99
-
Idum #99 Sziasztok!
Szeretnék nektek egy újonnan nyílt fórumot bemutatni! wowforum.forumx.hu a címe. Remélem így majd többen látogatják! Azt is megköszönném, ha csak rákattintotok, és regisztráltok.
Köszönöm!
Remélem jó lesz! -
Summetrolym #98 Upsz, a linkelés így nem működik.
http://wow.revolution-world.com -
Summetrolym #97 Ingyen wow (korlátlan ideig:
<a href=http://wow.revolution-world.com>Katt ide</a> -
Mátémáté #96 és ezen hogyx jáccak???
mert megvan az account és utána????? -
#95 Aki játszani akar:
WoW ingyen 10 napig! -
frc0032 #94 Helló!!
most töltöm a játékiot le avval a bilzzard downloaderrel, és érdekelne, hogy hol tanálok 1 jó tört szervert, és hogy hogyan kjell a szerver használatához beállítani a gépet? LÉCCI SEGÍCCSETEK, ÉN NAGYON NEM VÁGOM EZT A WARCRAFTOT :D
üdv:
FRC#0032
-
Dani8 #93 És lehet játszani ebben a játékban tört szervereken is? -
Prince of Hell #92 -
Prince of Hell #91 Ez tényleg hülye kérdés -
tom235 #90 lehet hülye kérdés, de mi olyan jó ezen a játékon? -
Déta #89 ÓRIÁSI SIKER!!! -
Cassius Clay #88 ért itt vki a saját szerver készítéshez? -
#87 WOW-os oldal! -
Loverman #86 na most kezdtem el játszani, és ahogy előre gondoltam: egyszerűen kurvajó! -
Loverman #85 12Zsolt: szerintem megéri a pénzt. a játék maga nem kerül töbe mintha egy játékot akkor megvennél boltban amikor éppen kijön (11500Ft) (persze a mai sok demagóg ember aki soha nem érzett még így játék iránt hogy megvegye eredetiben, mert Szereti, ezt nem nagyon fogja érteni). A havidíj meg.. 3500 Ft kinek sok? hány ember aki írt be ide költ kétszer ennyit egy hónapban piára meg cigire? erről ennyit. -
Loverman #84 mue, az a 30 nap (SZVSZ) az amit a cd-hez adnak "ingyen", olyan nincs hogy netről letöltöd és játszhatsz 1 hónapig, mivel neked az nulla pénz lenne, ez meg nem arról szól hogy ne kelljen fizetned.amugy is, minden egyes Account generálásához külön cd-kód kell, azt meg csak a cd-hez adnak. -
Loverman #83 Na üdv all! én a War1 óta vagyok fanatikusa ennek a világnak, mostanában annyi infót gyűjtöttem be a játékról hogy csak na, szal megpróbálok mindenkinek válaszolni. ekőször is: Kohaku, szerintem tégy ugy ahogy Windowsban szoktuk-lépj ki és lépj be újra. De ezt már biztosan megtetted.amugy, a szellemvilágban szoktak járkálni ilyen jótevő angyalok akik egy kis XP levonásért szívesen feltámasztanak, akárhol is légy éppen a testedhez képest. -
kohaku #82 sziasztok vki segítsen!
Gnomereganban(Ironforge-nál van)szellemként lementem egy föld alati járatba ahol sok zöld gnóm volt.a járat végén volt a földön egy lyuk amit néha elfed néha meg nem egy nagy dugóféleség.én leugrottam(szellemként) ebbe a lyukba és nem tudok visszamenni. két irányba tudnék menni ha 20. szintű lennék. Nem tud vki segíteni? -
mue #81 Sziasztok! Lenne egy kérdésem.
Nem vagyok otthon a témában, de kiprobálnám a játékot.
Azt hallottam van 30 napos trial verzio.
Tudja vki honnan lehet letölteni?
Üdv, MUe -
#80 árulhatja annyiért, sőt 3 milliárdért is árulhatja a lev60-as karakterét, de SZVSZ ha valaki megakarja venni, akkor nem 25k-ért, hanem 14-ért megveszi a boltba, ugyanis a játékosok nagy része nem a más többszáz órás összekockult táp karakterére kíváncsi, hanem saját erőből szeretné felfejleszteni a sajtátját, erről ennyit:P
hameg a gépedben lenne 7800GTX, 2 gigaram AMD 4400+ meg miegymás high kategóriás cuccok, akkor 25 ezret érne csak a géped, mert van egy 60-es karaktered? pfff légy észnél ember -
djmarkee #79 Halika!
