233
-
#73 Az egy állat!!!!!! Hogy megy??? Jó hogy nem SPM fokozat! :D -
#72 Jah, 300+kmh és még 1kerékre rakja és elszab!literes gixer meg csak kamillázik! -
#71 Ja igen 499 paci és a sebességhez meg azt ,hogy elég :D LOL -
#70 Ettől a Ghostridertő vértokádok egész nap azt nézem hogy nyomja a turbós Busával!! :O Iszonyatot megy a csikóó!! Monnyuk nemcsoda me 499 paci :D ezt irják 499 te jó isten!!! -
#69 Meg kő venni!!!! -
#68 akkor biztos mert az e havi Superbikeot még nem olvastam -
#67 Akkor lehet nem 1 újságot olvastunk. Én amit a Superbikehoz kaptam abban volt. -
#66 -
#65 Volt valami rendezvény valamelyik skandináv országban nem tom most melyik pontosan
Ott gyorsulgatott a közönségnek a fekete K5-ösével, akkor ugyanezt megcsinálta végig füstölő kerékkel meg hasonló nyalángságokat.
Úgy volt írva az újságban, hogy "a Ghost Rider felfedi magát és végetér a szágulldozás a Svéd autópályákon??"
Csiaki: Én ezt a részt nem olvastam -
#64 nemtod véletlenül beszkennyelni?:) -
#63 Csak 1 exklusiv beszélgetés van benne.Kérdez felelek.Hogy kezdte a motorozást, mit csinálna még mik a tervei(pl.:350-el akar 1kerekezni)stb....
Én is most szedtem le a 3részt torrentről 5 óra alatt lejött dvdrippelt aviban 2cd 1.1GB!Jó anyagot csináltak!Rendőr gyakorló pályán gumifüstölés majd 150-nel megy a rendőr elött! -
#62 mé majom, és mit irtak róla a motorrevüben?
amugy a hivatalos oldal forumán is irták hogy kacsa az egész. -
#61 görget lefele, olvas, nem beszél hüleségeket!
amugy a mi grünket is a képregény miatt hívjak annak aminek! -
#60 86 rulez -
#59 ez az uj ghostrider film topikja? amiben Nicolas Cage jatszik? -
#58 most láttam ezt a majmot a motorrevű e havi kiadásában és él és virul! -
#57 ja, elég merész dolgokat csinál...
remélem csak pletyka és jön még több film -
#56 DC++, e-donkey\e-mule, torrent. -
vegh #55 nekem a fullok kellenének, nem tudja valaki hogyhol találom őket? -
#54 http://www.ghostridermovie.net innen lehet őket leszedni. most megint megproáltam nekem műkszik. amugy ezek csak kedvcsináló múvik!
-
vegh #53 melyik oldal? mert a belinkelt mpg-k nem jók, pedig regisztráltam magam. -
#52 mikor lesznek felvételek? -
#51 az ott belinkelt oldlarol regisztrálás után -
#50 hálistennek még nem -
#49 nem! de csodálkozni nem tudnék rajta -
#48 ti hallottatok olyasmit, hogy GhostRider a mostani filmje forgatása közben meghalt? -
vegh #47 Üdv!
Tudja valaki hogy az első hozzászólásban belinkelt videokat hol lehet letölteni???
-
#46 -
#45 Bizony megint beindult a téma, mert holnapra már átlessz idomozva az új 200 lovasra felhúzott gixerem! Aztána pénteken már kezdjük a felvételeket készíteni.
Kérdés: Nem láttam még mindent de nincs olyan rész vagy jelenet ahol egy motoros megpróbál utána menni??? Bár nem sok értelme volna
-
#44 -
#43 ami az oldalán fent van azok csak részletek! dc++-on megtalálod a 3 teljes videót ami 3*60 perces kb. a 4. rész meg lassan de biztosan megjelenik. -
#42 Akkor még próbálkozok párat!
De lehet hagyom azt leszedem Dc-n az összeset!!
Ja tényleg mikoriak lehetnek az utolsó filmek??? Mert szerintem hamarosan jönni kéne már egy újabbnak nem!! -
#41 na, újra pörög a topik:) -
#40 nemtudom, én most kiproszáltam és a trailereket simán tudom tölteni bejelentkezés után! -
#39 Skacok Ti biztos tudjátok ezt: Mi lehet az oka, hogy regeltem a GR oldalán és mégsem enged leszedni semmit -
#38 upp:) -
#37 na de mikor találkozol Mr. NanóÚrral? :D
állat ez a topic meg ez az embernek mondható elmebeteg Ghostrider is :D -
#36 azt nemtom én emuleval szedtem(1hét volt mire lejött)
amuyg sztem probálkozz svéd hubokon -
#35 milyen hubról tudom szippantani a videókat? -