Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerencsére inkább kilépek a játékból😊
The Matrix has you...
jön a válasz. csak kipróbáltam, csak kipróbáltam... faszt kell rajta próbálgatni??? és amikor próbálgatod akkor szerinted már nemis olyan gáz? sose értettem ezt a próbálgatós dumát... gg
MJ rulz Pink Team The Only One
Itt a válsz a gondodra....
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
és újra teszem a ATi drivert vagy is újabbat mert ugye a szerve hiba driver lehet hogy az a gond nem tom még próbálkozok.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Így már érthetõ?
én is leszedtem azt feltettem de hiába a pb kiszor minden szerverrõl csak max arra a szerverre tudnál felmenni amelyiken régi a pb!
egyébként kb nekem 1-1.5 hétig dobált ki a pb ezután elmúlik és nekem is ilyeneket írogatott ki! majd elmúlik!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
engem érdekes képpen nem dobott ki még ilyenenkkel ^^
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ez mitõl van mit tegyek hogy ne dobáljon ki ez miatt mindíg? Nem használok segítséget pl wh aim. na ?
seta v_mp "vstr v_mp_7"
seta v_mp_0 "seta cl_maxpackets 30; seta v_mp vstr v_mp_1; say_team ^1Max^4Packets: ^530^3/sec"
seta v_mp_1 "seta cl_maxpackets 40; seta v_mp vstr v_mp_2; say_team ^1Max^4Packets: ^540^3/sec"
seta v_mp_2 "seta cl_maxpackets 50; seta v_mp vstr v_mp_3; say_team ^1Max^4Packets: ^550^3/sec"
seta v_mp_3 "seta cl_maxpackets 60; seta v_mp vstr v_mp_4; say_team ^1Max^4Packets: ^560^3/sec"
seta v_mp_4 "seta cl_maxpackets 70; seta v_mp vstr v_mp_5; say_team ^1Max^4Packets: ^570^3/sec"
seta v_mp_5 "seta cl_maxpackets 80; seta v_mp vstr v_mp_6; say_team ^1Max^4Packets: ^580^3/sec"
seta v_mp_6 "seta cl_maxpackets 90; seta v_mp vstr v_mp_7; say_team ^1Max^4Packets: ^590^3/sec"
seta v_mp_7 "seta cl_maxpackets 100; seta v_mp vstr v_mp_0; say_team ^1Max^4Packets: ^5100^3/sec"
ilyen bindektol nagy egy cfg. és ez nem hax.. ez az hogy gombonyásra tudod állitani a maxpacketet pl.. devan olyan script amivel a hangot lehet stb.. azert ekkora a cfg
es ha valaki sokat nozumol karral akor erzi hogykell vele loni.. nemaztmondom hogy mindig beadja de felmegyek pl egy pubra elkezdek loni nozumal biztos bead 1-2 eleg nagy lovest kurva messzirol.
De ha valaki nemtud lõni akármilyen cfg-je lehet..hát haxos cfg azért az létezik csak a GV scripts nagyjából kiszûri az ilyen dolgokat.haxx lsd.fast.cfg(györslõvés) Ha valamit nemhelyesen írtam sry másnapos.cfg😄
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Fákjúal!
Fákjúal!
cod2 vel ilyen gondok nincsenek hogy testen lövöd és nemhal meg vagy akármi.. odaloghat a keze es azert nemhalt meg pl... de peldaul a clip az amire lehet joggal mondani hogy csalás cbn meg ec-n is adnak meg koroket a clip miatt..
lehet lefoglak titeket hangolni de 1-2 ember elég szánalmas dolgokat tud irni és ezért gondoltam beregisztrálok hozzátok és mesélek pár dolgot a cod2 röl.
ffx: cfg szerinted jobban adja?? rosszul tudod.. nemadja jobban fogjátok fel nincs haxos cfg meg ilyesmi... tény lehet hogy neten lehet állitgatni 1-2 dolgot amivel kicsit jobb a game... képet is belehet állitani hogy szebb legyen és jobban játsz... nemadja jobban hidd el..
topcsapatban játszok és nincs haxos cfgm meg ilyesmi.. 8 kb os a cfgm... ha ismered a parancsokat akkor beallitod magadnak ahogy jo, ahogy kenyelmes jatszani... és igen vannak olyan emberek akik makkolnak nagyokat... te is makkoltal mar eletedben gondolom...
irok nektek azért pár segitséget ez nem cheat nem hax csak pár beállitás amit kilehet használni
com_maxfps 125 (fix jó ha van)
snaps 30
sv_fps 30
cl_packetdup 2
cl_maxpackets 62(fix 125 fps esetén 62. 125 fps jobb mint a 250 mivel a maxpacketet az fps felere kell allitani.. na most 250 nel 100 ra szoktak tenni de igy se pontos a packetolasa)
mégegyszer elmondom sokat nemlehet elérni a cfg vel.. csalás az aim wh stb..
cfg vel nemlehet csalni.. vegulis lehet de akkor a pb kirug.cvar stb..
sok rutin kerdese hogy mennyire jatszol jol nem a cfg... en azt tanacsolom nektek hogy kulfoldi szervereken jatszatok
85.25.7.23:28970
81.95.0.84:20750
mondjuk ezekhez a szerverekhez eredeti játék kell de gondolom nektek is van, nemde?
ja es voltam pgccn.. ott tudjatok hogykell jatszani?? nemkell gepet vinni csak egeret meg ilyesmit.. cod2 mappa ba nemlehet belepni szoval cfg be csak cod2 bol nyulhatsz bele. es ott is vannak akik ugyanugy nozoom al makkolnak meg stb... es megnezhettek egy lan demot.. aztmondanatok hogy "cfg zik ez a faszláma is azért adja be neki" na most akkor sztem gondolkozzatok el hogy hogy jatszottatok pl fél éve meg most.. mennyit fejlodtetek.. na most akik lanon jatszanak es tudnak is jatszani azok felfejlodtek es ellonek mindent nem cfg meg hax meg aim meg apjafasza....
bocs ha valakit lehangoltam 😄
Persze nem érti a hülyéje, hogy mi történik vele, és elkezd Õ csíterezni...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Zártkörûn még nem voltam...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Iszonyatkemény lehet...😄
<#levele>#levele>
FPS huszárokat ki lehet szûretni a PB-vel? Mert only rifle-be nyomjuk és ezek olyan idegesítõen laggolnak fps-ileg, olyan 30-50fps-vel nyomnak és idegesítõen (fõleg war-on) 3méterrõl lebash-olnak hát és fáziskésésben dolgozik minden. Szal látom hogy fut elõre a tag, de közben már megfordult és én meghaltam. :S
Azért is olyan fontos ez, mert rifle-be nyomom és ez annyira észrevehetõ. Mivel itt minden század másodperc számít, mert itt egy lövés-egy halál a tét. Jó! Majdnem egy halál, mondjuk 80%-ban 😛
Fákjúal!
Fákjúal!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Egy cellából ki lehet mászni egy hátsó helységbe és csak egy rács van meg néhány doboz..
Help me!
Elõre is köszönöm a segítségeket.