Mi az igazság abból, hogy ha eljutsz a 60-ik szintre, akkor kemény 250000-et fog érni a játékod/ a géped...? Mert az egyik ismerősöm ilyeneket hablatyol, hogy ha eljut a 60-ik szintre, akkor kézhez kap 250000-et...mármint forintot...ezt nagyon nem vágom....hogy most vagy csak linkel, vagymi az igazság ebből...?
Előre is köszi! -
#78 Mimek
-
csoki701 #77 Törtet tud valaki?
-
irkab1rka #76 http://www.rootkit.com/
KEEPING BLIZZARD HONEST - Announcing the release of 'The Governor'
A Blizzard egész durván megsérti a játékosok privát szféráját (legyen privacy) azzal, hogy lefigyeli hogy milyen ablakok vannak nyitva a user gépén. -
#75 én is törttel játszottam, de el kell fogadnia, hogy itt az sg-n nem lehet warezolni -
#74 Eggyetértek Avallonnal de azért nem kell huffogni -
Avallon #73 És miért baj???
Mindenki letöltené illegálisan ha lehetne, ha tudnám, hogy honnan én is letölteném!
Nekem nincs ennyi pénzem, hogy megvegyem a játékot + még a havidíjat is fizessem!
Hülye lennék!
És ha ilyen pöcsök ezek!
Kölföldön átszámítva 8600 huf-ért megkapod!
itt meg 20000 huf szerintem nem mind1! -
#72 mert warez -
Avallon #71 Héééééééé!
Miért törölték az én üzenetemet?????????? -
12Zsolt #70 Én játszok vele illegális szerveren, játszani is fogok /tehát ingyen/ nem tagadom, de ahogy megjön eredetiben, csak ott fogom tolni, el is töröm a cdket a 'csába.
1. Szar az összes illegális szerver
mert:kevesen vagyunk, laggol
2. Megéri a pénzt!
1ébként megérte leszedni, mert tudom hogy menni fog, de a warezt nem becsülöm, ezért a játékért is sajnálom aki warezol!
NEM ÉLMÉNY A TÖRT JÁTÉK HIGYJÉTEK EL! -
#69 ha a hasadra csapsz és találomra beírsz valamit, akkor nagyon kicsi (0,0000000000000001%) az esélye, hogy pont egy olyan usernamet gépeltél be ami 1.regelve van, 2.jó a hozzátartozó jelszó, 3.felvan töltve pár hónappal -
mmm #68 Hello!
megtudjátok mondani mért nem idul ajáték?
Beirok 1 nevet és jelszót de valamit ír
-
slayer #67
Fantasztikus játék erre vártam már rég. -
fester225 #66 elszal az agy ilyen jaekoktol
-
halál #65 vagy ijesmi.... -
halál #64 a cikk okés.
a képek elég silányak.
a grafika meg... hát 1998 :( elég silány.
az ára meg .
havi 3rugó
bekaphattyák, ha majd valami hw mellé adják kuponként (mint cs) és legalább fél évig lehet nyomni, akkor.
addig meg
-
DeedY #63 Azt nem tudom hogy van-e most aktuális magyarosítás és ha van is minden faszán működik-e, de ezt tudom hogy kell megoldani hogy w3 mal játszhass neten akár ROC akár TFT :)
le kell szedni a legújabb 1.17b patch et, mondjuk www.battle.net ről, illetve egy loadert w3.xpam.de és azt feltelepíteni a további tehendőkről később először eddig juss el -
Balukapitány #62 Sziasztok.Egy barátom javasolta ezt az oldalt.Remélem tudtok majd segíteni. Az a problémám, hogy fent van a gépemen az RoC, és a TFT is(feltört).Leszedtem hozzá a HUNCRAFT magyarosítását(RoC+TFT), csak nem tudom, hogy milyen patch-eket, crack-eket, meg hasonlókat kell még feltelepíteni a gépre, és persze hogy milyen sorrendben.(nincs is még egy se).Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném!!! A mailem: [email protected] !Ha nincs kedved irkálni küldj egy telszámot amin felhívhatlak! Még 1X köszönöm. Üdv:Balu -
irkab1rka #61 Nem kellene beújítani a cikket? A béta már egy éve végetért :) Felrakhatnának egy cikket, hogy inside WOW. Mondjuk riport a készítökkel és valami nagy állattal, aki már most 40-es a retailban :)))) -
#60 Mondjuk jóval több van olyanból az igaz.