World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LoL!!! hOL? A terhelõtesztes beta-ban??? Mert az USA fullban utóljára tavaly decemberben volt ilyen😊))
Szerintem elég neked az ez hét is és inkább maradj tisztellettel nyugodtan...
Vagy bemész az épületekbe, amik tök üresek, pár széket leszámítva, illetve egymás klónjai, ugyanazokat az épületeket találod más textúrákkal. Sõt az egész olyan, mintha telelenne titkos járatokkal, mert a falak 10-15 méter vastagok. A lényeg az, hogy nem életszerû. Kira gém, tényleg, de nem életszerû, oda kell képzelni sok mindent mellé, hogy hihetõnek tûnjön. Ráadásul a fejlesztése sem jó irányba zajlik, azzal hogy maketteket tudsz loot-olni nem leszel elõlrébb.
A WOW, viszont részletesen kidolgozott, az egész világban bárhova mész, a legapróbb részletekig megvan csinálva minden. Ekkora "ottvagyok" élményt még játékban eddig sohasem éreztem.
Az hogy minden szögletes szerintem nem ANNYIRA zavaró, mint a másik alternatíva az SWG-ben, hogy nincs ott szinte semmi. A karakterek pedig azért nem annyira testreszabhatóak, hogy 512 rammal is játszható lehessen. (Nem úgy mint az SWG, ami 512 rammal egyszerûen játszhatatlan, még egy gigával is majdnem az.)
A wow-ban egy pillanatra sem tûnik el a kari, folyton te irányítod. Én szálltam be a metróba, végig látom az alagutat, és a tengert közben, és a végén én szálltam ki. Az SWG-ben eltûnik a kari a Shuttle elõtt, aztán egy másik városban a semmibõl feltûnik egy másik elõtt.
Nem szar az SWG, de annyira azért nem is jó.
A wow-ban például élmény volt új helyeket, városokat felfedezni, az SWG-ben nincs akkora különbség a városok között. (Mindegyik a nagy semmi közepén van.) Vagy mikor elõször voltam a Ironforge-ban. Iszolyat jól kidolgozott.
A wow-ban viszont az is élmény volt, mikor elõször láttunk gnómot. (Elfekkel voltunk, és kiabáltunk egymásnak, hogy nini, egy gnóm, és de kira tûzgolyókat lõ.)
Hogy hátrányokat is íjak:
Jó lenne, ha lehetne saját házakat építeni, mint az SWG-ban.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Btw nem érné meg mert használhatatlan lenne, játszhatod tört szerveren vele, vagy lan módban, ami által a játék mindõssze egy dolgot veszít el: az értelmét.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
szerintetek ez igaz
azt monta 5cd-s 3000 ft oda agya szerimtetek megérné
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
A grafikai szinvolnal szerintem kozel azonos, csipan mas vilagban jatszodik a ketto. Az SWG egy sci-fi a WOW fantasy. Senki ne varjon elethu kinezetet akarmitol is a WOWban mivel nem arrol szol. errol meg lehetett gyozodni az elozo 3 Warcraft jatek alapjan is. Az SWG is talan tetszene de a WOW vilaga intenzivebb szamomra, szinesebb, es nem annyira elcsepelt mint a StarWars. Ettol persze meg lehet jo, de a betajarol sajnos lemaradtam.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
- 11900 huf a game +1 hónap "ingyenes" elérés DE ezt már nem tudod megrendelni és bár feb11 a kezdés, feb14 elõtt nem szállítják.
- ha nincs dombornyomott bank kártyád, akkor csak márciustól játszhatsz, mert különben gamecard kell (6700huf, 2 hónap elérés), amit márciustól szállítanak kis hazánkban (különben net tudod elkezdeni az "ingyenes" periódust SEM)
- a grafika szép, a helyszínek tényleg mesések (különösen az instance-ok), a nehézségi fok nagyon be van lõve
- néha rettenetes a lag, akár 1 sec-re is megáll a kép, hardware-tõl függetlenül.
- azon a HW specen amit minimumnak megadtak tényleg elfut, bár pixelshader 3.0 és TTL nagyon megdobja
- kevés hülyegyerek, sok segítõkész emberke játsza
- csak egy url: www.games.ruinedmylife.com 😊
- veszélyes, mert ha munkaidõben játszod kirúghatnak (bár a kari gyorsabban fejlõdik 😉
- a beta óriási élmény volt, fõleg a tömeg és a jól szervezett raid-ek miatt (amolyan assault)
- a Blizzard srácok meg forduljanak fel a Judgement Day lvl500-as ellenfelei miatt, egy csepp esélyünk sem volt 😞((((
Én csak egy hétre szálltam be és NEM vettem ki szabit 😊 így maradok 10telettel:
minimano (lvl21 gnome (arcane-fire) mage)
/w Blizzard I'll have my revenge in retail.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Részemrõl 5 pont.
Btw. mi köze itt most bármihez az oktatásnak?
(http://www.sg.hu/cikk.php?cid=35467&lap=2)
Mondom én, hogy a liberalizált oktatás csodákra képes. A WOW meg nem szép, mégha Romolus és Rémusz mellett Románusz nem apja dákóján nõ fel akkor sem ...<#duhos2>#duhos2>
A medve nem játék.
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Grafika nem 4 csillag, hanem leginkább 5, mégpedig az összhatás miatt. Az hogy elveszel a részletekben a te problémád. Nagyon sokmindent elmondhatunk, de azt nem hogy a wow fullosra kimaxolt grafikával nem néz ki rohadtjól.
"SWG: legtöbben a bétát is unták" Aha. Azért rendelte meg durván 500000 ember 2003. júniusa elõtt és késõbb játszott vele úgy 800000 vagy több ...
