233
  • zoliii
    benne van a Cinema újságban is hogy Hulk-al fog verekedni állítolag
  • sb1
    De csak mint Tony Stark...
  • zoliii
    különben Vasember benne lesz pár percig az új Hulk-ban is
  • Zomil
    köszi :)
    rohanok is a boltba venni egyet :D
  • sb1
    A filmben és a képen is egy Audi R8-as látható,
    itthon már 33milláért utánadvágják...

• Zomil
    amugy a filmben milyen audi van? :)
  • Sabcsee
    huhh ez a film téleg nagyn odabaszott!
    ez az eddigi legjobb képregény feldolgozás,legalábbis nyárig(--->Dark knight:P)!
  • Shiwo
    hmm..asszem Hulk hangjához megtalálták azt az embert, aki a Baldur's Gate-ekben az Ogréknak adta a hangot :D
  • Vaxi
    A zene a best ;)
    Black Sabbath xD
  • Szolnokboy1
    ezt lessétek meg, ha még eddig nem láttátok: KURVAJÓ vagy ITT HD-BAN IS.

Van egyébként egy topicom, amit vagy másfél éve nyitottam, akit érdekel a képregény filmes dolog IDE jöjjön.

Hawkeye még nem volt benne az eredeti csapatban, ő később került be.
  • Shiwo
    jah és persze Thor
  • Shiwo
    Amerika kapitánynak szerintem biztos lesz saját filmje
    aki még eszembe jut az Angyalokról az Sólyomszem, ő sem maradhat(na) ki
  • Szolnokboy1
    Vasember egész biztosan nem verekszik majd a Hulk-kal, csupán Tony Stark jelenik meg pár másodperc erejéig (cameo). A Mandarin pedig félig kínai félig angol, és egész biztosan nem az arab arc lesz az, a Ten Rings sokakat megzavart pedig az egyszerűen csak egy kis kikacsintás vagy ha úgy jobban tetszik, easter egg volt.

War Machine tutira benne lesz a 2. részben és végre az Avengers film is elkészülni látszik. Itt remélhetőleg nem lesznek nagy problémák a jogokkal mint a Justice League-nél, mert eleve megvan már 3 karakter (Hulk, Iron Man, Nick Fury) és úgy tudom, hogy még 6ot megvettek. Én úgy tippelem, hogy a csapatból még két hősnek lesz külön filmje a harmadik csak az Avengersben mutatkozik be, majd később ő is megkapja a saját moziját.
  • zoliii
    A filmben nekem az tetszett a legjobban, mikor Tony Stark a 2. páncélt tesztelte repülés előtt. A filmben a páncél ruha egyes részei igaziak voltak. A japánok igazából is csináltak 1 páncél ruhát, mellyel az emberi erőt meglehet a 10 szeresére növelni. Pestiest-ben láttam, és a Youtube oldalon is fent van róla egy videó.
  • zoliii
    köszi
  • csgj
    AC/DC : Back in Black... ne mondd, hogy nem ismered :P (na jó, van aki nem ismeri, hiszen nem vmi új szám :D)
  • zoliii
    amikor el kezdödött a film milyen zene zendült fel valaki nem tudja?
  • Bucser
    Akkor ez mi a szar??
  • bajsz
    mivel erről más nincs:D
  • Bucser
    ráadásul rohadtul rossz topic...
  • bajsz
    Nah fél pillanat alatt meglestem május30/PCre
  • bajsz
    banyek látom kérdezte már valaki:D
  • bajsz
    nem tudjátok a játéka mikor jelenik meg ?legalábbis pc-re?
  • zoliii
    nem tudja valaki hogy mikor fog kijönni Pc-re a játék és honnan lehet le szedni a film főcím dalát?
  • csgj
    Nemtom, én csak a MARVEL oldalán láttam, hogy Mandarin kínai... De a 10 gyűrű miatt valóban elég gyanús a dolog.
  • zoliii
    Ha észrevetted volna, a film nem teljesen a képregényt tükrözi, hanem a valóságba próbálták bele helyezni a sztorit, azért forgatták a filmet Afganisztánban. Úgyis nekem lesz igazam a főgonosszal kapcsolatban Amúgy Mandarin nem Kínai volt. 1 amerikai régész a mesében. Aki a 10 gyűrű által lesz a Világegyetem Úra. A filmben ezért mondták, hogy a 10 gyűrű társaság, (szerintem).
  • csgj
    Mandarin kínai, az a fickó meg arab...
  • zoliii
    A hihetetlen Hulk-ban is benne lesz a Vasember pár percig, míg verekszik a
    Hulk-kal. A Cinema újságban írták, hogy a színésznek annyira bejött a Vasember páncél, hogy nem is akarta levenni magáról. A Vasember képregényt is olvasta. A Vasember mesét, ami magyar és a Jetix-en ment honnan lehet levadászni? Az első rész kéne, mikor Tony Stark megcsinálja a páncélját. Kíváncsi leszek, hogy Mandarin (Vasember ellenségét) is benne lesz majd valamelyik részben. Szerintem az a fickó lesz, aki a 10 gyűrű társaság vezére. Remélem max. 2 évet kell várni a folytatásra. Állat film lett :)
  • sz4bolcs
    Moziból jöttem. Remek, szórakoztató film lett ez.
  • DJ RX7
    jó arc. legalábbis a mesében az.
  • gbc csabika
    Restellem, hogy ilyen tájékozatlan vagyok, de a warmachine az jó arc vagy pedig genya?:)
  • DJ RX7
    ma voltam a moziban, megnéztem a filmet nagyon jó lett!

én sem értettem pontosan, hogy mit akar a néger. azt hittem, ő fogja megmenteni/segíteni neki. de így most már látom, hogy ezzel a következő részre utalnak.
  • csgj
    Ja, tényleg :)
  • Shiwo
    folytatásra való utalás volt 1 nagyon jó a filmben

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mikor a néger csóka, Jim Rhodes (aki ügyebár a képregényben Warmachine) ránéz a másik páncélra, és valami olyasmit mond,hogy "majd legközelebb haver" és bevágódik a kocsiba
  • csgj
    Bizony, atomjó lett!! Az elején azt hittem, hogy ezzel a nagy hős amerikai fegyvergyártó dologgal túl amcsis film lesz, de kiderült, hogy pont az amcsik túlzott fegyverkezését is rossz dologként mutatja be a film. 10/9, persze, mivel tökéletes film nincs :)

Shiwo: Nem néztem végig a credits-et, pedig gondolhattam volna rá, hogy lesz vmi a végén. Csak hát mindig mindenki rögtön kimegy a teremből :S Na de ezek szerint könnyen lehet, hogy lesz folytatása :)
  • sb1
    Na, én is megnéztem nálam 10/9, szerintem ezzel mindent elmondtam.
    Típikusan olyan film, amire el kell menni megnézni!!!
  • gbc csabika
    Üdv!

Szerintem is nagyon jó lett a film, R. Downey Jr nagyon komoly színész, behalok az arckifejezéseitől:) Amúgy sztem az eddigi legjobb képregényadaptáció, leszámítva az első batmant.
  • Shiwo
    Nah, most néztük meg a filmet, nekem is nagyon bejött.. Van benen humor, akció + apró utalások a marvel világra

FIGYELEM !!!!!! Érdemes kivárni, míg lemennek a feliratok, van egy kis szösszenet a végén !!!!

Leírom azoknak, akik már megnézték a filmet, de nem várták ki, viszont érdekelné őket

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tony épp hazaérkezik..a sötétben egy ember várja..egy félszemü pasi..közli, hogy ő Nic Furry, a S.H.I.E.L.D. vezetője, s hogy azért jött, hogy a bosszú angyalairól tárgyaljon...
  • zoliii
    Sziasztok!

Valaki vegye már fel a moziban a hangot. Már van hozzá Litván felirat, csak le kéne fordítani.
  • zoliii
    Hát én ma mentem a 17 órási előadásra és hát egy szó mint 100 KURVA JÓ lett:D