World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretnék nektek egy újonnan nyílt fórumot bemutatni! wowforum.forumx.hu a címe. Remélem így majd többen látogatják! Azt is megköszönném, ha csak rákattintotok, és regisztráltok.
Köszönöm!
Remélem jó lesz!
http://wow.revolution-world.com
<a href=http://wow.revolution-world.com>Katt ide</a>
mert megvan az account és utána?????
\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"
most töltöm a játékiot le avval a bilzzard downloaderrel, és érdekelne, hogy hol tanálok 1 jó tört szervert, és hogy hogyan kjell a szerver használatához beállítani a gépet? LÉCCI SEGÍCCSETEK, ÉN NAGYON NEM VÁGOM EZT A WARCRAFTOT 😄
üdv:
FRC#0032
\"Jobb a Linux... De akkor se kell!!! :P :DD\" Írtam egy ingyenes alkalmazást magyar nyelven: http://logout.hu/bejegyzes/deta/egy_hasznos_alkalmazas_tolem_nektek_sok_szeretette/hsz_1-50.html
Life is short, play more!
Gnomereganban(Ironforge-nál van)szellemként lementem egy föld alati járatba ahol sok zöld gnóm volt.a járat végén volt a földön egy lyuk amit néha elfed néha meg nem egy nagy dugóféleség.én leugrottam(szellemként) ebbe a lyukba és nem tudok visszamenni. két irányba tudnék menni ha 20. szintû lennék. Nem tud vki segíteni?
Nem vagyok otthon a témában, de kiprobálnám a játékot.
Azt hallottam van 30 napos trial verzio.
Tudja vki honnan lehet letölteni?
Üdv, MUe
hameg a gépedben lenne 7800GTX, 2 gigaram AMD 4400+ meg miegymás high kategóriás cuccok, akkor 25 ezret érne csak a géped, mert van egy 60-es karaktered? pfff légy észnél ember
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Mi az igazság abból, hogy ha eljutsz a 60-ik szintre, akkor kemény 250000-et fog érni a játékod/ a géped...? Mert az egyik ismerõsöm ilyeneket hablatyol, hogy ha eljut a 60-ik szintre, akkor kézhez kap 250000-et...mármint forintot...ezt nagyon nem vágom....hogy most vagy csak linkel, vagymi az igazság ebbõl...?
Elõre is köszi!
KEEPING BLIZZARD HONEST - Announcing the release of 'The Governor'
A Blizzard egész durván megsérti a játékosok privát szféráját (legyen privacy) azzal, hogy lefigyeli hogy milyen ablakok vannak nyitva a user gépén.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Mindenki letöltené illegálisan ha lehetne, ha tudnám, hogy honnan én is letölteném!
Nekem nincs ennyi pénzem, hogy megvegyem a játékot + még a havidíjat is fizessem!
Hülye lennék!
És ha ilyen pöcsök ezek!
Kölföldön átszámítva 8600 huf-ért megkapod!
itt meg 20000 huf szerintem nem mind1!<#mf3>#mf3>
Miért törölték az én üzenetemet??????????
1. Szar az összes illegális szerver
mert:kevesen vagyunk, laggol
2. Megéri a pénzt!<#wink>#wink>
1ébként megérte leszedni, mert tudom hogy menni fog, de a warezt nem becsülöm, ezért a játékért is sajnálom aki warezol!
NEM ÉLMÉNY A TÖRT JÁTÉK HIGYJÉTEK EL!
megtudjátok mondani mért nem idul ajáték?
Beirok 1 nevet és jelszót de valamit ír
Fantasztikus játék erre vártam már rég.
fester225
a képek elég silányak.
a grafika meg... hát 1998 😞 elég silány.
az ára meg <#mf3>#mf3>.
havi 3<#felkialtas>#felkialtas>rugó
bekaphattyák, ha majd valami hw mellé adják kuponként (mint cs) és legalább fél évig lehet nyomni, akkor.
addig meg <#puszis>#puszis><#gunyos1>#gunyos1>
le kell szedni a legújabb 1.17b patch et, mondjuk www.battle.net rõl, illetve egy loadert w3.xpam.de és azt feltelepíteni a további tehendõkrõl késõbb elõször eddig juss el
Only the dead have seen the end of war.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Szerintem, akkor vesztette el az értelmét, amikor kiderült, hogy egy régión belül több szerver van. Ez egy modern MMORPG-nél vicc.
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
mi meg addig jót játszunk, vagyis a legjobbat. Utoljára Diabloval volt hasonló érzés