nagyon létezik másik

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

shaddam
Hostolásban van valaki aki járatos? Van egy vps-em amire hegesztettem egy mercilles modos cod szervert, csak a mod letöltése 1kb/s, ami érthetően eléggé gáz.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Valaki még játszik ezzel?
Vannak még klánok meg ilyesmik, mint régen?
Mert elnézve a szervereket már nincs túl sok, a régi nagy és népszerű szerverek meg klánok már sehol :(
Sherman0070
Classic botzombizni nincs valakiknek kedve? :D

5.189.165.74:28965

Ez a szerver a régi mapokat, cuccokat tartalmazza.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Itt az Oprendszer a gond, XP-n semmi baj Windows Vistától felfelé van ez a mikrofonos bug :)

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Szeva!

Így ismeretlenül is örök hálám/hálánk neked, megmentettél egy lanpartyt :D

Nekem is GTX 750 van (Ti), és ugyanez volt a gondom. De bedugtam a mikrofont, és hirtelen megjavult minden. Zseniális :D

A videokari lehet a gond, mert előtte még egy régi 5750-em volt, és azzal tökéletesen ment.

Peetboy
Megoldódott. A FAQ-ba bele lehetne írni. Mikrofont kell bedugni a hangkártyába utána elindul a COD2 Multi. Ez Win 7 és Win 8 betegség.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Peetboy
Sziasztok!

Nem indul a játék Win 7 alatt. Bejön a "Run in Safe Mode" utána fekete képernyő és kifagy. Próbáltam XP SP3 kompatibilis módban, rendszergazdaként indítani és ugyanaz. <#confused> <#confused>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

SzirmosSzisza
Úha, nekem anno a VIP játékmód tetszett nagyon (1 ember csak pisztollyal terem + 5 gránát és a többieknek Õt kell védeni). Meg a jó kis htf-ek gob_ratsen :D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

valamelyik nap noztalgiásztunk spannal a régi Rats pályákat nagyon szerettük, ha tudjátok melyikek azok, vagy pl a halálcsilag is jó volt :D hiányoznak azok a meccsek:D

"KHT CTF PUB eXtreme+ 2.9" ez is egy jó szerver :)

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

SzirmosSzisza
Yup! Magyarítások portálé még mindig él pl, meg gondolom Mustang is.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

emklékszem kb 6 éve rengeteget nyomtuk xfireon spanokal a cod2öt, még mindig vannak xfire-s magyar szerverek?

Vagy hagyd azt a szerot és brobálj másikat!Sok szerencsét
.
Hiába a nagy gép,nem saját szerveren játszol manapság 8 éves gyerekeknek bérel apu szervert és a nagy király válogatás nélkül bannolja a prokat mert nem tud velük mit kezzdeni!Azztán mikor össztalálkozik egy ilyennel és gittes lessz a pelus állitanak a szerveren apuval és fps korlátot szabnak mondgyuk az ö gépük tud 60 fps+ a rettenetes rutin....azztán mikor felmész és bekapcsolod a frapszot azzal szenbesülsz hogy a muzeumi game csak 50 fps nyom!Ez mégiscsak könnyebb mint venni eggy normális gépet.Javaslom vegyél ha van rá keret eggy ujabb codot és élvezkedj vele mert a cod 2...mai szemmel süket eggy game.Bár aki ezt szereti gamelljen vele azt kivánom az idök végezetéig!Futtasd le a2011 benchmarkot és ha nem akad el sehol nem a te készülékedben van a hiba!

