Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
mikor túl sokszor túl gyanúsan murgyelok meg, akkor nekem is viszket a tenyerem, hogy leszedek egy wh-t és jól seggbe lövök mindenkit én is😊)

szerencsére inkább kilépek a játékból😊

The Matrix has you...

csuszi
és 2 hete volt... na errõl ennyit. nwekem még életemben nem volt a gépemen. errõl is ennyit<#banplz><#lama>
jön a válasz. csak kipróbáltam, csak kipróbáltam... faszt kell rajta próbálgatni??? és amikor próbálgatod akkor szerinted már nemis olyan gáz? sose értettem ezt a próbálgatós dumát... gg

MJ rulz Pink Team The Only One

http://www.punksbusted.com/forums/lofiversion/index.php/t41338.html

Itt a válsz a gondodra....

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Most meg <90003>-as hibával dob ki mi a faszért áááááá kúrvára elegem van!

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Most törõltem le a cfg-t a beállításokat mindent most újra leszedi a szerver cuccait meg a alap vagy mittom én milyen cfg-jét és majd kiderül
és újra teszem a ATi drivert vagy is újabbat mert ugye a szerve hiba driver lehet hogy az a gond nem tom még próbálkozok.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

ha nem futtasz semmit a háttérben akkor is kibasz?

Basszátok meg már!!!!!! Nem használok csítet nem vagyok olyan kis kicsinyes fasz! Már letörõltem mikor formáztam a gépet úgy 2 hete kb. És most akkor miért dobál ki a pb? Amióta újrahúztam nem használtam csítet! Semmilyet! És a cfg-t sem modosítottam! Amit a szerverrõl betölt azt hagytam. Tehát az alap cfg. Szóval nem vágom.
Így már érthetõ?

csuszi
és azt elmondanád hogy a pb honnan jegyzi meg? 😄😄😄😄😄 a nézésérõl, vagy mi a szösz?

tasakos
Aki csítet használ az megérdemli!! ENNYI!!

Ennyi! :)

Ez attól van hogy feltetted az újabb csítet amiben egyszerre több minden van. és leszor az összes szerverrõl a csít miatt. és hiába törõlted le a gépedrõl a pb megjegyez azt kickkel minden szerverrõõl.
én is leszedtem azt feltettem de hiába a pb kiszor minden szerverrõl csak max arra a szerverre tudnál felmenni amelyiken régi a pb!
egyébként kb nekem 1-1.5 hétig dobált ki a pb ezután elmúlik és nekem is ilyeneket írogatott ki! majd elmúlik!
Én is simán feltelepítettem és patch 1.3-as és winamp online rádi ment és ennyi. Szóval nem vágom

engem sem dobott le még soha. feltelepítettem a játékot, és megy.

DarkSector
PB frissítés megvolt?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

probáld meg ugy futtatni a codot, hogy nem megy semmiyen program csak aminek mennie kell!

ahha, persze!! 😄
engem érdekes képpen nem dobott ki még ilyenenkkel ^^

NEOreg3
engem egyszer PB hack violationnal dobott le és nekem is tiszta a gépem😛

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Ez mitõl van mit tegyek hogy ne dobáljon ki ez miatt mindíg? Nem használok segítséget pl wh aim. na ?

figy lehet hogy szebb benne a kep mint a te configodban es ettol jobbnak erzed a gamet.. es csoppet se szamit hany k-s a cfg

seta v_mp "vstr v_mp_7"
seta v_mp_0 "seta cl_maxpackets 30; seta v_mp vstr v_mp_1; say_team ^1Max^4Packets: ^530^3/sec"
seta v_mp_1 "seta cl_maxpackets 40; seta v_mp vstr v_mp_2; say_team ^1Max^4Packets: ^540^3/sec"
seta v_mp_2 "seta cl_maxpackets 50; seta v_mp vstr v_mp_3; say_team ^1Max^4Packets: ^550^3/sec"
seta v_mp_3 "seta cl_maxpackets 60; seta v_mp vstr v_mp_4; say_team ^1Max^4Packets: ^560^3/sec"
seta v_mp_4 "seta cl_maxpackets 70; seta v_mp vstr v_mp_5; say_team ^1Max^4Packets: ^570^3/sec"
seta v_mp_5 "seta cl_maxpackets 80; seta v_mp vstr v_mp_6; say_team ^1Max^4Packets: ^580^3/sec"
seta v_mp_6 "seta cl_maxpackets 90; seta v_mp vstr v_mp_7; say_team ^1Max^4Packets: ^590^3/sec"
seta v_mp_7 "seta cl_maxpackets 100; seta v_mp vstr v_mp_0; say_team ^1Max^4Packets: ^5100^3/sec"

ilyen bindektol nagy egy cfg. és ez nem hax.. ez az hogy gombonyásra tudod állitani a maxpacketet pl.. devan olyan script amivel a hangot lehet stb.. azert ekkora a cfg

es ha valaki sokat nozumol karral akor erzi hogykell vele loni.. nemaztmondom hogy mindig beadja de felmegyek pl egy pubra elkezdek loni nozumal biztos bead 1-2 eleg nagy lovest kurva messzirol.
zico87
Jizzonak teljesen igaza van nincs olyan hogy tunker vagy rifle cfg..meg õnmagába a cfg kevés..tény sok cvaral lehet okoskodni+fps-t is lehet nõvelni 1 agyanbutitott grafal.

