Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy mikrofont kell engedélyezni még ha nincs is akkor is és menni fog 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Hello mindenki azt szeretném megkérdezni h mi a teendõ ha nem indul a multi win 7 allat neekm is realtek hangkártyám van frissitettem és xfire t is kikapcsoltam :S pb fent van 1.3 patch is nem értem :S köszi elõre is😊

sziasztok
egyik ismerõsömnek ez lenne a problémája. mit lehet a gond? tapasztaltatok már hasonlót?

attila49
Google ba beirod Call of Duty 2 1.3 patch kiadja feltezed és gó multi...

FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die

Hellosztok én feltelepítettem a játékot és mulival szeretem volna jáccani de xfire-n akármeik szerverhezs szeretnék kapcsolodni mindig ezt irja ki:

ilyenkor mit csináljak?<#szomoru1><#help>

http://devid1414.picturepush.com/ Kamionos szív kamionos lélek kamionos leszek amíg csak élek. ~~~~.......~~~

shaddam
Szomorú hogy vannak olyanok akik szerint ez a szar vicces.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Hát semmit nem ért :S

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

hungary27
zico87
azért érdemes ellenörizni a szolgáltatásoknál hogy automatikus indításon van-e a pnkbstrA.exe

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Thx kipróbálom.

Miután kidobott
feladatkezelõ indít és a pnkbstrB t zárd be, és /reconnect

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Ezt dobja ki folyamatosan PB letörölve újra téve már nem is egyszer és állandóan nyavajog ez a fos. Miért? Eseménynaplóban hiba nincs.

csuszi
nem tartom magam kötekedõnek, se olyannak aki szõrszálhasogató, de ez egy kibaszott nagy igénytelenség. és az okoskodást kikérem magamnak. legközelebb legyen bennetek annyi energia, hogy átolvassátok, vagy ha basztok a magyar nyelvre, legalább egy helyesírásellenörzõt futtassatok le.

MJ rulz Pink Team The Only One

Nyugodtan bele lehet kötni, hisz ez egy szokás már, hogy mindenbe belekötnek egyes emberek. Amennyiben jól érzed tõle magad, hogy belekötsz abba, hogy hosszú ú vagy rövid és zavar, egészségedre😊 Csak az okoskodó "kecsekeg" szemét szúrja😊 SZÚRKOLHATSZ😊

A kupán igen, vannak szabályok és a csalókat próbáljuk kiszûrni.
Lesz uac is, és a meccsek alatt több ember is figyelni fogja, hogy nem e csalnak a jelentkezett csapatok tagjai.
Felesleges az UAC.... mivel VAN uac bypass, amúgy ez miatt nincs értelme az NC nek is, a döntõt mindig becsalják, ahányszor voltam a döntõbe lecsaltak mindig.

zico87
+ nem ártana 1-2 rules például only uac mert tuti sok hazánk jó nevelt csaló gyereke nevezz így a kupára.

csuszi
szúrkolhatsz???

csak én vagyok ilyen szõrszálhasogató, vagy másnak is szúrja a szemét ha meghirdetnek egy kupát, és egy 12 éves nyelvtani szintjén íródik. szerintem gecire igénytelen.

MJ rulz Pink Team The Only One

NT-KUPA TOVÁBBI INFÓ ITT!

Az NT-Hosting bemutatja az NT-GAMING | E-Sport rendezvényét!

A rendezvényen bárki részt vehet!

Nevezési díjat kell egyedül fizetned melynek összege:
NEVEZÉSI DÍJ: 500Ft./ Csapat

Csapatonként 5 fo jelentkezhet!

A kupákat a www.nt-gaming.hu weboldalon élõ videó közvetítésen keresztül a kupák ideje alatt megtekintheted, és szúrkolhatsz csapatodnak!
<-- A weboldal 15 nap múlva elérhetõ lesz!

Nyeremények:

1. Helyezett:

- 6 hónap díjmentes Call of Duty 2/14 slotos játékszerver
- Ventrilo vagy TeamSpeak 2 díjmentesen 50 slot 6 hónapra
- 1GB Webtárhely 1 évre
- .hu domain regisztráció 2 évre

2. Helyezett:

- 4 hónap díjmentes Call of Duty 2/12 slotos játékszerver
- Ventrilo vagy TeamSpeak 2 díjmentesen 25 slot 4 hónapra
- 500MB Webtárhely 1 évre
- .info domain regisztráció 1 évre

3. Helyezett:

- 2 hónap díjmentes Call of Duty 2/12 slotos játékszerver
- Ventrilo vagy TeamSpeak 2 díjmentesen 25 slot 2 hónapra
- 100MB Webtárhely 1 évre
- .info domain regisztráció 1 évre

NT-KUPA TOVÁBBI INFÓ ITT!
zico87
nem sokat sajnos de valamenyit ér azért

Az antilag ér valamit?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Látom nem kedvel az alreg <#idiota><#idiota>

Hungary: Sajnos van... És már csak abból gondolom hogy tegnap ööhmm dél 4-5 körül má becsaltak minket, eddig ha nem épp csalók ellen játszottunk legyen az 1600-1500p környékén vagy akárhol sosem játszottunk 3-17et TJ-n, mondjuk nem érdekel, mert végeredménybe nyertünk mert szar guid ésatöbbi, nem részletezem, de a lényeg hogy van uac2 bypass.