Helló! Sziasztok!
Remélem még nézegeti valaki ezt a topikot és megszán egy kicsikét!:)
Az lenne a kérésem, hogy egy kicsit terelgessen valaki hozzáértõ szerver konfigurálás téren. Sajnos abszolute amatõr vagyok. Játszom már jó pár éve volt is szerverem, de csak warra használtam/tuk, most viszont az lenne a célom hogy összehozzak egy jó kis publikus szervert. Az elképzelésem részleteibe most így elsõre nem megyek bele, mert sajnos jóval alapabb témával kell kezdenem a tanulást mint a maga a mod konfigja.
Nagy lendülettel meg is rendeltem már a szervert, gondoltam hogy majd csak találok valami leírást ami alapján elindulhatok, de hát sajna nem igazán sikeredett. jó pár napja már google-ön élek de angoltudásom gyér, a magyar nyelvû oldalakon meg fórumokon viszont nem nagyon találtam semmit (pár lehet hogy én voltam a láma). Lényeg a lényeg, hogy én kb ott megakadtam már, hogy ftp-én akár hová másolom a modot (többel is próbálkoztam), bekapcsolom WebControllban az fs_game-et, megadom a könyvtárat, de kb nem történik semmi. egyedül úgy sikerült beolvastatnom a modot, ha közvetlenül a mainba pakolom aztán a szerver cfg végére odda biggyesztettem az exec blabla.cfg parancsot, de akkor meg nem mûködik a kliens oldali letöltés.
Valaki légyen olyan jó, hogy beavat a szerver konfugurálás rejtelmeibe, akár egy leírást linkelve, vagy it, priviben vagy xen nekem teljesen mindegy.
Elõre is NAGY NAGY KÖSZÖNET! :)
Na és ez vajon?

World At War Mod

*Ha ez mûködne jól, az lenne az igazi, mert a World At War elemeit is a Call Of Duty 2-bõl lopták rendesen.
SzirmosSzisza
Videó alapján ez semmi :/

http://www.youtube.com/v/g39Y8nhNxc4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Nem jó! Azóta A win7 mellé feltettem egy xp-t is. Azon fut, de a multiszerverek mindig kibaxnak pb hiba miatt. A mostani pb frissítõ programban már nincs is benne a cod2. Manuálisan frissítettem, de valamiért a szerverek nem tudnak kommunikálni a pb kliensemmel. Tûzfal meg egyéb elemista dolgok rendben vannak ezért arra gondolok, hogy valami óvodás gebasz lesz a hiba oka...<#ijedt>

Értem én hogy benzin! De mi hajtja?

Véleményem szerint jót kapcsoltam ki, viszont így sincs semmilyen változás.

http://img19.imageshack.us/edit_preview.php?l=img19/9021/bbty.jpg&action=rotate

Végleg meg vagyok lõve. :-D Esetleg az új pb frissítés nem játszhat közbe, vagy az nem okoz ilyen fajta komplikációt?

V43 1105
Függõleges szinkronizálás. :-)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Az a probléma, hogy semmilyen beállítást nem változtattam és úgy lépett fel a hiba. Egyik este még minden rendben, másnap reggel mintha kicserélték volna. Amúgy a VSync játékban ki van kapcsolva, viszont videó kártyánál hol tudom kikapcsolni? Catalyst centerbe? Ha igen akkor magyarul melyik az az opció? <#nevetes1>
V43 1105
V-Sync ? <#idiota>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni, mégpedig abban, hogy egyik nap megvolt akár a fix. 1000 fps,
másnap bekapcsolom a gépet és max. 50 fps és laggolok. Egyszerûen dunsztom sincs mi lehet a probléma.
Videó kártyát frissítettem, újra raktam a codot, beállításokat alapra húztam.
Kb. 10 éve játszom COD2-vel, de ilyen fajta afférom még nem volt vele.

Gépem:
Ati radeon HD5750 1gb DDR5 videó kártya
Kingstone Hyper X 8GB/1600 Mhz DDR-3 RAM
Intel Core i5 processzor /3.33 GHz
Gigabyte H55m-S2H alaplap
W7 professional SP 1

Elõre is köszönöm a segítséget!
ffxi
Hétvégén nekiállok vissza-gradelni 7-re :(

Fákjúal!

negatív, vissza is raktam annó a win7et

ffxi
Kiegészíteném, hogy multiplayer része mûködik-e próblémamentesen?

