GhostRider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Speedbreaker
Milyen oldal?

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Nemsokára beindul újra az oldal elvileg. 😊 Július 14

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

NaNoKuTyA
nemáá...

\':..:\'

<#nevetes1>

Speedbreaker
ja, az nekem is feltünt hogy ilyen öreg fasz akinek már fel sem áll megy 300-al <#idiota>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Biztosan nem ez a vén fószer, az egyik részben tetováltat a hátára ezért félmeztelenre vetkõzik. Onnan látszik hogy fiatal, maximum a harmincas évei elején járhat, nem egy ilyen fonnyadt vén tata.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

OrioN the S
nem fotosop de csomó ien fék van ....

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
Nekem megvan az a videjó és kijelentette a yardnak ,hogy õ bizony le nem veszi a bukót😊 és így is lett és nem baszták meg 😊 és mindnki happy end elment a maga útjára...amúgy Németbe kapták el épp interjú erre befarol a merci yard 😄 õ meg mondta ,hogy heló nem megy a moci nincs üzembehelyezve heló matyi mennyé kocsikázni

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Speedbreaker
Amúgy olyat hallottam, hogy interjút adott egy ujságírónak úgy, hogy mentek a motorjával közben, és megállította egy zsernyák. De szerintem elment 😄

Speedbreaker
hát figy, nem fotoshop 😄. Lehet róla szó hogy õ az. De kitudja.

OrioN the S
tuti nem 😊 Szted mé ghost? 😊 Ha megtudnák ,hogy õ az...akkor sztem pár évet kapna...

Speedbreaker
Ez õ :]

Kaszi46
õ a ghostrider vagy ez te vagy?<#vigyor5>

*Posse*T.W.D*

Speedbreaker

Speedbreaker

OrioN the S
Csak kölcsön kapom Gósztpapától 😊

És ha megunod nem adod el? 😄

OrioN the S
tacskó! összehajthatós 😊

És mivel lépsz a nyomába? 😊

OrioN the S
^.^ y2k-t vett mozs elfoglalt 😊 Én helyettesítem Erzsébeten 😊

Megtennéd? Köszi. <#puszi>

OrioN the S
Nemtom... minnyá felhívom D:

Szerintetek mikor indul be újra? Mert az oldalon csak kiírják mikor aztán hozzáírnak még. 😄

Megint csak egy chopperes film. 😞

NaNoKuTyA
onlí druszák!😄

Jano
Ez egy képregényátirat, szal csak névrokonok.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Csiaki
Ghost Rider
Vajon ennek van köze a mi emberünkhöz?

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

OrioN the S
😄

NaNoKuTyA
te milyen értelmes vagy!

<#beka2><#beka2><#beka2><#beka2><#beka2><#beka2><#beka2>
Visszont állítólag a 4. és ha lesz 5. részt full illegálisan csinálták😄
H mevvan vkinek a 4.rész?
Köszi. De valami csak lesz ott 25nap múlva. Várunk. 😊

"hayabusafun05" a kód. Viszont még nincs tartalom csak visszaszámol vagy 25 napig.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

fifi
idomok nélkül a tested olyan mint egy vitorla, így nagy sebességnél komoly erõ kell csak ahhoz, hogy a kormányba kapaszkodj!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Ezt elrontottam. 😞

Turbo Hayabusa

Unalmas lenne csak a kilóméterórát bámulni, ahogy ingázik 250 és 300 között. De az tetszik, hogy bemérte a Hayabusát.

217.7MPH / 350.280 KM/H - nem aranyos?

URL=http://www.ghostridermovie.net/turbofun/]GhostRiderMovie - Turbofun[/url] - Mi a titkos kód? 😊

"azt viszont nem értem hogy a Yamaha R1 hogy megy csak 255km/h-t?" - Mert az átalakítás miatt le vannak hányva róla a burkolatok, vagyis nulla a szélvédelme. Szélvédelem nélkül a 255-nél se egyszerû vezetni. Maga a motor tudna többet is bõven. Persze az is elképzelhetõ hogy le van áttételezve hogy nyomatékosabb legyen alacsony fordulaton, és így tényleg ennyi a vége. Elvégre egy Streetfighternek nem gyorsnak kell lennie hanem robbanékonynak.

Nem rendõrségre megy be, hanem csak rendõrakadémiára, ha jól értem a kiírást. Másrészt meg nem is tõlük szerzi a cuccot, nem tûnt fel hogy a motor nem rendõrségi, csak egy átfestett GSX-R, a "rendõrruha" meg egy kék-fehér széldzseki, ami alatt a sima fekete bõrcucc van raja, meg egy átfestett sisak? Poén az egész, nyilvánvaló hogy nem komolyan csinálják. Egyébként is teljesen nyilvánvaló hogy megrendezett úton mennek (legalábbis megbeszélt pontokat érintenek), de cserébe szép külsõ felvételeket is láthatunk emiatt.

Most az hogy megrendezett az oké, a rendörséggel biztos nem áll jó viszonyban. Szóval biztos nem a rendõröktöl kérte el a felszerelést. Csak bement oda a vicc kedvéért. Szerintem jobb mint a 3 - az nekem túl unalmasnak bizonyult -, azt viszont nem értem hogy a Yamaha R1 hogy megy csak 255km/h-t? Mikor az is van olyan mint egy Suzuki, sõtt nyomatékból még jobb is azthiszem. 😊 Ti a Kawasakival találkoztatok? A kisvideóban benne volt, de én nem láttam a nagyban.

Kaszi46
300nál elég nehéz megrendezni bármit is. a szituk valóban elõre megrendezettek, ezt nem is titkolják. itt az a alényeg hogy forgalomba mennek iszonyatos sebességgel

*Posse*T.W.D*

Zetorg
én is leszedtem, de nem tetszik annyira 😞
ezen már nagyon egyértelmû, hogy megrendezett az egész...
gostrider bemegy a rendõrségre ruháért meg motorért, na persze.üldözéseknél megrendezett útvonalak, mindenhol van kamera...

viszont az extra jelenetek jók voltak 😊

Lejött végre. Elég lassan jött. Most nézem. 😊

Szivesen. Remélem, hogy az is. 😊 Mindenesetre én szedem. Mentem aludni. Hali

Zetorg
köszi

Bocs, a http:// is másoltam az elõbb, ez a jó: Ghost Rider 4

Zetorg
torrent?linket!thx!