FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
oldschool.trance.techno.rave
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
két gépre hányta föl, és mind2 vasat megette. visszavitte a gámát, aztán most csatlakozott az sf-et bojkottálók táborához.
zsír. és legalább hivatalos fórumba írta. én se játszom a crc-vel a nyamvadék sf miatt, pedig vettem^^
Mekkora a gépigénye a játéknak?A FAQ elolvastam de a ti véleményetekre vagyok kiváncsi.
Meg szeretném rendelni a játékot mennyi ido alatt szálítják házhoz vagy én kell kivegyem a postárol?
:3
Tulajdonképpen mi történt itt mert nemtok angolul?
Next PC upgrade: 2022
Suzuki Swift GL 1.3
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Suzuki Swift GL 1.3
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
oldschool.trance.techno.rave
na mind1 amíg nem lesz flatout 2 addig elõszedem a crashdayt 😄
Ez nem azt jelenti hogy elfogyott. Hanem nem érkezett még meg a boltba.
Szerintem rendeld elõ.
Suzuki Swift GL 1.3
asus alaplap; intel core 2 duo 2.13GHz; 2*1024 ram; Asus 8800GTS 320MB;
Igaz nincs nehézségi fokozat váltás a játékban, de én még nem nyertem versenyt õszintén bevallom. De lehet az miatt van, hogy a karriert nem viszem és nem kapok alkatrészeket stb. :S
De nem lehetek annyira béna hogy nem tudok megnyerni egy meccset.
Könnyen kipördûl a verda és onnan már buktad, nitrózni sem túl jó megoldás, mert úgy elveszted az egyensúlyt.
Ami ez alatt megy!!Az a zene kell!!
Nem a játékbol és nem is a trainerröl!!
Forca Barca
Rob Zombie - Demon speeding
http://flatout2.sierra.com/us/
Itt is van 1-2 szám amit meghallgathatsz.
Amúgy Rob Zombie - Demon speeding a szám címe.
De itt vannak a számok címei:
link
Sajnos nem találtam sehol a zenéket, de ha egyessével rájukkeresel, lehet több szerencséd lesz!
Forca Barca
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.