FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

G1nic
Buldozer nincs

oldschool.trance.techno.rave

G1nic
nincs is hozzá még crack de ha van adhatsz linket privátba<#idiota>

buldozer99
Van a flatout 2 höz crack??

Forca Barca

[HUN]FaTaL
töltsd le a cracket hozzá (nessuno) és akkor nempörgeti a discet

http://goo.gl/gd6Zi5

12346
én is, de így meg nincs kedvem restartolgatni install után. aztán még asszem peccselés után is..:c + minden indításnál cd elõkeres, megpörget. lehet hogy igazándiból ennek az az oka inkább, hogy annyira nem jön be, mint az sl😊

SZilaJMaGGoT
Én crc-zek... Én is vettem... 😄 De amúgy is megvettem volna egy idõ után ha nem sf-os akkor is...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

12346
milyen bothot szedett szét ki?😊) both=mind2, egyaránt stb.
két gépre hányta föl, és mind2 vasat megette. visszavitte a gámát, aztán most csatlakozott az sf-et bojkottálók táborához.
zsír. és legalább hivatalos fórumba írta. én se játszom a crc-vel a nyamvadék sf miatt, pedig vettem^^

DJ RX7
Nekem nem baj ha megöli a windows meg vagyok szokva meg ott van a Ghost 2003.

:3

DJ RX7
Halihó.Lenne pár kérdésem.
Mekkora a gépigénye a játéknak?A FAQ elolvastam de a ti véleményetekre vagyok kiváncsi.
Meg szeretném rendelni a játékot mennyi ido alatt szálítják házhoz vagy én kell kivegyem a postárol?

:3

Wask
Hát ez zsir! Nagyon régóta imádom ezt a játékot...és most még a tört se fut, még csak fel se birom nyomni az installt a blindwrite image miatt! Esetleg ezt megtudnátok mondani hogy kell bemountolni? Eredetit se fogom megvenni, mert ahogy olvasom XP die😊 Lehet mégse játszok ezzel a gammel! LÁTJÁTOK ilyenkor irigylem a rohadt kozolosokat!

Nohab
Állítólag van valami uninstaláló prógi alapból az xpén amivel mindent le lehet törölni. (nem a vezérlõpultban lévõre gondolok) Ügyesebbeknek és bátrabbaknak tán sikerül kiszedni az sf4 drivert. Bár nem biztos nem nagyon értek az ilyenekhez.
Nohab
Hát valami olyasmit írt ,hogy a bothot szétszedte, elfeketült képernyõ semmi hibaüzenet és csak az újratelepítés használt (op. rendszer). Meg mintha két rendszere lett volna lehet ettõl van a baki?
grebber
Oké akkor vissza is mondom a megrendelést 😞

Tulajdonképpen mi történt itt mert nemtok angolul?

Next PC upgrade: 2022

bepe79
Ezexerint ez a félelmem valóra vált, amit abban a postban írtam, amire ez válasz.

Suzuki Swift GL 1.3

M@TriX
csak adnak ki majd akkor valami patchet szerintem, mert az elég gáz lenne, hogy nenm tisztelik a vásárlókat anynira, hogy kiszolgálják õket.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

bepe79
Remek. Ezt írtam pontosan itt tegnap, hogy a boltban vásárolt, eredeti, legális DVD-ken lévõ Starforce4 Pro is tönkre fogja vágni az op. rendszereket... <#rolleyes>

Suzuki Swift GL 1.3

Maxtreme
[HUN]FaTaL
congratz

http://goo.gl/gd6Zi5

dsdasdasdasd
Istencsászár
Mer olyat kérdeztél ami ott van az faq-ban és/vagy kilett már tárgyalva?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

zoli_x
miért lett törölve a kérdésem? 😞

grebber
Feltörhetnék hamar a gamet mondom annak ellenére hogy elõrendeltem a gamet mert a fostalicska DVD olvasom összevissza karistolja majd akkor pipa leszek.

Shep
Ez elég gyenge érv, nem gondolod? Hogy szívtál az eredetivel? Ha teszem azt mondjuk savanyú tejet vesze la boltban, akkor attól kezdve nem veszel tejet?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Istencsászár
De hát õ beszívta 1szer! az eredeti gémet😊 ( gondolom visszavitte kicserélték és ujra rossz lett 😄 )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grebber
Olvassd el fent a pirosbetûs részt ami majdnem kinyomja a szemed és akkor vond le a következtetést!

G1nic
Ez naon komoly h csak 1919 HUF lehet megveszem akkor <#idiota>

bepe79
<#ijedt>

Suzuki Swift GL 1.3

hé miért banoltatok ki?vagy mér nem látom magam?
na mind1 amíg nem lesz flatout 2 addig elõszedem a crashdayt 😄
grebber
Na én is feliratkoztam a listára 😄

"A termék jelenleg nincs készleten."

