99
  • steveh
    PvP
    fogod a kis csapatodat és betámadod az ellenséget.közeledik a battlegrounds kiegészítő ami erre van kihegyezve és nem csak értelmetlen gyilkolás lessz hanem lessz célja a PvPnek.a két világ állandóan háborúzik egymással szóval action az lessz mindíg.
    meg kell mondani szükséges is mert a jelenlegi PvP része a játéknak pocsék. a pvp koronázatlan királya jelenleg a Dark Age of Camelot amit próbál majd a WoW letaszítani és a halottak alapján minden esély megvan rá ha meg gagyi lessz akkor a cancel account opciót mindíg meglehet találni
  • aDannyBoy
    -d+t
  • aDannyBoy
    Az ígéretek szerint folyamatosan lesz engedélyezve a magasabb szint + új questek stb...

Illetve tudi jönnek a kiegészítők.

Az elf főváros.. khm :) mindig kevertem a kettőt. Auberdint is addigra jegyeztem meg, mire ashenvalebe kellett nyomulnom :D
  • aDannyBoy
    Mondom civ 1 (kb. 1992)
  • Cat #15
    Engem inkább az izgat, hogy mi van 60ik szint után. Fél év után milyen kihivás lehet még, amiért érdemes havonta 3ezret fizetni?
  • Herkulles
    Melyik a Civ3? Olyan 17/19-re saccoltalak, de akkor több. :)
  • Yv@n
    Igazából itt inkább mikro célok vannak, különbözöző egybefűződő questek, adnak történeti szálakat, és alkotnak meg egy nagyon nagyon jó játékot. Én már biztos hogy megveszem, mert nagyon kellemesen szórakoztat.

Ami nekem tetszett, hogy bár eléggé addiktív, tényleg bármikor abbahagyható, ha az ember rászánja magát, csak hazarohan a legközelebbi fogadóba, és kijelentkezik. A rested megoldás miatt, aki nem ér rá gyakran játszani, sem marad le annyira, hiszen amíg rested állapotban van, addig dupla xp-t kap.

Továbbá számomra szintén pozitív volt, hogy nagyon jó a balansz a játékos szintje, a profession szintek, és a felszerelések között is. Egyszer sem fordult elő az, hogy adott szinten, a megfelelő felszereléshez még egy halom pénzre lett volna szükségem, ugyan sosem voltam túl vastag anyagilag, de ez leginkább annak tudható be, hogy sosem próbáltam tudatosan pénzt gyűjteni, általában tökéletesen elég volt az amit a questekből illetve a dropból kaptam.
  • Maci1
    archkoven csak annyit fuznek hozza a mondandothoz, hogy a Blizzard az egyike azon igen keves cegek kozul akik a legnagyobb hangsulyt a "storira" es a jatszhatosagra raktak, es nem tehetnek azokrol akik mindezt nem ertik meg nyelvi vagy mas problema miatt. En csak annyit fuznek hozza ehez a WOW "maniahoz" hogy vegre megszuletet egy olyan jatek amit mindenki vart es amivel mindenki jatszhat, meg az is akinek fogalma sincs mit takar az a nev hogy Blizzard!
  • archkoven
    Én egy kicsit szkeptikus vagyok az ilyan úgymond céltalan (vagy nem kimondottan meghatározott céllal rendelkező) játékokkal kapcsolatban ugyan is nekem nem igazán jöttek be eddig. Magát az RPG stílust sem szeretem, akárhánnyal megpróbálkoztam még mindig nagyon hamar beleuntam.
    A Blizzard korábbi sikere a Diablo is értelmetlen volt nekem. Hajnalig bolyongtam céltalanul, egy tonna csontvázat, manót stb. lenyilaztam, letűzgolyótam meg még mittomén mit csináltam, ami biztos, hogy még lefekvés előtt letöröltem a játékot. Ma sem értem mitől volt annyire sikeres.
    Mindez így elmondva viszonylag érdekesnek hangzik, de én nem tudnék napokig bolyongani anélkül, hogy lenne egy végső cél amit el kell érnem. Persze mondhatnánk, hogy az élet is pont ilyen céltalan bolyongás, de én ezt nem kívánom még egy digitális világban is játszani. Jó nekem ez így analógban.
  • Wharyoo
    "...s Elf vadászként az első város Durotaar volt, ami a hosszúfülűek fővárosa..."
    Khmm.., khmm. Dolanaar van és Darnassus. Ebböl a kettöböl Darnassus a föváros
  • Zedas
    Köszi a városos infót :)
    Azért így családdal húzós lesz. Majd megpróbálom éjjel bonyolítani félórás adagokban...
  • Deadman
    Abbahagyni akkor tudod, ha már nagyon éhes, stb vagy, illetve ha szerverkarbantartás van :)
  • aDannyBoy
    Zedas: szinte bármikor kivéve ha benne vaqy valami nagy hentelésben. A legjobb ha városokban lépsz ki, akkor legközlebb attó függően, hogy mennyi ideig voltál távol, dupla xpt kapsz, mivel "kipihent vagy" :P
  • aDannyBoy
    miért?
  • aDannyBoy
    már gimis voltam amikor kijött a civilization :D :D :D
  • aDannyBoy
    sok :)
  • Herkulles
    Kíváncsiságból, hány éves vagy Dániel? (a cikkíró)
  • fako
    barmikor abba lehet hagyni
  • Zedas
    Az biztos hogy meg fogom venni, de már előre parázok hogy minden szabadidőmet elszipkázza.
    Valaki bétában járatos elmondhatná hogy mennyi időnként lehet abbahagyni (amikor nem vesztessz vele semmit)?