233
  • knightbali
    akkor gondolom, nem nézted végig...
  • timantes
    hát megnéztem a trailert , közel sem igy néz ki az iron man... mint valami rozsdás bádogember az óz a nagy varázslóbol
  • Shiwo

• Shiwo
    nem ismerős a zene ? :P
  • Bucser
    Hát ha azt vesszük, hogy Stark fegyvergyáros így nem csoda, hogy a páncél képességeinek demonstrálásához F-22A-kat használ:)
  • [NST]Cifu
    Én pont a trailer végében csalódtam egy kicsit. A Vasember és mögötte az F-22A-k, illetve a háttér valahogy nem állt össze, remélem csak annyi, hogy még csak egy "work in progress" állapotú CGI renderről van szó...
  • Adam5
    Wow, nagyon jó lesz szvsz :D! Az a helyben improvizált fém páncél is már nagyon odab*szott xD. De 1értelműen a trailer vége a legjobb :).
  • sb1
    Már majdnem a trailer-ben csalódtam, de az utolsó képkockák ezt nem hagyták !
  • STREEX
    Első trailer!!!
  • Prof William
    Ez még akár jó is lehet! Reméllem ilyen Batman Begins féle vissza az alapokhoz/darkos cucc lessz...
  • sb1
    Egy újabb kép...

• sb1
    [IMG][/IMG]

Na, már van egy kép+megjelenési dátum :-) !
  • C7
    nekem tetszett a Hulk, habár nem ismerem az eredeti történetet.
  • knightbali
    az is igaz
  • Bucser
    Ízlések és pofonok... Nekem a rendezés kaotikussága miatt nem jött be valamint azért mert nagyjából köze sem volt a képregényhez...
  • vg
    Hulk az egyik legjobb képregényfilm, hülye aki azt mondja, hogy egy szar film...
  • Bucser
    A hulkal igazából egyetlen hatalmas probléma volt.... hogy semmi köze az eredeti sztorihoz... MÉg nyomokban sem...
  • knightbali
    A Hulk az jó film csak a nagy közönségnek nem kellett ilyen mélyreható jellemrajz, és mindenki azért fikázza, pedig pont ez tetszik benne.Mondjuk vannak olyan hírek hogy lesz 2 de az csak DVD-n és ez nagy baj.A bosszú anyalairól meg csak annyit hogy a rajzfilmen kívűl akarnak egy filmet is készíteni, amit ha csinálnak olyan 250 millió dollár körül lesz a költségvetése ami sztem egy elég jó látványvilágú filmet eredményezne, erről szól a pletyka.
  • kék
    Nekem a Jet-X-en futó Vasember rajzfilmsorozat zenéje kéne. Nem tud valaki egy dal címet, esetleg letöltési helyet?
  • Mr Csé
    mehet a méhbe :)
  • Waterhorse
    Bosszú Angyalai film most jött ki, még szinte meleg. Ez egy rajzfilm, a ultimate sorozatból adaptálva. Egy ilyen megjelenés után, nem hiszem hogy a közeljövőben filmet is fognak csinálni. Ami viszont úgy néz ki lesz filmben az Amerika Kapitány, és talán Thor. Ha már ezeket nézem, meg az elkészült, ill. készülő Hulk 2. részét + Vasembert, akkor az alaptagoknak számító hősökkel mind külön filmben fogunk találkozni.
  • knightbali
    De de jöjjenek csak az adaptációk minden mennyiségbe... de mondjuk jönnek is.
    a vasember nem éppen a kedvenc képregény szereplőm de persze jöhet az is.
    Szerintem csinálni kellene egy Boszú angyalok filmet is majd a jövőben, és a többi adaptációt minimum 3. részig folytatni.
  • Voltan
    Szerintem még a Daredevil volt úgy-ahogy jó, meg az első X-men. A Hulk számomra iszonyú nagy csalódás volt. Több ilyen vacak képregényadaptáció nagyon nem hiányzik már.
  • Carfanatic
    Hi én láttam plakátot róla és már alig várom a plakáton a piros sárga összeálításba nlátszot aminek még inkább örülök .De még annak örülnék ha a Silver Surfer-ről is forgatnának az hallotam hogy fognak is erről ki mit tud?
    Előre is kösz
  • winnie
    a man-thing premierje áprilisban lesz a sci-fi channell-en, szóval nem mozifilm.
  • winnie
    szerintem is a hulk volt a legjobb, de van annál feleslegesebb, amikor ízlésekről vitatkozik pár ember?:)

