Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
The Matrix has you...
De azért kipróbáltam volna !! LOL my name is zigo😄😄
Aki följárkál ide+ismer az tudja hogy segítek akárkinek de ilyen kérdésre mit vársz Gameboy....dobj egy cb id-t hagyj lássuk milyen jó klánban vagy😄
lol
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
amúgy mondom a haveromnak kell annyira nem nekem és ez nem "dopping" hanem inkább kíváncsiság
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Nincsen olyan cfg beállítás ami stabilizálná a pinget? vagy valami consol parancsot!
a netkapcsolatom mikronet gondolom hogy ezért ugrál a pingem! de ha van valami akkor létszi segítsetek!
köszi
De azért kipróbáltam volna !!
Azé kössz a semmit!!!
Fõleg neked te nagy pofáju beképzelt biovírusgyártó barom! <--> zigo
Ahelyett hogy vírusokat gyátanál inkább vírusírtót csináljál!
Vagy pedig gondolkozz a relativitás elméletén xD még az is hasznosabb lenne mit ezek a pitiáner víusok .!!!!
gyakorlásról nem hallottál még csíra?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
tudnátok olyan wh-t vagy aimbot-ot adni ami jó 1.3-hoz???
new PBCFG by ZICO
Grafika: 9
Hangok: 9
Játszhatóság: 10
Hangulat: 9 (bár 10-et végképp nem ér, amolyan 8 és 9 között, 10-et a MoHAA+Spearhead ér. SZÁMOMRA😄D)
Felépítés/szerk: 9
Maga a játék szokás szerint hozza a formáját, de ez a tutorial nem jött be, sõt!!! Sõt, igazán mellõzhették volna, s majd a küldi elõre haladtával jelezte volna, h mékkel kell gránátot dobni meg ilyenek.
Tavaly játszottam vele utoljára, addig 2-szer végig vittem. Elõször regularban, az uccsót hardon.
Leningrádot nem tették bele, ezt nem értem... pedig ott volt több hónapos blokád is. A közepe nagyon jó, gondolok én arra, mikor egy kis páncélos kocsival jártuk körbe a települést, ott volt hangulat dögivel, maxon volt az adrenalin.
Az Észak-afrikai hadjárat szintén eltalált, a D-Day+-t nem is beszélve.
CSAK a végét csöszték el, nem kicsit, NAGYON. Az egyáltalán nem jött be, már csak ez maradt le: To be continued.
Az elsõ rész sokkal eltaláltabb volt, hisz ott a Reich központját kellett bevenni. Szal az európai háború befejezõdött. Visszatérve ide, hát itt még Sherman tankok üdvözölése sem volt benne. Csak gyalogság. Ez elég monoton jellegû volt. Köthették volna egy nevezetesebb eseményhez is, ami mondjuk egy híd felrobbantásával vagy valami látványosságot vittek volna bele.
Na télleg Hill 30-as pálya az méltó befejezése lett volna, függetlenül attól, h csak 1944-ben ért volna így véget. Ott volt látványosság (a repcsik érkezése, a hegy elfoglalása, aztán a megtartása míg a légi erõ megérkezik.
Nekem tk. ez az egy bajom volt a cod2-vel... rossz, unalmas befejezés, ami nem marad meg az emberben. Pedig a befejezés emlékezetesnek és így ezáltal látványosnak kellene lenni. Pl. Cod, Moha-ák.
Bocs, h hossuúra sikerült a rizsám.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
amúgy innen eredetiben meg tudod szerezni.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
mindegy melyiket használjuk, csak mûködjön😊
egyébként nem láttalak a 21stAG-n. azt hittem jobban megtetszik.
The Matrix has you...
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
nem azt mondtam, hogy 3d-s az ASE, de nekem jobban tetszett. kicsit zsufis az Xfire. de ízlések és pofonok és mint mondtam egyébként sem ez a lényeg, hanem, hogy használhatóbb.
The Matrix has you...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
The Matrix has you...
próbáld ki-.-
xfire ftw!
Fákjúal!
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...
Azt akarom kérdezni, hogy COD2-ben nincsenek-e classok, mint pl. WolfET-ben a Soldier, Medic, stb. Néztem a Multiplayert de nem láttam szóval biztos nincsen😊
Ja és a teljes gameben hova tünt a Force to DX7 mode, vagy csak én nem vettem észre, és bennevan?