26388

F.A.Q!

Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!!

WAREZ és CHEAT témát mellőzni

!!!OFFOLNI IDE!!!

• Peetboy
    Melyik oldalon? A honfoglalón. Vagy melyik serveren? állitsd be a magyart az X-Fire-be, vagy a COD multiban.
  • Cat 02 #25987
    Auto-sign :D
  • Neuman
    A magyarok melyik oldalon szoktak játszani. Eredeti a játékom.
  • Peetboy
    Erre gondoltam én is. Igen volt már ilyen többször is. Csomó moddolt pálya van rajta és most valamit törölnöm kell.
  • Gibor
    agyon van moddolva a játékod és összeakadnak...
  • Peetboy
    Megjelenik a Map betöltő képernyő. De ez a hibaüzenet fogad. Szkript hibát ír ki.
  • Peetboy
    Köszi, kipróbálom.
  • Gibor
    elinditod a cod2mp_s.exe-t és start new server vagy game nemtom... és ott kiválasztod... vagy console /map mp_pecs
  • Peetboy
    Sziasztok!

Hogyan tudom elinditani a Pécs pályát simán? Anélkül, hogy egy szerón inditanám?
  • Gibor
    Amíg azt így írsz tőlem se várj többet.

Amúgy checkoljátok :D

Bár igazából ne is Xfire-n...

Inkább itt.
  • donoki
  • MetalPeti
    donoki!
    Köszönöm szépen, sikerül megoldani.
    A kompatibilitást átállítottam XP SP3-ra és úgy egyből elindult.
    Ezer hála, sokat segítettél evvel.
  • donoki
    próbáld meg azt, hogy a kompatibilitási módot átrakod xp-re.. vagy hogy lerakod tálcára a fekete képernyő közben, ctrlaltdel, feladatkezelőt megnyitod és a prioritását átállítod, esetleg az affinitásnál a 2. ill. a 3. CPU helyéről kiveszed a pipát.
  • MetalPeti
    Hello
    Egy Q8200-es van benne.
    Gigabyte EP45
    2x2GB DDR3
    3870 512MB
    680W Hyper táp

Ugyanez a konfig egy XP-vel gond nélkül viszi a codot, mivel jelenleg van XP is meg Win7 is, de jó lenne ha nem lenne már okom még mindig XP-t használni nagynéha.
    (OMG vagy az oldal fos vagy a Mozzila)
  • donoki
    hány magos a procid?
  • Gibor
    Nekem is 64bit van és tökéletesen jól érzi magát.
  • MetalPeti
    Hello!
    Win7 64bit.
    Probléma: CoD2 telepítése után elindítom a multiplayert és fekete marad a kép, feladatkezelőben: "Nem válaszol"
    Valami ötlet? Meg lehet egyáltalán oldani, vagy ez a játék csak 32biten érzi jól magát?
    Előre is köszönöm a hasznos tanácsokat illetve megjegyzéseket.
  • zico87
    üdvözlöm bratyód donokikám :D
  • donoki
    lehet a technikai részén neked volt igazad, nem is érdekel, dehogy nagyon nagy lett a pofád az is biztos.
  • Gibor
    Én bajba nem keveredek... Mást nem tudok csinálni mint többet elkezdtek oltani, azzal mit értek? Semmit. Mert én megvédem magam az biztos, és jelen pillanat szerintem nekem van igazam.
  • zico87
    neten jöhet hirtelen a stilus csak nem így mert végén bajba keveredsz..:D
  • Gibor
    Hát a stílus az hirtelen jött általában... :D
  • csuszi
    sokkal többet.
    de nem a tesszaláláson akadok fenn:)
    sem direct x-en. ;)
    amúgy a stílussal volt baj, nem az okkal, vagy okozattal...
  • Gibor
    Vissza olvasom és azt látom hogy leírom nem 1x hogy mi a helyzet de azért is rámond egykét tojáshéjú valami hülyeséget... Nem ideges vagyok, nem idegbeteg, nem okoska stb... Csak szimplán ha valamit nyomon követek 1éve és arra vágnak rá nekem hülyeséget hát nem fogom írni hogy "jó igazad van".... A kockára meg annyit ha valakinek az sok ha nap közbe leülök egy kcisit ide fórumozni este 11 után néha játszok egy kicsit meg reggel, (mondjuk a játék ma kimarad) Akkor igen kocka vagyok, de szerintem az a napi max 4óra az nem sok... Te biztos kevesebbet használod a gépet.
  • Gibor
    Aham... Amúgy csak imádom hogy betévednek az okostojások és 12x kell leírni és akkorse érti meg valaki.
  • csuszi
    asd, meg okoska, meg tudatlan, +1 értelmiségi, olvasd csak szépen vissza magad, lehet leesik a tantusz, akár igazad van, akár nem egy faszkalap nagypofájú kocka gyökérként viselkedsz. nagyon szimpatikus viselkedés...
  • csuszi
    neked mi a fsz bajod van? elgurult a gyógyszered? geci agresszív lettél hirtelen...a meleg?
  • Gibor
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Igen kocka vagyok, pöcs vagyok :D Jah jut eszembe, igen gyökér is vagyok :D

Lehetsz 14-15 éves, elkezdesz okoskodni, persze már rég át lett beszélve a téma de hozzákel mondanod valami irtó nagy hülyeséget és utána még te vagy a sztár :D Üljle 1es.
  • zico87
    na kis kocka pöcsök oltogatnak akkor úgy van ahogy mondod gyökér
  • Gibor
    +1 értelmiségi jólvan.
  • zico87
    dx10-es kari max prociból számolja a dx11-et idáig így volt de kutya s tudja már
  • TaRka0107
    Szevasztok! Haveromnak olyan gondja van a Cod2-vel, hogy a multiplayer nem indul el. A singleplayer kifogástalanul megy, de a multi nem. Rákattint a multiplayerre, fekete képernyő aztán alkalmazáshiba. Ez miért lehet? Nincs túl jó gépe, videókártya beépített, procija az tökéletes, és van 1,5gb ramja. Nem értem hogy a singleplayert elindítja amiben több az effekt és az fps is alacsonyabb szokott lenni, de a multiplayer nem megy.
  • donoki
    ezvan, nem fogok ezért vitatkozni..
  • Csiszka
    hy dx 9-el eddig úgy néz ki elég jó:D kössz a segítséget
  • Gibor
    Ha nem tudod ne írd hogy kizárt...
  • donoki
    hmm, ez új nekem :D kösz az infót
  • donoki
    pff én eddig ezt nem is tudtam.. bár igazából nem is érdekelt eddig az egész.. és tudod kit jelzőzgessél, szóltam én valami rosszat? akkor jó lesz ha te is visszafogod magad baromarcúkám.
  • Hecker007
    itt az első bekezdést érdemes elolvasni, minőségromlás mellet, de megy a dx11 dx10.1-es kártyával, de nem érdemes ezen vitatkozni, én még egy dx11-es játékot se próbáltam, talán a Dirt 2 az volt, de abba se vagyok biztos.
  • Gibor
    Ühhhüm, második tudatlan megszólalt... dx11 visszafelé kompatibilis mint az am3 az am2+ al... dx10.1 el dx11 ben minőségromlás van és teljesítmény csökkenés nincs + nincs tesszaláció, dx10 el dx11 ben minőségromlás és teljesítményromlás egyaránt van + itt sincs tesszaláció... Szóval akkor miért ne futna dx10 vagy dx10.1 es kártyával a dx11 es játék? Okoskám légyszíves fejtsd ki a baromságodat.
  • donoki
    kizárt... max dx10