Ez nem azt jelenti hogy elfogyott. Hanem nem érkezett még meg a boltba.
Szerintem rendeld elõ.
grebber
Majd megvárom az elsõ benyomásokat ezzel kapcsolatban!

bepe79
Sf3-nál nem egy ilyen volt. Vannak olyan SF3 variánsok (több verziója van), hogy az eredeti, boltban vásárolt sf-es CD / DVD nem ment otthon az user gépében. Nem akarok pánikot kelteni, de nem tartom kizártnak, hogy az sf4pro-nál is lehet ilyen gáz..

Suzuki Swift GL 1.3

grebber
Azlenne a tuti ha eredeti sem indulna az sf4 miatt 😄

Egyre rosszabb lessz.. minden starforce-os lessz.<#gunyos1><#falbav>. De én is megveszem eredetibe<#nyes>. 2napig szórakoztam hogy elindítsam. Inkább megveszem eredetibe.<#dumcsi><#vigyor2>

asus alaplap; intel core 2 duo 2.13GHz; 2*1024 ram; Asus 8800GTS 320MB;

Jaaaa hát abban nem tudok sagíteni. Sorry!

Igaz nincs nehézségi fokozat váltás a játékban, de én még nem nyertem versenyt õszintén bevallom. De lehet az miatt van, hogy a karriert nem viszem és nem kapok alkatrészeket stb. :S
De nem lehetek annyira béna hogy nem tudok megnyerni egy meccset.
Könnyen kipördûl a verda és onnan már buktad, nitrózni sem túl jó megoldás, mert úgy elveszted az egyensúlyt.
buldozer99
http://www.metacafe.com/watch/176480/star_force_4_pro_own3d/
Ami ez alatt megy!!Az a zene kell!!
Nem a játékbol és nem is a trainerröl!!

Forca Barca

Nem tudom a hiv. trailer alatt ez van:
Rob Zombie - Demon speeding

http://flatout2.sierra.com/us/

Itt is van 1-2 szám amit meghallgathatsz.
buldozer99
Nem nem jo!Nem a játék alatt mondom hanem ami video alatt van!!

Forca Barca

buldozer99
Köszi megtaláltam!!!!

Forca Barca

Miért törölnénk?

Amúgy Rob Zombie - Demon speeding a szám címe.

De itt vannak a számok címei:
link

Sajnos nem találtam sehol a zenéket, de ha egyessével rájukkeresel, lehet több szerencséd lesz!
buldozer99
Ami ez alatt megy zene nem tudjátok mi a cime és honnan lehet letölteni??Lécci ne töröljétek amint kaptam választ egyböl törölhetiek!!!!😄

Forca Barca

Csabesz6
nah megva n ps2re...isteni<#vigyor><#finom>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

12346
sztem csekkold meg mire válaszoltam:c

Ez a játék éppen nem az a sablonos körpályás fajta, de te tudod, ha nem kell nem veszed meg.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

12346
áh én 10 forintért se venném meg. hányok már ezektõl a sablonos körpályás verseny szemetektõl, lehet akármilyen über gráf, meg fizika^^

Félreértés, én örülök, hogy ennyi az ára, és meg is fogom venni, vettem már drágább játékot is, csak egy kicsit zavar a tudat, hogy fenn lesz az SF a gépen. Ennyi...

Jó, hogy nem kell külön telepíteni te észlény, nem azzal van bajom, hanem hogy egyáltalán fenn kell legyen a gépen. Nem is azért mintah bármit elcseszne, csak én elvbõl nem csípem az ilyen kis trükkös progikat. Ja, és ha lenne rendes crack (pl. a reloaded csinál hasonlókat a régebbi SF-es játékokhoz) akkor nem kéne fennhagyni ezt a szutyok SF-et.

Istencsászár
Persze, persze... Mit zavar a Sf? van kész nemtudsz mit tenni, nemkell a mártírkodás, hogy igy meg ugy zavar, mer elbaxxa a gépet, mer nem fogja. Tény idegesítõ hogy a lemezet be kell rakni... Pont emiatt van rajta sf4 mer kedvezõ az ár, de nem lehet warezolni, mer akkor senki nem venné meg aki most kénytelen rá... Teljesen felesleges ezen nyavajogni, 2 ezer még a leg "szegényebbeknek" is pár napos max 1 hetes zsebbpénz.

HA letöltenéd a warezt akkor is települne a starforce a gépedre észlény... meg azt külön nem kell telepíteni!!!<#falbav><#nezze>

Én is megvenném eredetibe, csak egy dolog zavar, hogy ezt a fos Starforce-ot fel kell telepíteni a gépre, ha játszani akarsz. Mi a fenének kellett ez a szemét védelem ha egyszer ilyen kedvezõ az ára? Sokkal jobb lenne, ha lenne rendes warez verzió, mert akkor azzal lehetne nyomatni, miután megvette az ember..