233
-
#113 benne van a Cinema újságban is hogy Hulk-al fog verekedni állítolag -
#112 De csak mint Tony Stark... -
#111 különben Vasember benne lesz pár percig az új Hulk-ban is -
#110 köszi :)
rohanok is a boltba venni egyet :D -
#109 A filmben és a képen is egy Audi R8-as látható,
itthon már 33milláért utánadvágják...
-
#108 amugy a filmben milyen audi van? :) -
#107 huhh ez a film téleg nagyn odabaszott!
ez az eddigi legjobb képregény feldolgozás,legalábbis nyárig(--->Dark knight:P)! -
#106 hmm..asszem Hulk hangjához megtalálták azt az embert, aki a Baldur's Gate-ekben az Ogréknak adta a hangot :D -
#105 A zene a best ;)
Black Sabbath xD -
#104 ezt lessétek meg, ha még eddig nem láttátok: KURVAJÓ vagy ITT HD-BAN IS.
Van egyébként egy topicom, amit vagy másfél éve nyitottam, akit érdekel a képregény filmes dolog IDE jöjjön.
Hawkeye még nem volt benne az eredeti csapatban, ő később került be. -
#103 jah és persze Thor -
#102 Amerika kapitánynak szerintem biztos lesz saját filmje
aki még eszembe jut az Angyalokról az Sólyomszem, ő sem maradhat(na) ki -
#101 Vasember egész biztosan nem verekszik majd a Hulk-kal, csupán Tony Stark jelenik meg pár másodperc erejéig (cameo). A Mandarin pedig félig kínai félig angol, és egész biztosan nem az arab arc lesz az, a Ten Rings sokakat megzavart pedig az egyszerűen csak egy kis kikacsintás vagy ha úgy jobban tetszik, easter egg volt.
War Machine tutira benne lesz a 2. részben és végre az Avengers film is elkészülni látszik. Itt remélhetőleg nem lesznek nagy problémák a jogokkal mint a Justice League-nél, mert eleve megvan már 3 karakter (Hulk, Iron Man, Nick Fury) és úgy tudom, hogy még 6ot megvettek. Én úgy tippelem, hogy a csapatból még két hősnek lesz külön filmje a harmadik csak az Avengersben mutatkozik be, majd később ő is megkapja a saját moziját. -
#100 A filmben nekem az tetszett a legjobban, mikor Tony Stark a 2. páncélt tesztelte repülés előtt. A filmben a páncél ruha egyes részei igaziak voltak. A japánok igazából is csináltak 1 páncél ruhát, mellyel az emberi erőt meglehet a 10 szeresére növelni. Pestiest-ben láttam, és a Youtube oldalon is fent van róla egy videó. -
#99 köszi -
csgj #98 AC/DC : Back in Black... ne mondd, hogy nem ismered :P (na jó, van aki nem ismeri, hiszen nem vmi új szám :D) -
#97 amikor el kezdödött a film milyen zene zendült fel valaki nem tudja? -
#96 Akkor ez mi a szar?? -
bajsz #95 mivel erről más nincs:D -
#94 ráadásul rohadtul rossz topic... -
bajsz #93 Nah fél pillanat alatt meglestem május30/PCre -
bajsz #92 banyek látom kérdezte már valaki:D -
bajsz #91 nem tudjátok a játéka mikor jelenik meg ?legalábbis pc-re? -
#90 nem tudja valaki hogy mikor fog kijönni Pc-re a játék és honnan lehet le szedni a film főcím dalát? -
csgj #89 Nemtom, én csak a MARVEL oldalán láttam, hogy Mandarin kínai... De a 10 gyűrű miatt valóban elég gyanús a dolog. -
#88 Ha észrevetted volna, a film nem teljesen a képregényt tükrözi, hanem a valóságba próbálták bele helyezni a sztorit, azért forgatták a filmet Afganisztánban. Úgyis nekem lesz igazam a főgonosszal kapcsolatban Amúgy Mandarin nem Kínai volt. 1 amerikai régész a mesében. Aki a 10 gyűrű által lesz a Világegyetem Úra. A filmben ezért mondták, hogy a 10 gyűrű társaság, (szerintem). -
csgj #87 Mandarin kínai, az a fickó meg arab... -
#86 A hihetetlen Hulk-ban is benne lesz a Vasember pár percig, míg verekszik a
Hulk-kal. A Cinema újságban írták, hogy a színésznek annyira bejött a Vasember páncél, hogy nem is akarta levenni magáról. A Vasember képregényt is olvasta. A Vasember mesét, ami magyar és a Jetix-en ment honnan lehet levadászni? Az első rész kéne, mikor Tony Stark megcsinálja a páncélját. Kíváncsi leszek, hogy Mandarin (Vasember ellenségét) is benne lesz majd valamelyik részben. Szerintem az a fickó lesz, aki a 10 gyűrű társaság vezére. Remélem max. 2 évet kell várni a folytatásra. Állat film lett :) -
#85 Moziból jöttem. Remek, szórakoztató film lett ez. -
#84 jó arc. legalábbis a mesében az. -
#83 Restellem, hogy ilyen tájékozatlan vagyok, de a warmachine az jó arc vagy pedig genya?:) -
#82 ma voltam a moziban, megnéztem a filmet nagyon jó lett!
én sem értettem pontosan, hogy mit akar a néger. azt hittem, ő fogja megmenteni/segíteni neki. de így most már látom, hogy ezzel a következő részre utalnak. -
csgj #81 Ja, tényleg :) -
#80 folytatásra való utalás volt 1 nagyon jó a filmben
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mikor a néger csóka, Jim Rhodes (aki ügyebár a képregényben Warmachine) ránéz a másik páncélra, és valami olyasmit mond,hogy "majd legközelebb haver" és bevágódik a kocsiba -
csgj #79 Bizony, atomjó lett!! Az elején azt hittem, hogy ezzel a nagy hős amerikai fegyvergyártó dologgal túl amcsis film lesz, de kiderült, hogy pont az amcsik túlzott fegyverkezését is rossz dologként mutatja be a film. 10/9, persze, mivel tökéletes film nincs :)
Shiwo: Nem néztem végig a credits-et, pedig gondolhattam volna rá, hogy lesz vmi a végén. Csak hát mindig mindenki rögtön kimegy a teremből :S Na de ezek szerint könnyen lehet, hogy lesz folytatása :) -
#78 Na, én is megnéztem nálam 10/9, szerintem ezzel mindent elmondtam.
Típikusan olyan film, amire el kell menni megnézni!!! -
#77 Üdv!
Szerintem is nagyon jó lett a film, R. Downey Jr nagyon komoly színész, behalok az arckifejezéseitől:) Amúgy sztem az eddigi legjobb képregényadaptáció, leszámítva az első batmant.
-
#76 Nah, most néztük meg a filmet, nekem is nagyon bejött.. Van benen humor, akció + apró utalások a marvel világra
FIGYELEM !!!!!! Érdemes kivárni, míg lemennek a feliratok, van egy kis szösszenet a végén !!!!
Leírom azoknak, akik már megnézték a filmet, de nem várták ki, viszont érdekelné őket
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tony épp hazaérkezik..a sötétben egy ember várja..egy félszemü pasi..közli, hogy ő Nic Furry, a S.H.I.E.L.D. vezetője, s hogy azért jött, hogy a bosszú angyalairól tárgyaljon... -
#75 Sziasztok!
Valaki vegye már fel a moziban a hangot. Már van hozzá Litván felirat, csak le kéne fordítani. -
#74 Hát én ma mentem a 17 órási előadásra és hát egy szó mint 100 KURVA JÓ lett:D