Vasember

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

danikarate
Én úgy tudom, hogy Nick Fury karakterét elvileg Samuel L. Jackson-ra mintázták.

Én is késõbb néztem meg a "bónuszt". És csak azt nem értem, hogy Nick Fury miért néger? Oké, hogy így Dzsekszon L Sámuel, egy újabb híres (és jó) színész csatlakozhat a filmhez... csak Nick úgy emlékszem, hogy eredetileg fehér fickó :P
overlocker
Nah megnéztem tegnap moziban és kibaszottul teccett kurva jooo film remélem a 2. rész is ilyen jó lesz sajna a Nick Fury részr nm tudtam mgvárni de majd mgnézem youtubeon 10/10 kurva joo csak igy tovább remélem majd a hulk is ilyen jo lesz

Bucser
Ott van a descriptionben:

Black Sabbathtól- Iron Man

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

mi a cime ennek a számnak? Mikor jön ki dvd-n? Köszi!

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

GTheo
Ma megnéztem, isten film :)

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Victor1103
Múlt héten néztük meg a moziba.Jóvolt-jóvolt ,de a Transformers színvonalát nem lépte túl.Pedig az vártam tõle..

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Kandurex
tudom én, nem én csináltam, én csak linkelgetek :)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Szolnokboy1
NightWalker mester is fordítja már, érdemes megvárni. Bár én egy dvdripet is mimimum megvárok, még úgyis megvárnám, ha moziban nem láttam volna :)

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

Inkább várok egy jobb minõségûre, mert ez enyhén szólva is borzalmas :D.
sry, de ez az igazság:D

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Szolnokboy1
Az ILM (Lucas cége) felelõs az animációért. Sztem azért :)

Iori
Azt valaki nem tudja véletlenül hogy miért van Star Wars-os posztere az Iron Mannek? Egy cég vagy rajzoló csinálta?

I love this game!

zoliii
tudom hogy õ mondta

REALista
Bucser mondta a 2-át...olvassatok már vissza...:D

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

zoliii
bocs de én kurvára nem mondtam azt hogy Magyarországon Május 2-jött volna be ez a film tudtam hogy 30-án lesz sõt én még aznap láttam úgy hogy ne dumáj vissza.

Rage47
most néztük meg moziban, rohadt jóóó film!! <#vigyor3>
Szolnokboy1
már ne is haragudj, de 30-án (szerdán) jött be a film, felvilágosítalak :) akkor már szinte minden moziban voltak premier elõtti vetítések. szóval te csak ne oltsál engem.

Elhiheted NEM FOG verekedni a Vasember a Hulkkal ez egészen logikus, mivel aki nem látta a Vasembert (mi több azt se tudja mi az), de megnézi a Hulkot annak fogalma sem lesz róla ki az a fémgyerek abból a pár percbõl, amibõl szerinted benne lenne. Épp az az oka annak is hogy Nick Fury a stáblista végére került, a rajongóknak sokat jelent, megvárják, a laikusoknak viszont nem mond semmit, a stáblista elején kimennek.

Mellesleg örülnék ha igazad lenne, de nincs.

zoliii
ja biztos múltkor meg azon volt a vita hogy a film 30-án vagy 2-án fog bejönni és tessék 30-án jötte be.Biztos neked lesz igazad

Szolnokboy1
biztos, hogy nem fog verekedni, már írtam is! A Cinema téved, volt már rá példa nem egyszer.

zoliii
benne van a Cinema újságban is hogy Hulk-al fog verekedni állítolag

sb1
De csak mint Tony Stark...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

zoliii
különben Vasember benne lesz pár percig az új Hulk-ban is

Zomil
köszi :)
rohanok is a boltba venni egyet :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

sb1
A filmben és a képen is egy Audi R8-as látható,
itthon már 33milláért utánadvágják...<#buck>

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Zomil
amugy a filmben milyen audi van? :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sabcsee
huhh ez a film téleg nagyn odabaszott!
ez az eddigi legjobb képregény feldolgozás,legalábbis nyárig(--->Dark knight:P)!

kaka

Shiwo
hmm..asszem Hulk hangjához megtalálták azt az embert, aki a Baldur's Gate-ekben az Ogréknak adta a hangot :D

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Vaxi
A zene a best ;)
Black Sabbath xD

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Szolnokboy1
ezt lessétek meg, ha még eddig nem láttátok: KURVAJÓ vagy ITT HD-BAN IS.

