GhostRider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NaNoKuTyA
de itt már álrendõrként õ is üldöz mocisokat stb, és azt hunnan tudják hogy csávó merre fog menekülni?!😛

\':..:\'

Kaszi46
hát arra üldözik amerre megy,ugyhogy simán mehet az elõre megbeszélt helyek felé elkpani ugyse nagyon tudják😄D

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
mine? hehe gondolhatod😊

*Posse*T.W.D*

NaNoKuTyA
mondjuk az furi, hogy amikor üldöz valakit, akkor is tudják, hogy hol kell kamerával várni😊

NaNoKuTyA
megnéztem, durvának igérkezik!😊))

NaNoKuTyA
hogy megy a masina?<#buck>

Kaszi46
Ghost Rider4, Goes Undercover trailer(60M😎!!!<#eljen><#eplus2><#eljen>

most töltöm én is remélem jó lesz!

*Posse*T.W.D*

Csabesz100
Rendes DVD formában nincs meg valakinek mind a 3 film? Leszedtem én is DC-rõl mind a 3-at, de DivX-ek!

PS3 ID: Csabesz82

OrioN the S
Azaz 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Pupcika
lol SPM fokozat 😄

OrioN the S
Az egy állat!!!!!! Hogy megy??? Jó hogy nem SPM fokozat! 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Csiaki
Jah, 300+kmh és még 1kerékre rakja és elszab!literes gixer meg csak kamillázik!<#mf3><#mf1><#wow1><#mf2><#wow2><#beka3><#ravasz1><#csodalk>

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

OrioN the S
Ja igen 499 paci és a sebességhez meg azt ,hogy elég 😄 LOL

OrioN the S
Ettõl a Ghostridertõ vértokádok egész nap azt nézem hogy nyomja a turbós Busával!! 😮 Iszonyatot megy a csikóó!! Monnyuk nemcsoda me 499 paci 😄 ezt irják 499 te jó isten!!!<#worship>

OrioN the S
Meg kõ venni!!!!

JGTC
akkor biztos mert az e havi Superbikeot még nem olvastam

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Csiaki
Akkor lehet nem 1 újságot olvastunk. Én amit a Superbikehoz kaptam abban volt.

Csiaki
<#schmoll2>

JGTC
Volt valami rendezvény valamelyik skandináv országban nem tom most melyik pontosan
Ott gyorsulgatott a közönségnek a fekete K5-ösével, akkor ugyanezt megcsinálta végig füstölõ kerékkel meg hasonló nyalángságokat.
Úgy volt írva az újságban, hogy "a Ghost Rider felfedi magát és végetér a szágulldozás a Svéd autópályákon??"

Csiaki: Én ezt a részt nem olvastam<#fejvakaras>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Kaszi46
nemtod véletlenül beszkennyelni?😊<#email><#law>

*Posse*T.W.D*

Csiaki
Csak 1 exklusiv beszélgetés van benne.Kérdez felelek.Hogy kezdte a motorozást, mit csinálna még mik a tervei(pl.:350-el akar 1kerekezni)stb....
Én is most szedtem le a 3részt torrentrõl 5 óra alatt lejött dvdrippelt aviban 2cd 1.1GB!Jó anyagot csináltak!Rendõr gyakorló pályán gumifüstölés majd 150-nel megy a rendõr elött!<#mf1>

Kaszi46
mé majom, és mit irtak róla a motorrevüben?

amugy a hivatalos oldal forumán is irták hogy kacsa az egész.

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
görget lefele, olvas, nem beszél hüleségeket!

amugy a mi grünket is a képregény miatt hívjak annak aminek!

*Posse*T.W.D*

Iori
86 rulez

I love this game!

Iori
ez az uj ghostrider film topikja? amiben Nicolas Cage jatszik?

I love this game!

JGTC
most láttam ezt a majmot a motorrevû e havi kiadásában és él és virul!

Zetorg
ja, elég merész dolgokat csinál...
remélem csak pletyka és jön még több film

Kaszi46
DC++, e-donkey\e-mule, torrent.

*Posse*T.W.D*

nekem a fullok kellenének, nem tudja valaki hogyhol találom õket?
Kaszi46
http://www.ghostridermovie.net innen lehet õket leszedni. most megint megproáltam nekem mûkszik. amugy ezek csak kedvcsináló múvik!

*Posse*T.W.D*

melyik oldal? mert a belinkelt mpg-k nem jók, pedig regisztráltam magam.
Kaszi46
mikor lesznek felvételek?<#integet2><#nemtudom><#law>

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
az ott belinkelt oldlarol regisztrálás után

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
hálistennek még nem<#ticking>

*Posse*T.W.D*

JGTC
nem! de csodálkozni nem tudnék rajta

Zetorg
ti hallottatok olyasmit, hogy GhostRider a mostani filmje forgatása közben meghalt?

Üdv!

Tudja valaki hogy az elsõ hozzászólásban belinkelt videokat hol lehet letölteni??? <#confused><#confused><#confused>
NaNoKuTyA
<#smile><#awink>

JGTC
Bizony megint beindult a téma, mert holnapra már átlessz idomozva az új 200 lovasra felhúzott gixerem! Aztána pénteken már kezdjük a felvételeket készíteni. <#vigyor0>

Kérdés: Nem láttam még mindent de nincs olyan rész vagy jelenet ahol egy motoros megpróbál utána menni??? Bár nem sok értelme volna <#hehe>

Kaszi46
<#integet2><#phone><#awink>

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
ami az oldalán fent van azok csak részletek! dc++-on megtalálod a 3 teljes videót ami 3*60 perces kb. a 4. rész meg lassan de biztosan megjelenik.

*Posse*T.W.D*

JGTC
Akkor még próbálkozok párat! <#email>
De lehet hagyom azt leszedem Dc-n az összeset!!

Ja tényleg mikoriak lehetnek az utolsó filmek??? Mert szerintem hamarosan jönni kéne már egy újabbnak nem!!

NaNoKuTyA
na, újra pörög a topik😊

Kaszi46
nemtudom, én most kiproszáltam és a trailereket simán tudom tölteni bejelentkezés után!

*Posse*T.W.D*

JGTC
Skacok Ti biztos tudjátok ezt: Mi lehet az oka, hogy regeltem a GR oldalán és mégsem enged leszedni semmit <#conf><#kerdes><#confused><#nemtudom>

NaNoKuTyA
upp😊

Pupcika
na de mikor találkozol Mr. NanóÚrral? 😄
állat ez a topic meg ez az embernek mondható elmebeteg Ghostrider is 😄

Kaszi46
azt nemtom én emuleval szedtem(1hét volt mire lejött)

amuyg sztem probálkozz svéd hubokon

*Posse*T.W.D*

NaNoKuTyA
milyen hubról tudom szippantani a videókat?

Kaszi46
<#mf1><#gun><#mf2>

*Posse*T.W.D*