De ha valaki nemtud lõni akármilyen cfg-je lehet..hát haxos cfg azért az létezik csak a GV scripts nagyjából kiszûri az ilyen dolgokat.haxx lsd.fast.cfg(györslõvés) Ha valamit nemhelyesen írtam sry másnapos.cfg😄

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

ffxi
ffxi
De de de... akkor sem értem, hogy a tag hogyan tudott lelõni puskával csipõbõl (random) 50 méterrõl? És nem is 1x, sõt fejbe? Oszt közvetlen közelrõl adok neki hedsátot az meg pislogva megkerül és hátba lõ? Akkor az is elképzelhetõ hogy nem konfiggal csalt, különben mért tolta át nekem, ebbõl szempontból én is hülye vok. Ha lenne ilyen konfigom, mért adnám másnak? Csak beleképzeltem, hogy az õ konfigjával máasabb, de volt néhány helyzet, amikor elszégyeltem magam. 1 biztos, nem volt rendbe a srácnál vmi.

Fákjúal!

csuszi
én kedvellek mefg minden ffxi meg jókat szoktunk warozni de hidd el kurvára nincs igazad, én ius alap konfiggal tolom és olyan rohadt makker vagyok hogy még magam sem hiszem el, a rekordom, hogy egy körben 5!!!!! riflelövést éltem túl, de volt jó pár durva ezen kivül is, a lucky lvéseim meg hagyjuk hihetetlen miket mákolok be 😊 csapattársaim közül is csak azok hiszik el hogy alappal tolom akik személyesen ismernek és tudják milyen emberke vagyok, de egy klántársam 😊 nálam efott-ozott és most személyesen is láthatta hogy egyszerûen csak szerencsés csillagzat alatt születtem😄 ennyi az egész, mint az igazi háborúban, valakit fejbekapnak, valaki mindent túlél, nem kell belemagyarázni többet mert nem igaz, van programozó is a csapatban õ is alappal tolja, tudja jólhogy a cfg semmit nem javít a dolgon 😉alattam levõvel értek egyet 100%ban, de még az fps korlátban sem hiszek, félévig kiengedve játszottam fél évig korlátozva semmi különbség nincs... városi legenda az egész!!!!!!!!

menj fel egy szerverre ahol tudod az rcont vagy valaki tudja aki ismersz.. tegyétek be a servert strat modba és nézdmeg azta "cheater cfg-t" hogy mennyit sebez vagy téged mennyire sebeznek... ilyen nincs hogy nemhal meg meg stb.. ilyen nincs! lehet van olyan hogy csak a feje latszik valakineek es belelosz es nemhal meg ilyen velem is elofordul de megneztem stratban haverommal es ellehet loni a vallat is.. hiaba van kint csak a feje..

cod2 vel ilyen gondok nincsenek hogy testen lövöd és nemhal meg vagy akármi.. odaloghat a keze es azert nemhalt meg pl... de peldaul a clip az amire lehet joggal mondani hogy csalás cbn meg ec-n is adnak meg koroket a clip miatt..
Elöször is üdv mindenkinek..

lehet lefoglak titeket hangolni de 1-2 ember elég szánalmas dolgokat tud irni és ezért gondoltam beregisztrálok hozzátok és mesélek pár dolgot a cod2 röl.

ffx: cfg szerinted jobban adja?? rosszul tudod.. nemadja jobban fogjátok fel nincs haxos cfg meg ilyesmi... tény lehet hogy neten lehet állitgatni 1-2 dolgot amivel kicsit jobb a game... képet is belehet állitani hogy szebb legyen és jobban játsz... nemadja jobban hidd el..

topcsapatban játszok és nincs haxos cfgm meg ilyesmi.. 8 kb os a cfgm... ha ismered a parancsokat akkor beallitod magadnak ahogy jo, ahogy kenyelmes jatszani... és igen vannak olyan emberek akik makkolnak nagyokat... te is makkoltal mar eletedben gondolom...

irok nektek azért pár segitséget ez nem cheat nem hax csak pár beállitás amit kilehet használni

com_maxfps 125 (fix jó ha van)
snaps 30
sv_fps 30
cl_packetdup 2
cl_maxpackets 62(fix 125 fps esetén 62. 125 fps jobb mint a 250 mivel a maxpacketet az fps felere kell allitani.. na most 250 nel 100 ra szoktak tenni de igy se pontos a packetolasa)

mégegyszer elmondom sokat nemlehet elérni a cfg vel.. csalás az aim wh stb..

cfg vel nemlehet csalni.. vegulis lehet de akkor a pb kirug.cvar stb..

sok rutin kerdese hogy mennyire jatszol jol nem a cfg... en azt tanacsolom nektek hogy kulfoldi szervereken jatszatok

