233
-
Seten #153
Szerintem valaki csináljon egy bannert mert az emberek két GhostRider-re gondolnak amikor látják a topikot és keverik.
Egyik a mozifilm, a másik... hát a bájkerek tudják miről van szó! :)
-
#152 Nah ezen elcsemegézem majd,a teljes verzióig. -
Brash #151 Hivatalos oldalon a Media menünél van a GR 5-ről egy kis ízelitő! Szedjétek le! -
Csaba007 #150 tudom vettem eszre -
#149 :D -
#148 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1148536628 -
#147 eltévedtél picit -
#146 vévévé pont, gúsztrájdermuvi pont net -
Csaba007 #145 zsír film lesz!! Lelehet már tölteni?
-
#144 torrent, edonkey, dc, polc. -
444 #143 honnan lehet leszedni a filmet? -
#142 már elkapták ^^ csak épp nme volt üzembe a motor szal ... nem volt beindítva és nem tudtak semmit csináni ellene ^^ mek is van a videjó ^^
a PRO 7 riportot csinált vele és hirtelen egész véletlenül megjelent 5 rendőrautó és bekerítették o.o -
Brosnan #141 CSá!Szerintem az oldaltól eltekintve jó lesz!!! -
#140 Hát szerintem ne is üldözzék. Úgy sem kapják el. Max a katonaság :S -
Brash #139 De ez olyan mint egy reklámbolkk. Támogatja ez, meg az ... Mikor lesz valami új rész? Bár már lehet az egész rendőrség támogatja ... Szóval már mehet akármerre, mindehol tiszteleből üldözik. -
#138 HÁT TESSÉK!! Megjött a honlap ;)
http://www.ghostridermovie.net/ -
#137 nekem de -.- -
Brash #136 Hát már nekem sem. :D -
#135 nekem már be sem jön :D -
Brash #134 www.ghostridermovie.net -
#133 Milyen oldal? -
Brash #132 Nemsokára beindul újra az oldal elvileg. :) Július 14 -
#131 nemáá... -
Szabi1991 #130 -
#129 ja, az nekem is feltünt hogy ilyen öreg fasz akinek már fel sem áll megy 300-al -
Cvd #128 Biztosan nem ez a vén fószer, az egyik részben tetováltat a hátára ezért félmeztelenre vetkőzik. Onnan látszik hogy fiatal, maximum a harmincas évei elején járhat, nem egy ilyen fonnyadt vén tata.:) -
#127 nem fotosop de csomó ien fék van .... -
#126 Nekem megvan az a videjó és kijelentette a yardnak ,hogy ő bizony le nem veszi a bukót:) és így is lett és nem baszták meg :) és mindnki happy end elment a maga útjára...amúgy Németbe kapták el épp interjú erre befarol a merci yard :D ő meg mondta ,hogy heló nem megy a moci nincs üzembehelyezve heló matyi mennyé kocsikázni -
#125 Amúgy olyat hallottam, hogy interjút adott egy ujságírónak úgy, hogy mentek a motorjával közben, és megállította egy zsernyák. De szerintem elment :D -
#124 hát figy, nem fotoshop :D. Lehet róla szó hogy ő az. De kitudja. -
#123 tuti nem :) Szted mé ghost? :) Ha megtudnák ,hogy ő az...akkor sztem pár évet kapna... -
#122 Ez ő :] -
#121 ő a ghostrider vagy ez te vagy? -
#120 -
#119 -
#118 Csak kölcsön kapom Gósztpapától :) -
Brash #117 És ha megunod nem adod el? :D -
#116 tacskó! összehajthatós :) -
Brash #115 És mivel lépsz a nyomába? :) -
#114 ^.^ y2k-t vett mozs elfoglalt :) Én helyettesítem Erzsébeten :)