Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hecker007
Valaki nem tud adni akár itt akár privátban szerver ip-t? CTF meg SD érdekelne, de olyan amin általában vannak sokan és nincs tele állandóan whsokkal meg aimosokkal.

/com_maxfps 250

Gondolom alapon van... És néhány gépnél mint nálam is, alacsony korláton szaggat, nekem mondjuk már 125 nél is akad a játék...

Amúgy még pár alap parancs:
/rate 25000
/cl_maxpackets 100

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

dx7-en van élsimítások lowon és mégis!!fasz kivan:S
Hecker007
grafikát tedd dx7-be a beállításoknál, meg vedd le az élsimítást hogyha van

szevasztok!2x jobb gépem van mint ami kell a cod2-höz mégis fps laggom van.nem tudnátok segíteni???megköszönném:D
Hoffi
igen mindenhol demost megcsináltam azt hogy rendszergazdaként indítotttam el akkor meg elidult fekete képernyõ aztán kiírta hogy Appcrash:S

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

C-n is van elég hely?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Hoffi
sziasztok!
egy kis segítségre lenne szükségem!
feltettem az alapjátékot patch-eket is mindent és mikor elakarom indítani a multiplayer.exét akkor kiírja hogy Call of Duty(R) couldn't write a file. The hard drive is probably full ebbõl azt vettem le hogy megtelt a hard drive pedig még van 20 giga szabad helyem! mellesleg 32 bites Win7-et használok ha ez jelentene valamit!Ha pedig Xfire-bõl akarom elindítani akkor meg nem reagál!
Elõre is nagyon köszi!

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Az érdekelne, hogy látom másik bindlistjét. De igazából m1, szólok nekik h ne legyen a jelszó bindben.

csuszi
de ha annyira kell, megkérdem tõle hogy kell.

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
felmégy egy idegen szerverre és ha tudod hogy kell kinézed a bind listbõl az rcon pw-ét az admin ha fenn van. ezt mondta kl, én a többihez hülye vagyok:)

Tehát saját szerveren nem igazán lehet.
Nekünk is olyan mod van amúgy, szépeket lehet vele fogni...

Kilehet, szerver config, van olyan "mod" ami letölti az emberek cfg-jét...
Bár biztos van valami más is, de én csak errõl tudok.

csuszi
nem tudom hogy mûködik, csak hit&run kl mondta hogy ne tartsam bind listben a pw-met mert ki lehet lopni:)

PM-ben el tudod küldeni mi ez a bindlistes ?:)

De.

te véletlenül nem a MagyarításokPortál klánban vagy ? :)

PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|

csuszi
vagy csak rossz embernek adjátok meg, vagy felmennek a szerverre és a bindlistbõl szedik ki.

Pedig amit linkeltél csak egy vírus.

Nekünk 2.jára törik fel a war szerónk. Pub is fel volt már. Mustangot is felnyomták tegnap. Lehet mégiscsak jó :)

hungary27
nem jó az
Ez ellen van valami ? :o

Sziasztok
Lenne egy problémám sokat msnezek meg ienek és szeretném valahogy megoldani hogy cod2 be kis ablakba egye a játékot pls valaki tudna nekem segiteni ebe lécc nagyon fontos thx elõre aki tud valami részletesebbet psl vegyen fel xen andris003
1.3

Sikerült feltelepítenem, de melyik a legújabb multiplayer patch?
Számomra nem meglepõ, felvan az egész klán hangozva meg sztározva, lehet hogy tudnak valamit de õket CB n már egy párszor belõttük... Mondjuk én nem tremzyrõl tudtam hogy néha néha használgat valamit hanem Uni ról. Uni pl CBn sose volt valami nagy sztár pedig sokszor játszottam ellene, õ írta állandóan hogy csalok mikor 3on3 ba ownoltam õket burgon füstön keresztül, én 1pontot céloztam õk meg pont beleugrottak :DDDDD Aztán Unii hirtelen 40et lõtt ránk NC döntõben aznap.... :DD Vicces forma.

