Vasember
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Na, már van egy kép+megjelenési dátum :-) !
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
a vasember nem éppen a kedvenc képregény szereplõm de persze jöhet az is.
Szerintem csinálni kellene egy Boszú angyalok filmet is majd a jövõben, és a többi adaptációt minimum 3. részig folytatni.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Elõre is kösz
\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks
Bár a Fantastic Four filmben a Lénynek is megmaradt a narabxcssárga színe, szal még lehet reménykedni. Ez utóbbi iõpontja nekem közelebbinek is tûnik, ha jól tudom tavasszal lesz a premierje
egy ilyen filmet, amit sikerre akarnak vinni nem mutathatnak be tavasszal. a premier július 1-én lesz a tom cruise-os világok harcával párhuzamosan.
egyelõre még nem érdmes izzítani a vasemberre, mert halesz, akkor nem idén - valamint a kisebb stúdió és a mûvészfilmesként induló nick cassavettes sem a kommerszre, hanem inkább az igényességre való törekvést jelenti.
ami biztos, hogy jön képregénybõl:
hellblazer - 2005.02.18
fantastic four - 2005.07.01
x-men 3 - 2006.05.05
superman - 2006. nyara
spider-man 3 - 2007.05.04
(tavasszal jön a son of the mask, de az nem számít)
mivel kisköltségvetésûek lesznek ezért bármikor jöhet (vagy bármikor kiderülhet, hogy nem lesz belõlük semmi): a green hornet és a man-thing
és, amik vagy lesznek, vagy nem: ghost rider, v for vendetta, watchmen
Pókembernék a Hulk is jobb??
Mwuhahahahahahahaha!!!!!
Ezzel én nem értek egyet, de ezt a bevételi, eladási, sõt a kritikák statisztikái is alátámasztják.
X-Men egyértelmûen eddig a legjobb Marvel film amit láthattunk mindkét epizódjával.
Ezek után kiváncsi leszek a veasemberre, fõleg, hogy a páncélt hogy oldják meg. Remélem nem számítógépanimáció lesz. Minden bizonnyal a sárga-piros páncélról le kell majd mondanuk, mert ahogy mondani szokták, idiótának tûnne egy ilyen csili vili páncélban rohangáló keménylegény. Bár a Fantastic Four filmben a Lénynek is megmaradt a narabxcssárga színe, szal még lehet reménykedni. Ez utóbbi iõpontja nekem közelebbinek is tûnik, ha jól tudom tavasszal lesz a premierje.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Elég sok Marvel-t láttunk már vászonra vinni hát itt a következõ, igaz a hír már elég régi én
tegnap bukkantamrá és mivel az én kedvenc Marvel superhero-m amúgy is Iron Man így megnyitottam neki a topikot.
Õszíntén szólva ha annyira jó lesz mind hangulatban mind effektekben mint pl a Pókember
vagy az X-men már akkor nekem már megéri megnézni.
Hír