Vasember

← ElőzőOldal 5 / 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor gondolom, nem nézted végig...

hát megnéztem a trailert , közel sem igy néz ki az iron man... mint valami rozsdás bádogember az óz a nagy varázslóbol

Shiwo

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Bucser
Hát ha azt vesszük, hogy Stark fegyvergyáros így nem csoda, hogy a páncél képességeinek demonstrálásához F-22A-kat használ😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

[NST]Cifu
Én pont a trailer végében csalódtam egy kicsit. A Vasember és mögötte az F-22A-k, illetve a háttér valahogy nem állt össze, remélem csak annyi, hogy még csak egy "work in progress" állapotú CGI renderrõl van szó...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Adam5
Wow, nagyon jó lesz szvsz 😄! Az a helyben improvizált fém páncél is már nagyon odab*szott xD. De 1értelmûen a trailer vége a legjobb 😊.

sb1
Már majdnem a trailer-ben csalódtam, de az utolsó képkockák ezt nem hagyták <#eljen> !

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Ez még akár jó is lehet! Reméllem ilyen Batman Begins féle vissza az alapokhoz/darkos cucc lessz...
sb1
Egy újabb kép...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

sb1
[/img]

Na, már van egy kép+megjelenési dátum :-) !

nekem tetszett a Hulk, habár nem ismerem az eredeti történetet.

az is igaz

Bucser
Ízlések és pofonok... Nekem a rendezés kaotikussága miatt nem jött be valamint azért mert nagyjából köze sem volt a képregényhez...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hulk az egyik legjobb képregényfilm, hülye aki azt mondja, hogy egy szar film...
Bucser
A hulkal igazából egyetlen hatalmas probléma volt.... hogy semmi köze az eredeti sztorihoz... MÉg nyomokban sem...

A Hulk az jó film csak a nagy közönségnek nem kellett ilyen mélyreható jellemrajz, és mindenki azért fikázza, pedig pont ez tetszik benne.Mondjuk vannak olyan hírek hogy lesz 2 de az csak DVD-n és ez nagy baj.A bosszú anyalairól meg csak annyit hogy a rajzfilmen kívûl akarnak egy filmet is készíteni, amit ha csinálnak olyan 250 millió dollár körül lesz a költségvetése ami sztem egy elég jó látványvilágú filmet eredményezne, errõl szól a pletyka.

Nekem a Jet-X-en futó Vasember rajzfilmsorozat zenéje kéne. Nem tud valaki egy dal címet, esetleg letöltési helyet?
Mr Csé
mehet a méhbe 😊

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Waterhorse
Bosszú Angyalai film most jött ki, még szinte meleg. Ez egy rajzfilm, a ultimate sorozatból adaptálva. Egy ilyen megjelenés után, nem hiszem hogy a közeljövõben filmet is fognak csinálni. Ami viszont úgy néz ki lesz filmben az Amerika Kapitány, és talán Thor. Ha már ezeket nézem, meg az elkészült, ill. készülõ Hulk 2. részét + Vasembert, akkor az alaptagoknak számító hõsökkel mind külön filmben fogunk találkozni.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

De de jöjjenek csak az adaptációk minden mennyiségbe... de mondjuk jönnek is.
a vasember nem éppen a kedvenc képregény szereplõm de persze jöhet az is.
Szerintem csinálni kellene egy Boszú angyalok filmet is majd a jövõben, és a többi adaptációt minimum 3. részig folytatni.

Voltan
Szerintem még a Daredevil volt úgy-ahogy jó, meg az elsõ X-men. A Hulk számomra iszonyú nagy csalódás volt. Több ilyen vacak képregényadaptáció nagyon nem hiányzik már.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Carfanatic
Hi én láttam plakátot róla és már alig várom a plakáton a piros sárga összeálításba nlátszot aminek még inkább örülök .De még annak örülnék ha a Silver Surfer-rõl is forgatnának az hallotam hogy fognak is errõl ki mit tud?
Elõre is kösz

\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks

a man-thing premierje áprilisban lesz a sci-fi channell-en, szóval nem mozifilm.
szerintem is a hulk volt a legjobb, de van annál feleslegesebb, amikor ízlésekrõl vitatkozik pár ember?😊

Bár a Fantastic Four filmben a Lénynek is megmaradt a narabxcssárga színe, szal még lehet reménykedni. Ez utóbbi iõpontja nekem közelebbinek is tûnik, ha jól tudom tavasszal lesz a premierje

egy ilyen filmet, amit sikerre akarnak vinni nem mutathatnak be tavasszal. a premier július 1-én lesz a tom cruise-os világok harcával párhuzamosan.

egyelõre még nem érdmes izzítani a vasemberre, mert halesz, akkor nem idén - valamint a kisebb stúdió és a mûvészfilmesként induló nick cassavettes sem a kommerszre, hanem inkább az igényességre való törekvést jelenti.

ami biztos, hogy jön képregénybõl:

hellblazer - 2005.02.18
fantastic four - 2005.07.01
x-men 3 - 2006.05.05
superman - 2006. nyara
spider-man 3 - 2007.05.04

(tavasszal jön a son of the mask, de az nem számít)

mivel kisköltségvetésûek lesznek ezért bármikor jöhet (vagy bármikor kiderülhet, hogy nem lesz belõlük semmi): a green hornet és a man-thing

és, amik vagy lesznek, vagy nem: ghost rider, v for vendetta, watchmen
Waterhorse
A Penge is Marvel figura, nekem tetszett az a 2 rész amit láttam, és a 3. sem igérkezik rossznak, fõleg Jessica Biel-el.

Pókembernék a Hulk is jobb??
Mwuhahahahahahahaha!!!!!
Ezzel én nem értek egyet, de ezt a bevételi, eladási, sõt a kritikák statisztikái is alátámasztják.

X-Men egyértelmûen eddig a legjobb Marvel film amit láthattunk mindkét epizódjával.

Ezek után kiváncsi leszek a veasemberre, fõleg, hogy a páncélt hogy oldják meg. Remélem nem számítógépanimáció lesz. Minden bizonnyal a sárga-piros páncélról le kell majd mondanuk, mert ahogy mondani szokták, idiótának tûnne egy ilyen csili vili páncélban rohangáló keménylegény. Bár a Fantastic Four filmben a Lénynek is megmaradt a narabxcssárga színe, szal még lehet reménykedni. Ez utóbbi iõpontja nekem közelebbinek is tûnik, ha jól tudom tavasszal lesz a premierje.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Adam5
hát a pókember sorozatban már szerepelt, szal sztem igen

A Penge is Marvel nem?

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Adam5
hát hogy a x-men jobb volt mint a pókember az tuti 😊

Punkerwork
X-Men jó volt a pókfaszi iszonyat gagyi annál még a Hulk is jobb 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Adam5
" már akkor nekem már megéri megnézni. "

jóvan na... mielott vki szólna

Adam5
Hi

Elég sok Marvel-t láttunk már vászonra vinni hát itt a következõ, igaz a hír már elég régi én
tegnap bukkantamrá és mivel az én kedvenc Marvel superhero-m amúgy is Iron Man így megnyitottam neki a topikot.
Õszíntén szólva ha annyira jó lesz mind hangulatban mind effektekben mint pl a Pókember
vagy az X-men már akkor nekem már megéri megnézni.

Hír

← ElőzőOldal 5 / 5