233
-
xBIGMONEYx #153 nah látom tényleg törölték:D:D
nade feltettem ide!!
mostis mondom csak az nézze meg aki már látta a filmet!!:)
http://www.speedyshare.com/659241140.html -
#152 megkellett volna várni, míg lemennek a feliratok..a film legeslegvégén van -
#151 de amúgy über jó a film.
most mozisan ,szinkronosan néztem meg,de ha meglessz fasza minőségbe tutkó megnézem megint :D -
#150 huh a vége nekem ott van hogy: a sajtónak interjut ad tony és kimondja hogy én vagyok a vasember és kész.
szal vhogy nem rémlik ez a félszemüs ürgés jelenet.:S vki világositson már fel pls :]]] -
TomDantes #149 Amúgy milyen jó már egy csomó ember aki eddig semmi nem tudott a Black Sabbath-ról most megismeri, meg tetszik neki...tiszta haszon már csak ezért is ez a film.
Amúgy én jövő héten fogom megnézni..majd jövök és megkérdem hogy mi volt aza e zene...XD -
#148 lassan kikéne tenni a banner alá :) -
csgj #147 Viccelsz?! Black Sabbath - Iron Man... -
#146 1:20 percél szól egy zene annak nem tudjátok esetleg a címét?? -
#145 Ma néztem meg a filmet és egyszerűen fantasztikus!!
Sajnos a stáblistát nem vártam meg, és ezeket a videókat, amiket belinkeltetek youtube-ra mind törölték. Egy rapidshare-es linket találtam.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://rapidshare.com/files/115252280/bonus_credits_scene.avi
Esetleg van hozzá felirat? Vagy ha esetleg leírná valamelyikőtők a magyar szöveget belőle (42 másodperc összesen), azt én beidőzíteném Subtitle Workshoppal -
#144 Itt van a Vasemberhez a teljes magyar felirat: Iron Man hunsub -
#143 megvan az utolsó mondat is! LOL :) -
#142 "Az első 4 percet fordítottam le, már nincs sok hátra"
ez a mondat odabasz :D -
#141 ugye nem fogod minden néhy perc után újra betenni? -
#140 Vasember első 4 perce magyarul: Vasember Hunsub srt -
#139 Sziasztok! Én elkezdtem fordítani a Vasembert. A szinkronos film alapján csinálom, de eléggé hosszú :) Az első 4 percet fordítottam le, már nincs sok hátra :) Kéne egy kis help!!! -
csgj #138 Tessék! Enyhén szólva pocsék minőség, de mást nem találtam. :P -
xBIGMONEYx #137 hello!!
áááááá annyira durván jófilm lett!!
megnéztem csütörtökön aztán annyira tetszett hogy péntekenis beültem a moziba!!:)
elképesztően jólett!!
sztem a legjobban sikerült képregény adaptáció!!:)
am itt az uccsó jelenet!!úgynézzétek h telefonos felvétel:D
csak azok nézzék akik már látták a filmet!!:)
http://www.youtube.com/watch?v=SC68NdNO37g
-
#136 Betudod linkelni a "bónuszt"? -
csgj #135 Áh, utánanéztem, és látom, hogy az Ultimate Nick Fury-t mintázták Samuel-ről. Ő egy újabb Nic Fury "verzió" :D -
csgj #134 Öh, lol, akkor most 2 Nick Fury is van? xD
-
#133 Én úgy tudom, hogy Nick Fury karakterét elvileg Samuel L. Jackson-ra mintázták. -
csgj #132 Én is később néztem meg a "bónuszt". És csak azt nem értem, hogy Nick Fury miért néger? Oké, hogy így Dzsekszon L Sámuel, egy újabb híres (és jó) színész csatlakozhat a filmhez... csak Nick úgy emlékszem, hogy eredetileg fehér fickó :P -
#131 Nah megnéztem tegnap moziban és kibaszottul teccett kurva jooo film remélem a 2. rész is ilyen jó lesz sajna a Nick Fury részr nm tudtam mgvárni de majd mgnézem youtubeon 10/10 kurva joo csak igy tovább remélem majd a hulk is ilyen jo lesz -
#130 Ott van a descriptionben:
Black Sabbathtól- Iron Man -
kilcsir #129 mi a cime ennek a számnak? Mikor jön ki dvd-n? Köszi! -
#128 Ma megnéztem, isten film :) -
#127 Múlt héten néztük meg a moziba.Jóvolt-jóvolt ,de a Transformers színvonalát nem lépte túl.Pedig az vártam tőle.. -
#126 tudom én, nem én csináltam, én csak linkelgetek :) -
#125 NightWalker mester is fordítja már, érdemes megvárni. Bár én egy dvdripet is mimimum megvárok, még úgyis megvárnám, ha moziban nem láttam volna :) -
knightbali #124 Inkább várok egy jobb minőségűre, mert ez enyhén szólva is borzalmas :D.
sry, de ez az igazság:D -
#123 magyar felirat az 1CD változathoz (Prevail), -
#122 Az ILM (Lucas cége) felelős az animációért. Sztem azért :) -
#121 Azt valaki nem tudja véletlenül hogy miért van Star Wars-os posztere az Iron Mannek? Egy cég vagy rajzoló csinálta? -
#120 tudom hogy ő mondta -
#119 Bucser mondta a 2-át...olvassatok már vissza...:D -
#118 bocs de én kurvára nem mondtam azt hogy Magyarországon Május 2-jött volna be ez a film tudtam hogy 30-án lesz sőt én még aznap láttam úgy hogy ne dumáj vissza. -
#117 most néztük meg moziban, rohadt jóóó film!! -
#116 már ne is haragudj, de 30-án (szerdán) jött be a film, felvilágosítalak :) akkor már szinte minden moziban voltak premier előtti vetítések. szóval te csak ne oltsál engem.
Elhiheted NEM FOG verekedni a Vasember a Hulkkal ez egészen logikus, mivel aki nem látta a Vasembert (mi több azt se tudja mi az), de megnézi a Hulkot annak fogalma sem lesz róla ki az a fémgyerek abból a pár percből, amiből szerinted benne lenne. Épp az az oka annak is hogy Nick Fury a stáblista végére került, a rajongóknak sokat jelent, megvárják, a laikusoknak viszont nem mond semmit, a stáblista elején kimennek.
Mellesleg örülnék ha igazad lenne, de nincs. -
#115 ja biztos múltkor meg azon volt a vita hogy a film 30-án vagy 2-án fog bejönni és tessék 30-án jötte be.Biztos neked lesz igazad -
#114 biztos, hogy nem fog verekedni, már írtam is! A Cinema téved, volt már rá példa nem egyszer.