HI ALL aki esetleg ismeri a TEAM-PARANOIÁT annak ittegy kis kép :D róluk war közbe (18. sor ^^ ) : http://www.xfire.com/profile/andris003/screenshots/?view#101490804 röviden ennyit érnek
Karcos a CD vagy az olvasó kukázta magát...

Egy error kódot ír ki: Error 1305.Error reading from file "D:\Setup\data\main\iw_04.iwd. Verify that the fileexist and that you can acces it." Mit kéne tennem hogy kiküszöböljem ezt? (angolból nem vagyok jó) Bocs ezért a sok posztért, de telepítés közben írom :/
Szerintem karcos a cd...

Ui: Errõl a cdrõl márrégebben sikeresen feltelepítettem a játékot, csak azóta újra lett rakva a gép...
Mármint a setup-ot...
Sikerül elkezdenem, de egy fájlnál (talán iw_04) befagy a telepítõ... Tud valaki segíteni?
/cl_maxpackets 60

ZTM
A setup.exe-vel!

ZTM
Valaki tud segíteni nekem?:
A punbuster kidobál több serverrõl is, átírtam a max FPS értéket 85-rõl elõször 1000-re, ekkor már dobott is ki a hibaüzenetével hogy 1000 a max FPS-em, aztán ezt megváltoztattam 300-ra a szitu ugyan az, most beállítottam 250-re jóvolt egy ideig de, azzal dobott ki hogy valami "maxpackets=30" ezzel már többször is kidobott és fogalmam sincs mit kéne vele csinálni:/
Aki tud pls help!
köszi!

?
És a COD2.exe-vel telepítsem autorunnal vagy a setup.exe
zico87
rendszergazdaként futtatod ?? nem találkoztam még ilyen próblémával vagy próbáld meg cod2 dvd-n az exere tulajdonságok program futtatása rendszergazdaként vagy kompatibilitási mod

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekrõl ugat

csokikutya
sziasztok nincs véletlenül vkinek cod 2 radianthoz magyar leírása???
Nagyon megköszönném..

http://www.moddb.com/members/hungarocell

Sziasztok!
Windows 7-re szeretném feltelepíteni a Call of Duty 2-t de nem sikerül("A program ismert kompatibilitási problémákkal rendelkezik") Van egy olyan választás, hogy "Program futtatása" de ha rákattintok ezt írja ki: "Az osztály nincs regisztrálva"... Tud valaki segíteni nekem?
Dehogy gáz, az a gáz, ha kérdezi :D

WAREZ és CHEAT témát mellõzni...

Benne van a bannerbe... Amúgy az már törvényszerû hogy gáz ha valaki cod2-t warezol...

bmate0007
#25891?:O

Mi csak akkor szoktuk írni, hogy no közös, ha elkezdenek lámáskodni (wh,aim,anyád,tuti csalsz,egyébként jó a honlap:D)

Én csak PUBra járok és leginkább CTF. Ott nehezebb csapatot kovácsolni mint CB-n vagy Klánban mert itt ismeretlenek az emberkék (kivéve a gyakran vissza járók) és csapatot kell kovácsolni belõlük. Persze vannak azok az igen rendes emberek akik leszarják a csapatot és pont emiatt veszít a csapat mert pl: nem fedez vagy arra vár hogy leszedjenek és elvegye a zászlót. De hát ez van ez egy ilyen játék.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

bujcsik555
mi akkor direkt spammelünkmint az állat amig ki nem dobnak:D

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

bmate0007
Szoval az már törvényszerû, hogyha az 1.3as peccs fentvan, akkor csak a multi lehet jó?:|

Mi értelme egy 7éves játékot warezolni? oO Fõõõõleg ha multizni akarsz, lenézik a "cracked" usereket... Najó a fél magyar scene nem mert azok 13évesek és wart azzal kezdik hogy "no közös"... Olyankor leis lépek ha nem CB :D

Hopp egy rossz crack. 1.3as cracket szedj le és már is jó lesz.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu