233
  • Shiwo
    nekem már megvan a jegy...este 8ra menünk :)
  • Zomil
    hát mivel minden mozimüsorban a mai nap van benne és TÉNYLEG vetitik is ma, igy aki annyira be van sozva ma is megnézheti :)
    én inkább majd csak jövö hét
  • Inquisitor
    Nálunk Magyarországon mindíg CSÜTÖRTÖKÖN kezdik a filmek vetítését, illetve a premier "elötti" vetítések szerdán éjjel vannak. De. EL tudom képzelni, hogy a május elseje okán előrébb hozták. EGyébként a fenti csütörtök témából adódóan volt már olyan film ami itthon 1-2 nappal elöbb lett bemutatva mint USA-ban. Szóval simán lehet igaza mindkettőtöknek :)
  • csgj
    Na, ma nézem meg, 4-kor kezdődik. Remélem jó lesz... IMDB-n 8.2-re értékelték. Azaz az eddigi szavazatok alapján 8.2 pontot kapott a 10-ből. Az IMDB-n pedig ez jó teljesítmény :P
  • Willi Betz
    Mondjuk igen,az betett neki sajnos.
  • Bucser
    Szerintem inkább csak az alkohol- meg drogelvonó az ami hazavágta a fejét...

Egy 45 év körüli egészséges ember nem néz így ki... (edward James Olmos legalább 15 évvel idősebb szerintem mégis jobban fest mint R.D.Jr.)

De ez nem vesz el azon értékből, hogy szerintem jó választás volt Tony Starknak. Meg van benne az ehhez szükséges szemtelenség:)
  • Willi Betz
    Úristen,hogy megöregedett a Robert Downey Jr.
  • zoliii
    ja már én is várom
  • Bulykin
    ez fasaz film lesz, már várom:D
  • Klemice
    hát rohadtul semmi köze a számnak ehhez a vasemberhez :S
  • Shiwo
    elnézve a dalszövegét, nem..
  • Zomil
    hát a port.hu-n ez van irva:
    "színes magyarul beszélő amerikai fantasztikus akciófilm, 126 perc, 2008"
    ugyhogy sztem igen
  • Tatyla
    kérdezném hogy szinkronos e mert a lányommal mennék moziba?
  • Zomil
    meghallgattam és jó kis szám :)

bár az érdekelne, h tényleg az iron man képregény alapján irták a számot, vagy ez csak véletlen egybeesés? :)
  • Zomil
    köszönöm szépen :)
  • Bucser
    Black Sabbath "Iron Man"
  • Shiwo
    black sabbath - iron man
  • Zomil
    itt 1:23-kor kezdödik :)
  • Shiwo
    2 számot is adnak benne, nem ?
  • Zomil
    hali!
    amit adnak a tv-ben elözetest, abban mi a számnak a cime? :)
  • Bucser
    Már várom, hogy április 30-án elmenj a premierre és beszámolót írj..
  • zoliii
    már csak pár hét és bejön a mozikba már alig várom.
  • Cuchulainn
    Kíváncsi leszek rá, a rajzfilm nézhető volt de semmi extra. Azért egy Avengers filmnek jobban örülnék (abból az első rajzfilm gecijó lett bár a második fos)
  • Seth
    B+,most nem mindegy hogy április vége vagy május eleje ? Ilyenen vitatkozni.
    Amúgy május 2 :D
  • zoliii
    gondolom április 30-át akartál mondani.Szánalmas
  • Bucser

Reménytelen...

Majd márc 30-án várjuk az élménybeszámolódat miután hazajöttél a moziból..
  • Shiwo
    visszavonom...az angol trailerben is ezt mondja..a teaser trailerben még mást mondott...
  • Shiwo
    vannak benne jó, új jelenetek, de mondjuk az elején tök mást mond a magyar szinkorn, mint az eredeti angol..
  • zoliii
    ha tetszik ha nem akkor is Április 30-án fog bejönni a film.Ja és itt van az újelőzetes
  • Bucser
    Te még mindig nem fogtad fel???

Ennél hivatalosabb hova kell?? Linkelhetsz nekem bármilyen magyar oldalt... Ha egyszer a gyártó azt mondja, hogy május 2...

Ez kb olyan mint amikor játékról van official megjeléenési dátum kiadó és fejlesztő álatal erre linkelgetsz nekem egy honi kiadót, hogy mikor jön a játék. (akiknek általában gőze sincs valójában róla, hogy csúszik-e a projekt vagy nem...)
  • zoliii
    Akkor itt van
  • Bucser
    Bocs, de hadd ne egy sorozatos fórumon megadott info legyen erősebb mint a Hivatalos Oldalon lévő....
  • zoliii
    Vasember
    Pedig akkor lesz de mind1
  • Bucser
    Az Iron Man nemzetközi Premierje Május 2. Nehezen hiszem, hogy Április 30-án kijönne Magyarországon.

BTW a Trailer kúrva jó lett.

A movie hivatalos oldalán megtekinthető

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szegény Shelby Cobra
  • Shiwo
    kábé mindkettő
  • zoliii
    A vasember hazai premierje 2008.április.30-án lesz.A többi infót a filmről itt találjátok.Iron Man
  • fsgh
    film. Milyen film készült nemrég?:o
  • II Rocky II
    ez most a mese iron man topic lenne?:D mert egy film készült nem régen:)
  • fsgh
    :)
  • Shiwo
    sztem se..