233
  • xBIGMONEYx
    nah látom tényleg törölték:D:D
    nade feltettem ide!!
    mostis mondom csak az nézze meg aki már látta a filmet!!:)

http://www.speedyshare.com/659241140.html
  • Shiwo
    megkellett volna várni, míg lemennek a feliratok..a film legeslegvégén van
  • II Rocky II
    de amúgy über jó a film.
    most mozisan ,szinkronosan néztem meg,de ha meglessz fasza minőségbe tutkó megnézem megint :D
  • II Rocky II
    huh a vége nekem ott van hogy: a sajtónak interjut ad tony és kimondja hogy én vagyok a vasember és kész.
    szal vhogy nem rémlik ez a félszemüs ürgés jelenet.:S vki világositson már fel pls :]]]
  • TomDantes
    Amúgy milyen jó már egy csomó ember aki eddig semmi nem tudott a Black Sabbath-ról most megismeri, meg tetszik neki...tiszta haszon már csak ezért is ez a film.

Amúgy én jövő héten fogom megnézni..majd jövök és megkérdem hogy mi volt aza e zene...XD
  • Shiwo
    lassan kikéne tenni a banner alá :)
  • csgj
    Viccelsz?! Black Sabbath - Iron Man...
  • Soldiers
    1:20 percél szól egy zene annak nem tudjátok esetleg a címét??
  • PrisonMan
    Ma néztem meg a filmet és egyszerűen fantasztikus!!
    Sajnos a stáblistát nem vártam meg, és ezeket a videókat, amiket belinkeltetek youtube-ra mind törölték. Egy rapidshare-es linket találtam.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://rapidshare.com/files/115252280/bonus_credits_scene.avi

Esetleg van hozzá felirat? Vagy ha esetleg leírná valamelyikőtők a magyar szöveget belőle (42 másodperc összesen), azt én beidőzíteném Subtitle Workshoppal
  • zoliii
    Itt van a Vasemberhez a teljes magyar felirat: Iron Man hunsub
  • Szolnokboy1
    megvan az utolsó mondat is! LOL :)
  • Zomil
    "Az első 4 percet fordítottam le, már nincs sok hátra"

ez a mondat odabasz :D
  • Bucser
    ugye nem fogod minden néhy perc után újra betenni?
  • zoliii
    Vasember első 4 perce magyarul: Vasember Hunsub srt
  • zoliii
    Sziasztok! Én elkezdtem fordítani a Vasembert. A szinkronos film alapján csinálom, de eléggé hosszú :) Az első 4 percet fordítottam le, már nincs sok hátra :) Kéne egy kis help!!!
  • csgj
    Tessék! Enyhén szólva pocsék minőség, de mást nem találtam. :P
  • xBIGMONEYx
    hello!!
    áááááá annyira durván jófilm lett!!
    megnéztem csütörtökön aztán annyira tetszett hogy péntekenis beültem a moziba!!:)
    elképesztően jólett!!
    sztem a legjobban sikerült képregény adaptáció!!:)

am itt az uccsó jelenet!!úgynézzétek h telefonos felvétel:D
    csak azok nézzék akik már látták a filmet!!:)

http://www.youtube.com/watch?v=SC68NdNO37g

• GTheo
    Betudod linkelni a "bónuszt"?
  • csgj
    Áh, utánanéztem, és látom, hogy az Ultimate Nick Fury-t mintázták Samuel-ről. Ő egy újabb Nic Fury "verzió" :D
  • csgj
    Öh, lol, akkor most 2 Nick Fury is van? xD

• danikarate
    Én úgy tudom, hogy Nick Fury karakterét elvileg Samuel L. Jackson-ra mintázták.
  • csgj
    Én is később néztem meg a "bónuszt". És csak azt nem értem, hogy Nick Fury miért néger? Oké, hogy így Dzsekszon L Sámuel, egy újabb híres (és jó) színész csatlakozhat a filmhez... csak Nick úgy emlékszem, hogy eredetileg fehér fickó :P
  • overlocker
    Nah megnéztem tegnap moziban és kibaszottul teccett kurva jooo film remélem a 2. rész is ilyen jó lesz sajna a Nick Fury részr nm tudtam mgvárni de majd mgnézem youtubeon 10/10 kurva joo csak igy tovább remélem majd a hulk is ilyen jo lesz
  • Bucser
    Ott van a descriptionben:

Black Sabbathtól- Iron Man
  • kilcsir
    mi a cime ennek a számnak? Mikor jön ki dvd-n? Köszi!
  • GTheo
    Ma megnéztem, isten film :)
  • Victor1103
    Múlt héten néztük meg a moziba.Jóvolt-jóvolt ,de a Transformers színvonalát nem lépte túl.Pedig az vártam tőle..
  • Kandurex
    tudom én, nem én csináltam, én csak linkelgetek :)
  • Szolnokboy1
    NightWalker mester is fordítja már, érdemes megvárni. Bár én egy dvdripet is mimimum megvárok, még úgyis megvárnám, ha moziban nem láttam volna :)
  • knightbali
    Inkább várok egy jobb minőségűre, mert ez enyhén szólva is borzalmas :D.
    sry, de ez az igazság:D
  • Kandurex
    magyar felirat az 1CD változathoz (Prevail),
  • Szolnokboy1
    Az ILM (Lucas cége) felelős az animációért. Sztem azért :)
  • Iori
    Azt valaki nem tudja véletlenül hogy miért van Star Wars-os posztere az Iron Mannek? Egy cég vagy rajzoló csinálta?
  • zoliii
    tudom hogy ő mondta
  • REALista
    Bucser mondta a 2-át...olvassatok már vissza...:D
  • zoliii
    bocs de én kurvára nem mondtam azt hogy Magyarországon Május 2-jött volna be ez a film tudtam hogy 30-án lesz sőt én még aznap láttam úgy hogy ne dumáj vissza.
  • Rage47
    most néztük meg moziban, rohadt jóóó film!!
  • Szolnokboy1
    már ne is haragudj, de 30-án (szerdán) jött be a film, felvilágosítalak :) akkor már szinte minden moziban voltak premier előtti vetítések. szóval te csak ne oltsál engem.

Elhiheted NEM FOG verekedni a Vasember a Hulkkal ez egészen logikus, mivel aki nem látta a Vasembert (mi több azt se tudja mi az), de megnézi a Hulkot annak fogalma sem lesz róla ki az a fémgyerek abból a pár percből, amiből szerinted benne lenne. Épp az az oka annak is hogy Nick Fury a stáblista végére került, a rajongóknak sokat jelent, megvárják, a laikusoknak viszont nem mond semmit, a stáblista elején kimennek.

Mellesleg örülnék ha igazad lenne, de nincs.
  • zoliii
    ja biztos múltkor meg azon volt a vita hogy a film 30-án vagy 2-án fog bejönni és tessék 30-án jötte be.Biztos neked lesz igazad
  • Szolnokboy1
    biztos, hogy nem fog verekedni, már írtam is! A Cinema téved, volt már rá példa nem egyszer.