Fákjúal!

ffxi
Közvélemény kérdésem lenne. Kinek fut a COD2 win 8 alatt próblémamentesen<#confused>

Nekem ez a próbléma áll fenn és nincsen rá megoldás. :(

Fákjúal!

nekem simán felment
sp2 kompatibilitás és rendszergazdaként futtatva

hungary27
mármint játékban
hungary27
win7-en 5.1 et nem lehet beállítani, igazam van?
cody1994
Rendszergazda nem jó?

Sziasztok! Abban kellene segítség, hogy win7 re nem települ a cod2. Megáll a telepítõ és angol nyelvül magasabb felhasználói szintet kér. Xp sp2 módban rendszergazdaként indítottam a telepítõt. Godlike jogosítvány tudtommal nem létezik a win7 hez. Ha kimegyek a pajtába, esetleg a golden chainshaw, vagy a steelhammer admin szinteket tudom prezentálni...<#falbav>

Értem én hogy benzin! De mi hajtja?

Jagumo
Sziasztok tudom, hogy mostjönni fog hogy mennyire noob vagyok, de valaki akinek van mûködõ PB-je amivel nem dobja ki? feltöltené nekem data.hu-ra? Mert, hogy ez a PB frissítõ nekem atom nem mûködik :D

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

TheGrinder
Csak a Steamen vásároltak Steamesek. Én orosztól vettem a CoD, CoD:UO és a CoD2-t 3ezer pár forintért Steamre.

kisgabo
épn 2 rongyé vettem a simát az 576 ban.

Dency
A cd galaxisban lévõ cod2 ugye nem steames? Legalábbis nincs oda írva hogy steamen kell aktiválni.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Helló az mitõl lehet hogy jócskán vissza esett az fps-em, de csak a cod2-be. Újra telepitettem a játékot de még mindig ugyan olyan. Akad nagyon rossz.

Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W

zico87
Sajna a sebbzési rendszerben akadnak hibák volt amikor 2 csipába nem haltam de mg-t is éltem már túl :D

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekrõl ugat

Hogy tudok map packot létrehozni? Elég csak a mapokat egy iwd fájlba másolni, és azt feltölteni a szerverre, vagy van valami más módja?
csuszi
ja...waron belõttem riflevel utána rögtön colt és nem halt meg.
csak nem értem, nem túntek csalónak, sokat játszottunk már ellenük.
de ennek annak kell lennie. utánanéztem, 90 a legkisebb rifle sebzés. 10 a legkisebb colt sebzés. ebbõl jön a kötelezõ kill. van demo, visszanéztem, pedig ez történt.

MJ rulz Pink Team The Only One

ffxi
Bolt-Rifle után ha csak rátüsszetenek már ki kell dõlnie.

Fákjúal!

csuszi
jól emlékszem, hogy egy rifle akárhogy talál el, utána a kp fél seccel szintén akárhogy talál el no way hogy túlélje?

MJ rulz Pink Team The Only One

hello, gyere és próbáld ki a Kyra játékszerver bázis Cod2 szerverét.
A szerveren folyamtos admin felügyelet van.
nincs shotgun és sniper limit.
a pályafüstöt eltávolítottuk.
TDM és SD gametype.
klasszikus mapok.
killcam bekapcsolva.
ip:193.68.51.251:28960
www.kyra-server.hu
TGF:on
team speak3 szerverünkön állandó elérhetõség:217.13.107.84
Sziasztok!

Segítsetek nekem légyszi, az lenne a problémám, hogy az Admin módban kéne lenni olyannak, hogy kasztrendszer (medic/enginer,spy,stb...), be van kapcsolva a kasztrendszer a játékban, de mégse látszik belõle semmi...

zico87
ellenõrízni kell hogy fut-e a pnkbstra.exe a szervízeknél ha nem automatikusra kell rakni.

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekrõl ugat

Win8 alatt nem is lesz még jó mivel még kereskedelmi forgalomban nem kapható. Ugyan ez volt a Win7nél is. Úgyhogy Win8 alatt nem fog CoDozni

Papa01
Frissítve lett... és nem jó továbbra sem.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Oldal 1 / 528Következő →