7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
#3135 ha gazdag a paraszt :D -
#3134 Előrendelt termék: Flatout 2 (EVM) (PC)
Termék ára: 1 919 Ft
Átvétel módja: Házhozszállítással
Postaköltség: 999 Ft
Előrendelés dátuma: 2006.07.31. 15:28:08
-
#3133 nem ugy volt h 7 én hozzák? -
Neoncsoves #3132 terepjáróban amit "parasztok" használnak, szted van benne nitro? -
#3131 Ja az meg a másik!Lehet terepjáróba nitrot rakni(ha jol tom):D -
#3130 Előrendelt termék: Flatout 2 (EVM) (PC)
Termék ára: 1 919 Ft
Átvétel módja: Házhozszállítással
Postaköltség: 999 Ft
Előrendelés dátuma: 2006.07.09. 18:49:13
-
#3129 Az legyen a legkisebb HIBA!!!!!!!! -
#3128 az mér baj hogy van benne nitro? -
#3127 semmi:D -
Neoncsoves #3126 MEgnéztem újra a videot és sajnálattal nézem hogy a terepjáróban van nitro -
#3125 akkor bocs :D -
#3124 akkor még ugy volt hogy 15én jön... hát majdnem... :D -
#3123 Nem te:D:D:D:D -
#3122 Postaköltség: 999 Ft
Előrendelés dátuma: 2006.07.06. 20:11:30
-
#3121 Mikor rendelted meg?? -
#3120 nekem hozzák holnap. nem kell fáradnom :D -
#3119 Ne mondj ilyeneket mert nem tok elaludni:D:D
REMÉLEM MA HÍVNAK
MERT HA NEM...........:D -
#3118 titeket még nem hívtak?
mert engem igen...
azt mondta a csávó hogy holnap mehetek is érte :P -
#3117 hehe :D akkor nekem se :D és itt hogy lesz mutli? saját szerverkereső vagy mint pl a cod hogy szerverkereső progival pl ASE -
#3116 Jah:D -
Neoncsoves #3115 Multkor uncsiztam előkaptam egy videot és olyan köröket is kell majd csinálni benne mint a nascarban, de ebben sokkal jobban törik az autő :D -
Neoncsoves #3114 Eddig életemben egyszer maradtam fent teljesen 1 napig.. Call of duty united offensiveztem reggelig reggeltől folyamatosan, ezalatt 2szer kajáltam, azért ott volt idő kajálásra. Flatout2ben nem lesz idő :( :D -
#3113 hát 1:00 ahogy Neoncsoves -
#3112 Miben jársz 1 óránál?? -
Neoncsoves #3111 1:00! :P -
Neoncsoves #3110 hosszú dolog lesz a multizás -
#3109 há az még arréb lesz :D de pl én most járok 1 óránál :D -
Neoncsoves #3108 na jó legyen 5ezer... Az karácsonyig meglesz, mert karácsonyra megkérünk néhány moderátort hogy ne bannoljanak sg-ről floodért meg spamert aztán meglesz bőven itt az 5ezer hsz.. sőőőt... 10ezer :D
Hogy azése legyen off: FLATOUT2-ben nekem a minigamek tetszenek igazán.. :D Most lesz vagy 30 szal kira lessz... -
#3107 Sztem pár napom belül:D:D
Ha mindenkinek lesz game:D -
#3106 jo dolog lesz, remélem hosszu mer elég uncsi már a gép számomra... -
Neoncsoves #3105 Kiváncsi vagyok mikor üti meg a topic a 10000. hsz-t :P -
Neoncsoves #3104 egy amcsi havonta kb 300ezret költ el... Mikre? KONZOLOKRA, kajára, számlára, játékokra... Esetleg akiknek jobban megy azok 500ezret költenek és abba belefér egy legújabb ATI kártya amin biztoshogy menne a flatout2 :D Bár jól van optimizálva szal nem lesz VAS zabáló -
#3103 Én le szarom a boritot az a lényeg nyomhassam!!!:D:D:D -
#3102 igen jo lenne ha felkapnák szegény magyarokat nekik így is ugy is csak megy a pénz -
Neoncsoves #3101 Figy, akik MO.-n vannak nyaralni külföldiek sztem bemennek és megveszik ha tudják mert minek "otthon" drágábban megvenni... Igy értettem. A sok hülye kocka meg úgyis képes lesz 200ezer ftot költeni utiköltségre hogy megvegyen pár dolcsiért egy gamet :D -
#3100 jaja teljes mértéken igazad van (önekik ez a zsebpénz fele):D:D -
Neoncsoves #3099 Sztem ha ezt a gamet most sokan megveszik, rádöbbennek a kiadók + készítők hogy minőségit olcsón, és talán talán ilyen olcsó lesz sok game vagy 5ezer ftot is megér egy multiban is használható game. Csak elkap a hányinger ha meglátom az EVM-es borítót de ez nem fog tetszeni a külföldieknek hogy mi ilyen olcsón kapnánk. és ez a baj hogy minden készítő + kiadó a németek + angolok + amcsik s*ggét nyalják, de ránk kis "szegény" országra (jelenleg télleg szegény...) nem is gondolnak hogy ide kéne azért valami. Ami olcsó, és király, és auutós,és roncsderbis,és multis... Első ilyen játék ez lesz! Flatout2 POWAH -
#3098 a külföldni német meg amcsi gyerekeknek nem drága az ottani flatout 2. az az ár csak nekünk drága szegény magyaroknak. nekik tökmind1 mennyi apuci meg anyuci jobban keres. nem hiszem hogy itt lesz mindenki :D -
#3097 Nem értem mért nem lehet minden game ilyen olcso!!Sztem mindenki meg venné ennyiért az ien game-eket!!
XD -
Neoncsoves #3096 Szerencsére én itt a gép előtt ülve fogom várni a kaputelefon csörgést köbö 1 hét múlva vagy inkább a gép bekapcsolás hangját :D
123456: Nem tom miért kell lekockázni valakit azért mert vár egy játékot (ne vedd sértésnek nem az akar lenni...) akik itt vannak azok folyamatosan bújják az 576 oldalát meg van aki az n****e.** oldalt is.Meg az SG Fórumot. Csak attól félek ha kiadják a gamet kihal a fórum mert mindenki gamelni fog...