Igaz nagyon megtudnám verni az ilyet ki nemelég hogy csinálja még pénzt is csinál magának, és a legcsúnyább hogy gazdagon eléldegél amennyien veszik. De az még elszomorítóbb hogy a legtöbb pénze magyarokból van.

De a cheat témán kívül lessétek meg egy kezdetleges próbálkozásomat

A faszt nincs, nézz csak rá CB-re :/

zico87
nem 5 percig nem müködött még mostse jó elvileg de ha van tapasztalatod mond

hungary27
ár h nem értik meg h nincs tökéletes csalás. ebböl pénzt csinálni már szánalom...
FSpofon
jólenne ha összeesnél és meghalnál, azt te választhatod hogy fáj-e, csak menjél már el ebbõl a világból

Arab money

5percig nem volt jó körülbelül.

hungary27
akk nem jó az x22 se?😄
zico87
már uac update is jött rá szóval x22 is szopoka hála

Jah megéri... tök felesleges. link

hungary27
nem csináltam semmit és télleg 1 idõ után már jó lett. nagyon jó ez az uac2 (Y) és thx all
zico87
anti aliasing sajna még ez egy bug uacnál...de fõleg win7-nél fordul elõ

hungary27
nincs win7em és nem tom miaz az AA
bujcsik555

de akkor ez a felirat az nem gáz?

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

1hsz el lejjebb írtam mi a fekete képre a megoldás.

bujcsik555
az elsõ kép fekete de a többi nem

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

hungary27
fasza nem talált semmit megkérdezm havert, de neked is fekete nem?
bujcsik555
nekem is ezt írja. ez most akkor jó vagy nem?

hungary27
Legalul ezt irja :Found cheat: None detected at time of scan.

http://uac2.com/user/usertest
hungary27
Én kiprobáltam, elöször valami fekete kép van ott jobb oldalt bal oldalt meg Found 2 Game vagy mi ott a rákattintok kétszer akkor kiir infokat. Nem értem h van ez.
Megofogd csinálsz UAC2 n egy olyan reget ami nincs CB n guidnak beírva azzal warid nek beírod "teszt3243254" és felmész a szeróra vársz 10 percet lesz 3 kép kb és kiderül minden, ha win7 ed van akkor AA off...

bujcsik555
kösz

akkor sztem újra rakom megint az egész gépet, az a biztos. aztan meg mar ugyse tudok mit tenni ha anyam megint rakattint minden szarra msn-en -.-

Akkor passz. Max azt tudom mondani, hogy haverral menjen fel, de ha UAC akkor is jelez, akkor nem tudom banolják-e.

hungary27
kell war id is
Felmész pub-ra/saját szerverre ?

bujcsik555
Srácok nem tudjátok, van vmi amivel meg tudom nézni van-e vmi a gépemen ami bezavarhat uac-nak? nem akarok ugy járni mint pb-vel .beszoptam egy virust, és azt nézte cheatnek<#csodalk>

háát regelve van de le akarom törölni de nem tudok cb admint mert azt irja hogy csak admin törölheti de nem ismerek eggyet sem 😛 aki tud ADMINT és (cod2 origit cserélek cod4es origira ) xD xem_andris003
ShaoNuker
Sziasztok!!
Van egy eladó COD2-es origim!Játékot megkaptam eredetiben külföldrõl, de sosem vettem hasznát, pláne hogy már nem is cod2-õzök!

Viszont MMORPG-zek, és szeretnék venni a játékba coint, anélkül, hogy pénzt költenék rá!
1500Ft-ért adom el az origit!CB-re nincs regelve, elég szûz😛
Fizetés: 3sms egy online játékhoz(1 sms=480Ft)

Akit érdekel az üzlet az írjon egy PM-et SGn msn címmel 1ütt!=)

További szép estét!<#wave>

ShaoNuker/fc Nuker(Shao) Leilas_Back/fc Hibryd(Bot) DSun/gb Nuker(Bot)

MAC címet hogy lehet lekérdezni és esetleg bannolni?..és esetleg tört szerveren is menne ,vagy csak origin?..elõre is thx.
hát tudod.. zöldhasúra 😄

insp1red
papírra? -.- 😄

A mai processzorok olyanok, mint a dinnyék. Sose lehet tudni, mennyi mag van bennük.