Bár a Fantastic Four filmben a Lénynek is megmaradt a narabxcssárga színe, szal még lehet reménykedni. Ez utóbbi iőpontja nekem közelebbinek is tűnik, ha jól tudom tavasszal lesz a premierje

egy ilyen filmet, amit sikerre akarnak vinni nem mutathatnak be tavasszal. a premier július 1-én lesz a tom cruise-os világok harcával párhuzamosan.

egyelőre még nem érdmes izzítani a vasemberre, mert halesz, akkor nem idén - valamint a kisebb stúdió és a művészfilmesként induló nick cassavettes sem a kommerszre, hanem inkább az igényességre való törekvést jelenti.

ami biztos, hogy jön képregényből:

hellblazer - 2005.02.18
    fantastic four - 2005.07.01
    x-men 3 - 2006.05.05
    superman - 2006. nyara
    spider-man 3 - 2007.05.04

(tavasszal jön a son of the mask, de az nem számít)

mivel kisköltségvetésűek lesznek ezért bármikor jöhet (vagy bármikor kiderülhet, hogy nem lesz belőlük semmi): a green hornet és a man-thing

és, amik vagy lesznek, vagy nem: ghost rider, v for vendetta, watchmen
  • Waterhorse
    A Penge is Marvel figura, nekem tetszett az a 2 rész amit láttam, és a 3. sem igérkezik rossznak, főleg Jessica Biel-el.

Pókembernék a Hulk is jobb??
    Mwuhahahahahahahaha!!!!!
    Ezzel én nem értek egyet, de ezt a bevételi, eladási, sőt a kritikák statisztikái is alátámasztják.

X-Men egyértelműen eddig a legjobb Marvel film amit láthattunk mindkét epizódjával.

Ezek után kiváncsi leszek a veasemberre, főleg, hogy a páncélt hogy oldják meg. Remélem nem számítógépanimáció lesz. Minden bizonnyal a sárga-piros páncélról le kell majd mondanuk, mert ahogy mondani szokták, idiótának tűnne egy ilyen csili vili páncélban rohangáló keménylegény. Bár a Fantastic Four filmben a Lénynek is megmaradt a narabxcssárga színe, szal még lehet reménykedni. Ez utóbbi iőpontja nekem közelebbinek is tűnik, ha jól tudom tavasszal lesz a premierje.
  • Adam5
    hát a pókember sorozatban már szerepelt, szal sztem igen
  • Jimmyke
    A Penge is Marvel nem? [lehet röhögni]
  • Adam5
    hát hogy a x-men jobb volt mint a pókember az tuti :)
  • Punkerwork
    X-Men jó volt a pókfaszi iszonyat gagyi annál még a Hulk is jobb :)
  • Adam5
    " már akkor nekem már megéri megnézni. "

jóvan na... mielott vki szólna
  • Adam5
    Hi

Elég sok Marvel-t láttunk már vászonra vinni hát itt a következő, igaz a hír már elég régi én
    tegnap bukkantamrá és mivel az én kedvenc Marvel superhero-m amúgy is Iron Man így megnyitottam neki a topikot.
    Őszíntén szólva ha annyira jó lesz mind hangulatban mind effektekben mint pl a Pókember
    vagy az X-men már akkor nekem már megéri megnézni.

Hír