85.25.7.23:28970
81.95.0.84:20750

mondjuk ezekhez a szerverekhez eredeti játék kell de gondolom nektek is van, nemde?

ja es voltam pgccn.. ott tudjatok hogykell jatszani?? nemkell gepet vinni csak egeret meg ilyesmit.. cod2 mappa ba nemlehet belepni szoval cfg be csak cod2 bol nyulhatsz bele. es ott is vannak akik ugyanugy nozoom al makkolnak meg stb... es megnezhettek egy lan demot.. aztmondanatok hogy "cfg zik ez a faszláma is azért adja be neki" na most akkor sztem gondolkozzatok el hogy hogy jatszottatok pl fél éve meg most.. mennyit fejlodtetek.. na most akik lanon jatszanak es tudnak is jatszani azok felfejlodtek es ellonek mindent nem cfg meg hax meg aim meg apjafasza....

bocs ha valakit lehangoltam 😄
ámen <#worship>

😊

csalás nélkül természetesen

A leggyönyörûbb, mikor este tele a szerver ilyen baromarcokkal, és porba alázod õket minden mapon... <#taps>

Persze nem érti a hülyéje, hogy mi történik vele, és elkezd Õ csíterezni...

V43 1105
Érdemes, fõleg ha van egy jó klánod is 😊 Irok egy privit...

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

DarkSector
Nem...
Zártkörûn még nem voltam...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

V43 1105
Az attól függ 😄 Waroztál már?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

DarkSector
Jah...
Iszonyatkemény lehet...😄

ffxi
Amikor másik klánnal jácunk lezárt serón, és élesbe megy.

Fákjúal!

DarkSector
Jól tetted le az összes köcsögi csaló paraszttal!!!
<#levele>

DarkSector
Mi az a war?

ffxi
De, mert visszaraktam 😛 Csak megnéztem, hogy csalt a köcsöge.

Fákjúal!

ffxi
Ne csak off legyen:

FPS huszárokat ki lehet szûretni a PB-vel? Mert only rifle-be nyomjuk és ezek olyan idegesítõen laggolnak fps-ileg, olyan 30-50fps-vel nyomnak és idegesítõen (fõleg war-on) 3méterrõl lebash-olnak hát és fáziskésésben dolgozik minden. Szal látom hogy fut elõre a tag, de közben már megfordult és én meghaltam. :S

Azért is olyan fontos ez, mert rifle-be nyomom és ez annyira észrevehetõ. Mivel itt minden század másodperc számít, mert itt egy lövés-egy halál a tét. Jó! Majdnem egy halál, mondjuk 80%-ban 😛

Fákjúal!

DarkSector
Neked már nem alap a configod...😄

ffxi
Köcsög konfigosok, megint jól felbaszták az agyamat. Kiszúrtam vagy 50m-rõl a rohadékot, õ meg no zúmmal lelõtt. Rohadéknak elkértem a cfg-jét és lám. A grafika olyan volt, hogy bárkit bárhol kiszúrtam aki a képernyõmre bemerészkedett, de nem ez volt amin igazán meglepõdtem. Több megdöbbentõ dolgot tapasztaltam. Jött a gyerek és Thomsonnal sorozott. Kilõtt rám 1 teljes tárat. Egyértelmû volt, hogy kaptam belõle rendesen, de az az igazság, hogy meg sem kottyant. Garandal olyan fejeseket lõttem amit egyszerûen szégyeltem. Sztem nem sok köze volt a fejhez. A puskával meg állandóan nozoomba beadta a lövéseket. 20 perc játék elég volt hozzá, hogy meggyõzzön. Marha nagy hátrányban vagyunk azok akik alapkonfiggal nyomjuk!!! Soha többet nem lesz alapkonfigon kívül másom! Szó szerint szégyeltem magam...

Fákjúal!

NEOreg3
lol, a pb is kezd meghülyülni, errõl a szerverrõl kibaszott PB hack miatt oylan 2 óra játék után, végignéztem utána mindent, de egy rohadt wh-t nem találtam, az egyetlen konzol parancs is a /kill volt, amit használtam, szal értetlenül állok az eset elõtt.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

DarkSector
A kiegészítésben megnem tudok az elején semmit sem csinálni.
Egy cellából ki lehet mászni egy hátsó helységbe és csak egy rács van meg néhány doboz..
Help me!

DarkSector
Köcce

V43 1105

DarkSector
Még érdekelne olyan oldal, ahonnan cod2-höz tudnák sok-sok DM-es mappot szedni...😄

DarkSector
Csõtök megnéztem a COD2-F.O.T.S. kiegészítést, és kellene hozzá vagy angol nyelv, vagy magyar ha lehetséges leszedni valahonnét!
Elõre is köszönöm a segítségeket.

😄

Tök lámaság de soha nem üres, max ha nem megy a szerver 😛

nemtom mi jo ebbe, tok lámaság

NEOreg3
kár, hogy a 40+2 slotos szerver azóta is folyamatosan tele van:\

NEOreg3
88.151.99.21:28962

zombi mod forever<#idiota>