Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom alapon van... És néhány gépnél mint nálam is, alacsony korláton szaggat, nekem mondjuk már 125 nél is akad a játék...
Amúgy még pár alap parancs:
/rate 25000
/cl_maxpackets 100
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
egy kis segítségre lenne szükségem!
feltettem az alapjátékot patch-eket is mindent és mikor elakarom indítani a multiplayer.exét akkor kiírja hogy Call of Duty(R) couldn't write a file. The hard drive is probably full ebbõl azt vettem le hogy megtelt a hard drive pedig még van 20 giga szabad helyem! mellesleg 32 bites Win7-et használok ha ez jelentene valamit!Ha pedig Xfire-bõl akarom elindítani akkor meg nem reagál!
Elõre is nagyon köszi!
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
MJ rulz Pink Team The Only One
Nekünk is olyan mod van amúgy, szépeket lehet vele fogni...
Bár biztos van valami más is, de én csak errõl tudok.
PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|
Lenne egy problémám sokat msnezek meg ienek és szeretném valahogy megoldani hogy cod2 be kis ablakba egye a játékot pls valaki tudna nekem segiteni ebe lécc nagyon fontos thx elõre aki tud valami részletesebbet psl vegyen fel xen andris003
A punbuster kidobál több serverrõl is, átírtam a max FPS értéket 85-rõl elõször 1000-re, ekkor már dobott is ki a hibaüzenetével hogy 1000 a max FPS-em, aztán ezt megváltoztattam 300-ra a szitu ugyan az, most beállítottam 250-re jóvolt egy ideig de, azzal dobott ki hogy valami "maxpackets=30" ezzel már többször is kidobott és fogalmam sincs mit kéne vele csinálni:/
Aki tud pls help!
köszi!
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekrõl ugat
Nagyon megköszönném..
http://www.moddb.com/members/hungarocell
Windows 7-re szeretném feltelepíteni a Call of Duty 2-t de nem sikerül("A program ismert kompatibilitási problémákkal rendelkezik") Van egy olyan választás, hogy "Program futtatása" de ha rákattintok ezt írja ki: "Az osztály nincs regisztrálva"... Tud valaki segíteni nekem?
Benne van a bannerbe... Amúgy az már törvényszerû hogy gáz ha valaki cod2-t warezol...
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu