Vasember

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gbc csabika
Restellem, hogy ilyen tájékozatlan vagyok, de a warmachine az jó arc vagy pedig genya?😊

DJ RX7
ma voltam a moziban, megnéztem a filmet nagyon jó lett!

én sem értettem pontosan, hogy mit akar a néger. azt hittem, õ fogja megmenteni/segíteni neki. de így most már látom, hogy ezzel a következõ részre utalnak.

:3

Ja, tényleg 😊
Shiwo
folytatásra való utalás volt 1 nagyon jó a filmben

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mikor a néger csóka, Jim Rhodes (aki ügyebár a képregényben Warmachine) ránéz a másik páncélra, és valami olyasmit mond,hogy "majd legközelebb haver" és bevágódik a kocsiba

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Bizony, atomjó lett!! Az elején azt hittem, hogy ezzel a nagy hõs amerikai fegyvergyártó dologgal túl amcsis film lesz, de kiderült, hogy pont az amcsik túlzott fegyverkezését is rossz dologként mutatja be a film. 10/9, persze, mivel tökéletes film nincs 😊

Shiwo: Nem néztem végig a credits-et, pedig gondolhattam volna rá, hogy lesz vmi a végén. Csak hát mindig mindenki rögtön kimegy a terembõl :S Na de ezek szerint könnyen lehet, hogy lesz folytatása 😊
sb1
Na, én is megnéztem nálam 10/9, szerintem ezzel mindent elmondtam.
Típikusan olyan film, amire el kell menni megnézni!!!

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

gbc csabika
Üdv!

Szerintem is nagyon jó lett a film, R. Downey Jr nagyon komoly színész, behalok az arckifejezéseitõl😊 Amúgy sztem az eddigi legjobb képregényadaptáció, leszámítva az elsõ batmant.

Shiwo
Nah, most néztük meg a filmet, nekem is nagyon bejött.. Van benen humor, akció + apró utalások a marvel világra

FIGYELEM !!!!!! Érdemes kivárni, míg lemennek a feliratok, van egy kis szösszenet a végén !!!!

Leírom azoknak, akik már megnézték a filmet, de nem várták ki, viszont érdekelné õket

Tony épp hazaérkezik..a sötétben egy ember várja..egy félszemü pasi..közli, hogy õ Nic Furry, a S.H.I.E.L.D. vezetõje, s hogy azért jött, hogy a bosszú angyalairól tárgyaljon...

zoliii
Sziasztok!

Valaki vegye már fel a moziban a hangot. Már van hozzá Litván felirat, csak le kéne fordítani.

zoliii
Hát én ma mentem a 17 órási elõadásra és hát egy szó mint 100 KURVA JÓ lett😄

Shiwo
nekem már megvan a jegy...este 8ra menünk 😊

Zomil
hát mivel minden mozimüsorban a mai nap van benne és TÉNYLEG vetitik is ma, igy aki annyira be van sozva ma is megnézheti 😊
én inkább majd csak jövö hét

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nálunk Magyarországon mindíg CSÜTÖRTÖKÖN kezdik a filmek vetítését, illetve a premier "elötti" vetítések szerdán éjjel vannak. De. EL tudom képzelni, hogy a május elseje okán elõrébb hozták. EGyébként a fenti csütörtök témából adódóan volt már olyan film ami itthon 1-2 nappal elöbb lett bemutatva mint USA-ban. Szóval simán lehet igaza mindkettõtöknek 😊

Na, ma nézem meg, 4-kor kezdõdik. Remélem jó lesz... IMDB-n 8.2-re értékelték. Azaz az eddigi szavazatok alapján 8.2 pontot kapott a 10-bõl. Az IMDB-n pedig ez jó teljesítmény 😛
Willi Betz
Mondjuk igen,az betett neki sajnos.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Bucser
Szerintem inkább csak az alkohol- meg drogelvonó az ami hazavágta a fejét...

Egy 45 év körüli egészséges ember nem néz így ki... (edward James Olmos legalább 15 évvel idõsebb szerintem mégis jobban fest mint R.D.Jr.)

De ez nem vesz el azon értékbõl, hogy szerintem jó választás volt Tony Starknak. Meg van benne az ehhez szükséges szemtelenség😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Willi Betz
Úristen,hogy megöregedett a Robert Downey Jr.<#wow1>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

zoliii
ja már én is várom

Bulykin
ez fasaz film lesz, már várom😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Klemice
hát rohadtul semmi köze a számnak ehhez a vasemberhez :S

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Shiwo
elnézve a dalszövegét, nem..

Zomil
hát a port.hu-n ez van irva:
"színes magyarul beszélõ amerikai fantasztikus akciófilm, 126 perc, 2008"
ugyhogy sztem igen

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tatyla
kérdezném hogy szinkronos e mert a lányommal mennék moziba?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Zomil
meghallgattam és jó kis szám 😊

bár az érdekelne, h tényleg az iron man képregény alapján irták a számot, vagy ez csak véletlen egybeesés? 😊

Zomil
köszönöm szépen 😊

Bucser
Black Sabbath "Iron Man"

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Shiwo
black sabbath - iron man

Zomil
itt 1:23-kor kezdödik 😊

Shiwo
2 számot is adnak benne, nem ?

Zomil
hali!
amit adnak a tv-ben elözetest, abban mi a számnak a cime? 😊

Bucser
Már várom, hogy április 30-án elmenj a premierre és beszámolót írj..

zoliii
már csak pár hét és bejön a mozikba már alig várom.

Cuchulainn
Kíváncsi leszek rá, a rajzfilm nézhetõ volt de semmi extra. Azért egy Avengers filmnek jobban örülnék (abból az elsõ rajzfilm gecijó lett bár a második fos)

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Seth
B+,most nem mindegy hogy április vége vagy május eleje ? Ilyenen vitatkozni.
Amúgy május 2 😄

PSN ID.: Beegabor

zoliii
gondolom április 30-át akartál mondani.Szánalmas

Bucser
<#kuss><#whatever>

Reménytelen...

Majd márc 30-án várjuk az élménybeszámolódat miután hazajöttél a moziból..

Shiwo
visszavonom...az angol trailerben is ezt mondja..a teaser trailerben még mást mondott...

Shiwo
vannak benne jó, új jelenetek, de mondjuk az elején tök mást mond a magyar szinkorn, mint az eredeti angol..

zoliii
ha tetszik ha nem akkor is Április 30-án fog bejönni a film.Ja és itt van az újelõzetes

Bucser
Te még mindig nem fogtad fel???

Ennél hivatalosabb hova kell?? Linkelhetsz nekem bármilyen magyar oldalt... Ha egyszer a gyártó azt mondja, hogy május 2...

Ez kb olyan mint amikor játékról van official megjeléenési dátum kiadó és fejlesztõ álatal erre linkelgetsz nekem egy honi kiadót, hogy mikor jön a játék. (akiknek általában gõze sincs valójában róla, hogy csúszik-e a projekt vagy nem...)

zoliii
Bucser
Bocs, de hadd ne egy sorozatos fórumon megadott info legyen erõsebb mint a Hivatalos Oldalon lévõ....

zoliii
Vasember
Pedig akkor lesz de mind1

Bucser
Az Iron Man nemzetközi Premierje Május 2. Nehezen hiszem, hogy Április 30-án kijönne Magyarországon.

BTW a Trailer kúrva jó lett.

A movie hivatalos oldalán megtekinthetõ

Szegény Shelby Cobra

Shiwo
kábé mindkettõ

zoliii
A vasember hazai premierje 2008.április.30-án lesz.A többi infót a filmrõl itt találjátok.Iron Man

fsgh
film. Milyen film készült nemrég?:o

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

II Rocky II
ez most a mese iron man topic lenne?😄 mert egy film készült nem régen😊

24 - Exile -Nov.23

fsgh
😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Shiwo
sztem se..