Van egyébként egy topicom, amit vagy másfél éve nyitottam, akit érdekel a képregény filmes dolog IDE jöjjön.

Hawkeye még nem volt benne az eredeti csapatban, õ késõbb került be.

Shiwo
jah és persze Thor

Shiwo
Amerika kapitánynak szerintem biztos lesz saját filmje
aki még eszembe jut az Angyalokról az Sólyomszem, õ sem maradhat(na) ki

Szolnokboy1
Vasember egész biztosan nem verekszik majd a Hulk-kal, csupán Tony Stark jelenik meg pár másodperc erejéig (cameo). A Mandarin pedig félig kínai félig angol, és egész biztosan nem az arab arc lesz az, a Ten Rings sokakat megzavart pedig az egyszerûen csak egy kis kikacsintás vagy ha úgy jobban tetszik, easter egg volt.

War Machine tutira benne lesz a 2. részben és végre az Avengers film is elkészülni látszik. Itt remélhetõleg nem lesznek nagy problémák a jogokkal mint a Justice League-nél, mert eleve megvan már 3 karakter (Hulk, Iron Man, Nick Fury) és úgy tudom, hogy még 6ot megvettek. Én úgy tippelem, hogy a csapatból még két hõsnek lesz külön filmje a harmadik csak az Avengersben mutatkozik be, majd késõbb õ is megkapja a saját moziját.

zoliii
A filmben nekem az tetszett a legjobban, mikor Tony Stark a 2. páncélt tesztelte repülés elõtt. A filmben a páncél ruha egyes részei igaziak voltak. A japánok igazából is csináltak 1 páncél ruhát, mellyel az emberi erõt meglehet a 10 szeresére növelni. Pestiest-ben láttam, és a Youtube oldalon is fent van róla egy videó.

zoliii
köszi

AC/DC : Back in Black... ne mondd, hogy nem ismered :P (na jó, van aki nem ismeri, hiszen nem vmi új szám :D)
zoliii
amikor el kezdödött a film milyen zene zendült fel valaki nem tudja?

Bucser

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

mivel errõl más nincs:D

Bucser
ráadásul rohadtul rossz topic...

Nah fél pillanat alatt meglestem május30/PCre

banyek látom kérdezte már valaki:D

nem tudjátok a játéka mikor jelenik meg ?legalábbis pc-re?

zoliii
nem tudja valaki hogy mikor fog kijönni Pc-re a játék és honnan lehet le szedni a film fõcím dalát?

Nemtom, én csak a MARVEL oldalán láttam, hogy Mandarin kínai... De a 10 gyûrû miatt valóban elég gyanús a dolog.
zoliii
Ha észrevetted volna, a film nem teljesen a képregényt tükrözi, hanem a valóságba próbálták bele helyezni a sztorit, azért forgatták a filmet Afganisztánban. Úgyis nekem lesz igazam a fõgonosszal kapcsolatban <#nevetes1> Amúgy Mandarin nem Kínai volt. 1 amerikai régész a mesében. Aki a 10 gyûrû által lesz a Világegyetem Úra. A filmben ezért mondták, hogy a 10 gyûrû társaság, (szerintem).

Mandarin kínai, az a fickó meg arab...
zoliii
A hihetetlen Hulk-ban is benne lesz a Vasember pár percig, míg verekszik a
Hulk-kal. A Cinema újságban írták, hogy a színésznek annyira bejött a Vasember páncél, hogy nem is akarta levenni magáról. A Vasember képregényt is olvasta. A Vasember mesét, ami magyar és a Jetix-en ment honnan lehet levadászni? Az elsõ rész kéne, mikor Tony Stark megcsinálja a páncélját. Kíváncsi leszek, hogy Mandarin (Vasember ellenségét) is benne lesz majd valamelyik részben. Szerintem az a fickó lesz, aki a 10 gyûrû társaság vezére. Remélem max. 2 évet kell várni a folytatásra. Állat film lett :)

sz4bolcs
Moziból jöttem. Remek, szórakoztató film lett ez.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

DJ RX7
jó arc. legalábbis a mesében az.

:3