Hozzáteszem mindehhez: volt három trial, és aki nyomta, az nem unatkozott. + most kezd egyre jobb lenni a játék, különösen annak aki kitartott és már elért valamit. Elég erõsre sikeredik úgy néz ki a PvP és combat update rész is, szóval nem lesz ott sem gond. (Különösen, hogy az SWgben mászkáló összes "Vérpistike" át fog húzni a WOWba, hogy titeket "boldogítson". 😊 A Battlegroundsot + majd meglátjuk mit fog tudni ...
A hangulata biztos óriási lehet a játéknak, s most érzem csak igazán fájdalmasnak, hogy ki fogok belõle maradni. Sajnos a kimaradásnak részemrõl 2 oka van:
1. havi díj
2. Angol nyelv szerény ismerete
A havidíjat még nehezen le tudnám küzdeni, de félek, hogy úgy is túl kevés idõm lenne rá Hétköznep max 1-2 óra, hétvégéken is max napi 5-6 óra (ez is csak rövid ideig).
Az angol nyelv szerény ismerete viszont per pillanat áthidalhatatlan szakadék számomra, mert gyenge alapfokú ismeret úgy vélem egy MMORG-hoz már túl kevés volna 😞.
Ezt mérlegre téve bár fájó szívvel, de azt hiszem, hogy kimarad valóban WoW... 😞 😞 😞
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Én is fanyalogtam a képek láttán, de mikor kipróbáltam, akkor egészen másképp láttam a dolgot. Azon kívûl, hogy sok a sarok, tökéletes. A mozgásokat is figyelembe kell venni, illetve az összetettséget is.
SWG: legtöbben a bétát is unták
WoW: a béta végekor mindenki bent búcsúzott az utolsó percekben, illetve 9 óra után mindenki azon törte a fejét, hogy mi legyen a final karaktere + minden lehetõ helyrõl elfogyott a program sima és kiegészítõ változata is.
ui.: elfogultság tuti, de mindenkinél aki kipróbálja, ráadásul eredetileg is Warcraft fan voltam 😊
Kip: figy, ezekszerint te még nem játszottál eleget WoW-al ahoz, hogy ne tûnjön olyan soknak az a 3k ft 😊)
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
A játékkal kapcsolatban annyit, hogy az EU final bétát kipróbáltam és nagyon bejött, kár hogy sok idõt és pénzt rabol L az Mber fiától😞
Hacsak nem apuci gazdag fiacskája vagy, akkor bizony csak azok engedhetik meg maguknak akik fix jövedelemmel rendelkeznek. Szerintem havi 3000 irreális mondjuk 1500ben még talán benne is lennék😊
Nagy kár hogy ma véga a Béta tesztnek😞
fogod a kis csapatodat és betámadod az ellenséget.közeledik a battlegrounds kiegészítõ ami erre van kihegyezve és nem csak értelmetlen gyilkolás lessz hanem lessz célja a PvPnek.a két világ állandóan háborúzik egymással szóval action az lessz mindíg.
meg kell mondani szükséges is mert a jelenlegi PvP része a játéknak pocsék. a pvp koronázatlan királya jelenleg a Dark Age of Camelot amit próbál majd a WoW letaszítani és a halottak alapján minden esély megvan rá ha meg gagyi lessz akkor a cancel account opciót mindíg meglehet találni
Illetve tudi jönnek a kiegészítõk.
Az elf fõváros.. khm 😊 mindig kevertem a kettõt. Auberdint is addigra jegyeztem meg, mire ashenvalebe kellett nyomulnom 😄
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
Ami nekem tetszett, hogy bár eléggé addiktív, tényleg bármikor abbahagyható, ha az ember rászánja magát, csak hazarohan a legközelebbi fogadóba, és kijelentkezik. A rested megoldás miatt, aki nem ér rá gyakran játszani, sem marad le annyira, hiszen amíg rested állapotban van, addig dupla xp-t kap.
Továbbá számomra szintén pozitív volt, hogy nagyon jó a balansz a játékos szintje, a profession szintek, és a felszerelések között is. Egyszer sem fordult elõ az, hogy adott szinten, a megfelelõ felszereléshez még egy halom pénzre lett volna szükségem, ugyan sosem voltam túl vastag anyagilag, de ez leginkább annak tudható be, hogy sosem próbáltam tudatosan pénzt gyûjteni, általában tökéletesen elég volt az amit a questekbõl illetve a dropból kaptam.
A Blizzard korábbi sikere a Diablo is értelmetlen volt nekem. Hajnalig bolyongtam céltalanul, egy tonna csontvázat, manót stb. lenyilaztam, letûzgolyótam meg még mittomén mit csináltam, ami biztos, hogy még lefekvés elõtt letöröltem a játékot. Ma sem értem mitõl volt annyire sikeres.
Mindez így elmondva viszonylag érdekesnek hangzik, de én nem tudnék napokig bolyongani anélkül, hogy lenne egy végsõ cél amit el kell érnem. Persze mondhatnánk, hogy az élet is pont ilyen céltalan bolyongás, de én ezt nem kívánom még egy digitális világban is játszani. Jó nekem ez így analógban.
Khmm.., khmm. Dolanaar van és Darnassus. Ebböl a kettöböl Darnassus a föváros <#nevetes1>#nevetes1>
Azért így családdal húzós lesz. Majd megpróbálom éjjel bonyolítani félórás adagokban...
WoW még mindig :P
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
Valaki bétában járatos elmondhatná hogy mennyi idõnként lehet abbahagyni (amikor nem vesztessz vele semmit)?